Venus_m 14.01.2013 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Nie wiem czy ta ściana cała nie będzie w tkaninach - zasłony, firanki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 no to machnij te komodę na kolorek czarny:p jak zobaczę , może zmienię zdanie:p:p a wtedy lampy do kuchni i jadalni czarne i wielkie:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga, Podrzucam komody różnie wybarwione: - grafitową - czarną - czarne z drewnianym blatem, - czarną z białymi zdobieniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 I jeszcze komody wybarwione na szaro i czarno - szaro: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.01.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 mnie się podoba czarna 4 , ale nie wiem ktorą bym wybrala na miejscu Agi:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Mnie nie tyle o kształt komody co o sposób pomalowania chodziło. Jak Aga chcesz, to mogę osunąć te fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.01.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 może miedziane hokery http://www.agamartin.com/environment/cache/images/550_550_productGfx_24c2f561657107e27a3749d7ef868e22.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Dziewczynki jestem Ale coś mnie dopadło, jakiś wielki headik głowy . Może to przez dzisiejsze emocje?może na zmiane pogody?ponoć jutro coś się szykuje Miałam dzisiaj jeszcze sporą zagwozdkę ze ścianą z umywalkami w dolnej lazience. Myślałam o tym jak położyć lustro, czy sama tafla, czy w ramie - decyzja na juz bo M kładzie płytki Coś tam postanowione, jak zdążę to wrzucę problem Jak będą juz płytki będzie lepiej widać................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 14.01.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Illusjon, dobrze ze pokazałaś te foty, na nich, w czarnym macie tylko ten hemnes dobrze wygląda, reszta fatalnie pomalowana, wręcz obrzydliwy taki matowy kolor na tych pięknych meblach, jakby ktoś plakatówką to malował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 14.01.2013 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Vesila, Tak się zastanawiam, czy to fuszerka czy efekt zamierzony. Chyba dożo zależy od farby i techniki no i umiejętności stolarza. Ale myślę, że to fotki pozwalają zwizualizować sobie nowy wygląd komody Agi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.01.2013 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Madziu ja Cię dobrze zrozumiałam Jak przeczytałam Wasze posty o komodzie w kolorze brązu, od razu powiedziałam J żeby nie czytał - ale już po ptokach Nie szczęście się nie przejął (mężu ) - czasem podczytuje cichaczem w pracy Kamilko nas na "antyki" tez nie stać, a te komody które kupiliśmy są najtańszymi meblami jak do tej pory Oj nie strasz z tym środkiem komody Ja w gorącej wodzie kąpana i w ogóle o tym nie pomyślałam Eola Witam serdecznie , ciesze się że pierwszy pościk u mnie Wiesz co do tej pory miałam juz kilka pomysłów na ta ścianę. Jednym z pierwszych jak jeszcze dom nie był nawet wybudowany, była właśnie włochata tapeta Elitis (jak nie pomyliłam teraz nazwy ) Pomiędzy było kilka różnych wersji co am zrobić, włącznie z zabudową w której miał być schowany tv Ostatnim pomysłem były lamperie, gdzie dostałam stanowcze NIE od mojego J, "obraziłam się" i nic na tej ścianie nie zrobię. Może później, jak już stanie komoda będę coś myśleć................ Dzieki za sugestię Monia co Ty masz z tym czarnym Nie wiem dlaczego, chyba juz ze zmęczenia uśmiałam się dzieki Tobie jak nie wiem Ilusjon dzieki serdeczne za te zdjęcia Mam teraz nad czym myśleć i mam konkretne przykłady wykończeń. W sobotę przyjeżdża stolarz i musze z nim ustalić co robić. W czwartek będzie komoda więc i na fm zdążymy ją obgdać Please nie usuwaj fotek Ivy fajny ten hoker , nie kuś Ale chyba wolę coś wygodniejszego. Skąd to krzesełko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 14.01.2013 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Ivy fajny ten hoker , nie kuś Ale chyba wolę coś wygodniejszego. Skąd to krzesełko? a tutaj znalazłam...jest tez lampa ktorą pokazywalas miedziana http://www.agamartin.com/pl/p/Hoker-DEFINE-miedziany/1782 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 14.01.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Aga a może taki domek dla chłopaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 14.01.2013 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2013 Domek Baby Jagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.01.2013 06:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Ivy i ta lampa mi się najbardziej podoba, ale wielka Alu domek wymiata Drop , mama czarownica to by pasował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.01.2013 06:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Szukam radyjka do kuchni, bo brakuje mi chyba odgłosów z bloku Mam pytanko widziałyście może to radyjko na żywo? Na zdjęciu wygląda, fajnie, czy tak jest w rzeczywistości? http://www.najtaniej24.pl/i/p/00/01/04/92/45_max.jpg A może kojarzycie jakieś inne, fajne, czarne , retro ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 15.01.2013 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 hej Aga:p jednak zarazilam cię czarnym. radyjko czarne znalazlaś mnie bardzo podoba się czarny w dodatkach u ciebie:p więc jak komoda czarna to lampy też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 15.01.2013 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Szukam radyjka do kuchni, bo brakuje mi chyba odgłosów z bloku Mam pytanko widziałyście może to radyjko na żywo? Na zdjęciu wygląda, fajnie, czy tak jest w rzeczywistości? http://www.najtaniej24.pl/i/p/00/01/04/92/45_max.jpg A może kojarzycie jakieś inne, fajne, czarne , retro ? Aga, Widziałam takie rodyjka (chyba z rok temu) w Media Markt. Wiadomo, jest plastikowe, ale było starannie wykonane. Zwróciłam na nie uwagę, bo na całej półce stał sprzęt w takim pseudo retro stylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 15.01.2013 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Mi sie wydajae ,z e fajne to radyjko i będzie u Ciebie pasować Miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 15.01.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2013 Agnes paczaj jakie fajne na łestłingu dziś http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Faro-metaliczna-38868.html http://www.westwing.pl/Lampa-wisz-ca-Faro-czarna-38869.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts