Ola.U 13.12.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aguś,czasu mi ostatnio na pisanie brakuje ,ale zaglądam ,myślę o Was często i trzymam kciuki &&&,żeby wszystko poszło gładko Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 13.12.2012 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 trzymam kciuki za dodatkowe siły Ja może nie przeprowadzam się osobiście, ale firma w ktorej pracuje zmienia siedzibe..a ze to mala firmy to duzo na mojej glowie pakowania itp. wiec przypomnam sobie własnie ile to sil trzeba na wywalania/pakowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 A, Aguś, mam dla Ciebie radę Z życia wziętą Podobno segregowanie przed pakowaniem jest dobre. Szkoda czasu. Przy rozpakowywaniu i tak będzie sajgon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2012 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aga - nie zpominaj że przyszły tydzien ma tylko 7 dni Zarypiesz sie babo Pamietam koncówke u nas Każdy z robotników zadawał "najważniejsze" na ten moment pytanie... a ja musiałam na wzystkie znac odpowiedź i to na ten tychmiast Trzymam kciuki baaaardzo mocno Ps. hazelka zyje? wiesz cos na ten temat?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.12.2012 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 pina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2012 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aga witaminy łykaj,i jedz coś w przerwie między pakowaniem , przenoszeniem , myciem i pilnowaniem;) ----------------------------------------------- KInga ja wiem , żyje, ale netu nie ma , coś tam dalej nie tegos z nadajnikiem;);) cała okolica nie ma:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.12.2012 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Dziewczynki nawet nie wiecie jak się ciesze że Was mam, że jesteście , dodajecie otuchy i wspieracie. Jak sobie Was poczytam na szybko w ciągu dnia, jak robię chwilkę przerwy żeby wypić kawę i zjeść coś na szybko od razu siłek przybywa . Po kolei oj...długo by opowiadać...takie tam różne zawirowania życiowe... wiesz Aguś jak to jest, równowaga w życiu musi być...więc jak się polepszy to się popiepszy... podczytywałam raz na jakiś czas ( głównie zdjęcia na szybciocha oglądałam ) ale nie na tyle często, żeby być w każdym temacie na bieżąco podobają mi się Twoje wybory ....będzie piękny domek a wiesz mój mąż kilka razy pod rząd był w Twoim mieście...dzisiaj też jest....szkoda, że nie mogłam zabrać się z nim, żeby choć minutkę zabrać Ci z Twojego cennego czasu u nas na budowie coś się rusza ....nawet próbowałam założyć galerię ( pod nowym nickiem) ale mi nie poszło .... kurcze jakoś nie potrafię poruszać się po tym forum Leia jaka szkoda że się nie mogłaś z mężem zabrać Następnym razem pomyśl koniecznie a może nawet o noclegu u mnie:rolleyes: Wykroiłabym nawet i pół dnia z grafiku Mam nadzieję że już uporałaś się z tym co tam zatruwało Ci spokój I mam nadzieję że to nie były jakieś choróbska Spróbuj jeszcze raz z galerią, jak coś pytaj to raz dwa pomożemy Ci się uporać z technicznymi sprawami Bardzo jestem ciekawa tego co planujesz w domku Buziaki ------------------------------------------ ja mam u starszego syna ten materac http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60102053/ i dla niego rewelacja....z racji tego, że często nie ma go w domu to jego pokój służy za gościnny....i powiem Ci, że goście nie odpytywani jak się spało sami chwalą łóżko= wygodny materac Słyszałam już o tych materacach Z chęcią bym kupiła ale nie mamy jak go przewieźć . Teraz będziemy jechać moim samochodem i mam nadzieję że upchamy to co zaplanowałam kupić....a ile jeszcze dojdzie dziwnych przydasi których nie było w planach ----------------------------------------- Cześć Aguś Mebelki bomba, każda ma swoje ulubione widzę i mniej ulubione. Mi podoba się babcina kanapa, zaraz po niej czesterek, fotele i o dziwo u mnie ławka jest na końcu Tak że nie dogodzisz każdej z osobna;) Zrobiłam taki miks że nie dziwne że każdej coś innego wpada w oko Cieszę się że Ci się podobają --------------------------------------- Aga, normalnie przebieram nogami w oczekiwaniu na zdjęcia Twojego urządzonego domu!!! Efekt będzie niewiarygodny, ja to wiem!!!!! Zdjęcia mebli tapicerowanych, mimo że zafoliowane, oglądam i oglądam, tak mi się spodobały!!! O raju dziękuję Aniu ------------------------------------------- Aga babcina kanapa jest prześliczna! Nie zmieniaj jej żadnych proporcji Wszystkie mebelki super. Opłacało się postawić na te kolory, które chciałaś Trzymam kciuki za kolejny tydzień bo faktycznie wygląda na to, że napięty będzie do granic możliwości Pysiaczku dzięki za pochwały mebelkowe I dzięki za kciukasy ------------------------------------------- Ale Cię czeka tydzień !!! Matko, co za czad. Ale idzie szybko ku lepszemu. Niedługo godzina zero. Chyba nawet nie masz czasu się nad nią zastanawiać ? ( Mirelko fakt nie myślę o samym zamieszkaniu, tylko o tym żeby trzymać rękę na pulsie przy tym co się teraz będzie rozgrywać Najgorsze jest to że przeprowadzamy się w weekend przed samą wigilią gdzie raczej trudno będzie mi o pomoc, bo wszyscy będą siedzieć w garach i przygotowaniach do świątecznego stołu Życzę Ci, aby się wszytko pięknie poukładało i pokończyło o czasie. I żebyście sami zamieszkali a nie z robotnikami : A co do mieszkania z MM, niestety to nieuniknione i obawiam się że może im zejść kilka dobrych tygodni --------------------------------------------- Wyściskać przyszłam I kanapy pochwalić! Zaciskam kciuki, żeby super-mocy starczyło dziękować za kanapy ------------------------------------------------- Aguś, materac fajny kupiłam do łóżka w Beniu, w Black Red White Ale firmy nie pamietam W każdm razie miał dużo maleńkich spreżynek w kieszonkach, jakieś tam dodatkowe warstwy i ja akurat wybrłąm twardy, bo my takie lubimy Ale oczywiście pocji miękkości było od wyboru dużo Buziaki i życzę udanego dnia Zajrzę do BRW , obok mam Voxa więc na szybko porównam, szkoda że z Ikei nie damy rady zapakować w samochód, mielibyśmy z głowy Dzień udany dominowało pakowanie ---------------------------------------------- admetko... niech moc będzie z Tobą i olej pierdzenie tych starych marud Umiesz poprawić humor ------------------------------------------ Aguś,czasu mi ostatnio na pisanie brakuje ,ale zaglądam ,myślę o Was często i trzymam kciuki &&&,żeby wszystko poszło gładko Buziaki Dzięki Olu ------------------------------------------- trzymam kciuki za dodatkowe siły Ja może nie przeprowadzam się osobiście, ale firma w ktorej pracuje zmienia siedzibe..a ze to mala firmy to duzo na mojej glowie pakowania itp. wiec przypomnam sobie własnie ile to sil trzeba na wywalania/pakowania Dzisiaj wyjątkowo czułam się jak naładowany robocik Szkoda że dzien się skończył bo bym pewnie całą chałpę już spakowała Może faktycznie Wasze myśli pomagają A z pakowaniem niestety roboty jest - ale ja jestem dobra w te klocki więc w miarę sprawnie idzie Już nie tracę czasu na noszenie do samochodu, J ma wolne od przyszłego tygodnia więc niech wywozi składzik który robię za drzwiami w małym pokoju Ja od poniedziałku zamierzam być non stop kolor już w domu, nadzorować i sprzątać ---------------------------------------------- A, Aguś, mam dla Ciebie radę Z życia wziętą Podobno segregowanie przed pakowaniem jest dobre. Szkoda czasu. Przy rozpakowywaniu i tak będzie sajgon Aniu jak to przeczytałam to strzeliłam taki uśmiech http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Dzisiaj działałam w kuchni, wyrzuciłam trzy wory,ale to nic w porównaniu z tym co jest już w pudłach a co jeszcze w szafkach Zaczęłam wrzucać jak leci, tylko żeby się ładnie w pudełkach wpasowywało, żeby miejsca w nich nie tracić . W domu na spokojnie będę przeglądać - nie mam teraz czasu dumać np czy stara sokowirówka mi się jeszcze przyda - działa? - działa to niech jedzie do domu Jakbym miała dokładnie segregować to bym w życiu z niczym nie zdążyła . Dodajmy jeszcze do tego Igiego latającego pod nogami, bo nawet jak jest moja mama to wiadomo że mały i tak musi przyjść zobaczyc co tam jego mama robi ciekawego ------------------------------------- Aga - nie zpominaj że przyszły tydzien ma tylko 7 dni Zarypiesz sie babo Pamietam koncówke u nas Każdy z robotników zadawał "najważniejsze" na ten moment pytanie... a ja musiałam na wzystkie znac odpowiedź i to na ten tychmiast Trzymam kciuki baaaardzo mocno Ps. hazelka zyje? wiesz cos na ten temat?? Kiniu ja nie zapomnę o 7 dniowym tygodniu - ale najważniejsze żeby panowie mający się zjawić nie zapomnieli . Dzisiaj miał być pan od prysznica i nie przyjechał bo był u dentysty i tak mu jakoś zeszło że już nie zdążył Boję się że ktoś nawali w przyszłym tygodniu Ola żyje, z netem ma problemy. Mówiła że podczytuje, ale strona jej się czasami 15 minut otwiera Aga witaminy łykaj,i jedz coś w przerwie między pakowaniem , przenoszeniem , myciem i pilnowaniem;) Monika witaminy zakupione w postaci plusza, myślałam że w takiej postaci( z opisu poprawa koncentracji i w ogóle ) będzie dobrą opcją a dzisiaj się okazało że mnie od niego wysypuje , spuchły mi tez usta, ręce, stopy i uszy - tego jeszcze nie grali . Także odstawiam i jutro pójdę po jakieś zwykłe witaminki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 13.12.2012 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aga może masz alergię na sztuczny barwnik ? Jak czytam o pakowaniu to się przeraziłam my 10 lat mieszkamy w obecnym mieszkaniu tyle rupieci się nazbierało Moja kuchnia odwołana na po świętach;) Trzymam kciuki i życzę dużo siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.12.2012 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Chciałam Wam pokazać ile mamy w zimę słońca na działce Byłam koło 12.30 w słoneczny dzień Zawsze się martwiłam że będzie ponuro przez te dosłownie kilka promieni przebijających się przez las, ale dzięki temu że leży śnieg - a jak już spadł to będzie leżał już do wiosny jest całkiem jasno i przyjemnie Nie ma bata żeby stopniał , nawet jak będzie odwilż. Śmiejemy się że jak maluchy ulepią bałwany to wszystko w komplecie z całej zimy będą stały spokojnie do wiosny. Nie ma słońca nic nie stopnieje. Jak już stopniej będziemy mieli powódź i marne szanse dla moich rabat - ale to nie czas na wracanie do tematu odwodnienia Słoneczko jakies tam jest i najważniejsze że wchodzi też do domku Także nie jest mrocznie jak podejrzewałam http://i2.fmix.pl/fmi1399/e79594eb000e5b9450ca2f77 http://i2.fmix.pl/fmi1289/4f930298001ab61b50ca2fad http://i1.fmix.pl/fmi2404/cf8168d1001b106b50ca2fd6 I moja układanka Płytki po zewnętrznych będą ścinane po 6 cm bo ścianka ma 108 cm http://i1.fmix.pl/fmi1701/f16a7a40000876df50ca3036 http://i1.fmix.pl/fmi1777/01809352000ad3f850ca3073 Zmykam , zmęczenie to od jakiegoś czasu moje drugie imię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.12.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aga może masz alergię na sztuczny barwnik ? Stawiam na zastępstwo pomarańczy - teraflu mnie ostatnio na tydzień załatwiło Jak czytam o pakowaniu to się przeraziłam my 10 lat mieszkamy w obecnym mieszkaniu tyle rupieci się nazbierało Oj zbiera się tego że głowa mała . Matko jedyna my też tu już 10 lat razem Moja kuchnia odwołana na po świętach;) Obawiam się że to przez moje szafy Ale dziwię się że pan się z robotą nie uwinął, bo nasze szafy omawiamy już dobre 1,5 miesiąca A kiedy się wprowadzacie? Bosze, pewnie mi mówiłaś a ja nie pamiętam Trzymam kciuki i życzę dużo siły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 13.12.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Myślę ,że w lutym się wprowadzimy. Teraz muszę się sprężyć z meblami do salonu i sypialni . Całe dnie siedzę w pracy a soboty ostatnio choruję nie mam czasu rozejrzeć się po sklepach. Dobrze ,że net chociaż istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.12.2012 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aga i ty jeszcze odpisujesz, po takim maratonie:) patrz jak ci doradziłam . Teraz robisz za białą murzynke:lol2: oj jak piknie u Ciebie. lasek, śnieżek.......... nie tylko Pinacolada ma las;) p[rywatny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.12.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.12.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Aga ja tylko wpadam powiedziec, że cąły czas myślami jestem w Twoim sajgonie u mnie doszły jeszcze pewne problemy zawodowe... tylko sie pochlastac, ale nic to... damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Super, że pakowanie idzie Ci sprawnie:wiggle: U nas chociaż ten problem z głowy, bo prawie wszystkie nasze rzeczy od ponad roku stały na budowie;) (po powrocie z UK) Jak zrobili nam schody, to był przegląd wszystkich pudeł i wynoszenie rzeczy "na po świętach" na górę, której narazie nie wykańczamy;) Takim sposobem na dole zostały tylko najpotrzebniejsze rzeczy, które szybko rozpakowałam. U teściów mam praktycznie tylko ciuchy, dlatego chociaż wielka przeprowadzka nas ominęła;) Trzymam kciukiiiiiiii :bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Ściskam dobranocnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 13.12.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 oj jak piknie u Ciebie. lasek, śnieżek.......... nie tylko Pinacolada ma las;) p[rywatny jaki lasek, jaki lasek Toc ja puszcze całą mam A tak na serio to zadzwoniła dzis do mnie koleżanka i mówi mi ze myslała dziś o moich widokach z okien A ja jej na to, że właśnie podjęłam decyzję, że nic w tych oknach nigdy nie zawiśnie Nie wydam 5k na rolety/żaluzje , które będa non stop podniesione do góry My juz jesteśmy uzaleznieni od tych widoków. Jutro postaram się zrobic fotki za dnia ze sniegiem bo rzeczywiście piknie jest U mnie kawałek lasu liściastego i w zimie jest to genialne bo jak nie ma listków to mnóstwo słoneczka wpada na działkę .... Ale się rozpisałam Sorki Aguś (bo to chyba Twój wątek ) - jestes miszczynia organizacji . Ja przy tobie to mały bolek jestem . Ty powinnas w logistyce pracowac Trzymamy kciuki za fachowców coby zęby i inne prostaty zdrowe mieli i lekarzami sie nie wymigiwali Będzie dobrze Ps, hazelkowa dała znak życia Ona jak WIELKI BRAT . Czuwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 13.12.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 hazelkowa dała znak życia Ona jak WIELKI BRAT . Czuwa Bać się już? hazelku, ja jestem gziećna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.12.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Agus do zobaczenia za miesiac myslami bede z Wami http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif Jest taki zmierzch wśród grudniowych, szarych dni, kiedy w noc gwiazdka lśni. Wigilii czas każe nam u stołu stać, łamać opłatek, razem trwać. A kiedy już ta pierwsza z gwiazd zaświeci nam spoza chmur, dzieje się cud co w każdym z nas umie zburzyć jego własny mur. Wesolych Swiat Agus dla Ciebie i Rodzinki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 13.12.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2012 Widze ze rozpoczeło sie wielkie odliczanie-Agus dasz rade bo kto jak nie TY ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts