narendil 17.01.2013 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Aguś, tak jak Ci pisałam. Lampa mi się podoba (jest inna, dość ciekawa). Ale nie wiem, czy u Ciebie. Zostawmy ją sobie na koniec. Stół w jadalni poczeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 cześć Aga:p ta pikowana to raczej nie do twojego wnetrza. za dużo by się działo:p ja stawiam na proste,srebne;) albo czarne:p Przeca jest czarna Aguś mi się lampa podoba bardzo Uważam,ze jest "inna" w pozytywnym znaczeniu tego słowa Jeszcze raz powiedz, gdzie ona miała by wisieć ???? I jak duża ona jest ???? 60 cm średnicy do jadalni Admete, Nie to, że mi się nie podoba, teraz gdy wiem, że od środka jest srebrna, to nawet robi jeszcze bardziej korzystne wrażenie. Może nie jet tak po prostu piękna, ale interesująca na pewno. Pierwszym jednak moim skojarzeniem jak na nią spojrzałam było, że zaraz zobaczę na niej kurz i że bardzo rzadko będzie idealnie czarna... [ATTACH=CONFIG]161952[/ATTACH] Praktyczność to ostatnia rzecz na jaką zwracam uwagę A przy frontach kuchennych wyszłam na tym bardzo dobrze w ogóle nie widac na nim odcisków palców Ta lampa mi się podoba. Dropku, gdzie ją wypatrzyłaś? jak ona się nazywa? Ilu to mój ideał Już od roku Właśnie kombinuję jak ją sprowadzić stąd nie wiem czy na teren kuchenny sie ona nadaje...bo z czyszczeniem chyba nie bedzie łatwo...i szybko może stac sie niezbyt atrakcyjna Się odkurzy stojąc na sole Nie taka straszna ta lampa, ale nie bardzo mi się podoba Niby inna i nawet trochę ciekawa, ale jednak jestem na nie ok Aguś, tak jak Ci pisałam. Lampa mi się podoba (jest inna, dość ciekawa). Ale nie wiem, czy u Ciebie. Zostawmy ją sobie na koniec. Stół w jadalni poczeka Wiem wiem, musze zając myśli zanim komoda przyjedzie Ale faktem jest że ta lampa wywołuje u mnie motyle w brzuchu :o:o Wiesz że nic do tej pory mi się tak nie spodobało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ilu to mój ideał Już od roku Właśnie kombinuję jak ją sprowadzić stąd Admate, Pozwolisz, że tę lampę wrzucę do swojego wątku, żeby mi nie zginęła? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eola 17.01.2013 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 hej, ta czarna lampa jest z atłasu, moze odkurzaczem na niskich obrotach nie będzie ciężko jej odkurzyć... a zrobi "klamrę" w nawiązaniu do pikowanych kanap w salonie... jestem za takimi śmiesznymi zaskakującymi "haczykami". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hej Aguś, lampa pikowana:sick: Przepraszam, ale dla mnie trąci tandetą i szybko może się znudzić...Ta Twoja wymarzona BOSKA:wiggle: Ja cały czas trzymam kciukasy za Twoja komodę-mam nadzieję, że stolarz podoła:yes:Miłego dzionka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.01.2013 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Hej, hej, dzień dobry Przyłączam się do czekania na komodę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif Nowy nabytek w wersji na czarno może wyglądać bardzo ciekawie Lampy w miedzi hmmm... mogło by być fajnie ale strasznie trudno znaleźć coś fajnego. Jeżeli w miedzi to dała bym takie tylko w kuchni a reszta może czarna Ta pikowana jest ciekawa ale sprawia wrażenie bardzo dużej i ciężkiej. W salonie, nisko nad stolikiem mogła by dawać ciepłe i przytulne wrażenie ale w jadalni będzie wyglądał a jak by miała zaraz wpaść do rosołu za ciężka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.01.2013 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Przeca jest czarna w dodatku ze srebrnym środkiem ale Moni nie dogodzi Czepia się dziołcha , oj czepia Aguś - ta lampa jest taka inna. Ja lubie zaskakiwać i chyba bym sie zdecydowała Martwi mnie tylko ten materiał.... Że jednak ona na codzień popielata bedzie I w tych pikowaniach różności sie będą gromadzić Dzień dobry Czekamy na komodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Pikowany cudaczek – jest niewątpliwie urocza i ciepła. Dałabym ją w sypialni, albo jak masz dużą elegancką garderobę to tam właśnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ale faktem jest że ta lampa wywołuje u mnie motyle w brzuchu :o:o Wiesz że nic do tej pory mi się tak nie spodobało Agula, a może do sypialni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Pikowany cudaczek – jest niewątpliwie urocza i ciepła. Dałabym ją w sypialni, albo jak masz dużą elegancką garderobę to tam właśnie. Pestka, Zgaszam się w 100 %. Szkoda jej nie wykorzystać, ale nie do jadalni połączonej z kuchnią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 11:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Admate, Pozwolisz, że tę lampę wrzucę do swojego wątku, żeby mi nie zginęła? Spoczko A może Ty masz jakąś rodzinkę za wielką wodą? hej, ta czarna lampa jest z atłasu, moze odkurzaczem na niskich obrotach nie będzie ciężko jej odkurzyć... a zrobi "klamrę" w nawiązaniu do pikowanych kanap w salonie... jestem za takimi śmiesznymi zaskakującymi "haczykami". Ja też lubię takie rzeczy Stąd chyba moje tak wielkie zainteresowanie Hej Aguś, lampa pikowana:sick: Przepraszam, ale dla mnie trąci tandetą i szybko może się znudzić... Ta Twoja wymarzona BOSKA:wiggle: Ja cały czas trzymam kciukasy za Twoja komodę-mam nadzieję, że stolarz podoła:yes: Miłego dzionka:hug: Hej Aguś Wymarzona za wielką wodą Atłasowa droga i ryzykowna - sama ze sobą zwariuję z tymi moimi wyborami Wielka komoda dopiero w poniedziałek Pan ma urodziny dziecka i przełożył przyjazd Hej, hej, dzień dobry Przyłączam się do czekania na komodę http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/coffee/smileys-coffee-593319.gif Nowy nabytek w wersji na czarno może wyglądać bardzo ciekawie Lampy w miedzi hmmm... mogło by być fajnie ale strasznie trudno znaleźć coś fajnego. Jeżeli w miedzi to dała bym takie tylko w kuchni a reszta może czarna Z miedzianą jak piszesz , nic nie znalazłam w tym kolorze i chyba trzeba temat odpuścić Komoda już przyjechała :wave:, zdjęcia zaraz się będą zgrywać Ta pikowana jest ciekawa ale sprawia wrażenie bardzo dużej i ciężkiej. W salonie, nisko nad stolikiem mogła by dawać ciepłe i przytulne wrażenie ale w jadalni będzie wyglądał a jak by miała zaraz wpaść do rosołu za ciężka Mówisz że wpadnie do rosołu ? Wtedy na bank jej już nie umyję No nic temat otwarty w dodatku ze srebrnym środkiem ale Moni nie dogodzi Czepia się dziołcha , oj czepia Prawda? Aguś - ta lampa jest taka inna. Ja lubie zaskakiwać i chyba bym sie zdecydowała Martwi mnie tylko ten materiał.... Że jednak ona na codzień popielata bedzie I w tych pikowaniach różności sie będą gromadzić Pamiętaj u mnie takimi rzeczami się nie przejmujemy Dzień dobry Czekamy na komodę Zaraz wklejam mojego rudzielca na pożarcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 11:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Pikowany cudaczek – jest niewątpliwie urocza i ciepła. Dałabym ją w sypialni, albo jak masz dużą elegancką garderobę to tam właśnie. Agula, a może do sypialni? Pestka, Zgaszam się w 100 %. Szkoda jej nie wykorzystać, ale nie do jadalni połączonej z kuchnią Cześć Pesteczko, martwiłam się że do mnie nie zaglądasz , ale jesteś więc się cieszę Mówicie sypialnia? http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Jest idealna Jeśli chodzi o jej stan tez jest idealna ma dosłownie 4 maleńkie ryski na blacie. Środek idealny. Kolor - no cóż rudy Ale i tak bardzo mi sie podoba Jeśli chodzi o wymiary - wpasowała się jakby robiona była na zamówienie http://i2.fmix.pl/fmi1325/83d7165a0019b2a450f7e28d http://i1.fmix.pl/fmi2959/fbce1203001c7ec850f7e2d6 http://i2.fmix.pl/fmi1659/f0948225000e6db250f7e3a1 http://i1.fmix.pl/fmi2998/d74ff04e000ecdc050f7e3d3 http://i2.fmix.pl/fmi2018/6b21bbac0022d08a50f7e407 http://i1.fmix.pl/fmi624/db6e4664001e70e150f7e439 I co i jak???? Stawiamy na niej gramofon??? http://i2.fmix.pl/fmi242/9d749d4c0024b6d350f7e4a1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.01.2013 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Rozmiarem wpasowała się idealnie kolorek rudy ale ja już ja widzę czarną Zamiast gramofonu srebrna patera na słodkości .. chodzi za mną coś słodkiego Edytowane 17 Stycznia 2013 przez TwoOfUs Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Rozmiarem wpasowała się idealnie kolorek rudy ale ja już ja widzę czarną Podpisuję się obiema łapkami pod Two To był strzał w dziesiątkę Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 http://emoty.blox.pl/resource/mixedsmiley042.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 17.01.2013 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Podpisuję się obiema łapkami pod Two i ja również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 17.01.2013 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Podpisuję się obiema łapkami pod Two To był strzał w dziesiątkę Aguś pasuje idealnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja się również podpisuję łapkami... obiema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 17.01.2013 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja się również podpisuję łapkami... obiema Ale ja jeszcze nie kandyduje a podpisów już nazbierałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts