agawi74 14.12.2012 00:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Hej Aguś, piękny śnieżny krajobraz z ogrodu:rolleyes:Fajnie, ze słoneczko dochodzi:wiggle:Nadal szukasz materaca? Mogę podesłać namiar:) Układanka śliczna:rolleyes: Dużo zdrówka i siły na te nadchodzące dni:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 14.12.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Hej Aguś... myślałam, że Cię zastanę o tej godzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 14.12.2012 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wiesz, jak będzie okazja to ja pierwsza, żeby się zabrać z mężem w Twoim kierunku Gdybym tylko miała kogoś kto by się moim młodszym zajął.... u mnie nastąpiła kumulacja....niestety choróbska też. Mam tak serdecznie dość tego roku Chyba najgorszy w moim dotychczasowym życiu....końcówka idzie ku lepszemu więc mam nadzieję, że nadchodzący rok będzie szczęśliwszy z galerią będę próbowała tyko, że ja mam najwięcej czasu pomiędzy 5.00 a 6.30 rano nie wiem czy ktoś mi pomoże w tych godzinach u mnie terminy fachowców ciągle się przesuwają rekuperację o której Ci pisałam 2-3 miesiące temu dopiero dzisiaj kończą ...no ale COŚ się w końcu dzieje... ================================================ ale ja wczoraj nie napisałam jak bardzo podobają mi się mebelki...są PIĘKNE pomimo tego, że w folii !!!!! Ja bym tego fotelika nie pikowała...lubię właśnie takie bez ....kolory bardzo ładne....z tą kedrą świetny pomysł !!! i nie zmieniałabym wysokości w babcinej kanapie no i kuchnia... piękne meble, piękna powierzchnia tylko płytek takich nie lubię podobają mi się za to bardzo płytki do łazienki dzisiaj będą położone ??? Jakie piękne widoki macie !!!!!!!!!!! Ale działka ogromna....ile metrów ???? Chłopaczki będą mieli gdzie szaleć Strasznie Ci bidulko współczuję uczulenia...aż taki z Ciebie alergik ???? Ja jestem uczulona na słońce i też nieźle potrafię spuchnąć ====================================== ehh.....popisałabym jeszcze a muszę już się zbierać Aguś duuuuużo siły na tej końcówce...i zdrówka !!!! Ty to nawet datę przeprowadzki przemyslałaś już dawno, co ? 20.12.2012 ( wątek założyłaś 20.11.2011 )..no nie mogę, wszystko do tego stopnia przemyślane ...fajna data Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2012 06:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Leia pewnie już Cię nie ma W sumie ostatecznie obudziłam się (jak tą moją noc można nazwać dziś spaniem ) koło 5 , ale do 6 z groszem próbowałam jakoś przeczekać żeby Igi jeszcze usnął - ale niestety , kręcił się, popłakiwał, kopał nogami - także mogłam spokojnie wstać i posiedzieć przy komputerze . Zabieram się za Wasze pościki , mam nadzieję że zdążę Chociaż dzisiaj będziemy chyba działać z lekkim opóźnieniem bo mój ukochany mąż , wrócił późno (a miał być o 23 ) z wigilii w pracy. On zrelaksowany, będzie teraz leżał cały dzień a ja niewyspana, bo całą noc czuwałam kiedy wróci, nasłuchiwałam czy Oskar nie woła z drugiego pokoju, dawałam pic budzącemu się co godzina Igiemu i próbowałam ignorować coraz bardziej swędzące i puchnące nogi . Nie brałam zyrtecu bo bałam się otumanienia,ale zwykłe wapienko nie pomaga . Teraz wzięłam dawkę na alergię wić będe dziś do tego działać jak pod wpływem i w zwolnionym tempie - czy ja nie mogę mieć normalanej nocy i normalnie funkcjonować w dzień? . Sorry za te żale - ale to jakaś paranoja u mnie - ile można się mobilizować do działania? Ostatnio do wielu rzeczy się zmuszam, walnęłabym się na łózku i leżała cały dzień:rolleyes: Dam radę, bo to przeca nie wielkie problemy - ale życie utrudniają Póki co nie mogę chodzić tak mam spuchniete stopy Objawy murzynki utrzymują się nadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Myślę ,że w lutym się wprowadzimy. Teraz muszę się sprężyć z meblami do salonu i sypialni . Całe dnie siedzę w pracy a soboty ostatnio choruję nie mam czasu rozejrzeć się po sklepach. Dobrze ,że net chociaż istnieje To dobrze że nie zaraz po Świętach bo miałabym wyrzuty sumienia Zdrówka życzę A co do netu, to i ja kilka razy się zastanawiałam jak wyglądałby mój dom bez internetu - strach się bać Albo ciągałabym J po całej Polsce w poszukiwaniach Aga i ty jeszcze odpisujesz, po takim maratonie:) Ano, lubię i chyba już z przyzwyczajenia - takie podsumowanie dnia I nie mogę już bez Was żyć patrz jak ci doradziłam . Teraz robisz za białą murzynke:lol2: Zrobiłabym Wam zdjęcie - ale nie jedna by się wystraszyła oj jak piknie u Ciebie. lasek, śnieżek.......... nie tylko Pinacolada ma las;) p[rywatny ------------------------------------ ------------------------------------- Aga ja tylko wpadam powiedziec, że cąły czas myślami jestem w Twoim sajgonie u mnie doszły jeszcze pewne problemy zawodowe... tylko sie pochlastac, ale nic to... damy radę Kamilko i ja trzymam kciuki za szybkie i sprawne rozwiązanie tego co Ci teraz spadło dodatkowo na głowę ------------------------------------- Super, że pakowanie idzie Ci sprawnie:wiggle: U nas chociaż ten problem z głowy, bo prawie wszystkie nasze rzeczy od ponad roku stały na budowie;) (po powrocie z UK) Jak zrobili nam schody, to był przegląd wszystkich pudeł i wynoszenie rzeczy "na po świętach" na górę, której narazie nie wykańczamy;) Takim sposobem na dole zostały tylko najpotrzebniejsze rzeczy, które szybko rozpakowałam. U teściów mam praktycznie tylko ciuchy, dlatego chociaż wielka przeprowadzka nas ominęła;) Trzymam kciukiiiiiiii :bye::bye: O rany Madziu super sprawa , nawet trochę zazdroszczę Ale pudła to nie problem - żeby tylko w domu nie śmierdziało farbami i olejami -------------------------------------------- Ściskam dobranocnie a ja poranne ------------------------------------------------ jaki lasek, jaki lasek Toc ja puszcze całą mam A tak na serio to zadzwoniła dzis do mnie koleżanka i mówi mi ze myslała dziś o moich widokach z okien A ja jej na to, że właśnie podjęłam decyzję, że nic w tych oknach nigdy nie zawiśnie Nie wydam 5k na rolety/żaluzje , które będa non stop podniesione do góry My juz jesteśmy uzaleznieni od tych widoków. Jutro postaram się zrobic fotki za dnia ze sniegiem bo rzeczywiście piknie jest U mnie kawałek lasu liściastego i w zimie jest to genialne bo jak nie ma listków to mnóstwo słoneczka wpada na działkę .... Ale się rozpisałam Sorki Aguś (bo to chyba Twój wątek ) - jestes miszczynia organizacji . Ja przy tobie to mały bolek jestem . Ty powinnas w logistyce pracowac Trzymamy kciuki za fachowców coby zęby i inne prostaty zdrowe mieli i lekarzami sie nie wymigiwali Będzie dobrze Ps, hazelkowa dała znak życia Ona jak WIELKI BRAT . Czuwa Wiesz co z tą logistyką masz rację - minęłam się chyba z powołaniem Lubię organizować -J narzeka że czasami do przesady. Ale z małymi dziećmi takie coś pomaga . Mój J to by sam zginął jak Mańka w Czechach A teraz najbardziej się cieszę że w domku wreszcie będę miała WSZYSTKO poukładane, WSZYSTKO będzie miało swoje miejsce, nic mi się nie będzie wywalało z szuflad, półek - czyli pełna organizacja -------------------------------------------- Agus do zobaczenia za miesiac myslami bede z Wami http://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gifhttp://img20.imageshack.us/img20/1017/bozenarodzenie47.gif Jest taki zmierzch wśród grudniowych, szarych dni, kiedy w noc gwiazdka lśni. Wigilii czas każe nam u stołu stać, łamać opłatek, razem trwać. A kiedy już ta pierwsza z gwiazd zaświeci nam spoza chmur, dzieje się cud co w każdym z nas umie zburzyć jego własny mur. Wesolych Swiat Agus dla Ciebie i Rodzinki Kasieńko i Tobie i Twojej rodzince życzę ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/christmas/smileys-christmas-204148.gif ----------------------------------- Widze ze rozpoczeło sie wielkie odliczanie-Agus dasz rade bo kto jak nie TY ? ------------------------------- Hej Aguś, piękny śnieżny krajobraz z ogrodu:rolleyes: Fajnie, ze słoneczko dochodzi:wiggle: Nadal szukasz materaca? Mogę podesłać namiar:) Układanka śliczna:rolleyes: Dużo zdrówka i siły na te nadchodzące dni:hug: Aguś a pokaż ten namiar Napisz w ogóle jaki masz - z czego złożony ten materac bo ja się kompletnie nie znam co tam powinien mieć w środku ------------------------------------------- Hej Aguś... myślałam, że Cię zastanę o tej godzinie Zazwyczaj już jestem ------------------------------------------- Wiesz, jak będzie okazja to ja pierwsza, żeby się zabrać z mężem w Twoim kierunku Gdybym tylko miała kogoś kto by się moim młodszym zajął.... Możesz go zabrać ze sobą :0 Tylko droga trochę długa Mój Oskar już do zabawy nawet ze starszym jest dobrym kompanem u mnie nastąpiła kumulacja....niestety choróbska też. Mam tak serdecznie dość tego roku Chyba najgorszy w moim dotychczasowym życiu....końcówka idzie ku lepszemu więc mam nadzieję, że nadchodzący rok będzie szczęśliwszy Oj to dobrze o tym czytać, że już lepiej i wychodzicie na prostą z galerią będę próbowała tyko, że ja mam najwięcej czasu pomiędzy 5.00 a 6.30 rano nie wiem czy ktoś mi pomoże w tych godzinach Umówimy sie na jakiś dzien i załozymy u mnie terminy fachowców ciągle się przesuwają rekuperację o której Ci pisałam 2-3 miesiące temu dopiero dzisiaj kończą ...no ale COŚ się w końcu dzieje... Jak sama wiesz u mnie też niektóre sprawy ciągnęły się miesiącami . Ale na pocieszenie, bardzo szybko się zapomina a jak już zrobią myśli zajmuje kolejna sprawa kolejne rozważania ale ja wczoraj nie napisałam jak bardzo podobają mi się mebelki...są PIĘKNE pomimo tego, że w folii !!!!! Ja bym tego fotelika nie pikowała...lubię właśnie takie bez ....kolory bardzo ładne....z tą kedrą świetny pomysł !!! i nie zmieniałabym wysokości w babcinej kanapie no i kuchnia... piękne meble, piękna powierzchnia tylko płytek takich nie lubię podobają mi się za to bardzo płytki do łazienki dzisiaj będą położone ??? Jakie piękne widoki macie !!!!!!!!!!! Ale działka ogromna....ile metrów ???? Chłopaczki będą mieli gdzie szaleć Cieszę sie że wszystko tak bardzo Ci się podoab Wiesz ile się z tym umordowałam Płytki mam nadzieję że ruszą dzisiaj Strasznie Ci bidulko współczuję uczulenia...aż taki z Ciebie alergik ???? Ja jestem uczulona na słońce i też nieźle potrafię spuchnąć Jestem osłabiona to i alergia zbiera plony, normalnie podejrzewam że by mnie tak nie wysypało Aguś duuuuużo siły na tej końcówce...i zdrówka !!!! Ty to nawet datę przeprowadzki przemyslałaś już dawno, co ? 20.12.2012 ( wątek założyłaś 20.11.2011 )..no nie mogę, wszystko do tego stopnia przemyślane ...fajna data No popatrz z tą datą to nawet nie zauważyłam Buziaki . ============================= Za literówy przwpraszam, za być może brak ładu i składu też - myślę szybciej bo kawa już działa - lecę bo 1000000000 rzeczy do zrobienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 14.12.2012 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Agus - ja po Zyrtecu zasypiam w sen zimowy. Nie mam szans zapanowac na tym. Taki spadek ciśnienia że szok Jesli tez miewasz z tym problemy to poproś lekarza o Telfast - ja biore dawke 180 (najmocniejszą). Nie otumania tak bardzo ale i tak przezornie na noc łykam Trzymam kciukasy za kolejny dzień Ps. w nocy dziki zryły mi działkę bidoki szukały żołędzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.12.2012 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Jejku ja po zyrtecu też padam Pierwszy raz w życiu dostałam alergii 4 lata temu, nie wiadomo od czego (olejki do opalania, woda, jakaś roślinka ) no i mój ukochany wtedy jeszcze narzeczony doradził mi wieczorem,żebym wzieła sobie dwa zytrtecki na raz A ja głupia nie poczytałam, wziełam i jak zasnełam o 19.00 tak obudziłam się o 9.00 rano po 14 godzinach snu w jednej pozycji ze ścierpniętym całym ciałem i zmarsczkami odgniotkami od poduszki na twarzy Od tej pory brałam zyrtec jeszcze dwa razy ale pół tabletki Agusia współczuje, cholernego uczulenia, dziadostwo potrafi dokuczyć Nieprzespane noce też nie pomagają Przeprowadzka sama w sobie daje w dupsko a kiedy doczodzą ciezkie noce, jakiekolwiek choroby i opieka na dzićmi to jest lekka masakra, ale Agusia dasz rade, bo musisz, już naprawde ostatnie dni Mam nadzije,ze uczulenie jak najszybciej przejdzie J juz niech się juz wstrzyma z tym dzieleniem opłatkiem do Wigilii i pomaga Ci jak najwięcej, bo teraz go bardzo potrzebujesz baaardzo! Naprawde 90% ludzi nie dała by rady zrobć tego co Ty robisz i z czym dajesz rade! Ale dzielna dziewczyna jesteś wiec pociągniesz temat do końca, a potem bedziesz miała ferie zimowe :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.12.2012 07:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Aguś nie mniej żadnych wyrzutów sumienia Ciszę się ,że u Ciebie skończy:) Ale pewnie jeszcze kogoś robił w międzyczasie , bo już u Ciebie miał opóźnienie Ja od ubiegłego roku jestem alergikiem z nasilonymi objawami (wcześniej sporadycznie). Zaczęło się od lateksu potem dołączyły się inne alergeny a teraz jak grzeją kaloryfery to koszmar . Biorę Rupafin 10mg jest to lek nowej generacji(NIE śpię po nim,mogę normalnie myśleć 1 tab na noc) Aga jeśli chodzi o materace wcześniej mieliśmy kieszonkowy ze sprężynami kilka stref podparcia firmy SEMBELLA fajny był,wygodny. Dwa lata temu zmienialiśmy na super wygodny Dunlopilo (bardzo drogi był) ale kręgosłup , wiadomo.... Okazało się,że materac 180x200 złożony jest w środku z dwóch po 90cm.( mąż jest cięższy i zawsze robi się nierówność wkurza mnie to) Dowiedziałam się o tym jak pokrowiec zdjęłam do prania oczywiście podczas prania zepsuł się suwak Piękne macie widoki za oknem Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 14.12.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Myślę,że trzeba wybierać materac z jak najmniejszą ilością lateksu(gum). Robią teraz takie mieszanki że wszystko może uczulać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 14.12.2012 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ależ piękną masz tą działkę ,powtarzam się ;)ale połączenie lasu i widoku z przodu ,dla mnie genialne I potwierdzam to co napisała jo@nna.Ja też alergiczka na Rupafinie ;)i w ogóle nie odczuwam ,że stosuję jakiś lek Ściskam :hug:i trzymam kciuki &&&.Pomyśl ,za tydzień będziecie już u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.12.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Aga życzę Ci dużo siły w tych nadchodzących dniach.Jesteś dla mnie mistrzynią pod każdym względem ...ogarniasz wszystko logistycznie z dwójką maluchów u boku...WIELI SZACUN kochana!! Pomyśl sobie ,że już niedługo wyciągniesz się na chesterku i będziesz się napawać widokiem zza okna.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 14.12.2012 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Aguś kciuki trzymam za pakowanie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.12.2012 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 buziaki zostawiam. Leć kochana załatwiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2012 11:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Wróciłam z inspekcji Melduję że drzwi się montują . szyby pod prysznicem też Geberit obudowany (brakło 6 płytek ) zaraz działam w tym kierunku - nie wiem jak to się stało bo były przecież dokładnie wyliczone i wzięta nadwyżka Mam 2 godziny na pakowanie, jadę po Oskara na 15 i z powrotem na budowę. Na pościki odpiszę spokojnie wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.12.2012 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Leć , leć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 14.12.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.12.2012 16:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Aguś, mam nadzieję, że z opuchlizną już lepiej. Życzę zdrowka i siły na najbliższy tydzień. Uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2012 19:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Dziewczynki wybaczycie że odpisze już zbiorowo ? Dzięki za nazwy leków , jak już opanuję największe przeprowadzkowe szaleństwo to na pewno zacznę nadrabiać zaległości z lekarzami, dentystami i zaopatrzę się w nowe leki na alergię J od 13 na drugiej wigilii więc jutro pomocny to on nie będzie Dzięki za sugestie w sprawie materaca Objawy mojej alergii ustąpiły po fenistilu , zdrzemnęłam się z 20 minutek z Igim i o dziwo wystarczyło żeby podładować baterie . Pakowanie idzie dobrze , jeszcze z 2 dni a zostaną nam tylko najpotrzebniejsze rzeczy Na budowie panowie założyli drzwi do Oskara i wszystkie opaski, jutro ciąg dalszy i mam nadzieję zakończa montaż Panowie od prysznica zamontowali drzwi, restza złożona ale nie przymocowana . Nie zdążyłam już się z nimi zobaczyć, bo zapomniałam że w piętek w stronę mojego domku jest mega korek . Także nie wiem czy będa jutro czy dopiero w poniedziałek Stolarz od kuchni i szaf potwierdził przyjazd na wtorek , to świetna wiadomość bo w czwartek powinnam już wszystko pomyć i układać rzeczy chłopaków w szafach Będzie też szafa w wiatrołapie , miała być dopiero po świętach - także też duży plus bo już miałam kupować coś zastępczego w ikei Mam tylko jedno zdjątko drzwi - jutro szersza fotorelacja całego holu http://i3.fmix.pl/fmi2634/57d390240009e01050cb7c52 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.12.2012 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Co sądzicie o takich kieliszkach? http://img18.allegroimg.pl/photos/oryginal/27/59/73/14/2759731406 A tak wyglądają w kompleciku http://www.nakrywamy.pl/environment/cache/images/533_533_productGfx_5c9499dcaee64d843aa4ff891d54b900.jpg Klik przekieruje do żródła Muszę na gwałt zamawiać kieliszki do wódeczki i kieliszki do szampana. Jutro zrobię listę gościów na Sylwestra ale obawiam się że liczba może przekroczyć 40 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.12.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Co sądzimy o TYCH kieliszkach? no to patrz kochana co ja mam:lol: i właśnie dzisiaj dokupiłam z tej serii do szampana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts