mariomili 01.01.2013 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Ja chce wiecej fotek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 01.01.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 ABSOLUTNIE C U D O W N I E!!!!!!!!!! I masz miejsce na piękną dużą lampę nad stołem! Nic tylko zazdrościć Prosimy o więcej, przecież tam gdzie masz kanapy stoi komoda odnowiona? A maleństwo trochę zmizerniało przez te choróbska:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 01.01.2013 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013 :) Gratuluję Aga i podziwiam i życzę cudownych chwil w nowym domku. I czekam na więcej zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 01.01.2013 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2013 Aguś ciesze sie bardzo,ze imperza sie udała, ale nie mogło być przecież inaczej!!! Jadalnia piękna, kuchnie Twoją baaardzo lubię Do przestrzeni się szybko przyzwyczaicie, bo wiadomo do dobrego przyzwyczaja sie człowiek bardzo szybko Czekam na większą ilość zdjec Buziaki i dobrej nocki,żebyś mogła zregenerować jak najwięcej sił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.01.2013 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Ja chce wiecej fotek !!! Będą będą Wczoraj dosłownie padłam na mordkę - jednak ostatnie 2 tygodnie dały mi nieźle popalić. Wreszcie mogę zwolnić tempo ABSOLUTNIE C U D O W N I E!!!!!!!!!! I masz miejsce na piękną dużą lampę nad stołem! Nic tylko zazdrościć Prosimy o więcej, przecież tam gdzie masz kanapy stoi komoda odnowiona? A maleństwo trochę zmizerniało przez te choróbska:( Natalko dziekuję Komoda jeszcze u stolarza Ledwo go zmusiałam żeby mi stół przywiózł. Może dlatego w salonie tak pusto - stanie kobyła od razu zawali wszystko Igi taki chuderlaczek jest zawsze SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2013 :) Gratuluję Aga i podziwiam i życzę cudownych chwil w nowym domku. I czekam na więcej zdjęć Dziekuję Joanko Aguś ciesze sie bardzo,ze imperza sie udała, ale nie mogło być przecież inaczej!!! Jadalnia piękna, kuchnie Twoją baaardzo lubię Do przestrzeni się szybko przyzwyczaicie, bo wiadomo do dobrego przyzwyczaja sie człowiek bardzo szybko Czekam na większą ilość zdjec Buziaki i dobrej nocki,żebyś mogła zregenerować jak najwięcej sił Dzięki Karola Noc jak zwykle, wstawanie do Igiego marudzącego o wychodzącą 4 . Ale pójdę z nim na drzemkę koło 10 - jak nie zacznę sprzątać Tyle roboty jeszcze przede mną Przestrzeń w domku jest boska Miłego poranka dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 02.01.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Miłego dnia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2013 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 hejka Aga !!!! stól n a 12 osob!!! będzie się u was działo:p no zwolnij, wyspij się należy ci się A igi od 4 nie spi????????boże moj Igor też do 6 roku zycia wstawał wcześnie koło 5, potem po 3 roku o 6:sick::sick: chodziłam jak we mgle. koło 14 była drzemka , więc z nim drzemalam:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 02.01.2013 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aguś pięknie!!!! odpocznij trochę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.01.2013 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Miłego dnia:) Wzajemnie hejka Aga !!!! stól n a 12 osob!!! będzie się u was działo:p Oj będzie Mamy mieć jeszcze dostawkę to dojdzie jeszcze 6 miejsc siedzących no zwolnij, wyspij się należy ci się A igi od 4 nie spi????????boże moj Igor też do 6 roku zycia wstawał wcześnie koło 5, potem po 3 roku o 6:sick::sick: chodziłam jak we mgle. koło 14 była drzemka , więc z nim drzemalam:p Zwolnię na pewno Choć i tak pewnie będzie to tryb i tak dużo szybszy ponad przeciętność - ten typ tak ma Igo wstał o 5.30, teraz drzemie i potem jeszcze raz uśnie. Od dwóch tygodni wrócił z powrotem do 2 drzemek Oskar też bardzo długo wstawał o 5, potem 6, teraz 8 ale jeśli J ma go zabrać do przedszkola to musi wstać o 6 Aguś pięknie!!!! odpocznij trochę Dzieki Anetko Przebywanie w tym domu i sprzątanie w tym domu to już jest odpoczynek - bo radość z każdej rzeczy ogromna ========================== Mam już dużą listę potrzebnych rzeczy między 3 a 4 praniem będę szukać w necie MM już dojechali i działają w salonie. Mają dokończyć malowanie i położyć płytki we wnęce przy kominku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aguś trochę przeraża mnie ilość miejsc siedzących ale przy takiej przestrzeni też słabo postawić stół 120 cm długości normalnie rezydencja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 02.01.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aga podziwiam i gratuluję przeprowadzki!!!!!!:wiggle: PLAN WYKONANY!!! Jest ślicznie, a jak dojdą dodatki to będzie jeszcze piękniej. Jak na razie moje ulubione miejsce w Twoim domku to kuchnia, czułabym się tam bardzo dobrze:rolleyes::rolleyes: Odpocznij teraz i ciesz się każdą chwilą. Nie popadnij w obłęd sprzątania jak ja:P:P Muszę trochę przystopować bo byłoby ciężko przy małym dziecku:P:P Pozdrawiam i czekam na zdjęcia:bye::bye::bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 02.01.2013 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aga super, że impreza udana i domek podobał się wszystkim Jadalnia wygląda imponująco Życzę przyjemnego ogarniania się w zwolnionym tempie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 02.01.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aga no to istny kołowrot:p ja też czekam na parapetpwkę- sylwestrową tzn . Fotki:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 02.01.2013 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aga, Nadrobiłam. Pięknie jest u Ciebie. Witrynka w kuchni i zastawa - boskie. Absolutnie przepięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 02.01.2013 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aga witam sie i ja noworocznie - z nowego lokum u mnie tak różowo nie jest - ciągle mam wrazenie mieszkania na budowie... wszystko w rozsypce, łącznie z nami - choroby dały o sobie znac. witryna super ! o ilości zastawy nie wspomne stół - bomba 1 i jaki ogromny ! mój cały domek zmieściłby się w Waszym salonie pewnie ;)super, że impreza sie udała, a teraz możesz na spokojnie sobie wszystko ogarniać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 02.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 i ja Gratuluję przeprowadzki i spokoju w nowym roku a przede wszystkim odpoczynku chociaż do wiosny:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 02.01.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 jeezu, czytam czytam a nie napisałam (byłam pewna, że coś skrobnęłam ) - dałaś radę ? Podziwiam Cię. Matko taki czad .. jesteś nieznszczalna :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 02.01.2013 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Agnessssssssss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 02.01.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 (edytowane) Aguś trochę przeraża mnie ilość miejsc siedzących ale przy takiej przestrzeni też słabo postawić stół 120 cm długości normalnie rezydencja Powiem Ci że stół zginął w jadalni Aga podziwiam i gratuluję przeprowadzki!!!!!!:wiggle: PLAN WYKONANY!!! Jest ślicznie, a jak dojdą dodatki to będzie jeszcze piękniej. Jak na razie moje ulubione miejsce w Twoim domku to kuchnia, czułabym się tam bardzo dobrze:rolleyes::rolleyes: Odpocznij teraz i ciesz się każdą chwilą. Nie popadnij w obłęd sprzątania jak ja:P:P Muszę trochę przystopować bo byłoby ciężko przy małym dziecku:P:P Pozdrawiam i czekam na zdjęcia:bye::bye::bye: Madziu dzięki . Dzisiaj mogę szczerze powiedzieć że zwolniłam i trochę się poobijalam Ale byłam tak zmęczona że nie miałam ochoty za nic się zabrać Ale jutro muszę zabrać się już za zaległe telefony - zacząć poganiać fachowców Aga super, że impreza udana i domek podobał się wszystkim Jadalnia wygląda imponująco Życzę przyjemnego ogarniania się w zwolnionym tempie Dzieki Ogarniać będę się jeszcze długo MM działają a jednocześnie brudzą niemiłosiernie - mimo że się pilnują - to nieuniknione Aga, Nadrobiłam. Pięknie jest u Ciebie. Witrynka w kuchni i zastawa - boskie. Absolutnie przepięknie! Dziękuję kochana Aga witam sie i ja noworocznie - z nowego lokum u mnie tak różowo nie jest - ciągle mam wrazenie mieszkania na budowie... wszystko w rozsypce, łącznie z nami - choroby dały o sobie znac. witryna super ! o ilości zastawy nie wspomne stół - bomba 1 i jaki ogromny ! mój cały domek zmieściłby się w Waszym salonie pewnie ;)super, że impreza sie udała, a teraz możesz na spokojnie sobie wszystko ogarniać Kamilko zdrowka życzę Wiem jak to wykańcza i zabiera chęci do wszystkiego Ja największą robotę odwaliłam z chorymi zatokami, wychodzącą ósemką i zatruciem olejem i ja Gratuluję przeprowadzki i spokoju w nowym roku a przede wszystkim odpoczynku chociaż do wiosny:) Reni dzięki Ale na odpoczynek będę musiał jeszcze długo poczekać Z latającym Igim pod nogami nie da się za wiele zrobić jeezu, czytam czytam a nie napisałam (byłam pewna, że coś skrobnęłam ) - dałaś radę ? Podziwiam Cię. Matko taki czad .. jesteś nieznszczalna :0 dzieki Aga no to istny kołowrot:p ja też czekam na parapetpwkę- sylwestrową tzn . Fotki:p Agnessssssssss Fotki będą ale dzisiaj nie miałam jak cyknąć M kładzie płytki we wnęce w salonie, więc mini plac budowy koło kanap nie pozwala cyknąć zdjęć . Jutro powinien skończyć i mam nadzieję pokaże Wam wreszcie kanapy. Dzisiaj z dużym M zaczęłam wieszac ramki na holu u góry - więc jutro Wam się pochwalę Wytrzymacie do jutra? ========================= Jak już napisałam jakieś nowe foteczki jutro Odczuwam jeszcze zmęczenie po tym kołowrocie i skutki Sylwestrowej imprezki Dzisiaj latałam do południa za Igim, udało mi się tylko zrobić 4 prania. Podłoga nie ruszona już widać tumany kurzu -także jutro musowe odkurzanie i przejechanie mopem. Dzisiaj zrobiłam 3 kursy do miasta. Rano po drzemce Igiego po mamę. O 15 po Oskara do przedszkola i na wieczór zawiozłam mamę do domku. Trochę to męczące takie latanie w te i wewte. Byle do wiosny, wtedy moja mama odbierze Oskara a J go od niej odbierze. Zamówiliśmy bramki na schody z siatki. Zobaczymy czy skutecznie i przede wszystkim bezpiecznie zatrzymają Igiego przed ciągłym wchodzeniem i próbami schodzenia z powrotem . Ma już tak obite piszczele że płacze jak się delikatnie o coś uderzy Ale nawet to nie powstrzymuje go przed ciągły włażeniem po schodach. Jak będzie zagrodzone to i ja spokojnie będę mogła się krzątać na dole czy u góry:rolleyes: Szukałam tez w necie koszy na śmieci do każdego pokoju, bo już zdążyło mnie zdenerwoać zbieranie i latanie ze śmieciami i chusteczkami na dół do kosza Szukałam pojemników na mydło, patery na owoce, dzbanka do wody.......... i kupę innych rzeczy Wymyśliłam do górnej łazienki granatowe pojemniki na mydło - ale nie znalazłam nic ciekawego jak Wam się coś rzuci w oczki podrzućcie proszę linka Do malego wc chciałam coś takiego - http://www.rossi.pl/20700_zack_tico_dozownik_do_mydla_40076.rossi - nie widziałyście czegoś podobnego tanszego? - myślę że do kuchni też taki by pasował Edytowane 2 Stycznia 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 02.01.2013 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aguś ja jak zwykle spóźniona, ale serdecznie gratuluję wyczekanej przez nie tylko Ciebie przeprowadzki Kuchnię masz obłędną, a co będzie jak ją skończysz! Pokoiki chłopców, wyszły świetnie, szczególnie starszego mi się podoba. Stół i krzesła jak w jakimś pałacu:o miodzio!!!!! Dobrze że już najgorszy harmider za wami, teraz na spokojnie, bez pośpiechu, powoli, bez stresu, wykończycie resztę. Najważniejsze że nowy rok zaczęliście na swoim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts