Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Monia to Ty też niezła jesteś:lol2:
moj M mowi,że 2 takiego egzemplarza by nie znalazł:D ( i dobrze;))

sa dziś jak mu powiedziałam ,że taka wyjątkowa data 12.12.12 i trzeba zrobić coś wyjatkowego . i skoczę ze spadochronem:) to mi przypomniał ,żebym nie zapomniała Spadochronu:lol2:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś, mi się bardzo podobają kolory, sofy są idealne (i całe szczęście, że różnej wysokości, bo to nie są przecież dwie takie same sofy!), ławeczka boska (zrobiłabym jej wyższe nogi) i jej kolor bardzo mi odpowiada :rolleyes: Tobie pewnie też :D. Natomiast podnóżek mam wrażenie, że w stosunku do tego, którym się inspirowałaś ma dwa razy za grube nogi - tamten wygląda lekko, a Twój przy nim jest trochę przysadzisty :oops:.

Z pikowaniem poczekaj, bo dopikować zawsze można :).

Edytowane przez yokasta

Aga meble REWELACJA:wiggle: doczekać się nie mogę aż rozfoliujesz;) różne wysokosci kanap są super, obawiam się, że jak skrócisz poduszki w tej babcinej to się zrobi bałagan no ale zaczekajmy aż się rozpakujesz;) fotela bym nie pikowała;)

Kochana wytrwałości, to już końcówka jeszcze chwila a bedziesz mega szczęsliwa w nowym domciu;)

Aga fotelik z czerwonymi nogami piękniasty http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gif

Chesterek taki jak z inspiracji i kolor też bardzo fajny :yes: babcinej kanapy na razie bym nie przerabiała ale fotelikowi z fioletem nie zaszkodziły by ze dwa guziczki na oparciu :rolleyes: No i mam podobne wrażenie jak Yokasta, że okrągły podnóżek ma ciut za masywne nogi.

W gościnnym tapeta i meble fajnie się zgrały :yes: zapowiada się ciekawy pokoik :wiggle:

Przesyłam dużo pozytywnej energii http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/witches/smileys-witches-799912.gif aż mi się nie chce wierzyć, ze to już za tydzień :o

Wystarczy zafoliować dzieci ;)

Uśmiałam się rano jak nie wiem co :rotfl:

Aga,

jestem pod ogromnym wrażeniem!!!!!

Meble są boskie, eleganckie, niepowtarzalne!!!!!

Dzięki :hug:

:lol2::lol2::lol2:

cześć Aga !!! wzięłaś pod uwagę tę uwagę:lol2:

Dzieciaki i mąż wyszykowane??? zbierasz się do nowego domku?????

Pomysł niezły :lol2:

No tak szykowałam że się oparzyłam :sick:

Mirelko Yoka dałyście mi do myślenia z tymi nogami :o.

Jak rozfoliuję będziemy debatować czy zmieniać ;)

Cieszę się że i Wam się podoba :hug:

Aguś sofy, foteliki strzał w 10, możesz być z siebie dumna:yes: Kolorki super dobrane, napewno ocieplą wnętrza, mi się bardzo podoba.

Szkoda telefonu:lol2:

Dzięki :lol:

Aga coś ty u mnie takie rzeczy jak oparzenie żelazkiem , telefon, brak kluczy, zgubienie samochodu to normalka:lol2:

wszystko minie jak wyluzujesz i za kilka dni znajdziesz się już w nowym domu:):)

O to niezły aparat z Ciebie :rotfl::rotfl:

Aga,parę dni mnie nie było , atu u Ciebie się działo oj działo...:)

Wreszcie oprócz ścian będę oglądać meble...:wiggle:

Wszystkie sofki ,fotele wyszły czadowo.ale najbardziej podoba mi się kanapka babcina...z pikowaniem fotela się wstrzymaj ...osobiście taki mi się bardziej podoba:)odwaliłaś kawał dobrej roboty i finał jest już blisko... u niejednej z nas wywołasz migotanie przedsionków efektem końcowym :D,tak ,że kochana .weź pod uwagę nasze zdrowie i dozuj nam wrażenia..

Beatko dziękuję bardzo :hug:.

Co do zdjęć widzisz jak to jest ;), miało wszystko pomalutku się robić, tydzień po tygodniu a tu wyszło że wszyscy przyjadą w przyszłym tygodniu i wszystko będzie się działo w jednym czasie :o - także zdjęć będzie dużo :lol:, tylko żebym miała czas je wklejać :(

Agus oby reszta dnia byla szczesliwa :hug:

:hug:

Aguś a napisz ty kochana kiedy nikogo nie będzie na budowie - przyjeżdżam z ciężarówką i porywam chestera i pikowany fotel:lol2: Piękne naprawdę piękne i cudne kolory:yes:

:lol:

dzięki :)

Aga meble REWELACJA:wiggle: doczekać się nie mogę aż rozfoliujesz;) różne wysokosci kanap są super, obawiam się, że jak skrócisz poduszki w tej babcinej to się zrobi bałagan no ale zaczekajmy aż się rozpakujesz;) fotela bym nie pikowała;)

Kochana wytrwałości, to już końcówka jeszcze chwila a bedziesz mega szczęsliwa w nowym domciu;)

Dziękuję kochana :hug:

Dzisiaj wytrwale segreguję dzieciakowe zabawki, ciekawe po kim oni mają tyle rupieci i tendencję do zbierania :lol2:

Po kawie zmykam dalej pakować - już góra pudeł, worków czeka na kilka kursów do samochodu ;)

Aga fotelik z czerwonymi nogami piękniasty http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/love/smileys-love-018982.gif

Chesterek taki jak z inspiracji i kolor też bardzo fajny :yes: babcinej kanapy na razie bym nie przerabiała ale fotelikowi z fioletem nie zaszkodziły by ze dwa guziczki na oparciu :rolleyes: No i mam podobne wrażenie jak Yokasta, że okrągły podnóżek ma ciut za masywne nogi.

W gościnnym tapeta i meble fajnie się zgrały :yes: zapowiada się ciekawy pokoik :wiggle:

Przesyłam dużo pozytywnej energii http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/witches/smileys-witches-799912.gif aż mi się nie chce wierzyć, ze to już za tydzień :o

Two cieszę się że meble przeszły pozytywnie ocenę :lol: :hug:

No to już za tydzien :o :o :o

Doczytałam o telefonie :(

Ja mam od dwóch dni swój nieczynny bo... zapomniałam jaki mam pin :lol2::bash:

Mnie też się zdarza :rotfl:

Z samym numerem do mnie też ;)

Miłego pakowania życzę i silnej woli ;) Ja wiem, ze muszę się pozbyć części ciuszków ale jakoś każdy jeszcze się może przydać albo ma potencjał :lol:

Ja dokładnie tak samo myślę o każdym z moich ubrań :lol2:

Ile mam w reklamówkach z opisem do krawcowej :rotfl:

Aguś :hug: trzymam kciuki żeby już tylko szybka prosta wam została :wiggle:

:hug: dzięki :)

Meble :jawdrop: boskie, kanapa babcina :lol: jest super i nie psuj jej proszę proporcji zmianami. Nóżki w fotelu i pufie za masywne moim zdaniem :rolleyes:

Aguś w 100% popieram. Jest super.

Dzięki.

Z tymi nogami będziemy myśleć jak rozpakuję i poustawiam :yes:

Jak ja kiedyś upuściłam telefon i wypadła z niego bateria, to wbijając PIN pomyślałam, że jest podobny do mojej karty płatniczej.

I wiecie co? W sklepie tegoż samego dnia na kasie za CHINY nie mogłam sobie go przypomnieć. Poszłam do banku i musiałam zmienić PIN, do dziś czasami myślę - jak to możliwe? Parę lat pamiętałam, a tu wyślizgnął się z rąk telefon i podobny układ cyfr zamroczył mnie :rolleyes:

Boziu jaki ten dzień był dłuuuuuuuuuuuuuuuuuugi ;)

Rano przeglądanie zabawek chłopaków - wywaliłam wszystko co zostało w domu na podłogę i zrobiłam wielką segregację

jak się zrobiło na wieczór przestronnie :jawdrop:

tak powinno być zawsze - wreszcie da się trochę pooddychać :)

Wpakowałam kilka pudeł do samochodu

podjechałam do Lidla na małe zakupy i poprosić żeby koleżanka odłożyła mi kolejne pudła, które odebrałam po południu.

Na budowie panowie mieli działać z dechami w salonie okazało się że są chorzy :sick:.

Pewnie przyjdą dopiero w poniedziałek :bash:.

Nie dobrze bo wszyscy wykonawcy będą działać w przyszłym tygodniu - będzie takie zamieszanie że boję się żeby nic się nie poniszczyło.

Chyba będę prowadziła stały nadzór.

Jutro mają być panowie od szyb od prysznica w górnej łazience.

W piątek zakładane będą na górze drzwi

Na weekend powinna buć skończona góra i ja w sobotę wkraczam do akcji sprzątanie :wiggle:

Na niedzielę planujemy z J wypad do ikei :)

Dzisiaj na budowie zastałam małego M działającego w dolnym wc :wave: :wave:

Jutro powinien zacząć układać ściany.

Także rusza Bardelli nr 2 :lol:

Dzisiaj ułożyłam całą ścianę z dekorami - jutro ją tylko dopracuję :rolleyes:, bo nie zabrałam ściągawki :)

Przyszły tydzień - na poniedziałek panowie od dech.

Wtorek (mam nadzieję :mad:), stolarz od kuchni i szaf u chłopaków i w wiatrołapie.

Wtorek/środa blaty w kuchni :wiggle:

Środa schody

Stolarze będą się zazębiać bo będą u nas nocować - tylko gdzie :o

Czwartek hydraulik.

W międzyczasie jeszcze elektryka

Duży M działać będzie z malowaniem i zabudową na holu

Nie wiem czy o kimś nie zapomniałam :lol2:

Jednym słowem masakra logistyczna :o

Jak ja kiedyś upuściłam telefon i wypadła z niego bateria, to wbijając PIN pomyślałam, że jest podobny do mojej karty płatniczej.

I wiecie co? W sklepie tegoż samego dnia na kasie za CHINY nie mogłam sobie go przypomnieć. Poszłam do banku i musiałam zmienić PIN, do dziś czasami myślę - jak to możliwe? Parę lat pamiętałam, a tu wyślizgnął się z rąk telefon i podobny układ cyfr zamroczył mnie :rolleyes:

Mnie zamroczyło z 2 miesiące temu jak miałam płacić dużo sumę za lampy, przyszło do płacenia, wstukałam 2 razy błędny pin i zadzwoniłam do J żeby on zrobił przelew :lol2:,

Chwilę potem w tesco zapłaciłam tą samą kartą jak gdyby nigdy nic :p

Venusku mój kochany ja znowu zaczynam kombinować z lampami :lol2:

Marcin przyłożył mi do sufitu tą jedną z tub które kupiłam :rolleyes: i jakaś taka duża jest :lol2:

Nie wiem co robić ;)

Chyba powieszę i zdecydujemy czy mam kupować inne a te pójdą najwyżej do kotłowni :p

http://i1.fmix.pl/fmi2818/22c6b10d00294b0c4fe36699

2 małe mimo że czerwone :p mogły by być - te Twoje czarne oczka są w porządku :yes:

ale te moje chyba za duże ;) - 13 cm średnica, 17,5 wysokość:confused::confused::confused:

http://i1.fmix.pl/fmi1463/889f86f700226ab64f93d72f

Edytowane przez admete