Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Aga.. meble super !

Dziewczyny dajcie już spokój z tymi proporcjami, nóżkami - sróżkami - jest git !!!!!!

Cz, Wy nie zdajecie sobie sprawy, że przez takie marudzenie - opóźniacie parapetówkę !!!!!!!!!:bash:

Lampki tuby zajebjoza. Pasują do łazienki bo przypominają rolki papieru, nie ? ;) Montuj ! O której mam wpaść i co przynieśc ;)

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mnie zamroczyło z 2 miesiące temu jak miałam płacić dużo sumę za lampy, przyszło do płacenia, wstukałam 2 razy błędny pin i zadzwoniłam do J żeby on zrobił przelew :lol2:,

Chwilę potem w tesco zapłaciłam tą samą kartą jak gdyby nigdy nic :p

o rany,. masz przesilenie budowlane;)

Agusia dasz rade ze wszytkim!! yes: :hug:

Grunt,ze SIE DZIEJE :D :wiggle: :lol2: :lol2: :lol2:

popieram Karolkę !!!!! włącz superpowera i do dzieła

Hej Aguś,

ja też trzymam kciuki:hug:

Na pewno ze wszystkim zdążysz, a nawet jeśli nie, to nic się nie stanie. Najważniejsze, że na swoim i z najbliższymi:wiggle:

Lampki faktycznie spore, ale koniecznie załóż jedną na próbę, bo mogą pasować. 17 cm to wcale nie tak dużo.

Zaraz Ci odpiszę na privka i zmykam na dalszy ciąg obchodu:lol2:

Dobrej nocki:hug:

Przyszłam się na szybciutko przywitać:bye:

No i mebelki oczywiście pochwalić :lol: Wyszły rewelacyjnie :wiggle: Szczególnie czester mnie zauroczył... cieszę się, że postawiłaś na tej najpiękniejszy z najpiękniejszych modeli - bez pikowania na siedzisku i na froncie i na lekkich nóżkach:wiggle:

O innych nóżkach (tym razem w sofie "babcinej") bym coś jeszcze powiedziała:rolleyes:... ale Siner zabroniła:P to się nie odważę :lol2:

Jestem myślami i trzymam kciuki aby ta cała przyszło-tygodniowa logistyka wypaliła:hug:

Po zdjęciach trudno ocenić, ale faktycznie spore. Poszukałabym chyba jednak mniejszych (krótszych przede wszystkim), te na wizce są moim zdaniem idealne :)

Dropku dzięki za głosik :)

Aga.. meble super !

Dziewczyny dajcie już spokój z tymi proporcjami, nóżkami - sróżkami - jest git !!!!!!

Cz, Wy nie zdajecie sobie sprawy, że przez takie marudzenie - opóźniacie parapetówkę !!!!!!!!!:bash:

Lampki tuby zajebjoza. Pasują do łazienki bo przypominają rolki papieru, nie ? ;) Montuj ! O której mam wpaść i co przynieśc ;)

Aniu dzieki za mebelki :)

Przeprowadzka/ pierwsza noc w przyszłą sobotę :) - no zobaczymy jak nam te plany wyjdą :lol2:

Agusia dasz rade ze wszytkim!! yes: :hug:

Grunt,ze SIE DZIEJE :D :wiggle: :lol2: :lol2: :lol2:

popieram Karolkę !!!!! włącz superpowera i do dzieła

:lol:

Jak trzeba to ja autentycznie działam jakbym była pod wpływem :rolleyes:

Także ja dam radę, tylko mam nadzieję że i wszyscy dookoła się zmobilizują :)

Najgorzej z dzieciakami, czują że coś się dzieje, widza że mama zajęta i jak przychodzę po południu nie odstępują mnie na krok - szczególnie Igi - nawet do łazienki nie mogę iść spokojnie :lol2:.

Wczoraj Oskar dostał jakiegoś ataku nerwów bo mama z się z nim w ogóle nie bawi :(.

Także zamiast pakować kuchnię - a chciałam naszykowac na rano J z 3 pudła porcelany - bo ciężkie przecież diabelstwo

- to siedziałam z chłopakami 1,5 h i budowałam sklep i gigantyczny garaż dla pociągu z duplo ;)

Aga no nie zazdroszczę przyszłego tygodnia;) ale dacie radę :hug:

:hug:

Hej Aguś,

ja też trzymam kciuki:hug:

Na pewno ze wszystkim zdążysz, a nawet jeśli nie, to nic się nie stanie. Najważniejsze, że na swoim i z najbliższymi:wiggle:

Lampki faktycznie spore, ale koniecznie załóż jedną na próbę, bo mogą pasować. 17 cm to wcale nie tak dużo.

Zaraz Ci odpiszę na privka i zmykam na dalszy ciąg obchodu:lol2:

Dobrej nocki:hug:

Dzięki Aga :hug:

Sama już nie wiem z tymi lampkami.

Przyłożył mi je w kotłowni a tam niżej niż w wc - i chyba ok - ale wc jest mniejszym pomieszczeniem 2 mogą przytłoczyć.

Na szczęście nie trzeba do nich wycinac otworów, wystarczy sam kabelek więc będę mogła lampki podmienić :)

Noc dzisiaj w miarę spokojnie :yes:.

Tylko Igi od trzech dni wstaje o 5.30 :sick:

Przyszłam się na szybciutko przywitać:bye:

No i mebelki oczywiście pochwalić :lol: Wyszły rewelacyjnie :wiggle: Szczególnie czester mnie zauroczył... cieszę się, że postawiłaś na tej najpiękniejszy z najpiękniejszych modeli - bez pikowania na siedzisku i na froncie i na lekkich nóżkach:wiggle:

O innych nóżkach (tym razem w sofie "babcinej") bym coś jeszcze powiedziała:rolleyes:... ale Siner zabroniła:P to się nie odważę :lol2:

Jestem myślami i trzymam kciuki aby ta cała przyszło-tygodniowa logistyka wypaliła:hug:

Madziu a Twoje zdanie o nogach bym z chęcią poznała i być może nawet bym się posłuchała :lol2:

Obiecaj że jak je już ustawię i odfoliuje napiszesz szczerze :)

Dzięki za kciuki oj przydadzą się :yes: :hug:

Zapomniałam jeszcze zostawić małe pytanko :rolleyes:

W kwestii materaca dmuchanego za późno zapytałam i się ulatałam :bash:.

Chcemy wymienić materac z łóżka z gościnnego

- gdzie kupowałyście? jaki najlepszy?

I jeszcze jedno, mam przewidziane gniazdko w wyspie, ale nie na blacie tylko z boku szafki

- nie wiecie gdzie mogłabym kupić taka małą i przede wszystkim ładną puszkę?

A kogóż to moje oczy widzą !!!!!!!!! :hug:

myślałam o Tobie :hug:

Gdzie byłaś jak Cię nie było? :)

oj...długo by opowiadać...takie tam różne zawirowania życiowe... wiesz Aguś jak to jest, równowaga w życiu musi być...więc jak się polepszy to się popiepszy...

podczytywałam raz na jakiś czas ( głównie zdjęcia na szybciocha oglądałam ) ale nie na tyle często, żeby być w każdym temacie na bieżąco :oops:

podobają mi się Twoje wybory :rolleyes:....będzie piękny domek :yes:

a wiesz mój mąż kilka razy pod rząd był w Twoim mieście...dzisiaj też jest....szkoda, że nie mogłam zabrać się z nim, żeby choć minutkę zabrać Ci z Twojego cennego czasu ;)

u nas na budowie coś się rusza :wiggle: ....nawet próbowałam założyć galerię ( pod nowym nickiem) ale mi nie poszło :bash:.... kurcze jakoś nie potrafię poruszać się po tym forum :roll:

Edytowane przez Leia

LeiaWitaj!!!, kupę lat :)

Cześć Martuś :bye: muszę Wam powiedzieć, że ja bardzo za Wami tęskniłam :rolleyes: ale postanowiłam sobie, że będę zaglądała raz na jakiś czas...wiecie jak to jest jak się zasiądzie do kompa i zacznie biegać po Waszych domkach :rolleyes: nosz kurcze brakowało mi czasu na inne roboty :D:mad:

Aga babcina kanapa jest prześliczna! Nie zmieniaj jej żadnych proporcji :no:

Wszystkie mebelki super. Opłacało się postawić na te kolory, które chciałaś :yes:

Trzymam kciuki za kolejny tydzień bo faktycznie wygląda na to, że napięty będzie do granic możliwości ;)

Ale Cię czeka tydzień !!! Matko, co za czad. Ale idzie szybko ku lepszemu. Niedługo godzina zero. Chyba nawet nie masz czasu się nad nią zastanawiać ?

Życzę Ci, aby się wszytko pięknie poukładało i pokończyło o czasie. I żebyście sami zamieszkali a nie z robotnikami :(

Aguś, materac fajny kupiłam do łóżka w Beniu, w Black Red White ;)

Ale firmy nie pamietam :no: W każdm razie miał dużo maleńkich spreżynek w kieszonkach, jakieś tam dodatkowe warstwy i ja akurat wybrłąm twardy, bo my takie lubimy ;)

Ale oczywiście pocji miękkości było od wyboru dużo ;)

Buziaki i życzę udanego dnia :bye: