bogumil 03.01.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aga...też jestem za tym żeby nie pikować...świetnie wygląda! A Igi....jaki słodziak, jaka niewinna minka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.01.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aguś - czyli kupiłaś siatkę rozporową. No i jak Ty to planujesz bo nie bardzo to sobie wyobrażam. Załóżmy że jesteś z dziećmi na górze, puka/dzwoni do drzwi listonosz/gość i Ty podchodzisz do tej siatki, luzujesz ją (u góry i na dole pewnie) , przechodziśz na drugą stronę, zakładasz ją z powrotem bo dzieci zostaja na górze i lecisz do listonosza/gościa ....? Hmmm..... szczerze to sobie nie moge tego wyobrazić Bramki metalowe otwierają się szybko (pod warunkiem, ze wie się jak to zrobić) i wystarczy je pchnąc lekko za sobą i same zaskakują..... Wiem, nie sa zbyt piękne ale tak jak karolek napisała - to tylko na chwilkę . No i bezpieczeństwo dzieci i wygoda nasza ważniejsze od dizajnu Poza tym pieknie się robi. Ławeczka w wiatrołapie jest cudna Igi na fotelu jeszcze piekniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 03.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 A dlaczego nie bramki drewniane z Ikea, tez się szybko zamykają i są zupełnie fajne Jeśli chodzi o siatkę mam takie samo zdanie jak Kinia. Drewniane bramki mają też w meble VOX. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 03.01.2013 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 :jawdrop::jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 03.01.2013 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 Aguś, wiem że nie pytałaś o opinie tylko pokazałaś focie , ale muszę Nie pikuj tego fotela jest cudny w swej prostocie , te kolorki takie subtelne i ta lamóweczka ( czy jak to się zwie?) no uroczy jest. Przy ławce, gdzie pikowania i złota tasiemka, a na dodatek czerwona choć też urocza ale inaczej to on jest dla mnie namber łan !!!! Krzesełko śliczne!! A najfajniejszy z tego wszystkiego mały okruszek bierz moją uwagę z przymrużeniem oka bo ja minimalistka jestem , a twój domek to inna bajka niż moja i może te pikowania mają być wszędzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 03.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 i ta lamóweczka ( czy jak to się zwie?) kreda jakas czy cuś Ps. kedra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 03.01.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2013 mało czasu mam to fotki podsumuję fszystkie- piknie i na bogato ale chyba o to chodziło psze Pani :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 04.01.2013 00:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Hej Aguś, ale piękna jadalniahttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifhttp://www.brothersinhonour.com/images/smilies/smiley_likeualot.gifRzeczywiście sporo masz tych krzesełek... Nie przeszkadzają Wam na co dzień? Stół spory,ale faktycznie w tak dużej jadalni nie przeszkadza:no: U nas na stałe stoi 220x110 i też jest ok. Nie wiedziałam, ze wzięłaś też krzesełka z podłokietnikami- super są prawda? Aguś fotel dla mnie cudny i błagam NIE PIKUJ GO:no::no: Ani trochę nie jest łysy, a bardzo elegancki. Ławeczka wiatrołapowa miodzio:rolleyes: Tez właśnie będę zamawiać i przez chwilkę pomyślałam o czerwonym kolorze, ale chyba jednak się nie odważę... Czekam na więcej fotek i trzymam kciuki za dalsze porządkowanie:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 04.01.2013 05:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aga....świetnie stół wygląda...i krzesła pozostałe pokazane mebelki też :yes: FOTELA NIE PIKOWAŁABYM i ja ...uwielbiam właśnie taki typ foteli bez pikowań a Igulek okruszek, drobinka.. śliczny chłopczyk i też czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 04.01.2013 05:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 ale przede wszystkim OGROMNE GRATULACJE !!!!!!!!!!!!!!!!! Aguś niech Wam się cudownie i szczęśliwie mieszka !!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 04.01.2013 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 przypomniało mi się jeszcze...Aguś, jakbyś miała czas i siły zmierzyłabyś mi te wnęki na zasłony ? ich szerokość... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.01.2013 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Dziewczynki dziekuję za komplementa http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif Jednogłosnie napisałyście że fotel nie potrzebuje pikowania - chyba muszę to jeszcze dobrze przemyśleć http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gifhttp://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gifhttp://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif Dzieki za dziduszta - przyznaję że wyjątkowo fajnie mi się cyka go w nowych wnętrzach Zdałam sobie sprawę że od niedzieli nie nagrałam im żadnego filmiku - a jestem też tego maniaczką - dzisiaj muszę nadrobić Kiniu ta siatka jest na rzepy (miała być na gumki i nie myśleliśmy o dizajnie. I za piekna to ona nie jest - bo jest ciut za wąska Na razie jest, zobaczymy na ile będzie skuteczna. Co do niewygody - ano jest niewygodnie Alu dzięki za cynk bramkowy Emilko to znaczy że sie podoba? Martuś pisz zawsze co myślisz - ja wierzę swojej intuicji, ale jak jestem niepewna to każda Wasza opinia jest cenna Pasie dzięki Aguś krzesełka ani stół w niczym nie przeszkadzają . Na żywo nie zajmują tyle miejsca, ładnie wkomponowały się między salonem a kuchnią . Teraz jak dochodzą po mału meble widać tą naszą przestrzeń ================================== Powiem Wam że będac już na miejscu mam chyba mniej czasu jak mieszkałam w mieszkaniu . Dojazdy robią swoje Wczoraj już zapomniałam napisać o moim wypadzie z Igim do miasta. Pojechałam po mamę. Byłyśmy w Jysku, realu i w galerii gdzie w garażu obrysowałam drzwi od samochodu i naderwałam zderzak nad kołem o słup :sick:. W galerii miłym akcentem było spotkanie Hazelki i jej rodzinki . Po tym maratonie pojechałysmy po Oskara do przedszkola i dopiero do domu. W domu obiady, picia zmienianie pieluch itd itp a zaraz po tym szykowanie do spania. Ogarnęłam trochę kuchnię i nie buło już czasu ani siły na ruszenie czegokolwiek w domu Godzina drzemki Igora to za krótko żeby cokolwiek posprzątać i posiedzieć na necie - a musze szybko znaleźć klamki i wzór hokerów do kuchni. W takim tempie nie wiem czy zdarzę ogarnąć dom do Wielkanocy Także tak naprawdę nie mam czasu na nic, a tym bardziej na spokojne cykanie zdjęć Jak już MM skończą (bosze kiedy to będzie ) myślę że wszystko się unormuje, a tak mam tak uwaloną podłogę, kurzy się niemiłosiernie ja to chcę ogarniać żeby dzieciaki nie latały w takim syfie - czyli błędne koło Idzie weekend, MM jada do domu i mam wreszcie nadzieję na chwilę spokoju na umytych podłogach Piszę o braku czasu, dotyczy to też braku czasu na wizyty u Was w wątkach Kiedy uda mi się nadrobić :confused: No nic czekam na jakieś unormowanie wszystkiego i lepszą organizację Miłego poranka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 04.01.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Cześć Leia Dzieki za wszystkie słówka . Mam nadzieję nie zapomniec i zmierzyć. Tzn wysłać M na drabinę żeby pomierzył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 04.01.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aga to będziemy wpadać do ciebie:p;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 04.01.2013 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 witam Gratuluje przeprowadzki niech Wam się wspaniale mieszka przepięknie wszystko urządzone stół ekstra krzesła również i ta ich ilość - WOW jestem zachwycona witrynkami i porcelana w nich fotel i ławeczka świetne cały dom urządzony ze smakiem córka fajnie pozuje i jaka spokojna a synek pewnie będzie dalej wchodził na schody, dzieci takie są (przynajmniej większość ), ze nawet poobijane nóżki ich nie powstrzymają tez słyszałam o Ikeowskich bramkach, że są ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aga moim zdaniem również fotel pikowania nie potrzebuje, jeżeli czegoś Tobie na nim brakuje to kup sobie poduchę z guziczkiem lub dwoma np w ładne kolorowe lub monotematyczne pasy Dojdzie komoda i inne meble i przestrzeń się zapełni cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 04.01.2013 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 witam się.I szybko tylko napiszę - NIE KUPUJCIE TEGO DOZOWNIKA Z IKEI !!!!!!!!!!!!!!!!!!MAsakra to mało powiedziane. Po pierwsze w realu nie świeci się on tak pięknie. Po drugie RDZEWIEJE. To największy badziew jaki kiedyklowiek kupiłam w Ikei. Mam ich sztuk dwie i zgubiłam paragon.Cholerstwo zaczęło rdzewieć po 2 miesiącach !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 04.01.2013 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Nowe fotki super, meble śliczne:wiggle: Też bym nie pikowała tego fotela:no: Ale najważniejsze jest Twoje zdanie:P Synuś słodziutki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 04.01.2013 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Mirelka potwierdzam! ja kupiłam 6 i paragon wywaliłam fatalny jest, rdzewieje od samego stania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 04.01.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2013 Aguś, w LM są takie małe poduszeczki ( komplet-3 szt.) podobne do tej dużej http://www.leroymerlin.pl/files/media/image/046/1251046/product/poduszka-ludwik,big.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts