Venus_m 07.01.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie będę szczelać, ja mam dywanik w łazience, bo nie lubię stawać gołą nogą na płytkach mimo że mamy ogrzewanie podłogowe Każdy robi jak lubi i uważa, od tego forum aby się swoim spostrzeżeniem podzielić - może ktoś skorzysta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Nie będę szczelać, ja mam dywanik w łazience, bo nie lubię stawać gołą nogą na płytkach mimo że mamy ogrzewanie podłogowe Każdy robi jak lubi i uważa, od tego forum aby się swoim spostrzeżeniem podzielić - może ktoś skorzysta a ja nie mam dywaników. chowam ręczniki podłogowe w szafce i wyciągam jak się myję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ja się myję tak często że bym nie zdążyła chować i wyciągać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.01.2013 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ja się myję tak często że bym nie zdążyła chować i wyciągać Tak samo jest z dziećmi i jedzeniem- jedzą tak często, że ja osobiście nie nadążyłabym na chowaniu i wyjmowaniu podkładek:P:P Bieżnik u mnie odpada, bo ślady soczku gwarantowane ;) No nic kończę temat:P:P Venuska :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 07.01.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 ja się myję tak często że bym nie zdążyła chować i wyciągać czyścioch;):wiggle: Tak samo jest z dziećmi i jedzeniem- jedzą tak często, że ja osobiście nie nadążyłabym na chowaniu i wyjmowaniu podkładek:P:P Bieżnik u mnie odpada, bo ślady soczku gwarantowane ;) No nic kończę temat:P:P Venuska :hug::p:p:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.01.2013 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Widzę że wbrew pozorom temat jest niezły Co do łazienkowej kwestii ja póki co kładę ręcznik, potem na kaloryfer a jak dorobię się szafek to pewnie trafi później na półkę. Ale póki co rozglądam się za jakimś mięciutkim dywanikiem - specjlanie dla dzieci - bo mi jeżdżą na ręczniku i boję się żeby Igi się nie wywalił Idę zobaczyć ile napaplałyście i czy zdążę dziś Wam odpisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Aguś od razu mówię nie bierz dywanika typu shaggy - koszmar!! włosy się zaraz uklepują i nie wygląda to estetycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.01.2013 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Mam nadzieje że dziś zdążę odpisywać Będe pisac krótko ale treściwie cześć Aguś Troszke się weekendzikowałam, ale juz jestem i nadrabiam Kochana ja jestem za czarnymi hokerkami Ja w swoich inspiracjach mam zapisane takie krzesełak Zamierzam jedno wykochystać i coś tam mi się w głowie klaruje http://img51.imageshack.us/img51/9412/7f50387ee5e4e7adc272bd8.jpg .............. Przestrzenie masz cudne Wszystko mi się podoba Oczywiście salon potrzebuje troszeczke elementów, które go ocieplą ale wiadomo, powolutku,m każda kolejna zecz doda ciepła Karola pamiętam tą Twoją inspirację - te krzesła są boskie Także mój wybór pomalutku się klaruje Ciekawa jestem jakiego Ty masz na nie pomysła ??? Mam nadzieję że i Twój dzien minął dobe, a przede wszystkim owocnie w sprawach budowlanych. Brakuje mi czasu na odwiedziny w innch wątkach , ostatnio ledwo nadążam ze swoim Ale obiecuję poprawę Mi się pierwszy hokerek najbardziej podoba. I klameczka też pierwsza, wywijata taka . Jestem za szezlongiem (chcialabym do moje sypialni także). Ale się domowo u Cibie robi.Nie mogę się doczekać wielkiej komody Aha, u mnie podkładek na codzien nie ma(wyciągam czasami do jedzenie) ale ja też i jeszcze stołu docelowego nie mam .My jeść będziemy przy "barku", tam mam blat palisandrowy, gorące kubki można kłaść, jak się porysuje to się wyszlifuje i zaolejuje więc myślę że spko. Boję się za to stolika kawowego (ma być biały, lakierowny) i dlatego zapewne przykryję go szkłem aby się nie rysował. Klameczka zamówiona ta pierwsza Dzieki za głosik hokerowy Jutro się dowiem kiedy stolarz przyjedzie, to znaczy będe dzwonić i pana naciskać żeby przsypieszył tempo Aga ,myślałam o tej scianie równoleglej do kominkowej,,blizej okien... Dla mnie juz późno i myślenie ciężkawe Czyli mam chestera cofnąć w stronę okien, a babciną w stronę jadalni? Omdlałam na widok tapety, jako dziki miłośnik tapet. Pokoik z cegiełką też niezwykle klimatyczny. Ghousty są super. Mnie się marzy jeden przy moim biurku na giętych nóżkach. Aneczko dzięki za komplementa Co do ghouścika jak się mazry to koniecznie trzeba kupić przy najbliższej okazji Są wygodne Aga wpadam z doskoku - fotki pooglądałam i ciągle nie moge wyjść z podziwu jaki Ty masz OGROMNY PAŁAC ! tylko lokaja i pokojówki brakuje Przestrzeń ogromna ! Mimo, że na razie meble w niej gina to zapowiada się bardzo, bardzo elegancko Wszystko mi się ogromnie podoba, mimo, ze u mnie klimaty zgoła inne - swojsko i wsiowo trochę a do tego - CIASNO za to jak na razie równiez GOŁO hehe. Projekt z szezlongiem, stoliczkiem i lampą plus mini -regalikiem pod oknem - super Zasłony juz masz wybrane/zamówione ? Pewnie pisałaś, ale nie dam rady przelecieć wstecz szukając... miłego dnia ! Kamliko dzieki za wszystkie słówka Zasłony jeszcze nie wybrane . Póki co myślę o kolorze, ale myślę że jak zobacze na żywo to zdecyduję - musza mi wpaść w oko Aguś mi sie podoba trzeci hokerek:yes: Dziękować za głos Aga a do tej wyspy kuchennej nie mogą być stołki Ghostowe? Wiesz co chyba nie, tam musi być coś co będzie wyraziste, bardziej masywne niż ghoust - takie mam przynajmniej odczucia Aguś pięknie u Ciebie. siedziałam cicho bo czekałam na efekt końcowy. przyznam, że jak dokonywałaś kolejnych wyborów to mnie zatykało i zastanawiałam się co ta kobieta kombinuje, będzie miała nakićkane wzorów kolorów i innych kwiatków ale teraz widzę, że twoja willa wygląda naprawdę świetnie i na tych przestrzeniach twoje wybory nadają smaku. Classic bardzo bardzo dziekuję [quote edit. jak dla mnie 3 hoker jest najpiękniejszy i wg mnie będzie najbardziej pasował kolor każdy Dzieki za głosik Sprawa pomału wydaje się przesądzona Ja też za hokerami Largo jestem I mam głosik Madzi Aga wysłała mailem bo tutaj nie umiem wstawić zdjęć Widziałam, bardzo dziekuję Co za uczta dla moich oczu !!!!!!!!!!! Pomysł genialnej Marielki na pustą przestrzeń świetny !!! Lubię szezlongi i sama chętnie u siebie bym takowy widziała Aguś impreza się udała, mój Maksymilian przeszczęśliwy- wszyscy koledzy dopisali, przybyli!!!! sajgon w domu był nieziemski, ale radość dzieci niezastapiona ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- bardzo podoba mi się hoker 3...czarny z kołatką...krzesła z tej serii też są przepiękne ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- lampiony karolkowe śliczne!!!!! KAROLCIA ja też się do Ciebie będę o nie uśmiechała ( kolejka pewnie dłuuuuga ) ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- Powtórzę za MadziąZet BOSKO JEST !!!!! ja bym tylko deskę dała w całym salonie, bez płytek... u siebie też będę miała lustro nad kominkiem w sumie to 4 lustra, już czekają na strychu, o takie: http://i1.fmix.pl/fmi2748/203e67940012692950eacdd9/zdjecie.jpg ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- kochana, bardzo Ci dziękuję za priv ---------------------------------------------------------------------------------------------------------- co do dzieci....świat wywracają do góry nogami...i jeżeli można w jakiś sposób uchronić przed nimi przemioty, które są dla nas cenne, to czemu nie ...u mnie jeden i drugi syn to tzw. "pan niechcący" Leia ciesze się że zdjatka sie podobają Super że impreza się udała - ja już planuje urodziny Oskara w domu Lustro ładne, chyba coś podobnego miała mrówka - myślałam o czymś takim fikuśnym, chociaz moim pierwszym pomysłem - i nie wiem czy przy nim nie pozostanę - jest lustro okrągłe Poddam ten pomysł w swoim czasie głosowaniu - i zobaczymy czy to dobry pomysł Kurde....ale przestrzeń!!!!!!!!!! Aga....pięknie u ciebie...z czasem domek się zapełni , nic na siłę ...:) Dzieki Beatko, wiem że wszystko pomalutku i to będzie teraz w tym wszystkim najfajniejsze, dobieranie i dopieszczanie ---------------------------------------------------- Udało mi się odpisać Wkleję Wam jakies focisze i zmykam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 focisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.01.2013 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 niedokończony Bardelli http://i2.fmix.pl/fmi951/7d850f7c001d130b50ea8551 http://i3.fmix.pl/fmi413/5e8893d60020fa2950ea86ce http://i2.fmix.pl/fmi881/19c6807d001f3d1b50ea879a http://i3.fmix.pl/fmi568/6aad66970023b95950eabe88 http://i1.fmix.pl/fmi533/3578747f000a8db850eabebf http://i2.fmix.pl/fmi1004/a611af66002c99a150eabee7 http://i1.fmix.pl/fmi2300/1ac28d1c001d4fb850eabf73 http://i3.fmix.pl/fmi1838/a3574e490014b33850eabf95 :bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.01.2013 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 :popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 07.01.2013 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 aaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 07.01.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Pięknie ,no i te czerwone tubki -czad !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.01.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 woowww Jako Twój gość, często bym tam znikała:P:P:P Ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.01.2013 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 jak idealnie zgrana fuga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 07.01.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Znowu te "przeklęte" buźki Ja w takim kibelku posrałabym sie ze strachu :rotfl: Ps. Agus - CZAD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja, na odwrót bym się skupić nie mogła, że ktoś na mnie patrzy :rotfl: Kolorki i klimacik super!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.01.2013 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 z charakterem ! super jest mnie akurat buxki tutaj bardzo, bardzo - za to czerwone tubki mniej, ale ja ogólnie tych tubek nie lubię, więc obiektywna nie jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 07.01.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Ja, na odwrót bym się skupić nie mogła, że ktoś na mnie patrzy :rotfl: trzeba było odwiedzić ŁÓDŹ KALISKĄ - tam w WC-cie jest szyba weneckie - to dopiero na ciebie patrzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 07.01.2013 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2013 Uwielbiam tą łazienkę - szachownice chyba nigdy nie będą w stanie mi się znudzić Dekor z kotem niezmiennie rządzi PS Tylko lampki trochę mi się nie widzą - wolałabym czarne i krótsze. Ale jeśli jesteś zadowolona to się nie wtrancam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts