ivy17 14.12.2012 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 kieliszeczki \ a co za drzwi ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 14.12.2012 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Ja też ma te kieliszeczki tylko tą wersję z ornamentami. Aga przecudną macie działeczkę niesamowicie las wygląda zimą... te oszronione brzózki. Będziecie przez cały rok mieli piękny widok z okien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.12.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Aga w Real-u mają teraz promocję na te kieliszki, 6szt-30zł, opłaca sie bo normalnie to ok 40 zeta za kompletdo tego mają też szklanki do drinków i whiskey z tej serii z ornamentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.12.2012 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2012 Bardzo ładne kieliszki Rzuciły mi się niedawno w oko w jakimś sklepie i od razu dodałam do listy ulubionych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.12.2012 04:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Heyka Agus dzwoniłas nie miąłm jak odebrać teraz mam chwilkę bo jestem w pracy w koncu przejrzałamm twoje foteczki mebelki śliczniutkie , fajne kolorki nic więcej nie komentuję co by ci głowy nie zawracać kieliszki mam te same tylko z oranmetem i uwazam ze sa piękne:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.12.2012 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Co sądzimy o TYCH kieliszkach? no to patrz kochana co ja mam:lol: i właśnie dzisiaj dokupiłam z tej serii do szampana Dobre :lol: kieliszeczki \ a co za drzwi ?? Drzwi INTERDOOR Ja też ma te kieliszeczki tylko tą wersję z ornamentami. Aga przecudną macie działeczkę niesamowicie las wygląda zimą... te oszronione brzózki. Będziecie przez cały rok mieli piękny widok z okien Te ornamenciki też mi się bardzo podobają - nie wiem właśnie które kupić Działka i ja dziękujemy Aga w Real-u mają teraz promocję na te kieliszki, 6szt-30zł, opłaca sie bo normalnie to ok 40 zeta za komplet do tego mają też szklanki do drinków i whiskey z tej serii z ornamentem Ooo to podjadę, może jeszcze co zostało I tak miałam jechać wyposażyć się w drugie wiaderko i w miskę, a na kieliszki bym nie zajrzała Ciekawe czy coś zostało Bardzo ładne kieliszki Rzuciły mi się niedawno w oko w jakimś sklepie i od razu dodałam do listy ulubionych No popatrz - jakie jesteśmy jednogłośne I do tego cenę mają super Heyka Agus dzwoniłas nie miąłm jak odebrać teraz mam chwilkę bo jestem w pracy w koncu przejrzałamm twoje foteczki mebelki śliczniutkie , fajne kolorki kieliszki mam te same tylko z oranmetem i uwazam ze sa piękne:yes: Dzisiaj spróbuję dryndnąć Ale się dobrałyśmy z tymi kieliszkami Te ornamenty na żywo są delikatniejsze niż na zdjęciach z netu - piękne nic więcej nie komentuję co by ci głowy nie zawracać Co tam co tam Ci chodzi po głowie? Ja wczoraj z bardzo cennego źródła , wyciągnęłam że wypadałoby zmienić babcinej kanapie nóżki i nabierze wreszcie lekkości której mi brakowało - dzisiaj na żywo obcenię i zadzwonię do p. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 15.12.2012 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 ja uważam ze kieliszki z ornamentem są piękne a aa czyli kanapa załatwiona:yes:ja jeszcze oglądam sobie foteczki twojej kuchni i mam małą uwagę ale to na telefon:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 15.12.2012 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 cześć Aguś...kieliszki bardzo ładne takie, tylko z ornamentem widziałam w AD też piękne i drzwi super....takie będziesz miała na górze tylko, czy na dole też ? sorki, nie jestem w temacie...pewnie pisałaś ... ale mi się dzisiaj pospało...wow aż do 6 tej ...stanowczo za długo, głowa mnie boli... ================================== cześć Karolcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 15.12.2012 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 z Ciebie taka pakowaczka jak z mojego męża ...perfekcja a wiesz, ze jak u mnie ruszyło się na budowie, to tak mnie to zmotywowało, skrzydeł dodało, że rozpoczęłam segregację i pakowanie oczywiście bez takiego speeda jak Ty ============================== kieliszki kupiłabym z ornamentem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 15.12.2012 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Hej kieliszki bardzo ładne tylko czy te z ornamentem można myć w zmywarce??? Z tego co wiem niektórych nie da rady Jak można to ja też sobie takie kupię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2012 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 cześć Aga!!!!! ale drzwi- piękne:yes: a kieliszeczki ja brałabym bez ornamentu( w Realu tak jak Vesila mowi) Może daj komuś takie życzenie,że chcesz pod choinkę nie będziesz musiała sama jeżdzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.12.2012 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Karola prawie wszystko już obgadane http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/phone/smileys-phone-146464.gif Zadzwonię w przerwie w myciu - jak nie zapomnę Leia , drzwi te wczoraj wklejone będą tylko na górze, na dole klasyczne Brawo za mobilizację do segregowania zawsze później będziesz mieć lżej Hej Nessko ja też chyba po cichu się skłaniam do tych z ornamentem Karola myjesz swoje w zmywarce? =================== Ja po wizycie realu , mam kolejnego mopa i ładne wiaderko - a co! Jadę po mamę która zostanie z dzieciakami i jadę działać na budowie. Zobaczymy co i ile uda mi się umyć. Do wieczorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.12.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 a kieliszki kupione?????? nie???? w Realu były przecie. kup gladkie do wszystkiego będą pasowaly i takie elegantsze:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 15.12.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 niestety tych z ornamentem nie zleca sie myć w zmywarce, chyba że ta ma specjalny delikatny program do mycia szkła, moja siostra umyła swoje z innymi garami i jej ten ornament trochę zmyło:(, także mycie w raczkach zalecane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.12.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Aga, no ja też głosuję za zmianą nóżek - może takie same jak ma chesterek ? To tez obniżyłoby nieco kanapę ( mądra się znalazła doradzać) http://i1.fmix.pl/fmi1680/ed71e1520001726350c78956 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 15.12.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Aga, no ja też głosuję za zmianą nóżek - może takie same jak ma chesterek ? To tez obniżyłoby nieco kanapę ( mądra się znalazła doradzać) http://i1.fmix.pl/fmi1680/ed71e1520001726350c78956 No właśnie - teraz jeszcze raz spojrzałam Aguś - nie dość, że muszą być stożkowe, to jeszcze dałabym ok. 2 cm niższe (nóżki w takiej kanapie powinny mieć ok. 12 cm - a ile mają Twoje? Jak 15, to nawet 3 cm bym zdjęła ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 15.12.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 No i parapetówkę - SZLAG TRAFIŁ !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.12.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 Aguś!!! Pilne, nie mogłam się do Ciebie dodzwonić Może( jak Tobie spieszy się) zamów kuriera z odbiorem paczki u mnie na wiosce, odbierają nawet w niedzielę, a jak nie -w poniedziałek zostawię ją u sołtysa wsi Osobiście mogę wysłać wtorek-środę, tak jak mówiłam:yes: cmok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.12.2012 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 a kieliszki kupione?????? nie???? w Realu były przecie. kup gladkie do wszystkiego będą pasowaly i takie elegantsze:yes::yes: Monia byłam rano u mnie w realu ale nie było kieliszków Zamówię w necie niestety tych z ornamentem nie zleca sie myć w zmywarce, chyba że ta ma specjalny delikatny program do mycia szkła, moja siostra umyła swoje z innymi garami i jej ten ornament trochę zmyło:(, także mycie w raczkach zalecane To nie dobrze Musze przemyśleć zakup Aga, no ja też głosuję za zmianą nóżek - może takie same jak ma chesterek ? To tez obniżyłoby nieco kanapę ( mądra się znalazła doradzać) ] No właśnie - teraz jeszcze raz spojrzałam Aguś - nie dość, że muszą być stożkowe, to jeszcze dałabym ok. 2 cm niższe (nóżki w takiej kanapie powinny mieć ok. 12 cm - a ile mają Twoje? Jak 15, to nawet 3 cm bym zdjęła ) Zapomniałam zmierzyć nóżki . Ale nie zające jutro zmierzę No i parapetówkę - SZLAG TRAFIŁ !!!!!! Aniu, wytłumacz bo ja tak zmęczona że niekumata jakaś jestem Aguś!!! Pilne, nie mogłam się do Ciebie dodzwonić Może( jak Tobie spieszy się) zamów kuriera z odbiorem paczki u mnie na wiosce, odbierają nawet w niedzielę, a jak nie -w poniedziałek zostawię ją u sołtysa wsi Osobiście mogę wysłać wtorek-środę, tak jak mówiłam:yes: cmok Natalko nie musimy kombinować . Wyślesz spokojnie jak będziesz miała czas Marcin ma tyle roboty, że nie wiadomo w co włożyć ręce najpierw Zaraz Ci podam namiary.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 15.12.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2012 admetko.... no, chodzi mi o to, że jak dziewczyny będą tak marudziły i jęczały, o te nóżki, poduszki i lampki i inne pierdolety.... to Ty się nigdy nie przeprowadzisz i co się z tym wiąże nie zrobisz parapetówki.... PRZYPOMINAM MIŁYM DORADCOM - 20 GRUDNIA !!! - TO JUŻ NIE JEST SMIESZNE ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts