narendil 20.12.2012 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Poczekamy na zdjęcia. Odpoczywaj Pershingu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.12.2012 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Aguś blaty rewelacyjne mnie się tylko te nogi wyspy nie podobają, ale pewnie zmienię zdanie jak już będzie na tip top Buziaki :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 20.12.2012 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Hej Aguś, szkoda, ze fot nie ma:( Kochana ja Ci zakazuję myć te okna:mad: bo to się skończy zapaleniem płuc, tfu, tfu Kuruj się, bo nie ma żartów z powikłaniami:hug: Aguś, nie przejmuj się tak tymi Świętami-przecież to nie koniec świata... Ja Ci powiem, ze ogólnie nie znoszę takich terminów jak przeprowadzka na Święta, bo z góry wiadomo czym to się kończy:sick: Dlatego przeprowadziliśmy się w środku lipca:lol2: Jeszcze nie jedne cudowne Święta przed Wami w nowym domku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.12.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2012 Blaty bardzoo ładne:yes: Gratulacje Czyli jednak przeprowadzka na Sylwestra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.12.2012 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Mariomili Natalko gdzies mi umknęły wczoraj Wasze posty Aga trzymasz sie jeszcze? Coraz piekniej sie robi, czekam na zdjecia podlogi w salonie:cool: Ale masz wielgachną kuchnie:eek: Aga się wspomogła prochami i dzisiaj żyje jej się lepiej Dziś jak położą olej to nacykam zdjęć Jak Ty masz kochana na imię? Bo Twój nick mi plącze język Aguś jaka kuchnia :jawdrop: Nie rozumiem, czemu taka piękna? Może to te buźki? Dzięki za zdjęcia wnętrzności szafy Natalko to muszą być buźki Płytki w łazience już położone , czekamy na Twoje czarne perełki i będzie można zakładać umywalkę i kibelek - czyli możę się na Sylwestra wyrobimy, potrzebujemy tylko ładnej zasłonki zamiast drzwi Aga dziewczyno zawiało cię przy tym pośpiechu. Mam nadzieję ,że antybiotyk pomoże. ja mam doświadczenie z zatokami, bo jak katar to od razu zatoki. Ibuporom jest dobry , ale 1 dzień . Jak nie mija, lepiej długo nie brać . Bo strasznie harata żołądek. ja biorę rutinoscorbin, 3x 2 tabletki. czasami wit. C 1000( łyknij sobie jak cie bieże) ze 2- 3 dni( wtedy rutinoscorbinu nie musisz). I sinuspret3x 2 tabletki( można brać 14 ni i więcej , bo to homeopatyczne) i sinuspax do ssania- zmniejsza katar:yes: ten worek ze zdrowiem opóżnioony przez pocztę świąteczną. Jutro dotrze:D pa torpedo forumowa:yes: Moniczko brałam ibuprom już drugi dzień a częstotliwość brania się zwiększała . Zatoki to ostatnio moje przekleństwo i zawsze kończy się antybiotykiem, chyba brałam te leki co wymieniłaś, jeszcze karmiłam Igora - i nie dały wtedy rady Skończyło się antybiotykiem , teraz nie mam czasu na długie leczenie - sama wiesz Poczekamy na zdjęcia. Odpoczywaj Pershingu "Spałam" od 21 do 5 więc powiedzmy że się wyspałam. Trzeba jak najwięcej dzisiaj zrobić MM jadą na weekend do domu "mas: - jak śmią . więc chcę wziąć się za ten cholerny garaż Aguś blaty rewelacyjne mnie się tylko te nogi wyspy nie podobają, ale pewnie zmienię zdanie jak już będzie na tip top Buziaki :* Wiesz co są proste, może i jakiś ozdobniczek lekki by im się przydał, ale wolałam już nie kombinować. Na żywo są śliczne Pamiętasz jakie były rozmowy, świecą fronty, swiecą buśki, do tego świecą blaty - bojąc się wtedy większych udziwnień nie chciałam już kombinować z nogami Hej Aguś, szkoda, ze fot nie ma:( Kochana ja Ci zakazuję myć te okna:mad: bo to się skończy zapaleniem płuc, tfu, tfu Kuruj się, bo nie ma żartów z powikłaniami:hug: Aguś, nie przejmuj się tak tymi Świętami-przecież to nie koniec świata... Ja Ci powiem, ze ogólnie nie znoszę takich terminów jak przeprowadzka na Święta, bo z góry wiadomo czym to się kończy:sick: Dlatego przeprowadziliśmy się w środku lipca:lol2: Jeszcze nie jedne cudowne Święta przed Wami w nowym domku:hug: Aga okna już umyte . Na zewnątrz umyję jak będzie plus Oj Aguś z tym terminem.......ja chciałam przeprowadzić się na początku grudnia - mówiłam że na Mikołaja, Ale sam jestem sobie winna, i żałuję że pozwoliłam MM wziąć dodatkową pracę w trakcie naszej wykończeniówki . Gdyby nie tamta robota wyrobili by się ze wszystkim, a tak mamy co mamy Blaty bardzoo ładne:yes: Gratulacje Czyli jednak przeprowadzka na Sylwestra? Magda w sumie masz rację - przeprowadzka na Sylwestra też dobrze brzmi Dzięki za blaty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 21.12.2012 05:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 oj, Aguś, Aguś współczuję Ci strasznie tych zatok to taki okrooooopny ból....wiem coś o tym niestety dobrze, że dzisiaj sobie pospałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.12.2012 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Aga cos ty nie wariuj mi już . Daj spokoj , ubierzw nowym domku choinkę i pomału koncz go. A w święta odpocznij........ zdrowie ważniejsze. Leczcie się i już nie będziesz miala tego ciśnienia ,że na święta musisz. Zyczę ci z calego serca przeprowadzki Noworocznej:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.12.2012 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 oj, Aguś, Aguś współczuję Ci strasznie tych zatok to taki okrooooopny ból....wiem coś o tym niestety dobrze, że dzisiaj sobie pospałaś Dzisiaj już ze mną lepiej A jak Twój chłopak? Aga cos ty nie wariuj mi już . Daj spokoj , ubierzw nowym domku choinkę i pomału koncz go. A w święta odpocznij........ zdrowie ważniejsze. Leczcie się i już nie będziesz miala tego ciśnienia ,że na święta musisz. Zyczę ci z calego serca przeprowadzki Noworocznej:yes: Monika ciśnienia już właśnie nie ma - i to jest cały plus tej sytuacji Tak to chciałabym się zapalić i zkichać żeby ze wszystkim zdążyć............ A do NR jeszcze daleko - na spokojnie się przeprowadzimy. Nie wiem jak z dekorowaniem domu - tu mogę faktycznie nie zdążyć A po wigilii to tak dziwnie już by było domek ubierać - Mimo wszystko smutnawo mi trochę ....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.12.2012 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Aga dobrze ze lepiej sie czujesz, troszke szkoda ze nie zdazycie na wigilie ale moze to i lepiej. Nie bedziesz musiala latac jak szalona, a teraz dobra okazja zeby zregenerowac sily:cool: Pozdrawiam Emilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 21.12.2012 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Mimo wszystko smutnawo mi trochę ....................... W sylwestra sobie odbijecie, glowa do gory:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.12.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Aga pojedziecie na pewno w 1 dzień świąt posiedziec na kawusi????? w nowym domku oczywiście , na luzie , zaświecisz choinke . Ubierz jakiś krzak przed domem i bedzie ok. A na Sylwestra ustroj dom w balony w środku i na zewnatrz. Ale będziecie mieć frajde:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.12.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Agus, toż to nie tak,ze mi sie nogi wyspowe nie podobają Poprostu jakoś przekonana byłam,ze będą bardziej na bogato toczone takie, i sie zdziwiłam Blaty cudne, wszytko pienie wygląda Zdrowie najważniesze A co do strojenia domku, to moze mimo wszytko w nowym postawcie też choinkę, sztuczną, czy świeżą, nie ważne Dzieciaki będą miały podwójną frajdę z dekorowania nawet po Wigilii A choinka nawet jak będzi emiałą same światełaka i tak sprawi niesamowity klimat w domu Agus przeprowadzka na Sylwestra, brzmi cuuuudnie!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 21.12.2012 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Aga wpadam w szale pakowania i co czytam... jednak chora i antybiotyk... ZDROWIA !! to najwazniejsze ! a domek stoi to i raczej nie ucieknie Olej na pewno musi sie dobrze wchlonąć, a i smierdzi - mnie śmierzi niewielki blat pod umywalkę, a tu podłogi i masa metrów ! z dekorowaniem - czemu nie - może bez przesady, ale np lampek porozwieszać choinkwocyh - ja tak zamierzam - kupić zaraz po świetach ( licze na wyprzedaze ) i porozwieszac po domku. Jak się zapali wieczorkiem to jakos wszelkie niedorobki ( np brak parapetów ) beda mało widoczne - mam nadzieje Trzymam mocno kciuki za odpoczynek Wasz w świeta ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.12.2012 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Agunia trzymam kciuki za wasze zdrowie ale i sprawną przeprowadzkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.12.2012 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Kobieto zadbaj w końcu o siebie jak ty chcesz zorganizować tego Sylwestra dla tylu osób? skoro będziesz ledwo żywa?? Ogarnij się i tak już Święta odpuściliście więc wyluzuj:yes: A co do dekoracji to zapraszam do mnie coś ci z chęcią wypożyczę u mnie pod dostatkiem :lol2: A tak serio to wez kilka gałązek do dużego wazonu walnij paczkę światełek i kila ładniejszych bombeczek i będzie gites:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur222 21.12.2012 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Prysznic w górnej łazience jest super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 21.12.2012 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Aguś nie smutaj się :hug::hug:wiem jak bardzo czekaliście na święta w nowym domu no ale nie warto za wszelką cenę Odpocznij odrobine bo należy Ci się :hug:głowa do góry:hug:a dekoracje możesz zrobić i po swiętach jesli uznasz, ze bedzie Ci jej brak w nowym domku:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 21.12.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Agula ja powoli zmykam. Chciałam Ci życzyć dużo zdrowia, miłości, spełniania marzeń w tym nowym domku. Wspaniałej pierwszej wigilii, bezstresowej . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.12.2012 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Dziewczynki :hug: Emilio piękne imię Artur dzięki bardzo Bardzo szybko bo ja źle się czuję z Igim też coś gorzej, jutro jedziemy do naszego lekarza. Mamę też dopadło, jutro ma dzień na chorowanie Wklejam parę zdjątek. Podłoga z wczoraj bo dzisiaj panów nie było, musza skończyć schody żeby móc zaolejowac podłogę. Kurz jest niemiłosierny Kolor schodów będzie jutro, dobieraliśmy go z 2 godziny. Jutro się przekonam czy wybór był dobry http://i3.fmix.pl/fmi1017/f961ec6b00090bf950d4b42b http://i3.fmix.pl/fmi1269/3fa21ebb000238e550d4b455 http://i1.fmix.pl/fmi1472/80d0dd5f0000b3e750d4b4a6 Wybrany na szybko kolor na przód zabudowy kominka. Położyłam kolor na kanapach i wybrałam brudną szarość z domieszką koloru kanap Na żywo jest super - na zdjęciu dopiero jedna warstwa farby http://i1.fmix.pl/fmi1810/883223b200058ebb50d4b4d3 http://i1.fmix.pl/fmi2325/d21482e6000530e550d4b563 Idę się położyć Dobrej nocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 21.12.2012 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2012 Admete, Wspaniała podłoga, super schody. Bardzo elegancko. No i kominek moje nigdy nie zrealizowane marzenie... Bardzo ładne wnętrza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts