Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

hazel nie śpiesz się :yes: - zresztą zima za płotem wiec mamy czas :rolleyes:

Spójrz no tylko na oświetlenie - bo wczoraj wyskoczyłam z nowoczesnymi lampeckami - a to takie w Twoim klimacie bardziej są - może coś podpowiesz (czytaj zdecydujesz za mnie :lol2:)

i dlatego nie bede obiektywna, bo to moje klimty wlasnie i mnie sie podoba:yes: chociaż ona ... nie jest do konca nowoczesna... a troszke ...klasyczna. Czy sie mylę? W sumie, to o to chodzi w Twoich wnetrzach: klasyka plus nowoczesnosc:)Jesli aquaformy zbyt surowe-mysle, ze te sa idealne:yes:

czy bylas w tym sklepie z oswietleniem na al. Solidarnosci? Oni tam maja duzo katalogów i super doradzają. Ja tam zamawialam aquaformy;)

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

no emocje jak na rybach z tym moim oświetleniem :lol2:

:rotfl: Dobrze powiedziane:rotfl:

Admete, ja trzymam kciuki za dobrą wycenę:hug:

I kochana w sprawie, o której wczoraj pisałyśmy na priv- powiem Ci tam na szybciutko, że dostałam cenę za krzesło 550-600 zł w zależności od tapicerki. Także nie jest źle:no: poczekam na resztę wycen i zobaczymy.:wiggle:Jeszcze raz Ci dziękujęhttp://forum.barcis.pl/images/smiliesbf/kwiat2.gif

Agawi własnie Ci miałam pisać na pv że pan mi przysłał odpowiedź w sprawie tych krzeseł - że ma 2 modele do wyboru jedne 350 i drugie 550 - czyli tak jak Tobie :). Moja wizualizacja niestety do przeróbek więc na razie nie będę jej wklejać póki nie będzie przypominać choć trochę tego co mam w głowie ;)

Agawi własnie Ci miałam pisać na pv że pan mi przysłał odpowiedź w sprawie tych krzeseł - że ma 2 modele do wyboru jedne 350 i drugie 550 - czyli tak jak Tobie :). Moja wizualizacja niestety do przeróbek więc na razie nie będę jej wklejać póki nie będzie przypominać choć trochę tego co mam w głowie ;)

Dzięki admete:D Ciekawe czym różnią się te tańsze? bo ja pytałam o te białe w bordowe paski, czyli droższe...

Ja poczekam na Twoje wizualki:popcorn:

A ja mam dziś czarne wieści - okno balkonowe które miało być dziś zamontowane jednak nie dojedzie :no:. Dotrze do nas dopiero z dostawą za tydzień :sick:. I druga wiadomość - wczoraj dostaliśmy telefon od Marcinów od wykończeniówki - że pojawią się u nas dopiero za tydzień.

Czyli zastój tygodniowy - niby nic takiego - ale jak się już tak długo czeka.............http://emoty.blox.pl/resource/cray.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cray.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/cray.gif

Dziś spotkanie z panem od schodów - a ja będę musiała chyba wysłać męża z laptopem z moimi zdjęciami - bo dzieciaki chore i nie wiem czy uda mi się wyrwać - no rzucił ktoś na nas urok czy co????

Będę musiała Was czymś innym zająć żebyście nie poumierali u mnie z nudów :lol2: - Naszykuję dla Was trochę zdjęć z moich inspiracji............:rolleyes:

Po pierwsze współczuję choroby maluchów :(

Trzymajcie się dzielnie i mam nadzije,ze szybko dzieciaczki dojdą do siebie :hug:

Ludzie od okien gdyby robili mi takie numery, to bym ich chyba zastrzeliła!!!! ....delikatnie mówiąc.... :mad:

Trzymam kciuki,zeby realizacja w przyszłym tygodniu naprawde sie odbyła! :)

A co do Marcinów, wiadomo tydzień to niewiele i nic nie zmieni.... ale ja rozumiem Cię doskonale, bo dla mnie nawet 2 dni to problem :p ;) no ale ja nie jestem normalna :p

Buziaki iczekam na zdjątka :)

Zdrówka dużo życzę.

A co do spóźnialskich ... teraz takie problemy wydają mi się śmieszne. Cholernie śmieszne. Ale reagowałam wściekłością dwa lata temu. Ty też będziesz się z tego śmiała, uszy do góry. Na prawdę są większe problemy podczas budowy domu :).

Wiem dziewczyny że nie ma się czym przejmować :yes: - chyba mój J bardziej się tym denerwuje - co jest dla mnie zaskoczeniem - bo zawsze ja raczej bardziej się przejmowałam takimi rzeczami. Teraz moje reakcje chyba przyćmione są niewyspaniem i przejmowaniem się zdrowiem dzieci.

Także tydzeiń szybko minie i może wreszcie ruszymy do przodu :wiggle: