monika996 12.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Monia to Ty też niezła jesteś moj M mowi,że 2 takiego egzemplarza by nie znalazł ( i dobrze;)) sa dziś jak mu powiedziałam ,że taka wyjątkowa data 12.12.12 i trzeba zrobić coś wyjatkowego . i skoczę ze spadochronem:) to mi przypomniał ,żebym nie zapomniała Spadochronu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 12.12.2012 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Agus oby reszta dnia byla szczesliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 12.12.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Aguś, mi się bardzo podobają kolory, sofy są idealne (i całe szczęście, że różnej wysokości, bo to nie są przecież dwie takie same sofy!), ławeczka boska (zrobiłabym jej wyższe nogi) i jej kolor bardzo mi odpowiada Tobie pewnie też . Natomiast podnóżek mam wrażenie, że w stosunku do tego, którym się inspirowałaś ma dwa razy za grube nogi - tamten wygląda lekko, a Twój przy nim jest trochę przysadzisty . Z pikowaniem poczekaj, bo dopikować zawsze można . Edytowane 12 Grudnia 2012 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 12.12.2012 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Aguś a napisz ty kochana kiedy nikogo nie będzie na budowie - przyjeżdżam z ciężarówką i porywam chestera i pikowany fotel:lol2: Piękne naprawdę piękne i cudne kolory:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 12.12.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Aga meble REWELACJA:wiggle: doczekać się nie mogę aż rozfoliujesz;) różne wysokosci kanap są super, obawiam się, że jak skrócisz poduszki w tej babcinej to się zrobi bałagan no ale zaczekajmy aż się rozpakujesz;) fotela bym nie pikowała;)Kochana wytrwałości, to już końcówka jeszcze chwila a bedziesz mega szczęsliwa w nowym domciu;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Aga fotelik z czerwonymi nogami piękniasty http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gif Chesterek taki jak z inspiracji i kolor też bardzo fajny babcinej kanapy na razie bym nie przerabiała ale fotelikowi z fioletem nie zaszkodziły by ze dwa guziczki na oparciu No i mam podobne wrażenie jak Yokasta, że okrągły podnóżek ma ciut za masywne nogi. W gościnnym tapeta i meble fajnie się zgrały zapowiada się ciekawy pokoik Przesyłam dużo pozytywnej energii http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/witches/smileys-witches-799912.gif aż mi się nie chce wierzyć, ze to już za tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2012 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Wystarczy zafoliować dzieci Uśmiałam się rano jak nie wiem co Aga, jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!! Meble są boskie, eleganckie, niepowtarzalne!!!!! Dzięki :lol2: cześć Aga !!! wzięłaś pod uwagę tę uwagę Dzieciaki i mąż wyszykowane??? zbierasz się do nowego domku????? Pomysł niezły No tak szykowałam że się oparzyłam Mirelko Yoka dałyście mi do myślenia z tymi nogami . Jak rozfoliuję będziemy debatować czy zmieniać Cieszę się że i Wam się podoba Aguś sofy, foteliki strzał w 10, możesz być z siebie dumna:yes: Kolorki super dobrane, napewno ocieplą wnętrza, mi się bardzo podoba. Szkoda telefonu:lol2: Dzięki Aga coś ty u mnie takie rzeczy jak oparzenie żelazkiem , telefon, brak kluczy, zgubienie samochodu to normalka wszystko minie jak wyluzujesz i za kilka dni znajdziesz się już w nowym domu:) O to niezły aparat z Ciebie :rotfl: Aga,parę dni mnie nie było , atu u Ciebie się działo oj działo... Wreszcie oprócz ścian będę oglądać meble... Wszystkie sofki ,fotele wyszły czadowo.ale najbardziej podoba mi się kanapka babcina...z pikowaniem fotela się wstrzymaj ...osobiście taki mi się bardziej podoba:)odwaliłaś kawał dobrej roboty i finał jest już blisko... u niejednej z nas wywołasz migotanie przedsionków efektem końcowym ,tak ,że kochana .weź pod uwagę nasze zdrowie i dozuj nam wrażenia.. Beatko dziękuję bardzo . Co do zdjęć widzisz jak to jest , miało wszystko pomalutku się robić, tydzień po tygodniu a tu wyszło że wszyscy przyjadą w przyszłym tygodniu i wszystko będzie się działo w jednym czasie - także zdjęć będzie dużo , tylko żebym miała czas je wklejać Agus oby reszta dnia byla szczesliwa Aguś a napisz ty kochana kiedy nikogo nie będzie na budowie - przyjeżdżam z ciężarówką i porywam chestera i pikowany fotel:lol2: Piękne naprawdę piękne i cudne kolory:yes: dzięki Aga meble REWELACJA:wiggle: doczekać się nie mogę aż rozfoliujesz;) różne wysokosci kanap są super, obawiam się, że jak skrócisz poduszki w tej babcinej to się zrobi bałagan no ale zaczekajmy aż się rozpakujesz;) fotela bym nie pikowała;) Kochana wytrwałości, to już końcówka jeszcze chwila a bedziesz mega szczęsliwa w nowym domciu;) Dziękuję kochana Dzisiaj wytrwale segreguję dzieciakowe zabawki, ciekawe po kim oni mają tyle rupieci i tendencję do zbierania Po kawie zmykam dalej pakować - już góra pudeł, worków czeka na kilka kursów do samochodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2012 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Aga fotelik z czerwonymi nogami piękniasty http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gif Chesterek taki jak z inspiracji i kolor też bardzo fajny babcinej kanapy na razie bym nie przerabiała ale fotelikowi z fioletem nie zaszkodziły by ze dwa guziczki na oparciu No i mam podobne wrażenie jak Yokasta, że okrągły podnóżek ma ciut za masywne nogi. W gościnnym tapeta i meble fajnie się zgrały zapowiada się ciekawy pokoik Przesyłam dużo pozytywnej energii http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/witches/smileys-witches-799912.gif aż mi się nie chce wierzyć, ze to już za tydzień Two cieszę się że meble przeszły pozytywnie ocenę No to już za tydzien :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.12.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 moj M mowi,że 2 takiego egzemplarza by nie znalazł ( i dobrze;)) sa dziś jak mu powiedziałam ,że taka wyjątkowa data 12.12.12 i trzeba zrobić coś wyjatkowego . i skoczę ze spadochronem:) to mi przypomniał ,żebym nie zapomniała Spadochronu:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 12.12.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 12.12.12 zrób coś wyjątkowego Hmm, rosół już zrobiłam, pewnie wyjdzie wyjątkowy bo już dawno nie robiłam;) a teraz może głowę umyję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 12.12.2012 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Doczytałam o telefonie Ja mam od dwóch dni swój nieczynny bo... zapomniałam jaki mam pin Miłego pakowania życzę i silnej woli Ja wiem, ze muszę się pozbyć części ciuszków ale jakoś każdy jeszcze się może przydać albo ma potencjał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2012 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Aguś trzymam kciuki żeby już tylko szybka prosta wam została Meble boskie, kanapa babcina jest super i nie psuj jej proszę proporcji zmianami. Nóżki w fotelu i pufie za masywne moim zdaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 12.12.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Aguś trzymam kciuki żeby już tylko szybka prosta wam została Meble boskie, kanapa babcina jest super i nie psuj jej proszę proporcji zmianami. Nóżki w fotelu i pufie za masywne moim zdaniem Aguś w 100% popieram. Jest super. Yoka, odezwij się kobieto:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Doczytałam o telefonie Ja mam od dwóch dni swój nieczynny bo... zapomniałam jaki mam pin Mnie też się zdarza Z samym numerem do mnie też Miłego pakowania życzę i silnej woli Ja wiem, ze muszę się pozbyć części ciuszków ale jakoś każdy jeszcze się może przydać albo ma potencjał Ja dokładnie tak samo myślę o każdym z moich ubrań Ile mam w reklamówkach z opisem do krawcowej Aguś trzymam kciuki żeby już tylko szybka prosta wam została dzięki Meble boskie, kanapa babcina jest super i nie psuj jej proszę proporcji zmianami. Nóżki w fotelu i pufie za masywne moim zdaniem Aguś w 100% popieram. Jest super. Dzięki. Z tymi nogami będziemy myśleć jak rozpakuję i poustawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 12.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jak ja kiedyś upuściłam telefon i wypadła z niego bateria, to wbijając PIN pomyślałam, że jest podobny do mojej karty płatniczej. I wiecie co? W sklepie tegoż samego dnia na kasie za CHINY nie mogłam sobie go przypomnieć. Poszłam do banku i musiałam zmienić PIN, do dziś czasami myślę - jak to możliwe? Parę lat pamiętałam, a tu wyślizgnął się z rąk telefon i podobny układ cyfr zamroczył mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2012 19:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Boziu jaki ten dzień był dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi Rano przeglądanie zabawek chłopaków - wywaliłam wszystko co zostało w domu na podłogę i zrobiłam wielką segregację jak się zrobiło na wieczór przestronnie tak powinno być zawsze - wreszcie da się trochę pooddychać Wpakowałam kilka pudeł do samochodu podjechałam do Lidla na małe zakupy i poprosić żeby koleżanka odłożyła mi kolejne pudła, które odebrałam po południu. Na budowie panowie mieli działać z dechami w salonie okazało się że są chorzy . Pewnie przyjdą dopiero w poniedziałek . Nie dobrze bo wszyscy wykonawcy będą działać w przyszłym tygodniu - będzie takie zamieszanie że boję się żeby nic się nie poniszczyło. Chyba będę prowadziła stały nadzór. Jutro mają być panowie od szyb od prysznica w górnej łazience. W piątek zakładane będą na górze drzwi Na weekend powinna buć skończona góra i ja w sobotę wkraczam do akcji sprzątanie Na niedzielę planujemy z J wypad do ikei Dzisiaj na budowie zastałam małego M działającego w dolnym wc :wave: Jutro powinien zacząć układać ściany. Także rusza Bardelli nr 2 Dzisiaj ułożyłam całą ścianę z dekorami - jutro ją tylko dopracuję , bo nie zabrałam ściągawki Przyszły tydzień - na poniedziałek panowie od dech. Wtorek (mam nadzieję ), stolarz od kuchni i szaf u chłopaków i w wiatrołapie. Wtorek/środa blaty w kuchni Środa schody Stolarze będą się zazębiać bo będą u nas nocować - tylko gdzie Czwartek hydraulik. W międzyczasie jeszcze elektryka Duży M działać będzie z malowaniem i zabudową na holu Nie wiem czy o kimś nie zapomniałam Jednym słowem masakra logistyczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Jak ja kiedyś upuściłam telefon i wypadła z niego bateria, to wbijając PIN pomyślałam, że jest podobny do mojej karty płatniczej. I wiecie co? W sklepie tegoż samego dnia na kasie za CHINY nie mogłam sobie go przypomnieć. Poszłam do banku i musiałam zmienić PIN, do dziś czasami myślę - jak to możliwe? Parę lat pamiętałam, a tu wyślizgnął się z rąk telefon i podobny układ cyfr zamroczył mnie Mnie zamroczyło z 2 miesiące temu jak miałam płacić dużo sumę za lampy, przyszło do płacenia, wstukałam 2 razy błędny pin i zadzwoniłam do J żeby on zrobił przelew , Chwilę potem w tesco zapłaciłam tą samą kartą jak gdyby nigdy nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 12.12.2012 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 wariatka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.12.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 (edytowane) Venusku mój kochany ja znowu zaczynam kombinować z lampami Marcin przyłożył mi do sufitu tą jedną z tub które kupiłam i jakaś taka duża jest Nie wiem co robić Chyba powieszę i zdecydujemy czy mam kupować inne a te pójdą najwyżej do kotłowni http://i1.fmix.pl/fmi2818/22c6b10d00294b0c4fe36699 2 małe mimo że czerwone mogły by być - te Twoje czarne oczka są w porządku ale te moje chyba za duże - 13 cm średnica, 17,5 wysokość:confused: http://i1.fmix.pl/fmi1463/889f86f700226ab64f93d72f Edytowane 12 Grudnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 12.12.2012 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Po zdjęciach trudno ocenić, ale faktycznie spore. Poszukałabym chyba jednak mniejszych (krótszych przede wszystkim), te na wizce są moim zdaniem idealne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts