narendil 29.12.2012 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Cześć Walcząca z Pudłami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.12.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 o matko, zrobiłam kawę by poczytać długie posty Agi, a tu nic zawiodłaś nas!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 29.12.2012 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Aga rozpakowujesz jeszcze????? pudła ???? lepiej ze zdrowiem?????? kawka była już z ekspresu w nowym domku????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 29.12.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Agula - macham Ci rączką pomiędzy 123 a 124 podtarciem swojego nosa I mnie dopadło Mam nadzieję, że Ty czujesz się dobrze :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.12.2012 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Aguś jak tam kołowrót? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 29.12.2012 23:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 Agajak minęła pierwsza nocka?zdawaj relację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 30.12.2012 06:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Dziewczynki jestem żyję Odpiszę zbiorowo bo mam tylko chwilkę, dopóki kawka w szklance Kołowrót nadal trwa Wychodzi że zabraknie mi jednego dnia żeby wszystko dograć tak dokładnie. Niestety Sylwek jutro więc trzeba się śpieszyć Pierwszej nocki jeszcze nie było Nocujemy nadal u teściowej, wersalka już mnie tak nie kuje w plecy . W piątek ogarnęłyśmy z dziewczynami kuchnię. Pomyłyśmy całą porcelanę - dziewczyny przeklęły naklejki z cenami W piątek nie było co ruszać podłogi bo panowie od schodów działali do późnego wieczora Okazało się że źle przymocowali szybę i musieli przewiercać otwory , szyba była za ciasno osadzona i mogła pęknąć Ale schody są i są piękne - szyba to była dobra decyzja Zdjęcia mam, wczoraj Wam pocykałam ale nie mam na lapku programu do zmniejszania zdjęć i ni huhu - w domu J mi zainstaluje i już dziś znajdę chwilkę żeby Wam coś wrzucić Wczoraj pan kończył podłogę w salonie, zakładał i malował korek - podłoga już gotowa do mycia. Wczoraj było jeszcze trochę wiercenia, zakładana ceramika w dolnym wc - a dziś cisza i spokój możemy zabierać się za mycie podłogi na dole, domywanie płytek z farby W międzyczasie myślę i planuję Sylwestra Wczoraj ogarnęłam trochę ciuchów, tzn chłopaki rozpakowane a ja dalej w reklamówkach w garderobie. Wyjęte tylko bluzki do sprzątania Aaaaaaaaaaaaaa i bardzo ważna rzecz kawka z ekspresu jest BOSSSSSSSSSSSSSKA Raczymy się z dziewczynami codziennie - już mi go brakuje Miłej niedzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 30.12.2012 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Kciuki nadal zaciśnięte Szalona Kobieto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 30.12.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Aga - i ja trzymam kciuki za sylwestra. Tylko żebys z tego zmęczenia nie zasneła gościom przed północą Mam nadzieję, że wyżera zbiorowa i każdy coś ze sobą przynosi bo nie wyobrażam sobie żebyś jeszcze dla takiej gwardii musiała nagotować .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 30.12.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 aga i ja już trzymam kciuki za Sylwestra:):):):):):) uprzatnij dół i do zabawy..... Balony są??????? i tak na marginesie podziwiam cię , mi by się nie chciało po takiej harówie sylwestra i imprezy urządzac. Wolałabym albo odpoczywac na kanapie w nowym domu, albo iśc na chwilkę do kogoś , albo wyjśc na zabawę ( tak to się mowi ) sylwestrową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 30.12.2012 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Aga super wieści:wiggle::wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 jest nasza bohaterka Jestem zazdrosna o te dziewczyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 30.12.2012 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Fo-tki, fo-tki, fo-tki! Ale tam już musi u Was być pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 30.12.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 30.12.2012 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Wracaj! nie ładnie tak męczyć koleżanki:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.12.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Aga...jesteś niesamowita!!! Trzymam kciuki dalej, ale ty i tak sobie radzisz wspaniale:) Pozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 30.12.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Agus,nie mam czasu na pisanie ,ale z czytaniem jestem na bieżąco i cały czas trzymam kciuki &&&& :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 30.12.2012 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Aga, życzę ci już dzisiaj (bo jutro nie będę miała czasu:)) siły....siły....siły....i szczęścia w nowym domku:) http://img571.imageshack.us/img571/8311/nowyrokrs.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 30.12.2012 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2012 Agusia gdzie te foteczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts