monika996 10.12.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Aga ale się u was dzieje:jawdrop::jawdrop::jawdrop: super macie na finiszu turbo doładowanie. już czekam na meble w domku poustawiane..... buziaki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 10.12.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Agus mali Panowie rewelacyjni pokoje super:D ogrod ogromny a chester miodziooooooooooo:jawdrop: jak dla mnie idealny ksztalt, kolor, bomba!!!!! Trzymam kciuki zeby M szybko wrocil do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 10.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Świetny chester . Ciekawa jestem tego Sylwestra u nas na wariackich papierach, z 30 na 31 grudnia jeszcze były kartony na podłogach i nieposkręcane meble a dzień później 20 osób. Daliśmy radę chociaż niewiele pamiętam bo tę noc spędziłam w kuchni, wcześniej nie było chwili na przygotowania. W tym roku na spokojnie i w zdecydowanie mniejszym gronie. Teraz wszystko u Was się zmienia w zabójczym tempie, będzie bosko . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 10.12.2012 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 Hej Aguś, no nie nadrobię Wasze i zimy fotki super, chesterek BOSKI:jawdrop: Ja się chyba zgłoszę do p. Joli o jakiś procent :lol: Czekam na resztę fotek, ale już Twoich. Nie martw się na zapas- dlatego ja nie chciałam od nich żadnych zdjęć, tylko oceniałam na żywo u mnie. Poza tym w razie czego u nich możesz zrobić zawsze gratisowe przeróbki lub zwrócić. Ale na pewno nie będzie takiej potrzeby:hug: Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.12.2012 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2012 (edytowane) Aga ,gadaniny nie nadrobię ...nie dam rady,,tyle naplotłyście!:)pooglądam sobie fotki..wszystko wyszło super ,pokoiki małych gentelmenów zarąbiste:) a chester ma bardzo ładny kształt. i proporcje:).. Edytowane 10 Grudnia 2012 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.12.2012 05:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Karola Kamilko Kinguś Kasiu Yoka Beatko dziękuję za chesterka http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif Kamilko na pewno coś się znajdzie do pokazania - wiesz że my wszystkie łase na zdjęcia Kinga rany jak mi przykro że Was rozłożyło , oj wiem co to znaczy maruder w domu Monia dzieje się , prawie rok nic się nie działo jakiegoś mebelka wrzucę dzisiaj Dużo zdrówka Kasiu dzięki za chłopaków i komplementa Yoka u nas też kartonów będzie pełno,ale mam nadzieję że dół jakoś uda mi się ogarnąć, a resztę pozamykać za drzwiami u góry Mam nadzieję że zdrówko w porządku Aguś dlatego jestem spokojna i nie robiłam wczoraj paniki o ten fotel . Będę jeszcze u nich zamawiać łózko do Igora i zastanawiam się nad hokerami Procent Ci się należy Beatko dziekuję kochana, cieszę się że się podoba ========================= melduję że szafa i regał w gościnnym złożone J który był przeciwny tapecie - mówi że meble wpasowały sie idealnie ma się to oko Miłego dnia!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 11.12.2012 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Tak Aga podawałaś dziękuję Po nowym roku zajmę się meblami (przeprowadzka przewidziana na luty) Trzymam kciuki żeby Marcin wyzdrowiał. Miłego dnia ,czekamy na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.12.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aga, podglądam, ale nie piszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.12.2012 07:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 (edytowane) Joanko dziś mam nadzieję będzie duża fotorealcja - mebelki już są Alu cieszę się że napisałaś, martwiłam się o Ciebie . Myślę, miałam dzwonić ale wiesz jak to jest z czasem szczególnie jak próbuję teraz robić kilka rzeczy na raz . Gotowanie prasowanie i ogarnianie chałpy mogłoby się teraz samo robić Edytowane 11 Grudnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aguś cudny czesterzyk czekam na resztę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.12.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Agus czekam niecierpliwie na focie;) Jak dla mnie ta sofka jest idealna:P:P:P fajnie, że bez pikowań na siedzisku:) Kochana Daj mi proszę namiar na Panią na priv, ciekawe czy rozkładane też robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.12.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Wpadne wieczorem na zdjecia:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 11.12.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Oooo pięęękny czester ...zimowy las też piękny, na resztę fotencji sie nie załapałam:bash:Szok, jakie tępo teraz macie:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 11.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aga, podglądam, ale nie piszę Cześć Alu!!! Aga czesterek miodzio!!! Czekam na resztę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aguś, w porządku, dzięki . Tylko Ty na siebie uważaj! Alunia wracaj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 11.12.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aga śliczna ta sofka!!! Czekam na więcej zdjęć dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 11.12.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 piękny :jawdrop:chester a kolor boski - ( taki sam jak moje meble w kuchni ) - mateńko ale by mi pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.12.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Aga, podglądam, ale nie piszę częsc Alu. podgląfdaczko:P odezwij się czasami:) Aga śliczna ta sofka!!! Czekam na więcej zdjęć dzisiaj i ja też na zdjęcia czekam i caly czas przesylam moc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 11.12.2012 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 opchłam się popcornu ale czekam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.12.2012 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2012 Dziewczynki jestem, dopiero dotarłam do domu. Z dobrych wiadomości jest zlew i nawet zawiozłam go już do zakłądu kamieniarskiego Zdjęcia mebli niestety w foliach Czy interesują Was takie? Nie chciałam ich odwijać bo brudne roboty jeszcze [przed nami . Ale coś tam widać Wkleję wieczorem bo teraz dzieciaki nie dadzą mi żyć i zaraz zacznie się wieczorny schemacik z jedzeniem, odwożeniem mamy i kąpielami Także do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts