1976pinacolada 02.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Aguś - ja monotematycznie ale ... JESTEŚ WIELKA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 02.01.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Agunia gratuluje przeprowadzki i zycze samych szczesliwych dni w tych nowych WIELKICH kątach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 02.01.2013 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Agus, ja tez spoznione gratulacje:hug: -na swoje usprawiedliwienie napisze, ze jestem (prawie) na bieząco u Ciebie Do siebie nawet nie zaglądałam w swieta a do Ciebie dwa razy:yes: Jest slicznie, mówilam Ci zreszta:wiggle: Nawet moj M-miłosnik Kiniowych i Olowych betonów, stwierdzil, ze "ładnie":yes: Zadzwonie jutro, bo muszę Cię o cos zapytac a priwka juz nie zdaze-spanie mnie łamie:rolleyes: buziaczki. A Igusia mi szkoda z tymi siniakami..... Bidulek:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 03.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aguś, dzielna Ty moja Długa ta Twoja lista? Odpocznij chwilkę Trochę podobny dozownik jest w Home&You. No, okrągły jest Nie wiem, czy Cię usatysfakcjonuje? http://home-you.com/124344057-2719-large/dozownik-steel-srebrny.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dzień dobry....Aguś juz po kawce??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.01.2013 07:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Dzien dobry Marta ciesze się że Ci się podoba i dziękuję za wszystkie dobre słówka Kiniu dzięki Małgosiu również dziekuję Olu , jak się wreszcie spotkamy mam nadzieję wszystko na spokojnie nadrobimy Czekam na znak sygnał Aniu Lista robi się coraz dłuższa Dozownik zobaczę jak będe w galerii - ale on chyba nie jest w połysku? Bo przeca u mnie musi być na błyszcząco Anetko . Już po kawce - bosze pyszne toto jak nie wiem co - a nie wierzyłam że będzie aż tak dobra Tylko teraz ciężej mi wygospodarować czas na laptopik. Może dlatego że póki co sygnał mamy tylko u góry i nie mogę spokojnie siedzieć z lapkiem na dole Czekam aż J zrobi z tym porzadek =================== Oskar wczoraj nie chciał iść spac i dzisiaj nie mogliśmy go dobudzić w związku z powyższym mam małe opóźnienie J wczoraj przyniósł jak ja to nazywam "dary" które dostał na święta (pracuje w spożywce) Mam zawaloną całą wyspę słoikami, butelkami, słodyczami i rzeczami dziwnej treści które musze gdzieś poupychać - a miejsca to już za bardzo nie ma Jak stolarz zrobi wreszcie spiżarnię to problem się rozwiąże Póki co muszę chyba zrobić tam jakąś prowizorkę. Postaram się dziś cyknąć jakieś zdjątko dla Was:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.01.2013 08:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 no to cierpliwie czekamy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 03.01.2013 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 jak co ranek przylatuję a tu zaś zdjęć nie ma:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.01.2013 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Hej Agula Kup sobie póki co jakis najtańszy regał - pozniej wykorzystasz do garażu/warsztatu....? No i cykaj te zdjątka dla nas Lece na kawkę , bo Ty juz po a ja ciągle przed. Ale mam dziś opóźnienie bo po wyjściu moich wskoczyłam do wyrka i spałąm do 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.01.2013 09:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 no to cierpliwie czekamy:wiggle: Ogarniam ogarniam wieczorkiem będą jak co ranek przylatuję a tu zaś zdjęć nie ma:( Wieczorkiem sie poprawię i rankiem już będzie Pani oglądać Hej Agula Kup sobie póki co jakis najtańszy regał - pozniej wykorzystasz do garażu/warsztatu....? No i cykaj te zdjątka dla nas Wiesz co nawet czasu na znalezienie tego zastępczego bym nie miała Ale mam nadzieję że stolarz już weźmie się ostro do roboty Oby nie miał zapędów takich jak Wasz Rysiek Lece na kawkę , bo Ty juz po a ja ciągle przed. Ale mam dziś opóźnienie bo po wyjściu moich wskoczyłam do wyrka i spałąm do 9 Takim to dobrze Ja wczoraj próbowałam się zdrzemnąć z Igim - ale głowa pełna myśli i planów tego co jeszcze trzeba zrobić że nci ze spania były ;0 Ja mam chwilkę przy drugiej kawce http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-826223.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2013 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a ja przy pierwszej dopiero kawce:p cześc Aga i musze wymyslić co robić, bo obiadu dzis nie gotuje , choinka rozebrana, a i na ćwiczenia mnie idę kinga ja też tak po 9 wstalam . leżalam od 8 i drzemałam z przerwą na śniadanie młodemu o 8.30. za to wczoraj jak wskoczyłam o 9 to spałam do 11:o rany chyba jakiś sen zimowy mnie dopadł...... zima idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 03.01.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Agusia pięknie masz, a bedzie coraz piękniej z każdym dniem, każdym drobiazgiem Regeneruj sieły, dopieszczaj powolutku domek, a gigantyczną fotorelację na którą czekamy potraktuj w kategorich odpoczynku Kochana nie mozesz nam tego robić i trzymac nas w takiej niepewnosci, ja z przyjemnością zobacze wszytko Wiatrołap, spżarnie, która jeszcze nie gotowac, po 10 ujęc każdego z pokoików chłopców , no i goscinny i łazieneczki raz jeszcze..... no czy ja musze tłumaczyć ? Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.01.2013 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 (edytowane) Aga - wróciłam bo przypomniałam sobie, że jeszcze miałam cos napisać ale zapomniałam. Pisałaś że zamówiłaś bramki na schody , Siatkowe..... Przemyslałaś to dobrze? Pytam bo i ja niedawno kupowałam bramkę i przerobiłam (teoretycznie) najróżniejsze . Siatkowe ładne ale odpadły w przedbiegach. No chyba, że ty wypatrzyłaś jakies super-hiper (bo dar do wyszukiwania to Ty masz ) . Te moje wyszperane były po pierwsze rozporowe nieotwierane. Nie uśmiechało mi się co moment rozkręcać żeby przejść albo co gorsza brac je okrakiem Po drugie nie wierzę, że jak dziecko impetem padnie na taką siatkę to zdoła ona go utrzymac Co innego na dole ale u góry ??? Uspokój mnie proszę i napisz, że ta Twoja jest otwierana i super mocna . A jesli jednak ze zmęczenia kupiłaś niewłaściwą to oddasz (masz prawo do 10 dni) i zamówisz inną Ps. My kupilismy maetalową rozporową (bez wiercenia). System zamykania nie do opanowania przez dziecko/babcię/obcego niewtajemniczonego Z dolną sie wstrzymaliśmy i dobrze bo nie była potrzebna. Młoda umiejętność wchodzenia opanowała w ciągu kilku dni. Schodzić na dzień dzisiejszy też juz potrafi ale bramka górna została bo jej pokój jest na wprost schodów i jak leci rozpędzona (a najczęściej właśnie tak biega) to żeby z rozpędu nie wpadła. Aaaa , i bramka na dzień dzisiejszy jest celowo "zepsuta" tak żeby się nie zatrzaskiwała Przestało mnie bawić wychodzenie po kilkanaście razy w ciągu godziny na góre bo: mamo, otwórz mi bramke bo chcę zejść na dół EDIT. znalałam własnie takie cudo http://www.bobowozki.com.pl/product_info.php?products_id=1145 tylko ona jest do wiercenia więc ja jej nie brałam pod uwagę. Zresztą cena też nie moja Edytowane 3 Stycznia 2013 przez 1976pinacolada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 03.01.2013 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Karola i Artur mieli piękną bramkę szklaną, do szklanej balustrady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 03.01.2013 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aga gratulację co prawda spóźnione ale szczere:hug: jak sie mieszka? jak tam dzieciaczki zaaklimatyzowały się? co do bramki- to moja widziałas jak dla nas jest oki jak się przeprowadziliśmy młody nie miał jeszcze 1,5 roku ( prawie ze srałam po nogach jak widziałam jak próbuje się spinać na czworaka po schodach) po 2 miesiącach młody opanował schody tak że wchodzi sam bez trzymanki a pamiętam jak starszak miła 2 lata nie pozwalam mu samemu wchodzić ani schodzić ze schodów Boszee jak to wszystko się zmienia z każdym kolejnym dzieckiem Aga także morał z tego taki że nie ma co inwestować w nie wiadomo jakie drogie bramki bo to tylko chwilówka ja juz swojej od 3 mcy nie używam wcale nie bądź taka zapodaj więcej fotosów;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.01.2013 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 fotki:popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 03.01.2013 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 a może ikeowy....nimznajdziesz coś pomiędzy cenowo;) http://www.ikea.com/pl/pl/images/products/savern-dozownik-myda__0097641_PE238394_S4.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.01.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Cześć dziewczynki Kinia Monia ale Wam zazdroszczę tego leżakowania Oj przydało by mi się teraz, a tak nie mam kiedy tak naprawdę regenerować siłek Karola wiesz że ja lubię cykać zdjątka a jeszcze bardziej Wam pokazywać Dzisiaj M konczy ta nieszczęsną wnękę przy kominku i jutro jadę z mopem i robię zdjęcia salonu Kiniu zamówiliśmy te których najbardziej sie obawiasz Ale chcemy zobaczyć jak mały będzie się zachowywał. Mały naprawdę nad wyraz dobrze ze wszystkim sobie radzi i jest mega ostrożny. Z góry nie próbował schodzić , tylko stał i czekał aż przyjdę i go zniosę. Taka siatka da mi pewność że będzie czekał bezpiecznie i nie spadnie gdy się zachwieje. Póki co siatka powstrzymała go od wędrówek z dołu do góry. Jak schody były odkryte nic innego nie chciał robić tylko trenowac wchodzenie, a tak zaczął wreszcie bawić się na dole a my z mamą trochę odpoczełyśmy Obie już czujemy lędźwiowy od dźwigania go z góry Jutro zamontuję u góry i zobaczymy jak będzie wyglądać nasza egzystencja - czy uda mi się sprzątać? Jak bedzie próbował kombinować to zainwestujemy w coś innego. Póki co i tak nie będę go spuszczać z oczu, chcę żeby nauczył się chodzenia samemu po wszystkich pomieszczeniach u góry, nie bojąc się że jest sam. Np on u siebie a ja na holu. No nic zobaczymy............. Na tą bramkę co wkleiłaś też wczoraj wpadłam - świetna jest . Justynko, pamiętam tą bramkę , Poczekamy czy siatka zda egzamin, potem najwyżej będziemy kombinować nie chcemy mimo wszystko ingerować w balustradę Na dole są same tralki i siatka chyba jest najlepszym rozwiązaniem. Jutro Wam ją cyknę Karola dzieki za gratki . Mieszka się super , mimo że dopiero sie uczymy tego "mieszkania" Myślę że jeszcze z tydzień i będziemy się czuć jak na starych śmieciach Moja mama powiedziała że bardzo dobrze się tu czuje i że bardzo polubiła nasz domek - że w ogóle nie trzeba było się do niczego przyzwyczajać Co do dzieciaków zgadzam się w 100%, Igi rozwija się o wiele szybciej niż Oskar, ale i my o wiele pobłażliwiej patrzymy na różne rzeczy Zdjęć jeszcze będziecie miały dość Emilko zaraz wrzucę male co nieco Ivy dzięki za dozowniczek. Czemu ja go nie widziałam jak byliśmy po meble Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 03.01.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Zapomniałam że zrobiłam Igiemu zdjątko na fotelu przed bałaganem jaki zrobił tam M. także wklejam . Fotel jest jednak dla mnie za łysy, musze teraz pomyślec jak go wypikować Mógłby być też ciut szerszy http://i3.fmix.pl/fmi2940/99c9f4580029ba5f50e5ddfe http://i2.fmix.pl/fmi2394/fdd37af60009300f50e5dec7 http://i1.fmix.pl/fmi2281/2887e4e200237d9350e5df19 http://i1.fmix.pl/fmi1406/d7101c81000f3bd450e5df53 http://i1.fmix.pl/fmi1826/b9104c4a0027880a50e5dfd6 http://i2.fmix.pl/fmi70/8a1524970012921950e5e0a1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 03.01.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aga i zalapałam się na fotki foteli pierwsza. nie pikuj zostaw jest fajny. l ławeczka bardzo fajna. super wykonana:p iguś przesliczny:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts