Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś cudnie jest!:wiggle: ja bym fotel zostawiła.co do siatki ja bym nie ryzykowała, u mnie są bramki. Zawsze możesz zamówić u stolarza , żeby zrobił Ci pod kolor schodów - wtedy będzie estetyczniej. ja swoje przywiozłam z No - metalowe. to że Młody jeszcze się nie odważył to dobrze ale wedrówki po schodach są nieuniknione - kwestia czasu...

Agus - slicznie, coraz sliczniej :yes:

Bardzo podoba mi sie cegła u J w pokoju. Z nogami nie zajarzyłam :eek: , kto ma 2 lewe? J, biurko czy ghost ?? :rotfl:

A czemu wsadziłas w ramki takie same zdjęcia ? :eek: :p

No i czy Igi nie zje tych kurek (?) które stoją na komodzie ? Bo one takie malusie .....:eek: (wiem, wiem - jeszcze nie dosięgnie )

Buziaki zostawiam i do juterka :bye:

ja kindze chyba piatkę przybiję , bo od razu zauważyłam te malutkie ptaszki u Igiego;) nie zje ich?????

i cegła w gabinecie obłedna , z bialym biurkiem i goustem cudnie. , obłednie

Melduję, że przejrzałam wszystko wstecz iiiii jestem zachwycona fotelami to po 1. Po 2 ilością zastawy stołowej jaką posiadasz (i miejscem na jej przechowywanie), Po 3 pierwsza myśl po tym, jak zobaczyłam ten stół to Ty i Twój mąż zasiadający w porze obiadowej po przeciwnych jego stronach i kelner który podchodzi do każdego z Was po kolei i pyta czy "jaśnie pani ma dziś ochotę na przegrzebki z szynką parmeńską, trufle po hiszpańsku czy też może grasicę cielęcą z figami i brandy" ;)

PS. Ja straszliwie! chcę zobaczyć łazienki - wszystkie. Nie każ się myszami straszyć ;)

Aniu dozownik błyszczy się tak jak powinien :lol:

Wezmę go powaznie pod uwagę :yes:, jak już sie zbiorę za zakupy dam znać :hug:

Leia ja też bardzo długo kombinowałam z tą zabudową.

A robiłaś sobie jakiś szablon?

Niech Ci chłopaki na budowie zrobią prowizorkę z płyt, przyłożą do ścian i sama będziesz wtedy widzieć :) czy dobrze czy źle.

Mam nadzieję że imprezka się udała :)

A Ty bardzo się nie umordowałaś przy jej przygotowywaniu ;) :hug:

Emilko dziękuję za pochwały http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-733951.gif

Mugatko stół duży :yes:, ale już widzę ze na moich chłopaków akurat.

Jak Oskar się rozkłada ze swoimi pracami, rysunkami kredkami dojdą do tego laptopy(bo jeszcze nie mamy na dole zasięgu ;)) to bedzie cały zastawiony :lol2:

Anetko co do bramek - kupiliśmy siatki bo chcieliśmy zobaczyć jak podziałają.

Na razie go zatrzymują :yes:.

Na dole zostanie, u góry będziemy coś zamawiać.

I nie chodzi mi o wygląd - moim zdaniem ta siatka wyglada gorzej od zwykłej bramki :), a o ingerencję w drewniane słupy na górze.

J wymyślił że jak założymy rozporowe na górze to w słupach się porobią wgniecenia ;)

Natalko cokoły i listwy będą :yes:

Kiedy? Jak p. szanowny stolarz się wyrobi :mad:.

Od poniedziałku będę pana cisnęła i dzwoniła, poganiała :yes:

Maluszka cyknęłam, zaraz zgram fotki :lol:

Moniko Kiniu Igor nie zje ptaszków nawet jakby stały na podłodze :p

Igor bawi się z Oskarem małym lego i niczego nie wkłada już do buzi :no:

Oskar to zbieracz przeróżnych drobinek i musieliśmy małego nauczyć że tego się nie je - nie dałabym rady fizycznie upilnować Oskara żeby trzymał wszystkie swoje skarby w pudełku.

Zawsze coś wyciągnie trzyma w ręce, a za chwilę zapomni i zostawi np na podłodze ;).

Pasie strasznie mi miło :hug: :rolleyes:

Aniu przestań z tą rezydencją :lol2:

Co do łazienek górną juz pokazywałam, doszedł tylko Talin ale żeby zrobić zdjęcie musiałbym schować całą wystawkę kosmetyków bo odbiją się w lustrze :p

Nie mamy jeszcze szafek więc wszystko stoi na wierzchu.

Dzisiaj jak zdążę cyknę małe wc.

Duża dolna zaczyna si,ę dopiero robić ;)

======================================

Obiecałam na wczoraj fotki :rolleyes:

Mam porobione, jeszcze nie zgrane.

Wczoraj wieczorkiem wpadła do nas moja przyjaciółka i troszkę podrinkowałyśmy :p

Jak dzieciaki mi dadzą to wkleję zdjęcia :lol:

Aguś ogólnie ślicznie :yes: a przecież jeszcze trochę brakuje, ale mam kilka wrednych uwag :confused: Why zastawa w ciapki kolorowa jest na frontowej szafce wiszącej? :o Nie mogę pojąć po co na co dzień zasłaniać taki ładny stół podkładkami :no:

P.S. Oddawaj dziadka renifera do orzechów :D

Jak będziesz mamą, to pogadamy :p

;)

Aga ile ty masz metrów w tej chałupie? :o:o

Igor bawil mi sie klawiatura i nie mam polskich znakow :sick:

Zamiast Z mam Y i na odwrot.

Takze duyo nie pisze bo mi dziwadla wzchodza

Kiniu to co napisalas o bramkach powinno J uspokoic :rolleyes:

Jusynkto o podkladkach napisala Marta :p

Kubki stoja w witrynie bo stolarz yapomnial mi kolkow do szuflad :mad:

Zamowilam kiedzs takie ladne w kropki, ale po 2 tzgodniach pani odpisala ye ich nie ma i nie bedzie, jestem na etapie szukania cyegos ladnego do witryn :rolleyes:

Martus piatka ya podkladki :lol2: + ograniczaja chociaz troche wylewanie sokow, jedzenia i rysowanie kredkami :p

Moja droga metrow jest od cholery :lol2: + prawie 400 y garazem i skosami po podlodze

''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''

Sorry ya te lierowy, jutro pryzjdyie informatyk to naprawi.

Wklejam saluuuuuuuuun i ide sprzatac lazienke