illusjon 14.01.2013 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga a te: 1-wsza 2-ga 3-cia 4-ta 5-ta Lub takie: 6-sta 7-dma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 14.01.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 A dla mnie pomalowana na czarno ze zmienionymi uchwytami będzie super wyglądać, przecież nie trzeba kupować antyku jeżeli Admete zamierza go przemalować ( to dopiero była by zbrodnia ). Zgadam się z Illusion - Ikeowska dla mnie byłby dramat przy tych meblach które są w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Grafitowa też byłaby fajna zwłaszcza do tej kanapy w zgaszonym różu Nie wiem czy czarna do niej nie byłaby za ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aguś Vesi tą lampę już widziałam , ale problem w tym że żarówa wystaje a jak chcę dać ledową to musi być schowana, bo jak wiemy ledowe urodą nie grzeszą O konsolce za babciną myślę , ale to temat na później, trzeba czekać na przypływ gotówki W jadalni tylko komoda, bo konsola by zginęła Wnęka ma aż 390 cm Jak wstawię ta komodę - 225 cm to i tak zostanie dużo miejsca - np na duży zegar - który mam już na oku, ale jest drogi W jadalni widziałam tylko stylową komodę, zrobioną właśnie na połysk, żeby ją unowoczesnić Ma być środa czwartek więc będziemy już niedługo myśleć o kolorze. Dzwoniłam do mojego stolarza i jest problem z komodą do salonu Okazało się że po zeszlifowaniu i położeniu nowego lakieru, kolory boków, frontów drzwiczek i blatu różnią się od siebie . Stolarz chce przywieźć mi fronty żebym sama oceniła co z nimi robić. Zapowiada się na sobotę, ma przywieźć też listwy przypodłogowe. Ilusjon kojarzę sprzedawcę . Jestem z Kielc więc mam troszku daleko , w ogóle u nas jest kiepsko z takimi meblami, dlatego szukam na necie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ilusjon wszystkie dyskwalifikuje wysokość (oprócz ostatniej ). Mam parapet od 85 cm. I szukałam długiej żeby była na szerokość okna i niezbyt głęboka Mróweczko właśnie tak myślę, że przemalowana będzie grac z kuchnią Już ją widze oczkami wyobraźni - obym się i tym razem nie pomyliła ------------------------- Wczoraj spodobała mi się ta http://i2.fmix.pl/fmi1678/9e11f67d000ea12e50f3ec77 I jestem nią zachwycona Ale to kobyła 107 z nadstawką i długa 266, głębokosc jest ok 60 - ale wysokość niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.01.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aguś ta ostatnia którą wstawiłaś ... Piękna :rolleyes: A w ogóle to witam się i o zdrówko pytam Dopominam się o zdjęcia stołu i o cenę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja kompletnie nie czuję takich mebli, więc siedzę cicho i próbuję trochę się doszkolić A ten Magdy przykład z Ikei to chyba nie po to żeby brać akurat tę konkretną tylko żeby mniej więcej określić styl. Tak myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.01.2013 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej Aga Niestety o komodach sie nie wypowiem, bo ja sie na takich meblach kompltnie nie znam, nie czuję ich... wiec mogę tylko powiedzieć czy mi się podoba jak już wszystko stanie na swoim miejscu Ale trzymam mocno kciuki,zeby wszytsko ułożyło się po Twojej myśli i żebyć była zadowolona z efektu Wierzę ,ze tak bedzie, bo do tej pory zawsze się udawało Buziaki i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Faktycznie jest piękna. Kocham dotyk starego drewna ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dzieki Wam mam posprzątane pół salonu, jadalnie i pół kuchni http://i1.fmix.pl/fmi1731/ba01caea0010fab750f3ee40 http://i2.fmix.pl/fmi581/3b3ca7ca002c529750f3ee8d http://i3.fmix.pl/fmi1578/d4e027cb00156bd950f3eeb2 http://i3.fmix.pl/fmi328/ad827107001ff83c50f3eed8 http://i3.fmix.pl/fmi1986/d6506cb80027975150f3ef02 http://i1.fmix.pl/fmi1858/f2fae22e0029361e50f3ef29 http://i2.fmix.pl/fmi1700/4382a696001569d250f3ef54 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2013 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga jak pomalujesz tę co kupiłaś na czarno będzie zajebiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 11:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Milenko priv poleciał Maju priv poleciał Zdrówko odpukać dobrze Drop Już niedługo wyjdzie czy i ja się na nich znam - na razie działam tylko intuicyjnie , więc o doświadczeniu nie można w ogóle mówić Karola dzieki za kciukasy, przydadzą się przy tych komodach Ilusjon komoda bosssska , ta moja dziś kupiona ma się nijak przy niej No ale cóż.............. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga jak pomalujesz tę co kupiłaś na czarno będzie zajebiście Tylko J musze przekonać , bo on chce malowac w kolorze stołu ;0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2013 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dobra-dajcie spokój już z tą ikeą Nie po to ją pokazałam, żeby opowiadać jaka to ona piękna i że najlepsza... tylko że NAWET ona moim zdaniem jest lepsza - to miało jedynie podkreślić, za jakie dno uważam tamten mebel Ale Wy zrozumiałyście oczywiście na opak i się uczepiłyście :P:P W każdym razie - skoro tak wszystkim się podoba, to może i ona pikna jest a ja się nie znam Pa:bye: PS Ja kupowałam w Naszych Antykach swój kredens Selvy i barek (barek ładny, ale oczywiście podróba z lat 80, a rzekomo z certyfikatem ) Ja rozumiem, że Wy tu na oryginały po 10 tys. zł. się nie nastawiacie, i nie to jest waszym kryterium - ale jednak gdy firmy zapewniają, że towar to oryginalne antyki z certyfikatem, to dobrze żeby tak było - a tak nie jest:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 14.01.2013 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Maju priv poleciał Dzięki wielkie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 o nie, w kolorze stołu to będzie prlowski koszmarek, wtedy koniecznie serwety (lub podkładki )i szkło na wierzchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 14.01.2013 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 o nie, w kolorze stołu to będzie prlowski koszmarek, wtedy koniecznie serwety (lub podkładki )i szkło na wierzchu tylko tak:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ja kupowałam w Naszych Antykach swój kredens Selvy i barek (barek ładny, ale oczywiście podróba z lat 80, a rzekomo z certyfikatem ) Ja rozumiem, że Wy tu na oryginały po 10 tys. zł. się nie nastawiacie, i nie to jest waszym kryterium - ale jednak gdy firmy zapewniają, że towar to oryginalne antyki z certyfikatem, to dobrze żeby tak było - a tak nie jest:P To mnie zaskoczyłaś, bo ja się na nich nigdy nie zawiodłam, nawet chciałam od nich kupić kredens z pomocnikiem (ten co to mi go sprzątnięto sprzed nosa), był z 18 roku, przepiękny w idealnym stanie - marzenie i na pewno oryginalny niemiecki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 14.01.2013 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga i ja swoje 3 grosze dorzuce - choc nie znam się Na antyki mnie nie stac, do tego nie rozpoznałabym pewnie podróby od oryginału, wiec nawet nie szukam. Komody to jedna z moich ulubionych form mebli. Ta co nabyłaś - w wersji takiej jak jest - nie podchodzi mi, ale przemalowana wg mnie będzie fajna. Ja bym słuchała siebie - jak dotąd wychodziłas na tym dobrze Oby tylko po dotarciu na miejsce okazało sie, że wewnątrz wszystko z nią w porządku. Ja bym malowała chyba na mat - jakis odcień szarości, ale czarny tez fajny. Albo nawet odcień obicia z krzeseł. Na pewno nie robiłam bym jej w kolorze stołu - czyli bejca, lakier, fornir etc ta ostatnia, która wklejałas - śliczna, choć zupełnie nie wklimacie mojej "wsiowej chałupki" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eola 14.01.2013 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Hej hej, ja trochę z innej beczki (pierwszy raz na forum) i nie w formie czepiania Mam pytanie - czy na tej ścianie po prawej stronie jak się stoi przodem do kominka (tam gdzie są drzwi do gabinetu) czy przewidujecie jakąś fakturę czy kolor? Jeśli była już o tym mowa to przepraszam, ale nasunęło mi się że fajnie wyglądałaby tapeta "przytulna" i dodająca klimatu - obklejone nią również drzwi, w kolorze pasującym do całości. Pomieszczenia zyskałoby na proporcjach a miejsce z kanapami na klimacie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts