Siner 09.01.2013 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Agnieszko i Wy drogie koleżanki...Zajrzyjcie do Marzennika i przeczytajcie co mi napisała nasza sympatia syberia. Mam to w d , ale z ta kobieta jest cos nie tak. Może by zgłosić adminowi ? Nie wiem czy sa podstawy ? No w mordę dam !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.01.2013 21:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 patrzcie co znalazłam autorem jest syberia..... wiecie co macie robić http://forum.muratordom.pl/showthread.php?209995-Zlew-i-p%C5%82yta-na-p%C3%B3%C5%82wyspie-jak-rozmie%C5%9Bci%C4%87-bo-si%C4%99-zastanawiam&p=5673664&highlight=syberia#post5673664 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Agus chyba wpadłam w złym momencie:o zostawiam buziaki i sie musze pochwalic, ze nadrobiłam:wiggle: Aaaa, cegła u J jest extra-znów obudziłas we mnie chec do oblozenia nia scianki tv...albo chociaz sciany w gabinecie:rolleyes: kibelek z buzkami baaardzo mi sie podoba i ciesze sie, ze wybrałąs te lampy. Sa super. Sypialnia wyszła bardzo ciepła i przytulna:wiggle: Nie narzucam sie na razie z wizyta, bo jestes bardzo zajeta. Ja tez mam niezła gonitwe ostatnimi czasy:rolleyes: opowiem Ci, jak sie spotkamy.Mua:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 09.01.2013 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 (edytowane) Bu.Poooost mi sie skasował No to zadzwonie w takim razie...bedzie szybciej:rolleyes: buziaczki:bye: EDIT: Fałszywy alarm:lol: Edytowane 9 Stycznia 2013 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 09.01.2013 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Hej Admete, kurcze, http://www.cosgan.de/images/midi/konfus/a040.gifpodziwiam cie za to, że trzymasz tych marcinów u siebie w domu, ja bym chyba nie mogła tak mieszkać, dzielna kobieta jesteś i jeszcze ten pył budowlany:sick:, podziwiam....ja pierdolca po trzech dniach bym dostała i w końcu robotnikom przez okno kazała włazić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 (edytowane) Ilusjon Ja już poszłam lulu jak wczoraj zajrzałaś - ale wreszcie się wsypałam Justynko dobrze że mi przypomniałaś o tych kanapach. Musze jechać na miasto coś wyszukać Bo nie tyle dzieci co ten kurz mi je załatwią One stoją tuz przy drzwiach do tego największego burdello bum bum Siner A tak sobie jeszcze napisze a co Najciekawsze w tych postach Syberii jest to że napisze tę swoja opinię i więcej się nie odezwie Olu ja zabiegana ale spragniona towarzystwa - a robota nie zając Teraz dużo siedze jeszcze w necie za brakującymi gadżetami i dopracowując szczególiki ostatnich zamówień Kochana zaglądaj, przyjeżdżaj, odwiedzaj, daj znak z 2 godziny przed to pył budowlany zmyję z podłóg , co by dzieci się na czystym bawiły Tak na serio, przyjeżdżaj póki mamy dzieciaki zdrwoe - tfu tfu tfu. Buziaki Vesilko ten pomysł z oknem rewelacja Tylko robota by im szła dwa razy dłużej - a do tego nie możemy dopuścić Cyknę dziś foto tej jednej ściany łazienkowej ==================== U nas dzisiaj jeszcze bardziej zimowo - pada śnieg od rana chyba trzeba po przedszkolu iść ulepić jakiego bałwana http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/snowman/smileys-snowman-739760.gif Edytowane 10 Stycznia 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 10.01.2013 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dzień dobry:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 A dzień dobry Anetko Zdrowi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 10.01.2013 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 cześc Internet działa:pu nas też nasypało. muszę lecieć odsnieżyć chodnik:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 hellu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Monia Justyś U nas dzisiaj chodnik odśnieżył M, żeby hydraulik mógł się dostać - jakies plusy mieszkania z MM som Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.01.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Monia Justyś U nas dzisiaj chodnik odśnieżył M, żeby hydraulik mógł się dostać - jakies plusy mieszkania z MM som A jakies plany na eksmisję MM tez już som, maja jakiś termin ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 przepraszam, że pytam ale co to jest lub kto to to MM ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 10.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Hej Aguś Dobrze,ze sie wyspałaś U nas do dzisiaj grama śniegu nie było, a od rana wieje i sypie tak,ze zobią sie mikro zamiecie Dzięki za info o krzesełkach Miłego dnia Siner hej MM to tzw. Marcin duży i Marcin mały czyli ekipa która wykańcza dom Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Hej ivy Nawet nie pytam, bo z doświadczenia wiem, że żaden termin by nie był dotrzymany ;0 Stawiam na połowę lutego Siner MM to dwa Marciny - nasi wykonawcy -------------------------- Mam mały problem, potrzebuję rysunku łóżka do Igora, a ja nie za bardzo potrafię rysować Czy znajdzie się jakas pomocna duszyczka która mi pomoże? Nie chodzi mi o super rysunek techniczny, tylko mały szkic, głównie zagłówka żeby pokazać mężowi p. Joli. Ja na zdjęciu widze wszystko co potrzebne - a on prosi o rysunek - no nie dziwię sie Zaraz wkleję zdjęcie i napiszę szczegóły :0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Dajcie spokój z tą Syberią, nie warta jakichkolwiek komentarzy, a my plując do niej jadem jesteśmy tacy sami przepraszam Aga, że tak się rozporządzam w Twoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Może dzięki Wam lepiej go dopracujemy? http://i1.fmix.pl/fmi1259/b127edb90014a3df50e81a70 Zagłówek prosty, zaokrąglony na brzegu, wyższy z tyłu i zniżający się do przodu łóżka. Na zdjęciu widać wszystko - pan kazał pozdejmowac poduszki które mu wszystko zasłaniają Próbowałam narysowac ale marnie mi to wychodzi Całe łóżko chciałam żeby miało 250 cm średnicy. Zakładając że okalający łóżko "zagłówek" będzie miał przyjmijmy 15 cm szerokości - na materac zostanie 220 cm. Chyba że macie jakieś sugestie? Coś byście zmieniły? Chcę je zrobić w szarej tkaninie, zaraz obfocę skrawek który mam. P. Jola wysłała mi kilka próbek i ten mi najbardziej podchodzi, ale chyba szukac bede jeszcze czegoś innego.. Aha jeszcze nie wiem jaką dać wysokość zagłówka w najwyższym miejscu? Z 30 cm? Czy ktoś mi pomoże z rysunkiem http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/praying/smileys-praying-554778.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 10.01.2013 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aga, że tak się rozporządzam w Twoim wątku No coś Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 10.01.2013 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 aaaaaaaaaaaaaa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 10.01.2013 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2013 Aga ja bym z chęcią pomogła, ale rysować nie umiem Co innego przerysować, ale poduszki zasłaniają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts