mrówka75 23.12.2012 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Świąt białych, pachnących choinką,skrzypiących śniegiem pod butami,spędzonych w ciepłej, rodzinnej atmosferze,pełnych niespodziewanych prezentów.Świąt dających radość i odpoczynek,oraz nadzieję na Nowy Rok,żeby był jeszcze lepszy niż ten,co właśnie mija. życzy Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 23.12.2012 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Aguś http://i2.fmix.pl/fmi607/68ac8e97002171c750d7924a/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 24.12.2012 02:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Admete... http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156424&d=1356313892 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.12.2012 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Dziewczyny cieszę się że kolor drewna się podoba, dzieki za komplementa Podłoga w salonie to strzał w 10 . Kolor schodow to taki kameleon - w jednym miejscu idealny, w innym wpada w zieleń w innym w czerwień - ale podoba mi się Monia podłoga miała być pod kolor w salonie, ale dostałam zły numer oleju i musieliśmy kombinować na miejscu - wyszło co wyszło Yoka poprzedni antybiotyk brałam ponad miesiąc temu (chyba ), ale moja droga tak się wtedy czułam że bym do lekarza nie doszła Teraz mus to mus, wczoraj już zdecydowanie lepiej się czułam Buziaki Magda Martuś Julianko Olu Pysiaczku Alu Kakusku Basiu Pasie Słonko Maju Joanno Joasiu Gumiska Anetko Renatko Karola Vesilko bardzo bardzo dziekuję za życzonka , dzisiaj już Wigilia więc życzę wszystkim wspaniałych chwil spędzonych przy wigilijnym stole. =========================== Wczoraj jak zapowiedziałam zrobiłam ze szwagierką wieeeeeeeeeeelkie sprzątanie. Działałyśmy równo 5 godzin. Zaczęłyśmy od najgorszego syfu - czyli garażu - odkurzone, zamiecione, wywalone co się dało. Kotłownia umyta od góry do dołu . Wszystkie podłogi w domu odkurzone i umyte. Pokoje chłopaków na tip top - gotowe do przenoszenia i układania rzeczy . Zapakowane prezenty - a ja w tym czasie zaolejowałam te nieszczęsne schody Nie było tak źle . Główka i oczka pracowały normalnie i spokojnie dojechałam samochodem do domu Ale padłam tak jak stałam Mama powiedziała że po takiej dawce oleju do wąchania trzeba wypić dużo mleka - zagrzalam wielki kubek z miodem, a że na obiad niestety pizza miałam niezłą mieszankę - ale nawet to mnie nie ruszyło. O 20 spałam już z dziećmi Dziś mogę z czystym sumieniem odpoczywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 24.12.2012 06:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 http://i2.fmix.pl/fmi2915/ef6d69b80020a9ab50d7eeaa W te piękne Święta niech każdy pamięta z głębi serca płynące życzenia: zdróweczka, marzeń spełnienia, iskierek radości i dużo miłości, życzy Aga z rodziną http://i1.fmix.pl/fmi2991/abdb58640017fa1450d7eec3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Justynka 24.12.2012 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Spokojnych i zdrowych Świąt w rodzinnym gronie oraz szczęścia, pomyślności i spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku życzy Justyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 24.12.2012 07:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Aguś, najpierw najważniejsze: http://i1.fmix.pl/fmi1526/fc4a2e900015c13b4ef39343/zdjecie.jpg No i po ostatnich zdjęciach mogę się przyznać: klatka schodowa najmniej mi się podobała z całego Twojego domu. Kamień, metalowe tralki, płytki - to wszystko robiło na mnie wrażenie biurowca:sick: Ale jak pokazałaś wykończone schody to :jawdrop: Jestem naprawdę pod ogromnym wrażeniem! Zakręcona balustrada, wykończona drewnianym pochwytem - cudo! Wygląda naprawdę fantastycznie - elegancko i przyjaźnie jednocześnie. Miałaś absolutną rację z połyskiem I jeszcze te wykończenia przy trepach - wisienka na torcie. Kamień mi też nie podchodził ale po zaolejowaniu schodów całość nabrała wyrazu:yes: Zero biurowaca Od dzisiaj zamykam buzię,. przestaję się mądrzyć, tylko siedzę po cichu i się uczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 24.12.2012 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Aguś http://img835.imageshack.us/img835/2835/yczeniau.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 24.12.2012 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 życzy reni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.12.2012 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2012 Aguś http://imageshack.us/a/img846/2736/p1100273n.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 25.12.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://img585.imageshack.us/img585/8992/img0157fv.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
słońce 2 25.12.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 http://i2.fmix.pl/fmi1040/9860ba0400212b5950d9b851/zdjecie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 25.12.2012 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2012 [h=2][/h] Dlaczego jest święto Bożego Narodzenia? Dlaczego wpatrujemy się w gwiazdę na niebie? Dlaczego śpiewamy kolędy? Dlatego, żeby się uczyć miłości do Pana Jezusa. Dlatego, żeby podawać sobie ręce. Dlatego, żeby się uśmiechać do siebie. Dlatego, żeby sobie przebaczać. ks. Jan Twardowski Radości i pokoju płynących z tego, że Bóg, narodzony w Betlejem, KOCHA NAS. A także codziennej odpowiedzi na tę MIŁOŚĆ w Waszych szczerych i otwartych sercach w Nowym Roku 2013 życzą, a także dziękują za okazaną pomoc i wsparcie: Aleksandra, Paweł, Julia, Mikołaj Gaża - NELKI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 26.12.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Aguś, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.12.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Aguś raporcik się należy z postępów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.12.2012 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 (edytowane) Dziewczynki jeszcze raz bardzo dziekuję za wszystkie życzenia świąteczne Jeśli ja kogoś pominęłam , to bardzo przepraszam, ale tak to jest wysyłać wiadomości i walczyć jednocześnie z Igim o myszkę Justynko relacja będzie, foto relacja myślę że na weekendzie. Pierwszy raz nie mam siły ani ochoty cykać zdjęć z postępów Po części dlatego że będąc tam każdą - dosłownie minutę poświęcam na sprzątanie, układanie, przenoszenie...itd Nasze święta do świąt raczej mało podobne Igi odpukać prawie zdrowy z lekkim katarem, Oskar wrócił z Wigilii od teściowej z kaszlem który nas męczył całą noc Ja mega ból głowy który trwa już tydzień - ale moja mama mnie dzisiaj uświadomiła że to mogą być skutki oleju - samego olejowania i przebywania w domu po kilka godzin dziennie Dziś byłam tam tylko 3 godziny i pierwszy raz od tygodnia mogę powiedzieć że teraz wieczorem, czuję się prawie dobrze Jakoś nie pojedliśmy - a to by mi się akurat przydało I nie poleżeliśmy - szczególnie ja - bo codziennie byłam na budowie (oprócz Wigilii ) i sprzątałam. Miałam na szczęście pomoc, 2 siostry cioteczne J i szwagierka. Ogarnęłyśmy naprawdę sporo. Ale bardzo dużym kosztem z mojej strony - jestem tak wypruta i zmęczona jak chyba nigdy w życiu nie byłam Dzisiaj 2 h impregnowałam fugi na podłodze w górnej łazience - za za głupia robota Sorry za ten chaotyczny opis - ale naprawdę nie mam weny, J się cieszy jak nie wiem co, ja nawet na to nie mm już siły Ostatnie dni dosłownie zmuszałam się żeby wstać z łóżka i starać się normalnie funkcjonować - tak źlle fizycznie dawno się nie czułam Tylko nie mówcie a nie mówiłam Może jak wreszcie poczuję się lepiej to dotrze do mnie że już za chwilkę będziemy wreszcie u siebie:) Dzisiaj moi drodzy ostatnia noc w mieszkaniu , dziwne uczucie . Jutro oddajemy mieszkanie i idziemy na noc lub dwie do teściowej . Jutro rano pakuję resztę klamotów która nam tutaj została, dzieciaki do teściowej, a my na budowę działać do upadłego. Roboty jest jeszcze tyle że głowa mała!!!!!!! MM jutro stawiają się w komplecie Jeszcze pomału w głowie planuję Sylwester i dzisiaj powiedziałam mamie że ta impreza chyba trzyma mnie przy życiu i dodaje kopniaka. Wyznacza termin i cel - i jest szansą na odreagowanie ktorego mi tak bardzo brakuje Zmykam, dzieciaki posnęły i ja idę ładować baterie Edytowane 26 Grudnia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.12.2012 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Jeszcze mi się jedna rzecz przypomniała. Przyszły ghouściki, czerwony z podłokietnikami jest bombowy!!!!!!! I najlepsza część że póki co mamy je za darmo Taki Mikołaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 26.12.2012 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 och, zdjęcia zapodaj, nie wierzę na słowo:lol2: Trzymaaaj się, cel już bliski... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.12.2012 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2012 Oj Aguś pamiętaj, że to już ostatnia prosta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.12.2012 05:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 och, zdjęcia zapodaj, nie wierzę na słowo:lol2: Uwierz , nie wzięłam aparatu ani razu Nawet J był wczoraj zdziwiony Trzymaaaj się, cel już bliski... Oj Aguś pamiętaj, że to już ostatnia prosta Dziś już pierwszy krok zbliżający nas do przeprowadzki . Jak spakuję to co zostało w domu odetchnę Ciekawe ile kartonów jeszcze wyniesiemy Co do mojego samopoczucia, dzisiaj pierwszy raz nie musiałam rano brać tabletki na głowę. Ja chyba naprawdę podtrułam się tym olejem Ale warto było bo jesteśmy tydzień bliżej do celu Dopijam kawkę i działam. Cyknę dla Was parę fotek tych moich niedokończonych pomieszczeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts