aneta s 27.12.2012 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Aguś sprawnego pakowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.12.2012 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Aga współczuje złego samopoczucia i tego potwornego zmęczenia Ja Cię rozumiem doskonale, bo też jestem takim napaleńcem jak Ty i tez często wbrew rozsądkowi i radom innych diałałam kosztem zmęczenia i zrówka Życzę,zeby zmęczenie ustąpiło jaknajszybciej.... pamietaj kochana ,ze już niedługo będziesz miała ferie zimowe w swojej boskiej posiadłosci relaks na cudnych kanapach przy kominku i inne takie tam cudownosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 27.12.2012 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Agus, powodzenia w pakowaniu ostatnich rzeczy. Z niecierpliwością czekam na nowe foteczki. Nie wiem czy wcześniej wspominalam ale kolor schodów wyszedł super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.12.2012 10:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Dziewczynki dzięki Duży i mały pokój spakowane Jeszcze kuchnia i łazienka i finito O 12 powinno być po bólu i zacznie się robota z rozpakowywaniem w domu Także to mój ostatni post z mieszkanka Zamykam lapka i pakuję do torby Buziaki - wieczorem postaram się zajrzeć---ciężki dzien przed nami................................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.12.2012 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.12.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Aga powododzenia:hug::hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 27.12.2012 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Gdzie nie wchodzę wszędzie kaszel , gluty , choroby No Was to już by mogło zaoszczędzić przed tą przeprowadzką a tu jak na złość W takim razie życzę zdrówka i a kysz choroby!!! zaklinam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 27.12.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.12.2012 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Witam się poświątecznie wyjątkowo zdrowa Admate, Opisałam właśnie u siebie ostatnie moje traumatyczne przeżycia i potrzebowałam do wizualizacji użyć krzesła. Ponieważ bardzo podobają mi się Twoje i mam nadzieje takie mieć, pozwoliłam sobie zamieścić 1 Twoje zdjęcie (oczywiście z podaniem źródła). Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.12.2012 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Aga powodzenia i czekamy na pierwszy post z domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 27.12.2012 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2012 Wpadłam i nic się nie dzieje, tylko kasłanie słychać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 28.12.2012 06:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Venus Magda Marta Ivy Drop Ze zdrowiem lepiej odpukać Ilusjon pożyczaj dowoli A wczoraj dzialo się że hej:rolleyes: ale przeprowadzkowo Myślałam ze ogarnę mieszkanie w góra 4 godziny - zeszło mi ponad 8:jawdrop: Do domu dotarłam o 15 i tam już razem z siostrą cioteczną J i szwagierką działałyśmy do 20.20. Domyślacie się mojego zmęczenia Rozpakowałam prawie całą kuchnię zrobiłam 3 prania, a dziewczyny pod moje wskazówki działały z rzeczami - tylko z zabawkami i ksiąąkami, grami itp rzeczami maluchów. Boże ile tego się uzbierało Obiecałam sobie że w nowym domu każdą zabawkę jaką da się umyć wrzucę do wanny - także do pokoików trafiają świeżutkie pachnące zabawki Jak dotarłam do teściowej zjadłam tylko kanapkę i poszłam spać - czułam się jakby mnie czołg przejechał Dzisiaj cd rozpakowywania Mamy z dziewczynami rozpracować ekspres do kawki Lapka mam już na budowie, więc jeśli znajdę chwilkę wpadnę do Was już z domku. Posta bez zdjęć pewnie mi już nie darujecie - więc może coś cyknę Pozdrawiam wszystkich zaglądających i życzę miłego dnia. Ps - noc niezaciekawa - niewygodny tapczan , i głowa pełna myśli i wrażeń nie pozwalająca spać - ale już niedługo w domku mam nadzieję się wreszcie wyspać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.12.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Agusiek, Fluidy wysyłam! http://i2.pinger.pl/pgr185/467e593400177fd74e5d5a28/775.jpg Kciuki zaciskam! Przy okazji mycia, część zabawek schowaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2012 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Aga dzielna Wojowniczko trzymam mocno kciuki żeby już dalej poszło baz problemowo i żebyś wreszcie trochę odpoczęła p.s rzeczy z poprzedniego mieszkania przeprowadzałam jeszcze prawie rok po zamieszkaniu w domku - dlatego tym bardziej Cie podziwiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.12.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Aga dzielna Wojowniczko trzymam mocno kciuki żeby już dalej poszło bez problemowo i żebyś wreszcie trochę odpoczęła p.s rzeczy z poprzedniego mieszkania przeprowadzałam jeszcze prawie rok po zamieszkaniu w domku - dlatego tym bardziej Cie podziwiam:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 28.12.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Aga super sobie radzisz! Przy tym mega zmęczeniu, dwóch maluchach i ogromie pracy to nie łatwe, wiem co znaczy pakowanie wszytkiego do przeprowadzki, my za każdym razem musieliśy zabrać wszytko od razu co do jednej rzeczy, przeprowadzanie się na spoknie, na raty jest napewno łatwiejsze, ale takie szybkie cięcie, też ma swoje plusy Kochana trzymaj się, mnostwo roboty juz za Wami teraz będzie z górki Buziaki i czekam na jakieś fotki!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 28.12.2012 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Hej Aguś, jak tam żyjesz? Cały czas trzymam kciuki za siły, za zdrówko i wytrwałość Kolorek schodów wyszedł piękny:o:wiggle: To już ostatnia prosta i już za chwileczkę, już za momencik:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 28.12.2012 16:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 A ja tak myślę, jak już się wprowadzisz i zrobisz porządki Co zrobisz ze swoją energią? chociaż jak tak myślę, to do marca niedaleko. Rozładujesz się w ogródku:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 28.12.2012 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2012 Aga mimo niezłego zapierdzielania i tak Ci zazdroszczę....Też bym chciała się już przeprowadzać i wcale mnie to nie dziwi, że masz tyle energii w końcu wizja mieszkania w wymarzonym domu mnie też by napędzała (chyba, mam nadzieję ) Czekam niecierpliwie na zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 29.12.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Hej Aguś jak tam minął wczoraj dzień ??? Mam nadzię,ze żyjesz Buziaki wielkie i na początek dnia proponuję kawusię http://img687.imageshack.us/img687/140/kawav.jpg lub tigerka http://img528.imageshack.us/img528/76/tigerct.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts