MagdaZZZ 16.12.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 A wiesz, że o mały włos się dziś w tej Ikei nie spotkałyśmy:wiggle: Mieliśmy jechać po krzesełko dla Hani, ale jakoś się tak nie wyrobiliśmy Mąż na samolot się spieszył, uznaliśmy, że czasu już trochę mało a może być spory ruch na trasie do/z Janek i sobie odpuściliśmy... To co kupiliście w końcu??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 16.12.2012 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Aga juz nie mogę doczekac sie Twojej przeprowadzki. My pzreprowadzaliśmy sie 21.12 i wiem jakie to wyzwanie zrobić wigilie w nowym domu. Ja zaczęłam przygotowywac potrawy o 12 w wigilię. W Sylwestra mielismy parapetówke na 30 osob, rano 1 stycznia byłam zupelnie pijana, choc prawie nic nie wypiłam. Troche Ci współczuję, ale Ty masz pomoc mamy więc z pewnoscia bedzie lepiej. Nie widziałam Twojego postu wczoraj, ż ejedziesz do Ikea, my bylismy tam wczoraj. Pozdrawiam :hug: Magduś, myslę, ze nie musisz sie usprawiedliwiać, Twoje uwagi są chyba wszędzie mile widziane, w koncu nie trzeba z nich korzystać, ale ja myślę, ze warto Edytowane 16 Grudnia 2012 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.12.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Tapeta w pokoju Oskara wyglada swietnie .Zastanawaim sie tylko ile Ty masz wysokosci na poddaszu skoro zmiescilas tam tapete na 2.70 cm i masz jeszcze luzy Moj mlodszy tez chce miec pomaranczowe dodatki i znalazlam nawet ciut nizsza te tapete (na 1,80 cm) tylko ze na jedynej scianie gdzie moglabym zawisnac chce postawic mu lozko i jakis regal;) Agus musieliscie niezle wygladac jadac tak zaladowani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 16.12.2012 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aga fakt, wymiar poduszek w Ikeowej pościeli i mnie denerwuje... chłopaki maja poduszki z Ikei własnie, wymieniane co roku na nowe narzuta prześliczna ! ale cena... mniej. A nie myslałaś o narzutach patchworkowych? albo jednokolorowych, ale pikowanych fajnie jakos i do tego kolorowe poduchy? Ja na razie u młodszego daje koc jednobarwny a do tego chcę poduch poszyć ( tylko maszyny nie mam, haha - za to zapas różnych wyszperanych kawałków materiałów, łącznie z za małą bluzą z fajnymi naszywkami mam aż za dużo ) trzymam kciuki, aby Oskar się nie rozłożył. U mnie dla odmiany starszak dziś niewyraźny z gorączką - a ostatnio chyba z 3 lata temu chorował... ( kataru nie licze ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 16.12.2012 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Magduś, myslę, ze nie musisz sie usprawiedliwiać, Twoje uwagi są chyba wszędzie mile widziane, w koncu nie trzeba z nich korzystać, ale ja myślę, ze warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 16.12.2012 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 Aga... Do Janek to bym się raczej nie wybrała ( nawet, żeby sie z Tobą spotkać). Przebic sie przez całą Warszawę i to teraz...koszmar wiekszy niż zwykle. Pisałaś o warunkach w jakich wracałaś z zakupów... Widziałaś te reklamy IKEA, w których na malutkim samochodzie, załadowana jest sterta paczek ? Jak myślisz? Skąd wzięli pomysł ? Ściskam i trzymam kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 16.12.2012 23:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2012 (edytowane) Widziałaś te reklamy IKEA, w których na malutkim samochodzie, załadowana jest sterta paczek ? Jak myślisz? Skąd wzięli pomysł ? Hi, hi znam tą reklamę od podszewki:yes: pomysł to tajemnica, ale fajnie, ze reklama cieszy od wielu lat:D Hej Aguś, u Ciebie jak zwykle gorąco:lol2: Wtrącę swoje trzy grosze odnośnie tych nieszczęsnych nóżek- tak jak już Ci pisałam moim zdaniem powinnaś je zostawić w świętym spokoju- skrócenie nóżek o 2 cm nic Ci nie da. Kanapy zrobione zgodnie z Twoją inspiracją (wysokość) i ja szukając w sieci podobnych tylko z takimi je widziałam. Jeżeli zaczniesz skracać nóżki i zmniejszać poduchy, to zatracisz jej charakter - za bardzo upodobni się do chestera i szkoda było całego zachodu z różnymi kanapami- trzeba było wziąć dwa chestery i po kłopocie. Dla mnie ta kanapa jest bardziej pociągowa niż babcina:D i powinna być wysoka, czyli koniecznie na wysokich nóżkach. Kilka podobnych modeli znajdziesz na stronie Maisons du Monde-może to Ci pomoże rozwiać wątpliwości... Poza tym masz śliczne drzwi:jawdrop: pokoik z kulkową lampą boski, dolne wc PIĘKNE- widzę, że Święta są jak najbardziej realne:wiggle: Trzymam kciukasy za zdrówko Oskarka i całej Waszej 4-ki:hug: Edytowane 16 Grudnia 2012 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 17.12.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 super, że zakupy poszły gładko ...wyobraziłam sobie Was powracających :lol2: ja też mam pościele z IKEA i specjalnie wymieniłam poduszki zdrówka Aguś dla Oskarka nas też coś rozkłada jakoś tak pomału, wydłużone w czasie... oj, jak ja bym chciała być na Twoim miejscu z przeprowadzką ===================================================== Aga jak szerokie robiłaś wnęki na zasłony ? i tą wnękę na ledy nad kamieniem ??? czym ocieplaliście poddasze ( jaką grubością) ??? ===================================================== Lecę zbierać towarzystwo. Miłego dnia Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.12.2012 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 nie zapomnij o smsa jutro kochana:hug: Boże dzięki że mi napisałaś . Nie dość że Cię proszę o przysługę to jeszcze upomnienia dostaję -------------------------------------- Ależ fajna narzuta Skoro mam nie patrzeć na cenę, to się pozachwycam. Nie mogę, nie mogę nie patrzeć. Z czego ona jest zrobiona, że tyle kosztuje. Aga, szukaj zdolnej krawcowej. Wykombinuje Ci coś podobnego. Pomysł z krawcową niezły . Ale gdzie ja taką znajdę Mam jedną, ale czasu ma tyle że by mi na przyszłe Święta chyba uszyła --------------------------------------------- Aga super, że zakupy w Ikei takie udane A podróż będziecie na pewno wspominać z uśmiechem za parę lat Ja myślałam już w pewnej chwili że muszę szukać jakiegoś busa na drogę powrotną , albo na pociąg jechać ---------------------------------------------- A wiesz, że o mały włos się dziś w tej Ikei nie spotkałyśmy:wiggle: Mieliśmy jechać po krzesełko dla Hani, ale jakoś się tak nie wyrobiliśmy Mąż na samolot się spieszył, uznaliśmy, że czasu już trochę mało a może być spory ruch na trasie do/z Janek i sobie odpuściliśmy... To co kupiliście w końcu??? Madziu w końcu wylądowaliśmy w Krakowie. Zakupy wymieniłam wczoraj (mniej więcej - bo tyle tego ) ale kupiliśmy 4 Hemnesy i to one nam tak dały w kość ---------------------------------------------------- Aga juz nie mogę doczekac sie Twojej przeprowadzki. My pzreprowadzaliśmy sie 21.12 i wiem jakie to wyzwanie zrobić wigilie w nowym domu. Ja zaczęłam przygotowywac potrawy o 12 w wigilię. W Sylwestra mielismy parapetówke na 30 osob, rano 1 stycznia byłam zupelnie pijana, choc prawie nic nie wypiłam. Troche Ci współczuję, ale Ty masz pomoc mamy więc z pewnoscia bedzie lepiej. Nie widziałam Twojego postu wczoraj, ż ejedziesz do Ikea, my bylismy tam wczoraj. Pozdrawiam :hug: Alu tak myślałam że możesz tam być Ale my w końcu pojechaliśmy do Krakowa bo tylko w Jankach nie było regału na książki Hemnesa, a w ostatniej chwili się zorientowałam że można sprawdzić dostępność w necie - nie wiem czy prawdziwa czy nie, ale woleliśmy nie ryzykować i jak już jechać to wrócić z wszystkimi meblami Plan przeprowadzkowy mamy podobny Bo w Wigilię po południu to u teściowej będziemy,ale wieczorkiem wrócimy do domku ------------------------------------------ Tapeta w pokoju Oskara wyglada swietnie .Zastanawaim sie tylko ile Ty masz wysokosci na poddaszu skoro zmiescilas tam tapete na 2.70 cm i masz jeszcze luzy Musiałam kliknąć tą większą - ta tapeta jest w dwóch wymiarach Tapetę polecam mimo jej małych mankamentów , trochę wzór się nie zgrywał na łączeniach, ale z daleka tego nie widać i efekt jest Powrót z Ikea niezapomniany J zapomniał cyknąć zdjęcie ------------------------------------ Aga fakt, wymiar poduszek w Ikeowej pościeli i mnie denerwuje... chłopaki maja poduszki z Ikei własnie, wymieniane co roku na nowe narzuta prześliczna ! ale cena... mniej. A nie myslałaś o narzutach patchworkowych? albo jednokolorowych, ale pikowanych fajnie jakos i do tego kolorowe poduchy? Ja na razie u młodszego daje koc jednobarwny a do tego chcę poduch poszyć ( tylko maszyny nie mam, haha - za to zapas różnych wyszperanych kawałków materiałów, łącznie z za małą bluzą z fajnymi naszywkami mam aż za dużo ) Ano myślę teraz o takiej narzucie Tylko wiesz, wczoraj tak się tymi zakupami rozochociłam, mebelki będą i jakoś tak chciałm na szybko dopełnić wszystko jeszcze narzutami - żeby chłopaki weszły do prawie gotowych pokoików. Ale nie ma się co śpieszyć i szukać na siłę trzymam kciuki, aby Oskar się nie rozłożył. U mnie dla odmiany starszak dziś niewyraźny z gorączką - a ostatnio chyba z 3 lata temu chorował... ( kataru nie licze ) Zostawiam Oskara w domu, nie ma gorączki więc lecę z moimi lekami Zdrówka dla Twojego, oby się rozeszło po kościach bo Święta tuż tuż . Mój ma jasełka w piątek i swoją rolę więc musi być zdrowy -------------------------- Aga... Do Janek to bym się raczej nie wybrała ( nawet, żeby sie z Tobą spotkać). Przebic sie przez całą Warszawę i to teraz...koszmar wiekszy niż zwykle. Wiem wiem Wasze korki to istna masakra Pisałaś o warunkach w jakich wracałaś z zakupów... Widziałaś te reklamy IKEA, w których na malutkim samochodzie, załadowana jest sterta paczek ? Jak myślisz? Skąd wzięli pomysł ? Widziałam widziałam i prawie tak wyglądaliśmy Ściskam i trzymam kciuki.[ -------------------------------------------------- Hi, hi znam tą reklamę od podszewki:yes: pomysł to tajemnica, ale fajnie, ze reklama cieszy od wielu lat:D jest jedną z lepszych reklam Maczałaś w tym palce http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif ? Hej Aguś, u Ciebie jak zwykle gorąco:lol2: Wtrącę swoje trzy grosze odnośnie tych nieszczęsnych nóżek- tak jak już Ci pisałam moim zdaniem powinnaś je zostawić w świętym spokoju- skrócenie nóżek o 2 cm nic Ci nie da. Kanapy zrobione zgodnie z Twoją inspiracją (wysokość) i ja szukając w sieci podobnych tylko z takimi je widziałam. Jeżeli zaczniesz skracać nóżki i zmniejszać poduchy, to zatracisz jej charakter - za bardzo upodobni się do chestera i szkoda było całego zachodu z różnymi kanapami- trzeba było wziąć dwa chestery i po kłopocie. Dla mnie ta kanapa jest bardziej pociągowa niż babcina:D i powinna być wysoka, czyli koniecznie na wysokich nóżkach. Kilka podobnych modeli znajdziesz na stronie Maisons du Monde-może to Ci pomoże rozwiać wątpliwości... [ATTACH=CONFIG]154927[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]154928[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]154930[/ATTACH] [ATTACH=CONFIG]154931[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]154932[/ATTACH] Aguś dzięki za zdjęcia, ama jeszcze od rozmowy z Magdą nie miałam czasu poszukać i porównać . Zmierzę dziśiaj te nieszczęsne nóżki, bo mnie smą to ciekawi ile mają tej wysokości Poza tym masz śliczne drzwi:jawdrop: pokoik z kulkową lampą boski, dolne wc PIĘKNE- widzę, że Święta są jak najbardziej realne:wiggle: Trzymam kciukasy za zdrówko Oskarka i całej Waszej 4-ki:hug: dzięki Aga ==================== Dziewczyny niedobrze ze mną Śniło mi sie że źle mi położyli dzis podłogę w salonie, sposób ułożenia był tak nierealny że tylko dlatego rano przestałam się o nią bać Zmykam bo dzisiaj się zaczyna!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.12.2012 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 super, że zakupy poszły gładko ...wyobraziłam sobie Was powracających :lol2: ja też mam pościele z IKEA i specjalnie wymieniłam poduszki zdrówka Aguś dla Oskarka nas też coś rozkłada jakoś tak pomału, wydłużone w czasie... oj, jak ja bym chciała być na Twoim miejscu z przeprowadzką ===================================================== Aga jak szerokie robiłaś wnęki na zasłony ? i tą wnękę na ledy nad kamieniem ??? czym ocieplaliście poddasze ( jaką grubością) ??? ===================================================== Lecę zbierać towarzystwo. Miłego dnia Aguś Hej Za dużo pytań na raz Pomierzę na budowie i Ci podam Też zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.12.2012 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 uff. ale napaplałyście!!!! zdjęc z powrotu z zikei nie masz???? na reklamę by dali:D i u nas w Krk byliście:yes: Ludzi pełno na 100 % ale grunt to zadowolenie. i lec pilnować podłogi:yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 17.12.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Fotki oglądnęłam, w końcu mi się u Ciebie poszczególne klocki zaczynają układać . Sporów nie czytam (wybacz) bo zaczynam się czyć jak kiedyś u MagdziZZZ .... Mam tylko pytanie (to nie krytyka) - nie rzuca Ci się w oczy różny kolor światła (przy kamieniu ) ? U mnie w salonie jest podobnie, wszędzie białe (ciepłe lub zimne) a w skygardenie żółte. Kurczy ciągle myślę, czy nei wymienić na jednakowe .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.12.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Aga co rano zaglądam na chwilkę do Ciebie i trzymam kciuki żeby w tym tygodniu wszyscy fachowcy spisali się na medal a Wy bez stresu mogli cieszyć się świętami w domku Super zgrały się kolory w pokoju Oskara. Mapa i kulki świetnie razem grają Samochodzik z reklamy Ikei widzieliśmy kiedyś pod sklepem we włoszech Pan tak napakował na dach że cudem wyjechał z parkingu podziemnego. Żona wychylała się do połowy przez okno i krzyczała mu jak ma jechać żeby tobołkiem na dachu nie zaczepiał o tablice informacyjne na suficie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.12.2012 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Aga. Ja krótko. Jesteś wielka super sprawnie Ci wszystko idzie. I pamiętaj - nawet jak nie wszystko dopniesz na ostatni guzik o konkretnej godzinie konkretnego dnia to świat nadal będzie istniał, dom dalej będzie stał . Najważniejsze żebyście razem byli. I zadowoleni do tego oczywiście . Podoba mi się nawet to na co wcześniej krzywo patrzyłam : kamień przy schodach, wnęka nad wanną (też taką kcem!). Mogę tylko pogratulować . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.12.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) :bye:kieliszki zdobione z tej serii co pokazywałaś są w Makro w promocji....np do szampna 28,28 wiec może warto jak masz mozliwość podjechać jak potrzebjesz większą ilośc.... bo to te prawda ?? http://proxy.metro-group.com/Gazetka-Promocyjna-MAKRO/26/#/spreadview/14/ Edytowane 17 Grudnia 2012 przez ivy17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.12.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Aga, zaglądam codziennie i codziennie trzymam mocno kciuki za wasz finish Możesz odetchnąć, bo po zdjęciach widać,ze Święta w domu będą cuuudne i wszytko co potzrebne bedzie na czas, góra już jest taka domowa A na dole jak tylko pojawi się podłoga w salonie będzie tak samo Aga cudny masz dom, ja chętnie bym się tam juz wprowadzała Dużo sił Aguś życze, a wszytkie choróbska niech się tzrymają od Was z daleka! to nie czas na chorowanie Buziaki :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.12.2012 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 (edytowane) Leia chyba pomierzę Ci wszystko jak już skonczy się to całe zamieszanie ok? zdjęc z powrotu z zikei nie masz???? na reklamę by dali:D i u nas w Krk byliście:yes: Ludzi pełno na 100 % Ano nie mam Do reklamy w sam raz - współczesna wersja Fotki oglądnęłam, w końcu mi się u Ciebie poszczególne klocki zaczynają układać . A wiesz że ja dzisiaj na budowie też tak o tym pomyślałam - jak o puzzelkach które pomalutku się układają Mam tylko pytanie (to nie krytyka) - nie rzuca Ci się w oczy różny kolor światła (przy kamieniu ) ? U mnie w salonie jest podobnie, wszędzie białe (ciepłe lub zimne) a w skygardenie żółte. Kurczy ciągle myślę, czy nei wymienić na jednakowe .... Wiesz co te przy kamieniu zimne - czyli małe schodowe, pasek ledowy i pasek ledowy na dole zapalają się razem - i tak zamierzamy jw włączać Te 3 podwójne lampki są ciepłe, ale nawet mi to nie przeszkadza I w sumie nie umiałabym się zdecydować które światło wybrać Zimne na całości - chyba był by za smutno, za surowo, a z kolei ciepłe światło źle oświetla kamień - dlatego takie wybory u mnie Aga co rano zaglądam na chwilkę do Ciebie i trzymam kciuki żeby w tym tygodniu wszyscy fachowcy spisali się na medal a Wy bez stresu mogli cieszyć się świętami w domku Super zgrały się kolory w pokoju Oskara. Mapa i kulki świetnie razem grają Dzięki kochana Mam nadzieję że panowie rozumieją powagę sytuacji i zrobią wszystko żeby zdążyć Samochodzik z reklamy Ikei widzieliśmy kiedyś pod sklepem we włoszech Pan tak napakował na dach że cudem wyjechał z parkingu podziemnego. Żona wychylała się do połowy przez okno i krzyczała mu jak ma jechać żeby tobołkiem na dachu nie zaczepiał o tablice informacyjne na suficie Szkoda że filmiku nie nagraliście Aga. Ja krótko. Jesteś wielka super sprawnie Ci wszystko idzie. I pamiętaj - nawet jak nie wszystko dopniesz na ostatni guzik o konkretnej godzinie konkretnego dnia to świat nadal będzie istniał, dom dalej będzie stał . Najważniejsze żebyście razem byli. I zadowoleni do tego oczywiście . Aniu dziękuję Ci bardzo Siły do roboty same wracają Podoba mi się nawet to na co wcześniej krzywo patrzyłam : kamień przy schodach, wnęka nad wanną (też taką kcem!). Mogę tylko pogratulować . Dzięki http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-733951.gif :bye:kieliszki zdobione z tej serii co pokazywałaś są w Makro w promocji....np do szampna 28,28 wiec może warto jak masz mozliwość podjechać jak potrzebjesz większą ilośc.... bo to te prawda ?? http://proxy.metro-group.com/Gazetka-Promocyjna-MAKRO/26/#/spreadview/14/ To te to te, tylko nie wiem czy dam radę jutro podjechać I nie zdecydowałam jeszcze czy te zdobione czy czyste Aga, zaglądam codziennie i codziennie trzymam mocno kciuki za wasz finish Możesz odetchnąć, bo po zdjęciach widać,ze Święta w domu będą cuuudne i wszytko co potzrebne bedzie na czas, góra już jest taka domowa A na dole jak tylko pojawi się podłoga w salonie będzie tak samo Karola oj jeszcze nie odetchnę . Mam nadzieję że na wigilii przy barszczyku będę już miała spokojną głowę Podłoga w salonie opóźniona Aga cudny masz dom, ja chętnie bym się tam juz wprowadzała Mówisz ? Dużo sił Aguś życze, a wszytkie choróbska niech się tzrymają od Was z daleka! to nie czas na chorowanie Buziaki :*** niestety nie jest różowo Zaraz wszystko opiszę ================================== Dzień dobiega końca i liczę że jutrzejszy będzie lepszy Najważniejsze to zdrówko moich maluszków a z Oskarem niestety nie było dziś dobrze Zaczął gorączkować i od 13 drzemał, śniły mu się jakieś koszmary co chwilę wstawał z krzykiem Ja wróciłam o 14 i wkroczyłam z lekami, teraz obudził się z drugiej 2 godzinnej drzemie i leży słabiutki oglądając baję. W międzyczasie mieliśmy akcję w wymiotowaniem -ale ti chyba reakcja na gorączkę Jutrzejszy dzien powinien przynieść odpowiedź czy zdrowiejemy czy jedziemy do lekarza po antybiotyk - mam nadzieję że zwalczy sam. Na budowie przyjechali panowie od podłogi i okazało się że trzeba w niektórych miejscach jeszcze dołożyć maty do wyrównania poziomu z płytkami.\ Deski będą kładzione dopiero w środę . To dwa dni ale teraz dwa dni to katastrofa . Duży M maluje, mały kładzie dolną łazienkę - na jutro zostanie mu ściana z dekorami. Przywieźliśmy dziś płytki do spiżarni i schowka - mam nadzieję że zdąży i je położyć. Kupiliśmy też na szybko w Castoramie płytki do wyłożenia wnęk koło kominka na drewno - zupełnie o tym zapomniałam Duży M ma je położyć bo nie może ruszyć z malowaniem obudowy kominka - uśmiejecie sie ale jeszcze nie wybrałam koloru na ścianę z portalem . Czekałam aż pomaluje sypialnię żeby obejrzeć sobie tamten kolor - a do malowania sypialni to jeszcze dłuuuuuuuuuga droga W związku z tym ma mi machnąc tylko kawalek ściany i zobaczymy co to za kolorek - najciemniejszy w calym domu Co ja zdziałałam - byłam na budowie 4 i pół godziny Pomyłam wszystkie okna u góry - no bez jednego u Igiego bo układanka z płytek na dół tam cały czas leży i bez okienka w garderobie bo kartony blokują dostęp do niego Umyłam mebelki w gościnnym Umyłam wszystkie kaloryfery - w tym 2 hydraulik musiał mi specjalnie zdjąć ( te chłopaków) bo były powieszone z całym budowlanym syfem Umyłam ścianę z lustrem w łazience, podłogę też - jak wychodziłam do domu wyglądała tak jak przed umyciem . Posprzątałam w schowku u góry - czego tam nie było Dziewczyny najgorsze jest to że u nas nawet po przeprowadzce dom będzie mini placem budowy. W garażu M bedzie docinał płytki, będzie je dźwigał przez całą chałpę przez salon do łazienki na dole . Dopiero za miesiąc będę się mogła wziąć za prawdziwe porządki Na środę planuję akcję sprzątania garażu i pilnowania wycierania butów jak się z niego będzie wchodzić do domu - za każdym razem . Oj będę rygorystyczna - za parę dni mam tam mieszkać z dziećmi i dzisiaj uświadamiałam M bo on stwierdził że nie ma sensu tam sprzątać bo i tak będzie się kurzyło - złość kipi http://emoty.blox.pl/resource/4_2_207.gif chyba Wam zrobię zdjęcie przed i po. Czyli jaki garaż M chciał zostawić do przeprowadzki mojej rodziny Nawet teraz, dziś chciałam już segregować pudła -ale przecież tam się tak kurzy a do piątku przecież nic się nie zmieni że te pokoje będą zaraz w masakrycznym stanie Co położę szmaty pod każde drzwi??? i będę je przekładać za każdym razem jak będę wchodzić i wychodzić z pokoju - masakra jakaś Ok pomarudziłam , chyba zawsze tak mi się zbiera już na koniec dnia i człowiek zapomina że inne rzezy go naprawę cieszą ----------------------- Wracałam taka umordowana że stojąc na światłach przegapiłam zielone i stałam drugie tyle - nigdy mi się to nie zdarzyło - na szczęście skręcałam w lewo i nikt za mną nie stał . W domu popakowałam jeszcze ze 3 kartony i już od 17.30 jestem sama z małymi, także za dużo nie podziałałam, J siedzi z elektrykiem na budowie Teraz poszukam jeszcze trochę tych narzut i gałek do mebli chłopaków. Myślałam żeby tak jak Karola nadać Hemnesom troszkę lżejszy dziecięcy wygląd . Coś znalazłam zaraz Wam pokaże Edytowane 17 Grudnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.12.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Do Oskara http://www.go-shop.pl/img.php?ident=&product=603&kind=2&gallery= http://www.go-shop.pl/img.php?ident=&product=611&kind=2&gallery= Do Igora http://www.go-shop.pl/img/product/602/kind/1 Tylko do mebli z ikei i połączyć je z przeźroczystymi http://www.go-shop.pl/img/product/612/kind/1 Prześpię się z myślą i jutro zdecyduję Chyba że macie jakieś zapisane gałeczki z chęcią pooglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 17.12.2012 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Aguś - ja Cię nie upomniałam, tylko przypomniałam, a to różnica:lol2:, smsa dostałam Kupiłam dziś karton, spakowałam wszystko i jutro wyślę Boszsz... współczuję Tobie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 17.12.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Aga nie daj się zwariowac - nie posprzątasz teraz, posprzątasz za miesiąc - pył poremontowy i tak osiada parę miesięcy... Najwazniejsze, aby Oskar wyzdrowiał BEZ antyba i zebyś Ty z przemęczenia nie spędziła świąt w łóżku... a na pocieszenie powiem, że ja spakowałam dzisiaj TYLKO dwa kartony - zresztą, nie mam więcej w zapasie :/ i w ogóle nic mi się nie chce... pewnie bedę przyjeżdżała na mieszkanie jeszcze długo po przeprowadzce zgarniać klamoty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts