Barbara74 12.01.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Admete jaki Ty masz przestronny dom,w zasadzie jak patrzę to układ kuchnia,jadalnia i salon jak u mnie ,tylko Ty masz wszystko większe ,mój salon dodatkowo metr niżej poziom od kuchni i salonu.Nawet kominek masz podobnie skonstruowany.I ja ró∑nież mam kominek ,Tv jak u Ciebie i wolne miejsce na wstawienie czegoś.Ja już do projektu miałam wstawiony fortepian,marzenie mojego męża.Jak dostaniemu od kogoś to czemu nie.Łazienka z kotem boska,kot tak patrzy ,że trzeba mu nadać imię bo aż chce się go pogłaskać.Fajną masz tapetę w pokoju gościnnym,co to?Wszystko robi ogromne wrażenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 12.01.2013 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 aga u nas też zima.... pijesz już kawkę na dole????? basia a ty znow na kompie?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 12.01.2013 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Cześć Basiu Cieszę się że zajrzałaś - Ty już pewnie na finishu albo tez przeprowadzona - a ja nawet nie wiem bo tak dawno nie byłam u Ciebie Dzięki za wszystkie miłe słowa Tapeta jest stąd Monia teraz piję drugą kawkę Zaraz przyjadą goście więc zmykam kończyć sałatkę do obiadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 12.01.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2013 Cześć Aguś Zamówiłam łóżko u Pani Joli, dzięki Tobie Chce jeszcze zamówić u nich siedzisko/ długą pufę do wiatrołapu... Ciesze sie,ze dobrze Wam sie mieszka ale to było do przewidzenia Jak już Marciny sie wyprowadzą to bedzie bajka... a wiosną, latem.... SAMA WIESZ!!!! Chociaż takie przestrzenie w domu, kiedy posiada sie małe dzieci też sa ważne zimą kiedy dzieciaki tyle czasu spędzają w domu, maja gdzie sie wybiegać Aguś pozdrawiam serdecznie, uwielbiam Twój domek i mam najdzije,ze kiedyś wypije szybką kawę w twoim ogrodzie albo kuchni Buziaki dla chłopców i duzo zdrówka, u nas 39C gorączki ma julka i nic poza tym ... albo jakas trzydniówka (ale to juz kiedys przechodziła) albo pocżatek grypy A ona 3 dni temu skończyła brać 2 antybiotyk , ja się zastrzelę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.01.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Cześć Karolinko, co ja czytam , znowu gorączka Trzymam kciuki żeby nic się z tego nie rozwinęło , juz Was wystraczająco te choróbska wymęczyły Na kawkę zapraszam zawsze i mam nadzieję że nie szybką Czekam realizację łóżka, ja od jutra biorę się ostro za Igorowe. Buziakl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.01.2013 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Zaległe zdjęcia zakupowe - ale od razu piszę nie ma szaleństw 2 kocyki do salonu - są świetne w dotyku, mięciutkie i milutkie - w sam raz do przykrycia w chłodniejszy wieczór - a ja zmarzluch jestem więc muszą zawsze jakieś przykrywadełka być http://i2.fmix.pl/fmi2142/53784dab000cdeae50f16614 Czarna to lewa strona http://i3.fmix.pl/fmi2021/6d62bf18001b124550f16662 I nie smiejemy się z efektu przykrycia - są trochę za krótkie - ale najwazniejsze - siedzisko zakryją. Myślę że i tak niedługo czeka je porządne pranie http://i2.fmix.pl/fmi1809/7a20d43b001c894450f1668d ------------------------- Gadżety do łazienki chłopaków. Niby nie ma tam akurat tego niebieskiego ale chyba już zostaną. Do tego dojdą moje chromowane pojemniczki na mydło i powinno być git http://i1.fmix.pl/fmi551/5b4d008e0029944850f166b3 http://i1.fmix.pl/fmi2387/53a2a7bb000e327850f166d3 ----------------------------------- I dolna łazienka - proszę się nie rozczarować już niedługo powinno byc lepiej - mam nadzieję To co jest jest tak mało fotogeniczne że aż wstyd pokazywać Nie miałam siły tego przesuwać http://i2.fmix.pl/fmi1730/c792dca10016211350f1a00a http://i2.fmix.pl/fmi256/acded0cd0007d92950f1a031 http://i1.fmix.pl/fmi1516/8ddf77b80003d01c50f1a06c http://i3.fmix.pl/fmi2065/04408faf002bf3ae50f1a0a2 A ma być coś ala tak http://i2.fmix.pl/fmi1847/8285fd040024dd7c4fbcf791 ------------------------------------ Widoczek ze spacerku koło domu http://i3.fmix.pl/fmi766/93be2290001bcde150f16562 Miłej niedzieli życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 13.01.2013 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hej Aguś Fajne zakupy Kocyki super zgrały sie kolorystycznie z sofkami Ale ten ciemniejszy jako narzutka zabezpieczajaca pasuje jeszcze lepiej niz ten na babcinej kanapie Widoki spacerowe cudne Łazienkeczka będzie pięknista, już sporo płyteczek jest a efekty teraz bedą co raz szybciej widoczne Powiedz jak chłopcy po przeprowadzce ??? Szczęśliwi ???? pytaja o poprzedni domek czy juz wiedzą,ze tutaj mają swój raj ??? Buziaki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 13.01.2013 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Aga, dzis mój wielki dzień....pomieszaj troche w kociołku za mnie i za mój przyszły dom ? Koce świetne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Aga przykrycie rządzi jednak przy kurzu jaki jest od cięcia płytek radziłabym jakąś folię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Aga przykrycie rządzi jednak przy kurzu jaki jest od cięcia płytek radziłabym jakąś folię no Venuska jest. jak o kocykach i podkladkach- to pierwsza:p:p:p Aga kosze do dzieciakow fajne fuga w bialych plytkach będzie biala???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Monia ja się staram dobrze doradzić jak nie umniesz docenić to Twój problem :P pf pf pf :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 13.01.2013 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Monia ja się staram dobrze doradzić jak nie umniesz docenić to Twój problem :P pf pf pf :Pidz ty zarazo:P czy wszystkie kulewny są dziś w bojowym nastroju??? co wy wczoraj robiłyście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 ot i wymyśliła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 13.01.2013 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 A mi się te niebieskie gadzety do łazienki podobają, super wyglądają z kolorowymi płytkami . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.01.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 niebieskie gadżety - super, bardzo ożywiające łazienka lada moment będzie wyglądała jak na wizce U nas też ciągła prowizorka - np BRAK drzwi - wczoraj z K. rozmawialiśmy, że w sumie to tak lekko bez nich i moze by tak tylko obrobic mur w otworach i zostawić o gadżetach do łazienek nie wspominam, bo w piatek byliśmy na mega zakupach w tej sprawie i co... i NIC - jedyny zakup to koc w ramach narzuty na Adaśkowe łózko i zasłony z przeceny w Ikea Aguś - i tu z prośbą do Ciebie - od razu przepraszając za zaśmiecanie wątku - szukam narzuty do sypialni - białej lub kawa z mlekiem - raczej chłodniejszy odcień na łóżko 160 cm - nabyłam w Home&You jedna, ale niestety do zwrotu - jakas chyba pijana byłam jak patrzyłam na wymiary - i za krótka Może coś Ci się kojarzy z netu fajnego? i żeby ceną mnie nie zabiło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.01.2013 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 u Agi zostawię - miłej niedzieli Dziefczynki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.01.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Hej Aguś Fajne zakupy Kocyki super zgrały sie kolorystycznie z sofkami Ale ten ciemniejszy jako narzutka zabezpieczajaca pasuje jeszcze lepiej niz ten na babcinej kanapie Widoki spacerowe cudne Łazienkeczka będzie pięknista, już sporo płyteczek jest a efekty teraz bedą co raz szybciej widoczne Powiedz jak chłopcy po przeprowadzce ??? Szczęśliwi ???? pytaja o poprzedni domek czy juz wiedzą,ze tutaj mają swój raj ??? Buziaki wielkie Ten ciemniejszy koc jest na lewą stronę, także ten drugi tez jest ciemniejszy z tyłu i wczoraj z moją koleżanka która była w gościach stwierdziłyśmy że ta czarna strona fajniejsza Tylko kosmacą ubrania te koce , wczoraj wszyscy siedzący na nich obleźli a tumany kurzu latały pod kanapami Dzieciaki w ogóle nie wspominały starego mieszkania Oskar czekał z nami na przeprowadzkę a Igiemu przestrzeń,jak wcześniej wspomniałaś w okresie zimy tylko na rękę W kązdym pomieszczeniu ma zabawki i w każdym miejscu się sam sobą ładnie zajmuje - także wszystko na duży plus Aga, dzis mój wielki dzień....pomieszaj troche w kociołku za mnie i za mój przyszły dom ? Koce świetne Kciuki trzymam mocno Aga przykrycie rządzi jednak przy kurzu jaki jest od cięcia płytek radziłabym jakąś folię Wiesz co folii bym chyba nie przeżyła - chyba wolę je później profesjonalnie uprać Wystarczy że w salonie pusto i przez to póki co niemiło Aga kosze do dzieciakow fajne fuga w bialych plytkach będzie biala???? Biała Na podłodze tez będą białe płytki - i tu jeszcze się zastanowię czy nie dać srebrnej - ale zrobię próbę i ocenię A mi się te niebieskie gadzety do łazienki podobają, super wyglądają z kolorowymi płytkami . Dzięki Aniu Są bardzo energetik niebieskie gadżety - super, bardzo ożywiające łazienka lada moment będzie wyglądała jak na wizce U nas też ciągła prowizorka - np BRAK drzwi - wczoraj z K. rozmawialiśmy, że w sumie to tak lekko bez nich i moze by tak tylko obrobic mur w otworach i zostawić Ja za dolnymi drzwiami tęsknię, ale dlatego że zimno ciągnie z garażu i wiatrołapu o gadżetach do łazienek nie wspominam, bo w piatek byliśmy na mega zakupach w tej sprawie i co... i NIC - jedyny zakup to koc w ramach narzuty na Adaśkowe łózko i zasłony z przeceny w Ikea . No mój zakup łazienkowy to fuks , wiadomo jak to w tkeju, raz coś jest raz nie, ale fakt że można w razie W oddać umila zakupy Resztę chyba zamówię w necie Aguś - i tu z prośbą do Ciebie - od razu przepraszając za zaśmiecanie wątku - szukam narzuty do sypialni - białej lub kawa z mlekiem - raczej chłodniejszy odcień na łóżko 160 cm - nabyłam w Home&You jedna, ale niestety do zwrotu - jakas chyba pijana byłam jak patrzyłam na wymiary - i za krótka Może coś Ci się kojarzy z netu fajnego? i żeby ceną mnie nie zabiło.. Kochana z narzutami niestety nie pomogę Bo jedną mam - kupioną w h&u a do sypilani jeszcze nie szukam, bo jej jeszcze nie ma. Ale wiem że niektóre dziewczyny obeznane w temacie więc może coś podrzucą??? U kogoś była długa dyskusja o jasnych narzutach....ale u kogo??? ============================ Ja mam dzisiaj jakiś cięzki dzień. Znany paniom ból brzucha nie pomaga Ledwo wstałam, poszłam na drzemkę o 10, teraz jeszcze raz probowałam się zdrzemnąć, ale już nie dalo rady, licze że kawka mnie obudzi i da siłek do sprzątania po wczorajszej wizycie gościów Miałam jechać dziś dokończyć piątkowe zakupy, ale i ja nie mam siły i Oskar nie chciał jechać do babci, wolał zostać w domku ----------------------- W glowie mam nowego, małego pomysła na nowy kolor do kuchni Poprzeglądam moje inspiracje, żeby Wam ładnie temat nakreślić i powiecie czy dobry kierunek, jak tak to będę działać w tym kierunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.01.2013 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 u Agi zostawię - miłej niedzieli Dziefczynki Pasiulku wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 13.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Również życzę miłej niedzieli:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 13.01.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2013 Folia na co dzień póki to straszne kurzysko od cięcia płytek współczuję, bo ja wprowadziłam się już po tak brudnych pracach Wiadomo jak goście to bym folię zdjęła ale Ty tu urządzisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts