hazeleyes1982 19.01.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 hazel nie śpiesz się - zresztą zima za płotem wiec mamy czas Spójrz no tylko na oświetlenie - bo wczoraj wyskoczyłam z nowoczesnymi lampeckami - a to takie w Twoim klimacie bardziej są - może coś podpowiesz (czytaj zdecydujesz za mnie ) i dlatego nie bede obiektywna, bo to moje klimty wlasnie i mnie sie podoba:yes: chociaż ona ... nie jest do konca nowoczesna... a troszke ...klasyczna. Czy sie mylę? W sumie, to o to chodzi w Twoich wnetrzach: klasyka plus nowoczesnosc:)Jesli aquaformy zbyt surowe-mysle, ze te sa idealne:yes: czy bylas w tym sklepie z oswietleniem na al. Solidarnosci? Oni tam maja duzo katalogów i super doradzają. Ja tam zamawialam aquaformy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2012 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Hazel właśnie mi je tam wyceniają I tam tez zamówiłam te oprawy schodowe Ale chyba muszę je odpuścić i trochę rozsądniej myśleć - bo jak tak będę wybierać to na kuchnię nie starczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.01.2012 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Jakoś o Tobie i o Twoim kamieniu sobie pomyślałam (bo oczywiście jestem w "nieustannym trakcie" poszukiwania kinkietów):http://studioswiatla.pl/_var/gfx/10e96d315c3ab3a4704f6a75591da048.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 no emocje jak na rybach z tym moim oświetleniem Dobrze powiedziane:rotfl: Admete, ja trzymam kciuki za dobrą wycenę I kochana w sprawie, o której wczoraj pisałyśmy na priv- powiem Ci tam na szybciutko, że dostałam cenę za krzesło 550-600 zł w zależności od tapicerki. Także nie jest źle:no: poczekam na resztę wycen i zobaczymy.:wiggle:Jeszcze raz Ci dziękujęhttp://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiat2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2012 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Dzięki Mirelko widziałam go już - chyba tak jak Ty przejrzałam wszystko co możliwe w kategorii kinkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2012 14:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Agawi własnie Ci miałam pisać na pv że pan mi przysłał odpowiedź w sprawie tych krzeseł - że ma 2 modele do wyboru jedne 350 i drugie 550 - czyli tak jak Tobie . Moja wizualizacja niestety do przeróbek więc na razie nie będę jej wklejać póki nie będzie przypominać choć trochę tego co mam w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.01.2012 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Mam w kajecie zapisanych 21 typów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 Agawi własnie Ci miałam pisać na pv że pan mi przysłał odpowiedź w sprawie tych krzeseł - że ma 2 modele do wyboru jedne 350 i drugie 550 - czyli tak jak Tobie . Moja wizualizacja niestety do przeróbek więc na razie nie będę jej wklejać póki nie będzie przypominać choć trochę tego co mam w głowie Dzięki admete Ciekawe czym różnią się te tańsze? bo ja pytałam o te białe w bordowe paski, czyli droższe... Ja poczekam na Twoje wizualki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2012 14:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 (edytowane) mirela ło rany !!!! tyle potencjalnych kandydatów do zakupu??? To tak jak ja powinnaś zrobić sobie wakacje od szukania oświetlenia agawi w przyszłym tygodniu mam je dostać - więc będziemy rozprawiać i dyskutować :popcorn: Edytowane 29 Stycznia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.01.2012 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2012 agawi w przyszłym tygodniu mam je dostać - więc będziemy rozprawiać i dyskutować :popcorn: Fajnie http://forum.barcis.pl/images/smilies/balet.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.01.2012 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 A ja mam dziś czarne wieści - okno balkonowe które miało być dziś zamontowane jednak nie dojedzie . Dotrze do nas dopiero z dostawą za tydzień . I druga wiadomość - wczoraj dostaliśmy telefon od Marcinów od wykończeniówki - że pojawią się u nas dopiero za tydzień. Czyli zastój tygodniowy - niby nic takiego - ale jak się już tak długo czeka.............http://emoty.blox.pl/resource/cray.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cray.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cray.gif Dziś spotkanie z panem od schodów - a ja będę musiała chyba wysłać męża z laptopem z moimi zdjęciami - bo dzieciaki chore i nie wiem czy uda mi się wyrwać - no rzucił ktoś na nas urok czy co???? Będę musiała Was czymś innym zająć żebyście nie poumierali u mnie z nudów - Naszykuję dla Was trochę zdjęć z moich inspiracji............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Po pierwsze współczuję choroby maluchów Trzymajcie się dzielnie i mam nadzije,ze szybko dzieciaczki dojdą do siebie Ludzie od okien gdyby robili mi takie numery, to bym ich chyba zastrzeliła!!!! ....delikatnie mówiąc.... Trzymam kciuki,zeby realizacja w przyszłym tygodniu naprawde sie odbyła! A co do Marcinów, wiadomo tydzień to niewiele i nic nie zmieni.... ale ja rozumiem Cię doskonale, bo dla mnie nawet 2 dni to problem no ale ja nie jestem normalna Buziaki iczekam na zdjątka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 20.01.2012 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Zdrówka dużo życzę. A co do spóźnialskich ... teraz takie problemy wydają mi się śmieszne. Cholernie śmieszne. Ale reagowałam wściekłością dwa lata temu. Ty też będziesz się z tego śmiała, uszy do góry. Na prawdę są większe problemy podczas budowy domu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.01.2012 08:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Wiem dziewczyny że nie ma się czym przejmować - chyba mój J bardziej się tym denerwuje - co jest dla mnie zaskoczeniem - bo zawsze ja raczej bardziej się przejmowałam takimi rzeczami. Teraz moje reakcje chyba przyćmione są niewyspaniem i przejmowaniem się zdrowiem dzieci. Także tydzeiń szybko minie i może wreszcie ruszymy do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 20.01.2012 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Admete,trzymaj się i głowa do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.01.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 No pewnie,że ruszycie!!! Nawet nie zauważysz upływu tych kilku dni A dzieciaczki niech w tym czasie zdrowieją i wracaja do formy :*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 20.01.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 admete, duzo zdrówka dla Dzieciaczków;)mirela ma racje-na etapie wykonczeniówki teskni sie za takimi problemami;) Nie martw sie o nas-u Ciebie nie da sie nudzic, i my i tak tu bedziemy-tak latwo sie nas nie pozbedziesz:lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 20.01.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Oj, zdrowiejcie szybko! A opóźnienia? Cóż... Życie... Będzie dobrze. Marciny ruszą z kopyta i raz dwa nadrobią ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 20.01.2012 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 My się u Ciebie nigdy nie nudzimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.01.2012 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2012 Zdrówka Wam życzę:hug:a opóźnienia no cóż ....wkurzające są ,ale tydzień szybko zleci i później pójdzie już"jak z płatka".Budowa kształtuje nam charakter , mnie cierpliwości nauczyła na pewno no i wyzwoliła szereg zachowań ,których wcześniej nie było:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts