mirela99 07.01.2013 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 (edytowane) Mi się pierwszy hokerek najbardziej podoba. I klameczka też pierwsza, wywijata taka . Jestem za szezlongiem (chcialabym do moje sypialni także). Ale się domowo u Cibie robi.Nie mogę się doczekać wielkiej komody Aha, u mnie podkładek na codzien nie ma(wyciągam czasami do jedzenie) ale ja też i jeszcze stołu docelowego nie mam .My jeść będziemy przy "barku", tam mam blat palisandrowy, gorące kubki można kłaść, jak się porysuje to się wyszlifuje i zaolejuje więc myślę że spko. Boję się za to stolika kawowego (ma być biały, lakierowny) i dlatego zapewne przykryję go szkłem aby się nie rysował. Edytowane 7 Stycznia 2013 przez mirela99 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.01.2013 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga ,myślałam o tej scianie równoleglej do kominkowej,,blizej okien... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie jestem fanem kupowania rzeczy niepraktycznych aby później je zasłaniać przed zniszczeniem, wolę tak jak Mirela czy Magda, ale każdy robi jak uważa Bieżnik wygląda moim zdaniem fajnie, czasem też kładę na stół, ale z takimi wielgaśnymi stołami chyba jest problem. Ja na swój 240 cm bieżnika znaleźć nie mogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 07.01.2013 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ja na swoim wielgachnym stole nmam obrus non stop... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 07.01.2013 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Pokaże Wam gdzie póki zamieszkały ghouściki Jeden w gościnnym http://i1.fmix.pl/fmi1768/402ecec0000a581050e737a9 http://i3.fmix.pl/fmi2152/d871044a00296eb350e737ee U J w pokoju przy biurku z dwoma lewymi nogami - mamy czekać na dobrą noge do końca stycznia http://i2.fmix.pl/fmi1234/6ddad737001e92b250e73857 http://i2.fmix.pl/fmi1449/21e713b40017d47a50e738a1 Omdlałam na widok tapety, jako dziki miłośnik tapet. Pokoik z cegiełką też niezwykle klimatyczny. Ghousty są super. Mnie się marzy jeden przy moim biurku na giętych nóżkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.01.2013 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga wpadam z doskoku - fotki pooglądałam i ciągle nie moge wyjść z podziwu jaki Ty masz OGROMNY PAŁAC ! tylko lokaja i pokojówki brakuje Przestrzeń ogromna ! Mimo, że na razie meble w niej gina to zapowiada się bardzo, bardzo elegancko Wszystko mi się ogromnie podoba, mimo, ze u mnie klimaty zgoła inne - swojsko i wsiowo trochę a do tego - CIASNO za to jak na razie równiez GOŁO hehe. Projekt z szezlongiem, stoliczkiem i lampą plus mini -regalikiem pod oknem - super Zasłony juz masz wybrane/zamówione ? Pewnie pisałaś, ale nie dam rady przelecieć wstecz szukając... miłego dnia ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2013 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie jestem fanem kupowania rzeczy niepraktycznych aby później je zasłaniać przed zniszczeniem, wolę tak jak Mirela czy Magda, ale każdy robi jak uważa Bieżnik wygląda moim zdaniem fajnie, czasem też kładę na stół, ale z takimi wielgaśnymi stołami chyba jest problem. Ja na swój 240 cm bieżnika znaleźć nie mogę Czyli szukasz bieżnika takiego wzdłuż stołu? A ja mam na myśli takie w poprzek;) Czyli zamiast 2 podkładek na przeciw siebie, 1 bieżnik przez szerokość stołu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 07.01.2013 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aguś mi sie podoba trzeci hokerek:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Magda takich też szukałam i nie mogłam znaleźć, jak ja mam szerokość 90 to potrzebuję powiedzmy 130 cm, a wszystkie jakieś 180 czy 170 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie jestem fanem kupowania rzeczy niepraktycznych aby później je zasłaniać przed zniszczeniem, wolę tak jak Mirela czy Magda, ale każdy robi jak uważa Bieżnik wygląda moim zdaniem fajnie, czasem też kładę na stół, ale z takimi wielgaśnymi stołami chyba jest problem. Ja na swój 240 cm bieżnika znaleźć nie mogę Mam deżawi , a ta dalej swoje Nie wyspała się czy co!? Czy chcesz powiedzieć, że obie kupiłyśmy drewniane, niepraktyczne stoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Marjel nie chce już drążyć tego tematu dalej, najwidoczniej nie potrafisz uszanować mojego odmiennego zdania Odniosłam się do waszych wypowiedzi kiedy ja już smacznie spałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Marjel nie chce już drążyć tego tematu dalej, najwidoczniej nie potrafisz uszanować mojego odmiennego zdania Odniosłam się do waszych wypowiedzi kiedy ja już smacznie spałam Myślałam że w nocy przemyślisz i rano przeprosisz podkładki No szkoda , że nie chcesz ze mną gadać, a ja wstałam w bojowym nastroju i myślałam że się znowu dziś poprzekomarzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Za dużo pracy mam i klusek nie zjadłam, to wiesz słaby ze mnie dziś przeciwnik. Nie offtopujmy, a podkładek nie przeprosieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga a do tej wyspy kuchennej nie mogą być stołki Ghostowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Classic wyluzuj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.01.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja też za hokerami Largo jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 07.01.2013 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aga wysłała mailem bo tutaj nie umiem wstawić zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 07.01.2013 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Co za uczta dla moich oczu !!!!!!!!!!! Pomysł genialnej Marielki na pustą przestrzeń świetny !!! Lubię szezlongi i sama chętnie u siebie bym takowy widziała ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Pinakolada przybij piątkę za noworoczne dzieciątko ....dzięki ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Aguś impreza się udała, mój Maksymilian przeszczęśliwy- wszyscy koledzy dopisali, przybyli!!!! sajgon w domu był nieziemski, ale radość dzieci niezastapiona ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- bardzo podoba mi się hoker 3...czarny z kołatką...krzesła z tej serii też są przepiękne ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- lampiony karolkowe śliczne!!!!! KAROLCIA ja też się do Ciebie będę o nie uśmiechała ( kolejka pewnie dłuuuuga ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Powtórzę za MadziąZet BOSKO JEST !!!!! ja bym tylko deskę dała w całym salonie, bez płytek... u siebie też będę miała lustro nad kominkiem w sumie to 4 lustra, już czekają na strychu, o takie: http://i1.fmix.pl/fmi2748/203e67940012692950eacdd9/zdjecie.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- kochana, bardzo Ci dziękuję za priv ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- co do dzieci....świat wywracają do góry nogami...i jeżeli można w jakiś sposób uchronić przed nimi przemioty, które są dla nas cenne, to czemu nie ...u mnie jeden i drugi syn to tzw. "pan niechcący" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 07.01.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Kurde....ale przestrzeń!!!!!!!!!! Aga....pięknie u ciebie...z czasem domek się zapełni , nic na siłę ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2013 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 O rany dziewczyny!!! ominęla mnie wojna o podkladki:lol2::lol2:Dobra kuniec Albo jeszcze coś ;) Nie uważam, żeby nasze domki straciły na swej urodzie przez kilka podkładek na stole, nie dajmy się zwariować i ja mam niestety. na blacie w kuchni 3 w miejscach gdzie jemy 3-4 razy dziennie. nie ściągam . mam wygodnie, bpo jak M i syn jedzą nie nagnoją . strzepne i po kłopovcie:p Wiecie co Wam powiem? Nie trzeba mieć dzieci, żeby sobie zrobić dziurę w podłodze, plamę na blacie albo mega plamę na kanapie. Białej. Niestety wiem.... coś o dziurach w podłodze....... mam dywaniki np. pod krzesłem przy biurku( Venuska mnie chyba zaszczeli;)) Czyli szukasz bieżnika takiego wzdłuż stołu? A ja mam na myśli takie w poprzek;) Czyli zamiast 2 podkładek na przeciw siebie, 1 bieżnik przez szerokość stołu Madziu ja mam taki bieżnik w poprzek stolu dla 2 użytkowników. On jest na stałe( ale go chyba zlikwiduję , będę tylko do jedzenia kłaśc:wiggle:). mam tez na szklanej ławie czarnej czarne 2 podkładki/ w kuchni też czarne na czarnym blacie aha i kocyk mam złożony w kostkę za sofą , schowany. ja zawsze leże na kocyku:p Ja też za hokerami Largo jestem Magda to są te czarne z koładką????? I genialna Marjelko szezlą to strzał w 10:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts