mugatka 05.01.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 piękna kuchnia zazdroszczę ... a jadalnia... cóż za komfort mieć taki duży stół na stałe ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2013 11:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 cóż za komfort mieć taki duży stół na stałe ... Właśnie Zasłonki łatwiej podwijać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 05.01.2013 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 narendil haha wiem o czym mówisz oj wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 05.01.2013 11:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Uff, mugatko, czyli jeszcze nie zwariowałam. Skoro nie ja jedna mam takie myśli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Aguś cudnie jest! ja bym fotel zostawiła.co do siatki ja bym nie ryzykowała, u mnie są bramki. Zawsze możesz zamówić u stolarza , żeby zrobił Ci pod kolor schodów - wtedy będzie estetyczniej. ja swoje przywiozłam z No - metalowe. to że Młody jeszcze się nie odważył to dobrze ale wedrówki po schodach są nieuniknione - kwestia czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 05.01.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Aga - kuchnia na szóstkę!!!! Tylko napisz, czy będziesz miała cokoły? No i gdzie okap z obudową??? Boszs, wiem, że się niecierpliwię (kochane maleństwo poproszę z bliska, bo nie widzę cudnej buzi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 05.01.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Agus - slicznie, coraz sliczniej Bardzo podoba mi sie cegła u J w pokoju. Z nogami nie zajarzyłam , kto ma 2 lewe? J, biurko czy ghost ?? A czemu wsadziłas w ramki takie same zdjęcia ? No i czy Igi nie zje tych kurek (?) które stoją na komodzie ? Bo one takie malusie ..... (wiem, wiem - jeszcze nie dosięgnie ) Buziaki zostawiam i do juterka ja kindze chyba piatkę przybiję , bo od razu zauważyłam te malutkie ptaszki u Igiego;) nie zje ich????? i cegła w gabinecie obłedna , z bialym biurkiem i goustem cudnie. , obłednie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 05.01.2013 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Aga genialnie jest każde nowe zdjęcie mnie utwierdza w tym przekonaniu - ja chociaż z tych nowoczesnolubnych chętnie bym u Was zamieszkała:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.01.2013 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 No mówiłam, że to rezydencja - nie dom! Jakie Ty masz metraaaaaaże, woooow! Ten stół taki exclusive, że fiu fiu! Zaraz lecę wstecz resztę oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slonko 05.01.2013 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 witam tym razem zaglądam z prośbą za radą Julianny nieśmiało proszę o radę w moim wątku dot. umywalki dylematy łazienkowe będę wdzięczna za pomoc z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 05.01.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2013 Melduję, że przejrzałam wszystko wstecz iiiii jestem zachwycona fotelami to po 1. Po 2 ilością zastawy stołowej jaką posiadasz (i miejscem na jej przechowywanie), Po 3 pierwsza myśl po tym, jak zobaczyłam ten stół to Ty i Twój mąż zasiadający w porze obiadowej po przeciwnych jego stronach i kelner który podchodzi do każdego z Was po kolei i pyta czy "jaśnie pani ma dziś ochotę na przegrzebki z szynką parmeńską, trufle po hiszpańsku czy też może grasicę cielęcą z figami i brandy" PS. Ja straszliwie! chcę zobaczyć łazienki - wszystkie. Nie każ się myszami straszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2013 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aniu dozownik błyszczy się tak jak powinien Wezmę go powaznie pod uwagę , jak już sie zbiorę za zakupy dam znać Leia ja też bardzo długo kombinowałam z tą zabudową. A robiłaś sobie jakiś szablon? Niech Ci chłopaki na budowie zrobią prowizorkę z płyt, przyłożą do ścian i sama będziesz wtedy widzieć czy dobrze czy źle. Mam nadzieję że imprezka się udała A Ty bardzo się nie umordowałaś przy jej przygotowywaniu Emilko dziękuję za pochwały http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-733951.gif Mugatko stół duży , ale już widzę ze na moich chłopaków akurat. Jak Oskar się rozkłada ze swoimi pracami, rysunkami kredkami dojdą do tego laptopy(bo jeszcze nie mamy na dole zasięgu ) to bedzie cały zastawiony Anetko co do bramek - kupiliśmy siatki bo chcieliśmy zobaczyć jak podziałają. Na razie go zatrzymują . Na dole zostanie, u góry będziemy coś zamawiać. I nie chodzi mi o wygląd - moim zdaniem ta siatka wyglada gorzej od zwykłej bramki , a o ingerencję w drewniane słupy na górze. J wymyślił że jak założymy rozporowe na górze to w słupach się porobią wgniecenia Natalko cokoły i listwy będą Kiedy? Jak p. szanowny stolarz się wyrobi . Od poniedziałku będę pana cisnęła i dzwoniła, poganiała Maluszka cyknęłam, zaraz zgram fotki Moniko Kiniu Igor nie zje ptaszków nawet jakby stały na podłodze Igor bawi się z Oskarem małym lego i niczego nie wkłada już do buzi Oskar to zbieracz przeróżnych drobinek i musieliśmy małego nauczyć że tego się nie je - nie dałabym rady fizycznie upilnować Oskara żeby trzymał wszystkie swoje skarby w pudełku. Zawsze coś wyciągnie trzyma w ręce, a za chwilę zapomni i zostawi np na podłodze . Pasie strasznie mi miło Aniu przestań z tą rezydencją Co do łazienek górną juz pokazywałam, doszedł tylko Talin ale żeby zrobić zdjęcie musiałbym schować całą wystawkę kosmetyków bo odbiją się w lustrze Nie mamy jeszcze szafek więc wszystko stoi na wierzchu. Dzisiaj jak zdążę cyknę małe wc. Duża dolna zaczyna si,ę dopiero robić ====================================== Obiecałam na wczoraj fotki Mam porobione, jeszcze nie zgrane. Wczoraj wieczorkiem wpadła do nas moja przyjaciółka i troszkę podrinkowałyśmy Jak dzieciaki mi dadzą to wkleję zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniaS79 06.01.2013 08:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Ja widziałam tylko kawałek tej z "szachownicą". Gdzie wstawiałaś dużą? Bo cofnęłam się sporo i nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2013 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aniu nie szukaj, porobię nowe z lampą nad lustrem to zobaczysz. Kurcze, poranne czynności z dziećmi przez tą przestrzeń zajmują 2 razy tyle czasu Oskar pojechał do mojej mamy, więc mamy jednego mniej Po południu goście więc idę polatać z mopem i odkurzaczem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 06.01.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Agus - bramki rozporowe maja takie gumki, które podkłada sie pod te części rozporowe takze nie robią wgnieceń w drewnie ani tynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 06.01.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aguś ogólnie ślicznie a przecież jeszcze trochę brakuje, ale mam kilka wrednych uwag Why zastawa w ciapki kolorowa jest na frontowej szafce wiszącej? Nie mogę pojąć po co na co dzień zasłaniać taki ładny stół podkładkami P.S. Oddawaj dziadka renifera do orzechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 06.01.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aguś ogólnie ślicznie a przecież jeszcze trochę brakuje, ale mam kilka wrednych uwag Why zastawa w ciapki kolorowa jest na frontowej szafce wiszącej? Nie mogę pojąć po co na co dzień zasłaniać taki ładny stół podkładkami P.S. Oddawaj dziadka renifera do orzechów Jak będziesz mamą, to pogadamy Aga ile ty masz metrów w tej chałupie? :o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joannk 06.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aguś, jak pięknie jest u Ciebie:jawdrop::jawdrop: Stół w kuchni jest rewelacyjny, a na tle tapety wygląda obłędnie. Naprawdę super wyszła i kuchnia i jadania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2013 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Igor bawil mi sie klawiatura i nie mam polskich znakow Zamiast Z mam Y i na odwrot. Takze duyo nie pisze bo mi dziwadla wzchodza Kiniu to co napisalas o bramkach powinno J uspokoic Jusynkto o podkladkach napisala Marta Kubki stoja w witrynie bo stolarz yapomnial mi kolkow do szuflad Zamowilam kiedzs takie ladne w kropki, ale po 2 tzgodniach pani odpisala ye ich nie ma i nie bedzie, jestem na etapie szukania cyegos ladnego do witryn Martus piatka ya podkladki + ograniczaja chociaz troche wylewanie sokow, jedzenia i rysowanie kredkami Moja droga metrow jest od cholery + prawie 400 y garazem i skosami po podlodze '''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''''' Sorry ya te lierowy, jutro pryzjdyie informatyk to naprawi. Wklejam saluuuuuuuuun i ide sprzatac lazienke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.01.2013 11:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2013 Aguś, jak pięknie jest u Ciebie:jawdrop::jawdrop: Stół w kuchni jest rewelacyjny, a na tle tapety wygląda obłędnie. Naprawdę super wyszła i kuchnia i jadania. Dzieki kochana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts