karolek59 09.01.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aguś witam sie z rańca co raz fajniej się robiz dnia na dzień o raz to bardziej domowoale ty masz wielką to łazienkęa jak podłoga łatwa w utrzymaniu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 09.01.2013 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Aguś, trzy razy zabierałam się za napisanie czegoś po wypowiedzi Syberii i się wstrzymywałam... Uważam, ze niepotrzebne są tu żadne elaboraty, tylko najzwyczajniej w świecie trzeba takie wypowiedzi ignorować i tyle:sick: Ale wracając do wnętrz, super, że codziennie możemy oglądać postępy i podziwiam Cie bardzo, ze znajdujesz siły i czas, żeby dla nas robić fotki:wiggle: Gościnny już jest bardzo przytulny i więcej mebli mu nie potrzeba- może jeszcze szafka nocna z lampką i mały fotel:rolleyes: Super, że udało się obejrzeć filmik:wiggle: Pokój za salonem bezbłędnie urządzony:lol2: No i jak się mieszka? Przyzwyczaiłaś się już do tej powierzchni? Aaa co będzie z tym spadkiem w zlewie? Da się to jakoś naprawić? Miłego dzionka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ane3ka1 09.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Tapeta niezmiennie mnie zachwyca! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 09.01.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Przebrnęłam przez wszystkie strony i oglądałam nie tylko obrazki Najbardziej ze wszystkiego podoba mi się przeszklona wystawka w kuchni Uwielbiam wszelkie porcelanowe skorupy a Ty masz tam tyle cudności za tymi szybkami Co to za misy te z pofalowanym brzegiem, w górę i na prawo od serwisu w paski? Kuchnia ma ogromną przestrzeń, nawet po wstawieniu mebli widać , ze jest duża... oj narobisz kilometrów przy gotowaniu Jak pierwszy raz zobaczyłam nogi przy wyspie to jakoś mi nie leżały. Za proste, za zwyczajne, żałowałam ze nie dałaś tych wielkich toczonych. Ale po zdjęciach jadalni już wiem, że pasują do całości i grają z jadalnianym stołem Podoba mi się kolorek na krzesełkach w jadalni, fajnie zgrał się z kolorystyką tapety W salonie jeszcze pusto ale przecież jeszcze nie ma dodatków, zasłon przede wszystkim, które trochę zmniejszą przestrzeń no i pięknej komody Ja bym chyba odpuściła lustro nad kominkiem i pozwoliła właśnie jemu skupić na sobie całą uwagę ale za to podoba mi się pomysł z obrazami po bokach Hokerek z kołatką bardzo fajny a czerń to bardzo dobry wybór, podkreśli charakterek kuchni Pokoiki chłopaków takie radosne i widać, że maluchy dobrze się w nich czują. Fajnie, kolorystycznie zgrała się lampa kulkowa z tapetą u Oskara. Ghost z cegiełką i białym biurkiem u J mniam edit: ło mammo ale się rozpisałam ale miałam o czym Zapomniałam napisać o schodach... Bardzo ładnie wyszły i kolor i połyskliwe tralki, wszystko na plus Nie lubię za to koloru podłogi na górze Niech Wam się dobrze mieszka i korzystaj z przestrzeni im dłużej się mieszka tym będzie jej mniej Chłopaki na pewno znajdą na nią sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 09.01.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja chciałam tylko dodać, że zapamiętałam gady bo wspominałas , że to bedę dzinożarły chłopaków. A , że chłopaków masz trzech to ja jestem bardzo ciekawa tego największego Ps. do mnie tez kiedyś wpadła jakaś Syberia a może inny Daleki Wschód - nie ważne jak tam się zwała. Pojechała po moich marniutkich wnetrzach po całości A ja nadal żyję i co najważniejsze kocham swój dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Syberia, Chyba każdy na Forum ma takie wątki do których lubi zaglądać, bo coś tam mu się na nich podoba. Są też takie do których zajrzy raz i nigdy nie wróci. Ale to nie powód, by obrażać gospodarza. Tak jak napisała Siner, trochę wyczucia lub żeby już wyrazić się dosadnie kultury. Nikt nie oczekuje od Ciebie, że będziesz chwaliła coś co ci się nie podoba, ale też nie oceniaj, jeśli nie jesteś proszona o ocenę. Jeżeli wpadasz "w gościnę" najpierw poznaj gospodarza. Właściwie 3 proste zasady, a tak ułatwiają życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 09.01.2013 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Myśle ,ze zachowania Syberii moze lepiej nie komentować ??? Odnosze wrażenie,ze ludzie, którzy zachowują sie w taki sposób, często nic soba nie reprezentują, nie mają nic ciekawego do pokazania i jedynym sposobem na wybicie się i zwrócenie na siebie uwagi a tym samaym podreperowanie swojego kulejącego ego, jest właśnie wbijanie szpili innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 09.01.2013 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Cześć Aguś Łazienka dzieciaczków super, na wszystkie niedoskonałości nie patrze bo wiem, że za wami pierwszy tydzien mieszkania więć jest Ci darowane;) Mała łazienka i te czerwone tubki bardzo fajny klimacik:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2013 12:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Ja nie zapomnę chyba jeszcze długo burdelu który panował u nas przez pierwsze pół roku aż się zdenerwowałam i zrobiłam porządek, a włożyć nie miałam do czego Więc przekładałam, aż burdel zrobił się bardziej spójną formą Spokojnie Aga się ogarnie i to na pewno dużo szybciej niż ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 09.01.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aga napisz proszę co tam wymyśliłaś z hokerami bo właściwie też jestem zainteresowana:lol: Hokery Loren są chyba za wysokie do siedzenia przy blacie ? nasze krzesła muszą być niższe Rozmawiałam z panią Jolą i mówi że będziesz robić u niej a stolarz nogi , napisz na pv ile będą kosztować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 09.01.2013 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 hejka aga. witam się wieczorowo ze spowolnionym internetem:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.01.2013 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Aguś Kurcze, miałam nie zabierać głosu, ale chyba nie wytrzymam, jak nie napiszę..... Jestem tego samego zdania co Karolina....uważam, że ludzie tego pokroju co Syberia, nie reprezentują sobą niczego,są złośliwi ,a do tego wredni...... i wcale nie czekam na jej galerię czy jakikolwiek wątek, zresztą uważam, że nigdy się nie pojawi,... Jak ja nie lubię takich wpisów......sorki Aga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabi.gg 09.01.2013 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Kobitki, wyluzujcie. Przecież Syberia w sumie nic takiego nie napisała - tylko tyle, że salon za wielki, i że jej się okna nie podobają... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 09.01.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Masz rację Gabi i niech tak zostanie!!!!:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elsien 09.01.2013 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Dobry wieczór, jestem od niedawna ale czytają wątek zauważyłam, że z tym własnym zdaniem, to różnie bywa.... zdecydowanie najlepiej lubimy, jak nasze poczynania wzbudzają aprobatę pozostałych, ale dobrze jest raz na jakiś czas usłyszeć inny głoś ... tak dla równowagi we wszechświecie:) zgadzam się z Gabbi. Życzę Wszystkim miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.01.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 a ja chciałam tylko powiedzieć- proszę nie karmić trola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 09.01.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Siner cieszę się że zaglądasz Ja ostatnio ledwo nadążam z odpisywaniem u siebie Ale jeszcze chwilka jeszcze momencik i powinnam się ogarnąć i to całe burdello które mam teraz w domu i być wreszcie na bieżąco u Was Karolku hej, jak skończę posta będę oddzwaniać do Ciebie Podłoga w łazience jest podłoga na której najbardziej widać kurz i który zbiera się tam najszybciej - ale nawet mimo to nie zmieniłabym jej Za to dzisiaj zauważyłam że panele u góry wyglądają na czyste, mimo że woda w wiadrze z mopem była czorna Także to był dobry wybór To samo zresztą Emil na dole Hej Aguś A wiesz że wczoraj jak oglądaliśmy w gościnnym fil J wspomniał żeby dac tam lampkę na jakimś wysięgniczku I stolik tez y się przydał bo nie miałam gdzie odłożyć talerzyka po owocach Także te mebelki będa wstały w kolejce do kupienia Mieszka się super !!!!! Przestrzen na początku męcząca - w sensie bólu nóg, szczególnie że Igiego trzeba znosić ze schodów Ale jak już wszystko się dobrze porozkłada - typu nożyczki nie tylko w kuchni ale i u góry żeby chcąc obciąć metkę ze śpioch nie musiała robić kolejnego - setnego kursu na dół , to ta duża przestrzeń będzie tylko plusem - i to wielkim Ja już kocham ten dom i myślę że jak będzie skończony to nie będzie nam się chciało z niego wychodzić. Szczególnie że przyjdzie wiosna, lato - do atrakcji dojdzie nam jeszcze przestrzen wokół domu - no żyć nie umierać O spadek w zlewie jeszcze nie dzwoniłam. Nie wiem czy da się go przeszlifowac na miejscu? Bo przecież mi go do zakładu nie zabiorą Buziaki Aneczko dzięki - ja bym z chęcią jeszcze coś wytapetowała Ale chyba do dyspozycji zostanie mi już tylko ściana w sypialni. A tyle jest pieknych tapet, takie wzory Two dzielna czytelniczka z Ciebie Powiem Ci że od tej miski się wszystko zaczęło Kupiłam ją i całą resztę misko/talerzy w tkmaxie. Resztę talerzy - czyli obiadowe, deserowe i bulionówki już u nas w sklpeie z porcelaną. Ta miska jest firmy 10 STRAWBERRY STREET Cieszę się że Pani zatwierdziła wszystkie zrealizowane rzeczy Co do tej podłogi u góry, jak wyżej napisałam - wogóle nie widac na niej brudu i kurzu budowlanego - którego Ci u nas dostatek. Jakbym Wam pokazała jak wygląda w tej chwili dół to byście się za glowy złapały. Fakt umyłam - dziś wszystkie podłogi ale jutro będzie tak samo . Dzisiaj pół dnia hydraulik rozwalał ścianę w łazience pod prysznicem - a opary ładnie sobie frunęły przez salon do reszty domu . Przymykam oczy i myślę już niedługo...już niedługo..... Kiniu o dinożarłach pamiętam i śmieję się za każdym razem jak jakiegoś widze w książce u Oskara Ilusjon Emilko dzięki za łazieneczki Ja tam się tak bardzo pierdoletami nie przejmuję A dopóki mój szanowny stolarz nie zrobi nam wszystkich brakujących mebli będę Was nimi co jakiś czas straszył Justynko to ja taką spójną formę zrobiłam w poniedziałek w garderobie - pudełeczka stoja w rządkach i czekają do marca - bo dopiero wtedy będzie nas może stać na mebelki Joasiu z hokerami narazie prowadzę pertraktacje czy da się je zrobić. Do stolarza jutro będe dzwonić, więc jutro dam znać czy da radę czy nie Te hokery są wyższe, dlatego będę zmieniać wysokość nóg Hej Moniu Beter lata ten twój internet? Beatko Gabi Elsien Witam serdecznie Miło mi że podczytujesz Zapraszam jak najczęściej Pasie ===================== Ło matko jaki miałam dłuuuuuuuuuuuuuuuugi dzień. Wiecie że każdy dzien odkąd tu mieszkamy wydaje mi się o conajmniej 1/3 dłuższy:o Może dlatego że troszkę zwolniłam tempa? Dzisiaj sama z obowiązkami dzieciakowymi Przyznaję że mnie wykonczyły te moje skarby W domu rozpierducha bo hydraulik rozwalił pół sciany pod prysznicem pod dysze i tego typu ustrojstwa...jutro cd kucie pod umywalki Igi bał się huku i prawie cały czas spędził na rękach. Myślimy nad tym jak zaplanowac pomoc mojej mamy. I póki co jutro mama zostaje na noc na próbę Dojazdy, moje 2 razy do miasta, odwożenie mamy wieczorem - to strata czasu nas wszystkich A tak ja więcej zrobię w domu, a wieczorem każde z nas może sobie spokojnie spędzić wieczór z dala od siebie Ok zmykam bo się rozpisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Wyrazić swoją opinię o ile gospodarz poprosi to jedno, a zrównać czyjeś poczynania z ziemią to drugie. Jeżeli jesteś gościem, a o opinie Cię nikt nie prosi i tak się składa, że nie masz czego pochwalić to siedź cicho. Co innego gdy gospodarz wątku pyta "ludzie co o tym sądzicie?". Ale nawet wtedy można użyć bardziej grzecznej formy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 09.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 09.01.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Aga kurzem się nie przejmuj, ja bym chyba osłoniła sofy i fotel w salonie, bo wejdzie wam to kurzysko Na początku tak jest z ciemnymi podłogami, u nas teraz w salonie np widać jeżeli już to okruchy jak mamy małych gości, a kurzu niet będzie tylko lepiej, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts