Siner 17.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2012 Ja niezmiennie i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 18.12.2012 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Leia chyba pomierzę Ci wszystko jak już skonczy się to całe zamieszanie ok? Aga, jasne ... sorki, ze jeszcze Ci głowę zawracam...i to teraz a ja coś dzisiaj z łóżka zwlec się nie mogłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.12.2012 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aga, jasne ... sorki, ze jeszcze Ci głowę zawracam...i to teraz a ja coś dzisiaj z łóżka zwlec się nie mogłam... Hej ja też jestem nieprzytomna Ale ja mam swoich winowajców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 18.12.2012 05:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 spojrzałam sobie na hemnesa...te uchwyty fajnie mogą wyglądać ...te pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.12.2012 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś - ja Cię nie upomniałam, tylko przypomniałam, a to różnica:lol2:, smsa dostałam Kupiłam dziś karton, spakowałam wszystko i jutro wyślę Boszsz... współczuję Tobie:hug: Jesuuuuuuu już mi się słowa pierdaczą http://mp3car.pl/forum/images/smilies/szok.gif Dziękuję dobra kobieto Aga nie daj się zwariowac - nie posprzątasz teraz, posprzątasz za miesiąc - pył poremontowy i tak osiada parę miesięcy... Najwazniejsze, aby Oskar wyzdrowiał BEZ antyba i zebyś Ty z przemęczenia nie spędziła świąt w łóżku... Ja już taki scenariusz sobie wczoraj zawyrokowałam Igi w nocy gorączkował przecież przy moim zmęczeniu to będzie jakis cud jak się nie rozchoruję a na pocieszenie powiem, że ja spakowałam dzisiaj TYLKO dwa kartony - zresztą, nie mam więcej w zapasie :/ i w ogóle nic mi się nie chce... pewnie bedę przyjeżdżała na mieszkanie jeszcze długo po przeprowadzce zgarniać klamoty Oj 2 to bardzo dużo No a my mieliśmy oddać mieszkanie najpierw do 20, teraz do 22 i J ma pertraktować żeby było do 24 Ci co kupili mieszkanie muszą do końca miesiaca wyprowadzić się ze swojego i muszą mieć czas żeby pomalować,odświeżyć nasze Ja niezmiennie i Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.12.2012 05:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 spojrzałam sobie na hemnesa...te uchwyty fajnie mogą wyglądać ...te pomarańczowe Ja wczoraj mądrze powklejałam te podwójne uchwyty a przecież hemnesy mają tylko gałki Nie mają przeźroczystych gałek - a myślałam zamieszać jedna szuflada z białymi jedna z kolorem I kurcze jedyne jakie wczoraj znalazłam, może dziś na szybko jeszcze coś znajdę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.12.2012 05:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dzisiaj przywożą szafy do chłopaków a ja nie mam do nich uchwytów - matko zapomniałam wybrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 18.12.2012 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Hej ja też jestem nieprzytomna Ale ja mam swoich winowajców bidula jesteś wiesz, ja przy starszym to po scianach dosłownie chodziłam ... a młodszego sama niechcący budziłam, nie mogłam się doczekać kiedy wstanie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 18.12.2012 05:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Ja wczoraj mądrze powklejałam te podwójne uchwyty a przecież hemnesy mają tylko gałki a ja się zastanawiałam jakiego Ty hemnesa kupiłaś, że chcesz podwójne montować ...miałam pytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 18.12.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dzisiaj przywożą szafy do chłopaków a ja nie mam do nich uchwytów - matko zapomniałam wybrać AGA !!!!!! luz !!!!! no co Ty.....kurcze, nie możesz tych pierdół zostawić sobie na zaś...jak już będziecie sobie mieszkać w domku ????? Wiem, że Ty perfekcjonostka,wszystko przemyslane, dopięte lubisz mieć...pewnie, ze fajnie byłoby mieć wszystko zrobione na tip top.... ale nie daj się zwariować http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/beating-and-fighting/smileys-beating-and-fighting-168470.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.12.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 a ja się zastanawiałam jakiego Ty hemnesa kupiłaś, że chcesz podwójne montować ...miałam pytać Ja chodzę na palcach przy Igim, Oskar miał inny sen, mogliśmy imprezować w drugim pokoju a on tylko na mleko się budził o swojej godzinie Dopiero jak kładłam się spać sobie zdałam sprawę z tymi gałkami W tym sklepie mają też gumowe gałki dla dzieci, ciekawa jestem jakiej twardości ta guma - jak to się sprawdza w użytkowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.12.2012 05:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Wiesz co to dlatego że ich pokoiki chciałam mieć zrobione na tip top I cięzko będzie te szafy otwierać bez uchwytów - a może to i lepiej? - małe nie dostaną się do wszystkich zabawek które zamierzam im tam ładnie pochować i wydzielać po 2 pudła tygodniowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 ich pokoiki chciałam mieć zrobione na tip top Aga, ja też tak miałam z pokojem Jakuba. Miało być wszystko zrobione. I co? Figa Nie ma rolet, nie ma wszystkich półek, nie ma obrazków, nie ma poduszek na ścianie. A Jakubowi, delikatnie mówiąc, to zwisa Owocnego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 18.12.2012 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 MAtko Aga, nie narzekaj kobieto, nie tylko Ty tak będziesz miała. Mi do dzisiaj w garażu przycinają (ostatnio lustro, niedługo listwy przypodłogowe) - to normalka. Kurz faktycznie kilka miesięcy będzie. Jeden wielki syf. Choćbyś nie wiem jak sprzątała. Wyluzuj kochana i na małym skup. I duuuużo zdrówka wam życzę. Dacie radę. Chrzanić uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 (edytowane) Agus - luzik. Twoje zdrowie i zdrowie chłopców teraz najważniejsze. Srał pies gałki do szafy, Wymienisz po świętach Edit: podrzucam kilka gałeczek: http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/anne-black-kropka-dj031.html?utm_medium=partner&utm_source=http%3A%2F%2Fwww.sklepy24.pl&utm_campaign=sklepy24 http://www.projekt3dom.pl/pl_PL/p/mala-galka-do-mebli-Pelna/3 http://www.amko.com.pl/galki-kwadratowe-2-szt-amelia-sauthon-cat-1276-id-5193.aspx Edytowane 18 Grudnia 2012 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aga, ale to, że Hemnes oryginalnie ma gałki, wcale nie znaczy, że musi tak zostać.Jakiż to problem dowiercić dziurki? A może taki uchwyty zrób?Tylko sznureczki kolorowe.http://dobreprojekty-blog.blogspot.com/2012/06/lina.htmlhttp://dobreprojekty-blog.blogspot.com/2012/07/uchwyty-z-rzemienia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.12.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś życzę dobrego dnia, bez choróbsk, za to ze zralizowanym planem domowym na ten dzień Aga spokojnie, wiecej niz mozesz nie zrobisz, przecież satjesz na głowie żeby wszytko dopiąć, ile się uda to super, na reszte przyjdzie czas ciut później i też będzie ok Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.12.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś może to marne pocieszenie, ale ja od wprowadzenia na początku kwietnia do lipca miałam robotników w domu + jeszcze kilka baboli jakie nam wyszły po drodze Podłogę zmywałam tyle razy że myślałam że mi się zedrze, a pył ciągle osiadał. Głowa do góry, to urok nowego domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 18.12.2012 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś trzymam kciuki Współczuję'' tego bałaganu'' cały rok ciężko pracowałaś ,żeby końcówka wyglądała trochę inaczej Ale to chyba nieuniknione ; )zazwyczaj tak jednak wychodzi ,że wszystko spiętrza się na sam koniec . Ale dasz radę A efekt już jest imponujący Czekamy na relację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 18.12.2012 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś ile mnie u Ciebie nie było :eek: Ostatnio mało czasu ... Kochana trzymam kciuki za bezproblemową przeprowadzkę Pogoń Marcinów, żeby się troszkę ruszyli szkoda, że nie mieszkam bliżej bo sama bym ich pogoniła I zdrówka życzę, bo czytam, że znowu koło Was jakieś choróbska się kręcą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts