Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Aaaa Aguś pytałaś o namiar na materac.

Kupowaliśmy w tej firmie- lateksowy 100%. Niestety są dość drogie te lateksowe, bo zapłaciliśmy ponad 3 tys.:sick: Myślę jednak, że warto bo mają właściwości ortopedyczne i antyalergiczne.

Ale masz do wyboru różne rodzaje.:yes:

http://www.optimum-materace.pl/materace.html

http://www.optimum-materace.pl/lateksowe.html

Buziaki:hug:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

AGA ...pięknie masz !!!! przyglądam się i przyglądam tym zdjęciom :jawdrop:.....a co będzie jak to wszystko będzie wykończone ????

nogi od wyspy...ja strasznie lubię ten kolor drewna...to orzech ?????

i wszystko po kolei :jawdrop:....łazienka chłopaczków super :yes::yes::yes: ich pokoje...no pięknie jest :D

blaty w kuchni :jawdrop:...napisz Aguś ich nazwy, co to takiego ???

Zdrówka dla Ciebie i Twoich chłopaczków :hug:

==========================================

a moje dziecię wczoraj wyrżnęło się na łyżwach na w-fie i zaliczyło wstrząs mózgu...no ja mówię jak nie urok to s..........

:bye:

==================================

to dzisiaj nam pokażesz podłogi na dole ( ja pewnie zobaczę jutro ale już nie mogę się doczekać :yes: ) ? :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Ilusjon Monia Aniu Karola Kiniu Aguś Leia dziękuję za wszystkie komplementa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif

http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif

Monia mam nadzieję że ten wór ze zdrowiem dotrze :lol:

Ja mam znowu moje zatokowo - katarowe choróbsko :sick:.

Głowę mi chcę rozwalić odkąd wstałam :sick:.

Aniu kurczak to bardzo duży postęp :yes:

A mój Oskar nie je żadnego cytrusa - bo nie lubi,

dopiero teraz wziął się za czekoladę a do tej pory nią pluł i mówił że nie dobra:lol2:

Noc dzięki Bogu spokojniejsza.

Igi zakasłał dosłownie z 4 razy :o.

Kręcił się i pił soczek jak zwykle, ale po wczorajszej nocy już na to nie narzekam :no:

Kiniu ten stół na zdjęciu jakiś taki niski wyszedł - ale nazywamy go wyspą :lol2:

I tak ma stać bo nikt go nie ruszy, leży na nim konglomerat :p

Karolinko moja kochana Tobie tez moja wyspa sie nie podobać :p

Nogi miały być proste :yes:

Gdzieś tam na inspiracjach faktycznie przewijały się toczone, ale ostatecznie zdecydowałam że będą proste takie jak nogi od stołu.

Wiesz co na żywo naprawdę zachwycają - stałam i gapiłam się wczoraj na ten stół.

Wszyscy stali robili wielkie :o :lol:

Moja główna inspiracja :)

http://i3.fmix.pl/fmi2427/5b85c32500044d754ec9d648

Aga już pomału do mnie dociera :p - że nie dam rady ogarnąć wszystkiego ;)

Ale mało też nie zrobiłam :) - dziś powinna skończyć mycie wszystkich okien na dole.

Tak sobie je myłam od dwóch dni z doskoku między setkami pytań i lataniem między fachowcami - fajnie wyglądałam główna pani inwestor latająca ze szmatami i drabiną :lol2:

Aga dzięki za namiar - jeszcze nie pojechałam u nas, a z braku czasu z chęcią zamówię przez net - zaraz zobaczę co tam mają :yes:

Dzięki za zdrówko :hug:

Chyba zwykłym ibupromem zatoki powinnam to wyleczyć ;)

A dzieciaczki muszą po prostu posiedzieć w domku :yes: i pomalu dojść do siebie :)

Ghouściki pójdą do dostawki :yes:

Na Sylwestra potrzebuję jak najwięcej miejsc siedzących - bo lista gości rośnie :o

Hej Leia :bye:

Nogi to orzech :yes: taki sam jak na krzesłach i na stole :)

Blaty - czarny to granit Jet Black? - chyba

A konglomerat muszę dopytać dokładnie o firmę, bo mnie tylko kolory i próbki interesowały :)

Dzięki za zdrówko :hug:

I ściskam Twojego chłopoka :hug: - rany boskie też masz przejścia :( :hug:

Edytowane przez admete

Aga - robi się pięknie:yes:

Wyspo-stół w kuchni coś mi przypomina... :lol: Super wyszło:yes:

No i tapeta z buźkami w takiej niewielkiej dawce i z tą ramka - bardzo fajnie wyszło:yes:

A właśnie - jakie plany na sypialnię? Na razie chyba nic o niej nie wspominałaś, czy coś przegapiłam???

A łazienka małżeńska??? Czy mi się już wszystko kićka czy o niej też nie mówiliśmy:rolleyes:

Aga

ale u Ciebie postępy:o:o

wszystko ekstra:yes::yes:

a co do krzesełek to mogę doardzic

ja na parapetówę pożyczyłam krzesełka od teściów a sukienki- pokrowce od koleżanki

wiec miałam swoje ludwiczki a po drugiej stronie krzesełka w białych sukienkach

wyglądało bardzo elegancko noo i koszt żaden

nawet jakbyś miała wypożyczyć pokrowce to wyniesie cie to taniej niż zakup jedego ghotsa

Dziewczynki tak na szybko bo niestety mi się przychorzało ;) i jestem totalnie wypruta :sick:.

Znowu mnie dopadły zatoki :bash:

Po bólu głowy który miałam od wczoraj i zapchanym nosie wiem jak to by się skończyło

Dlatego nie zastanawiając się pojechałam po receptę do znajomej która jest weterynarzem ;) i wzięłam antybiotyk.

Gdyby nie to leżałabym w łóżku - a jak wiadomo jest to nierealne.

Na chwilę odżyłam na budowie ale teraz w domu czuję skutki całodniowego latania.

Dlatego kończę kolację i idę spać.

Na budowie masakra kurzowo - pyłowa związana z montowaniem schodów

Panowie działają na dole i na holu u góry więc nie miałam jak działać z segregowaniem kartonów do poszczególnych pokoi ;)

Dlatego umyłam okna - tylko ze 4 muszę domyć na zewnątrz bo dziś płyn mi zamarzał :sick:.

Ale mam już wszystkie umyte :wiggle: - i to całkiem siama :cool:

Podłoga jeszcze nie zaolejowana więc zdjęcie kiepskie jak dam radę to mimo wszystko wkleję :)

Natalek krzesła są ze sklepu meble Radomsko, na stronie jest cennik zobacz dokładnie bo ja nawet nie pamiętam dokładnej ceny.

Pani policzyła całokształt, pododawała ceny za droższy materiał i sama już nie pamiętam ile to było.

Jak już się u nas uspokoi zrobię sobie spis ze wszystkim i będę gotowa na wszystkie pytania :yes:

Ok?

Aniu :bye: :hug:

Madziu dzięki za materacyk - taki wypasiony to chyba sprawimy sobie do naszej sypialni.

Ten ma iść do gościnnego więc chyba kupimy coś tanszego - ale póki co ani ja ani J nie mamy czasu się tym zająć :bash:.

Ilusjon :bye; :)

Anetko dziękuję :hug: mnie też się cieszy buzia jak tam jestem :)

Ale tyle rzeczy jeszcze nie skończonych :o :(

Madziu Zetko :) sypialnia nie była chyba w ogóle omawiana :no:.

Z łazienki dolnej były wizki

Ekspeszyli for ju :lol:

http://i2.fmix.pl/fmi1847/8285fd040024dd7c4fbcf791

Ale teraz nic jeszcze nie jest ruszone :bash:.

Wprowadzamy się z placem budowy w tych dwóch pomieszczeniach :sick:.

One są na dole za drzwiami w salonie.

Chłopaki będą tam mieszkać i robić łazienkę ;)

Temat sypilani - coś tam mam w głowie ale z racji tego że razem z J będziemy tam spać za jakieś kilka lat ;)

Jak chłopaki już podrosną i będzie ich można zostawić samych na górze na noc.

To to co mam w głowie może się jeszcze zmienić ;)

Drop dzięki :hug:

Forumowy Pershing :rotfl:

Karola cieszę się że się Pani podoba :)

Już miałam do Ciebie dziś dzwonić w drodze na budowę, pogadać o wszystkim i o niczym - bo mi tego brakuje :)

ale jak zwykle miałam kilka innych telefonów - zakłady kamieniarskie, szklarze itp :bash:

z krzesłami świetny pomysł :yes: - i chyba będę musiała nawet kilka pożyczyć.

Ghosty już zakupione :yes: - zawsze się przydadzą a jak będą zawadzać to łatwo je nałożyć na siebie i schowac w garażyku.

Liczba gości nam coś rośnie więc pożyczka krzeseł będzie nieunikniona :lol2:

=============================

Dziewczynki jeszcze Wam napiszę że J rozmawiał z kupcami naszego mieszkanka o terminie przeprowadzki.

Oni wyjeżdżają na święta wieć im wszystko jedno, także umówiliśmy się na przyszły czwartek.

Mamy dodatkowy tydzień - nie cieszę się bo święta miały być już w domku :(

Tu mamy burdel, wszystko na podłodze bo mebli już brak, nie sprzątam bo sprzątam tam :(

Już macham ręką na niedokończenia na budowie, ale jest jeden podstawowy problem.

Jak położą jutro albo w sobotę olej na schodach i na podłodze w salonie(to na bank już jutro)

to jak długo będzie tam śmierdziało?????

Nie przeprowadzę się z dziećmi do takiego smrodu.

Szczególnie teraz jak obydwa są po chorobie związanej z oskrzelami :(

Także kiedy się przeprowadzimy dowiemy się w przyszłym tygodniu.

W związku z powyższym pojechałam do znajomej po naszą choinkę która tam sobie leżakowała, wzięłam ozdoby światełk ai ubraliśmy z Oskarem dzisiaj choineczkę :wiggle:

Chociaż trochę nastroju świątecznego już mamy.

Ale nie tak miało być :( - i powiem Wam że J chyba bardziej to przeżywa niż ja :lol2:

Dobra bo się rozpisałam (jak zwykle :))

Zobaczę tylko czy zdjęcie podłogi się nadaje do pokazania :p

Jak nie to zmykam :bye: :hug:

Kurcze , nie pokaże podłogi bo zapomniałam aparatu z samochodu :bash:.

Dźwigałam choinkę, skrzynki z bombkami/lampkami i wyleciało mi z głowy ;)

Jutro będą ładniejsze fotki po zaolejowaniu

aaaaaaaaaaa i jeszcze będą błyszczące tralki :p

Panowie się naśmiewają że razem lampkami kuklami będzie "kolorowych jarmarków" :lol2:

No nic jutro zobaczymy kto ma rację, łatwiej zmatowić połysk niż z matu zrobić poler :lol2:

Do jutra :bye:

Aga dziewczyno zawiało cię przy tym pośpiechu. Mam nadzieję ,że antybiotyk pomoże. ja mam doświadczenie z zatokami, bo jak katar to od razu zatoki. Ibuporom jest dobry , ale 1 dzień . Jak nie mija, lepiej długo nie brać . Bo strasznie harata żołądek.

ja biorę rutinoscorbin, 3x 2 tabletki. czasami wit. C 1000( łyknij sobie jak cie bieże) ze 2- 3 dni( wtedy rutinoscorbinu nie musisz). I sinuspret3x 2 tabletki( można brać 14 ni i więcej , bo to homeopatyczne) i sinuspax do ssania- zmniejsza katar:yes:

ten worek ze zdrowiem opóżnioony przez pocztę świąteczną. Jutro dotrze:D

pa torpedo forumowa:yes: