Venus_m 14.01.2013 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ale pojechałaś moim zdaniem pomalowana na zgaszony matowy kolor będzie dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ale pojechałaś moim zdaniem pomalowana na zgaszony matowy kolor będzie dobra Będzie znośna :lol2: Ale i tak dla każdego, kto coś tam o antykach wie - będzie prl-owską taniochą Te zdobienia na frontach są masakryczne Jessssu, no sorry, ale nie mogę, gdy widzę że ludzie czymś takim handlują, a inni to kupują To od lat powinno leżeć na śmietniku Albo, co lepsze - powinno zasilić domy dziecka, opieki itp... Ale sprzedawać to? To nie jest warte nawet kosztów wysyłki:no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 ale pojechałaś moim zdaniem pomalowana na zgaszony matowy kolor będzie dobra Też tak myślę. Przecierana srebrno - biała byłaby fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Justynko mam nadzieję że w tym tygodniu Będę dzisiaj dzwonić o sprecyzowanie terminu Aga, One będą tak daleko od siebie stały, że co byś z nimi nie zrobiła czy zrobiła ( ), to będzie dobrze. Myślę, że możesz z nimi zrobić co chcesz,, bo nie rzutują na siebie... Tez tak myślę Jezu, jak cały dzień będę tak precyzyjnie się wypowiadała, to może dostanę "Złote Usta 2013" ??? Magda mnie własnie te "zdobienia" najmniej mi pasują Nawet mamie rano przez telefon opisałam że czuć je trochę wsią - nie ubliżając wsi bo sama teraz na wsi mieszkam Ale wydaje mi się że jak się je pomaluje to ten efekt zginie. Ale moge się mylić..... Kurcze musze szybko myśleć..:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milena7770 14.01.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga wysłałam privka Please odpowiedz w wolnej chwili. Powiedz mi jeszcze co masz za kolor na dole, salon - jadalnie ? Czy to jakaś złamana biel ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2013 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aha, jeszcze tylko w skrócie (bo dawno już powinnam do roboty wyjść) Żeby ją przemalować,to też będzie trzeba się namęczyć i nie wiem czy gra warta świeczki - bo komoda ma typowe dlatego "okresu":lol2: wykończenie - czyli dąb nieszlifowany - porowaty, pod ręką wyczuwalne są pory drewna. Po pomalowaniu też je będzie widać - a to efekt przy kryjącym lakierze dramatyczny:sick: Komodę trzeba by było naprawdę dokładnie zeszlifować, wygładzić - a z tymi "zdobieniami" to niemalże niemożliwe Jesssu, naprawdę - jak widzicie "antyk" w tego typu wykończeniu (porowaty dąb) - uciekajcie, proszę was;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2013 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Chociaż się przyjrzałam - może nie jest aż tak "porowate" to wykończenie... ale z tak daleka ciężko ocenić - poproś o zbliżenia, najlepiej pod kątem. Aga, ja rozumiem, że wymiary idealne...więc rozumiem dylemat:yes: Alemoim zdaniem umniejszysz tej pięknej "politurowanej" komodzie Matko - jak się trafia na taką perełkę, to trzeba być konsekwentnym... nie można obok stawiać czegoś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Janiela 14.01.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Admete przykro mi ale mnie również komoda nie podoba się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 10:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 http://i1.fmix.pl/fmi1218/fd22ef1800086f3d50f3dc30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 http://i2.fmix.pl/fmi2512/b9f78feb0013a1f450f3dc91 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.01.2013 10:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga komoda do przemalowania, tak jak powiedziałam wcześniej.. ale nie jest to kicz, zapewniam:no: Rób swoje, bo do tej pory dobrze na tym wyszłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 10:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 http://i3.fmix.pl/fmi1197/0eb45f3900207cbe50f3dd15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.01.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej Admete, ja podrzucam Ci lampę miedzianą LampGustaf Portlandhttp://lafaktoria.pl/sites/default/files/field/product/image/portland_0.jpgtutaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A nie lepiej szukać czegoś ze współczesnego stylizowanego designu? Dziewczyny mam wrażenie już parę fajnych bufetów pokazywały... takich lekko glamour ale w dobrym guście... To już taka ikeowska 100x lepsza http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30204171/ - tylko wiem, że za krótka Ale o coś w tym stylu mi chodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Przepraszam, ale się nie zgodzę. Uważam, że przemalowana zdobycz Agi będzie zdecydowanie lepsza niż ta komoda z Ikea. Nie mam nic przciwko IKEA, ich meble są funkcjonalne, ale to ciągle IKEA! Przy tej pierwszej komodzie Agi, ta z IKEA będzie wyglądała jak jakiś makabryczny żart. Sacrum profanum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 to jeszcze jq;);) mnie by w ogole pasowało tam coś lekkiego i bardzo prostego konsolka. Aga ty przecież nie potrzebujesz szuflad ?????????np taka albo taka tylko dłuższa ---------i zrezygnuj z miedzianych lamp na rzecz czarnych, albo ewentualnie srebnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2013 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Konsolka na plecach babcinej kanapy jak najbardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Konsolka na plecach babcinej kanapy jak najbardziej mogą być 2 mala za kanapą i duża w jadalniii:p a serio zaplaciłas za tę komodę???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.01.2013 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dla mnie Ikea odpada, natomiast konsolka jeżeli już to czarna. Ta lustrzana za bardzo idzie w styl glamour Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga, Z czystym sumieniem mogę Ci polecić sprzedawcę na Allegro Nasze-Antyki. Byłam u nich w sklepie (olbrzymi magazyn) w Świętochłowicach i wiem, że sprzedają TYLKO antyki w niezłych cenach i profesjonalnie odnowione. Sprawdź na allegro i na ich stronie internetowej. Nie pamiętam skąd pochodzisz, ale warto do nich pojechać, bo nie wszystko mają w internecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts