aneta s 18.12.2012 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś trzymam kciuki za końcówkę no i za stalowe nerwy, żeby nie puszczały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 18.12.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Udanego dnia życzę i mnóstwa kolejnych kroczków do przodu Zdrówka dla malucha I zobacz co znalazłam klik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 18.12.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aga Pokaż potem szafy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 18.12.2012 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aga no fakt - trochę komplikuje to, że musicie się wyprowadzić ze wszystkim - my na szczeście póki co nie. Ale i tak masa roboty. Pamietaj, ze dobre wnętrze tworzy się LATAMI - a nie w klika tyg trzymam kciuki !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 18.12.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 cześć szalona kobieto z motorkiem w dupce:) zazdroszczę energii do działania nie wiem jak ty ogarniasz to wszystko, ja w bałaganie nie mogę się czasami odnaleźć i wszystkiego mi sie odechciewa no kochana, z meblami to pojechałać, ameryka!!!, czester idealny!! i ten kamień nie mogłam oczu oderwać, piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 18.12.2012 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 a Ja tylko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś i jak tam Oskar zdrowszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 18.12.2012 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Hej Aga Jak tam ??? Żyjesz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.12.2012 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Dziewczyny ściskam Was razem i każdą z osobna . Nawet nie wiecie jak mi miło czytać wszystkie Wasze posty Wspieracie, podnosicie na duchu i potrząsacie w moim chciejstwie zrobienia wszystkiego na IDEALNIE a przecież nie to jest najważniejsze Dzisiaj miałam spięcie z moją mamą w tej kwestii I jechałam na budowę bez ochoty ani sił na nic, chciałam wrócić do domu, wysłać mamę do domu a sama siedzieć z małymi i zostawić budowę w pierony - ale nie będę się tu rozpisywać o moich dołach - przeszło mi jak polatałam ze szmatą Na placu boju jak to na placu boju wzloty i upadki Upadki Kolor na schody, olej na który czekaliśmy okazał się siny :o Jutro stolarz od kuchni zawiezie wracając od nas kawałki podłogi i w końcu będą tworzyć ten kolor, pan w zakładzie gdzie sie nasz stolarz od schodów zaopatruje ma dobrac kolor - już się boję - wiecie jak to u mnie jest z kolorami Niew iem jak to się stało ale ułożyłam o jeden pasek więcej płytek na ścianie z dekorami w małej łazience. Dobrze że byłam na miejscu to wszystko poprawiłam - musiałam zamieniać wszystkie płytki i mam lustrzane odbicie tej wersji którą ułożyłam w zeszłym tygodniu z jednym przesunięcie - ale i tak nie ma tam żadnej symetrii więc nic się nie dzieje. Najważniejsze że byłam i Marcin wyjmował tylko 2 już położone dekory. Kolor do sypialni wyszedł dziwny . Juz kupiony więc niech na razie będzie i tak długo nic tam nie będziemy robić, więc za 2-3 lata się przemaluje Co tam jeszcze.......... Stolarz od kuchni przywiózł szafy, ale bez frontów - także nie muszę się martwić nie wybranymi uchwytami bo ich na razie nie potrzebujemy Nie zrobił szafki pod umywalki nie zrobił stolika pod telewizor do Jacka - a prosiłam i mówiłam że to priorytet Z dobrych rzeczy panowie od desek w salonie jednak działali Na razie wzięli się na sucho za układanie i docinanie desek - przez cały dzień zrobili pół podłogi Także jakby zaczęli w śodę to w życiu by prze weekendem nie zdążyli - a tak jest szansa. Chyba dobrą rzeczą jest to że umyłam drzwi wejściowe i 2 okna - w sumie 6 kwater Resztę pomyłam pod malowanie glifów a szyby będę myła jutro Naszykowaliśmy z M tapetę buźkową do położenia - bez większych niespodzianek - powinno być dobrze Więcej grzechów nie pamiętam bo dzieciaki mnie wykończyły J dzisiaj znowu na wigilii i ja jak weszłam po 17 do domu wymieniłam się z mamą i na mnie spadło całe wieczorne szykowanie dzieci do spania, kąpiele, jedzenie, pranie, zmywarka itd itp. Oskar jeszcze nie śpi - chyba przeżywa całą tą sytuację - ale ze zdrówkiem lepiej Igi gorzej ale mam nadzieję że jutro już będziemy wychodzić na prostą. Mam parę zdjęć z telefonu J, kiepskiej jakości ale pokażę Jako pierwszy garaż który spędza sen z moich oczu Jutro spróbuję coś z tym zrobić . Nie tak powinno wyglądać pomieszczenie które graniczy tylko jednym drzwiami z pomieszczeniem gdzie przebywają dzieci . Mimo że M nie widzi w tym problemu . Jutro po kolei będą mi pomagać się z tym uporać - i niech mi tylko któryś mrugnie okiem to................. http://emoty.blox.pl/resource/emoto_cfaniak.gif ====================== Zapomniałabym gałeczki Kiniu te pierwsze są cudne, wczoraj je znalazłam ale ze względu na cenę odrzuciłam Aniu rewelacyjne te pomysły sznurkowe Two no niesamowite to zdjęcie Gdzieś tam daleko jest jakiś drugi Oskarek z mapą na ścianie I ma świetną narzutę na łóżku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.12.2012 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Z tego co wiem było tam raz sprzątane gdzieś w okolicy wiosny. To wyobraźcie sobie co jest na podłodze. I nikt mi nie w mówi że jak się tego nie sprzątnie to pył będzie się tak samo unosił Jutro wielka akcja sprzątanie http://i1.fmix.pl/fmi2725/483264ab0006492050d0cbdf http://i1.fmix.pl/fmi987/d8af0415000af58a50d0cc70 http://i3.fmix.pl/fmi951/3651194f002c697550d0cc92 =================================== http://i3.fmix.pl/fmi605/3847338200136fb250d0ccbe Kolor mis ie baaaaaaaaaaaaardzo podoba. Zdjęcie go nie oddaje Zrobię Wam później lepsze http://i3.fmix.pl/fmi1845/d8b5bca100027c2050d0cd2e http://i3.fmix.pl/fmi2993/320b4cde001264f550d0cd65 Regału nie mierzyłam, nawet nie wiedziałam że go kupię jak kładliśmy tapetę a stoi idealnie zlicowany z jej końcem ============================ Jutro mają dotrzeć panowie od kabiny prysznicowej, wtedy posprzątam, zaimpregnuję fugo i zrobię fotki dla Was http://i3.fmix.pl/fmi499/cf04244e0005652b50d0cda2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 18.12.2012 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Aguś, zdrówka wam życzę, i oszczędzaj się trochę, żebyś ty się nie rozłożyła!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 18.12.2012 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Kochana, nasz garaż wygląda podobnie i też spędza mi sen z powiek:lol2: Podłoga zapowiada się ciekawie....w całości będzie efekt!!! A płytki - robią wrażenie!!! Ściskam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2012 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Agus, wpadłam Cie usciskac i napisac, ze jak przeczytałam, jak wiele rzeczy udalo Ci sie zrobic, to mnie wszystko boli:-DJestes niesamowita.Kinia 2, normalnie:-DNie moge sie doczekac Twoich wnetrz na zywo-kibelek na dole bedzie z jajem, ekstra.Doczytałam o Oskarku:-( Zycze zdrówka-moj Mały tez chory:-(buziaczki:-*czekam na "cynka", ze chata wolna i przyjezdzam:-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Jestes niesamowita.Kinia 2, normalnie:-D nie wytrzymam Agus - ta łazienka z czerwonym kaloryferem jest moja ulubiona (przypominam, że buziek sie boję ) A z tego co czytam to sa w kuchni, kibelku i jeszcze gdziesik na tapecie. Ja Cie kochana nigdy chyba nie odwiedze (a tak bym kciała ) bo sie ze strachu posram Ale zmówimy sie u Olki - sprzątniemy jej chatę , przekopiemy ogródek itp bo ona taka niezorganizowana Trzymaj sie dzielnie - kolejny dzien za Tobą ....... Ps. Mój jakby codziennie wychodził na Wigilie to bym sie zainteresowała czy ta Wigilia czasami nie ma blond włosów i nóg od ziemi po sama dupę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.12.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Łiiii tam, jestem zorganizowana...np: swietnie zorganizowałam ekipę sprzątającą. O. :-D A z ta Wigilia, to Kinia nie strasz, bo moj ma w sobote:-D :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 18.12.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Łiiii tam, jestem zorganizowana...np: swietnie zorganizowałam ekipę sprzątającą. O. :-D A z ta Wigilia, to Kinia nie strasz, bo moj ma w sobote:-D :-D no bo pewnie Wigilia w tygodniu pracuje i siły już nie ma Ta Jackowa widac bezrobotna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 18.12.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Łiiii tam, jestem zorganizowana...np: swietnie zorganizowałam ekipę sprzątającą. O. :-D A z ta Wigilia, to Kinia nie strasz, bo moj ma w sobote:-D :-D czyli Kinię i Agę!!!! a ja i Ola będziemy nadzorowąc i organizować. Jadę z tobą do OLI:D( drogę znam) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.12.2012 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 wow, piękny kaloryferek:-) uściski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.12.2012 01:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) Beatko Joasiu Madziu i ja ściskam gorąco Kinia Ola Monia - mimo że mi teraz nie do śmiechu Właśnie wysłałam J po antybiotyk dla Igiego Kaszle od północy Gorączka po czopku spada, ale takiego kaszlu z nim jeszcze nie przeżyłam Mam zapisany antybiotyk który dostałam jakby ostatnia choroba się rozwineła A taka jest prawda że od dwóch tygodni nie jest dobrze Pokasłuje, katar się leje z nosa non stop a teraz jest już naprawdę nieciekawie Nie chce dać sobie zrobić żadnej inhalacji żadnego wziewu leki tylko z piciem. Czekam na J i może lek szybko zadziała - jak go wypije z sokiem edit 5 rano w dwóch aptekach nie było przepisanego antybiotyku w międzyczasie Oskar się rozkaszlał i zwymiotował Także spania nie było i Igi też już obudzony i działa Czekamy na normalną godzinę żeby zadzwonić do lekarza........... Dzisiaj moim drugim imieniem będzie Kofeina Edytowane 19 Grudnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 19.12.2012 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2012 oj Agula współczuję biedne dzieciaczki...i Ty razem z nimi mnie też totalnie rozłożyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts