Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziewczynki jestem żyję :lol:

Odpiszę zbiorowo bo mam tylko chwilkę, dopóki kawka w szklance :)

Kołowrót nadal trwa ;)

Wychodzi że zabraknie mi jednego dnia żeby wszystko dograć tak dokładnie.

Niestety Sylwek jutro więc trzeba się śpieszyć :p

Pierwszej nocki jeszcze nie było :no:

Nocujemy nadal u teściowej, wersalka już mnie tak nie kuje w plecy :lol2:.

W piątek ogarnęłyśmy z dziewczynami kuchnię.

Pomyłyśmy całą porcelanę - dziewczyny przeklęły naklejki z cenami :lol2:

W piątek nie było co ruszać podłogi bo panowie od schodów działali do późnego wieczora ;)

Okazało się że źle przymocowali szybę :sick: i musieli przewiercać otwory , szyba była za ciasno osadzona i mogła pęknąć :(

Ale schody są i są piękne :rolleyes: - szyba to była dobra decyzja :yes:

Zdjęcia mam, wczoraj Wam pocykałam ale nie mam na lapku programu do zmniejszania zdjęć i ni huhu - w domu J mi zainstaluje i już dziś znajdę chwilkę żeby Wam coś wrzucić :rolleyes:

Wczoraj pan kończył podłogę w salonie, zakładał i malował korek - podłoga już gotowa do mycia.

Wczoraj było jeszcze trochę wiercenia, zakładana ceramika w dolnym wc - a dziś cisza i spokój możemy zabierać się za mycie podłogi na dole,

domywanie płytek z farby :mad:

W międzyczasie myślę i planuję Sylwestra :lol:

Wczoraj ogarnęłam trochę ciuchów, tzn chłopaki rozpakowane a ja dalej w reklamówkach w garderobie.

Wyjęte tylko bluzki do sprzątania :lol2:

Aaaaaaaaaaaaaa i bardzo ważna rzecz kawka z ekspresu jest BOSSSSSSSSSSSSSKA :rolleyes:

Raczymy się z dziewczynami codziennie - już mi go brakuje :lol2:

Miłej niedzieli :bye:

Aga - i ja trzymam kciuki za sylwestra. Tylko żebys z tego zmęczenia nie zasneła gościom przed północą :rolleyes:

Mam nadzieję, że wyżera zbiorowa i każdy coś ze sobą przynosi bo nie wyobrażam sobie żebyś jeszcze dla takiej gwardii musiała nagotować ....

aga i ja już trzymam kciuki za Sylwestra:):):):):):):):):):):)

uprzatnij dół i do zabawy..... Balony są???????:p

i tak na marginesie podziwiam cię , mi by się nie chciało po takiej harówie sylwestra i imprezy urządzac. Wolałabym albo odpoczywac na kanapie w nowym domu, albo iśc na chwilkę do kogoś , albo wyjśc na zabawę ( tak to się mowi :wiggle:) sylwestrową