Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

KOMODA NIEWĄTPLIWIE WSPANIAŁA, ale... mam kilka „ale”:

• nie pasuje do podłogi i nie pasuje też do kuchni, którą widać – nie w tym kolorze; czarna, szara, w paski, glamour, tylko nie drewno;

• stoi tuż pod parapetem i tam się zrobił taki nieciekawy uskok; albo powinna być równo z parapetem, albo sporo niżej.

Podrzucam kilka pomysłów kompozycji kolorystycznych na dopasowanie komody do wnętrza:

BlowOut-Meble-Komoda-„ALUMINIO”-5107-7856-1.jpgEfeso-komoda Matta.jpgLIBRE-kmodka_01.jpgSignature-Komoda-„Arbalète”-5977-7479-1.jpgSignature-Szyfoniera-„Noir-&-blanc”-5975-6479-1.jpg

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• nie pasuje do podłogi i nie pasuje też do kuchni, którą widać – nie w tym kolorze; czarna, szara, w paski, glamour, tylko nie drewno;

Przecież dawno postanowione, ze kolor będzie inny:o:o

Srebrne i pochodne stworzą u Agi mdłe wnętrze moim zdaniem...

• stoi tuż pod parapetem i tam się zrobił taki nieciekawy uskok; albo powinna być równo z parapetem, albo sporo niżej.

A moim zdaniem jest Ok- sporo niższa nie spełniłaby funkcji bufetu, a równa z parapetem wyglądałaby głupio.;)

A moim zdaniem jest Ok- sporo niższa nie spełniłaby funkcji bufetu, a równa z parapetem wyglądałaby głupio.;)

Agawi, ale popatrz jak tak jest niezdecydowany schodek i jeszcze ten nawis parapetu :no:

Co do mdłego wnętrza - co powiesz o wnętrzach wyłącznie w bieli? To czy wnętrze będzie mdłe, czy pełne wigoru zadecydują dodatki, np. tkaniny.

Przecież dawno postanowione, ze kolor będzie inny:o:o

Srebrne i pochodne stworzą u Agi mdłe wnętrze moim zdaniem...

Agawi,

100 % racja (moim zdaniem mogłaby być jeszcze czarna z drewnianym blatem).

Czy ja będę mogła czasami coś napisać od siebie a nie ciągle podpisywać się pod kimś obiema łapkami.... ;)

Dziewczyny, no ile osób, tyle opinii. Ja napisałam, ze to moje zdanie i nadal uważam, że komoda ma dobrą wysokość. Tym bardziej jak na niej coś stanie (a stanie Aguś, prawda?:rolleyes:)

Pestko, biel rządzi się swoimi prawami i takie wnętrze jest łatwo urządzić- jest bezpiecznie a jak się doda kolor w tkaninach to będzie też przytulnie.

U Agi dominują zdecydowanie inne wnętrza i komoda w czerni ew. antracyt będzie najlepsza;)

;)

[ATTACH=CONFIG]162085[/ATTACH]

Anka

rany boskie :jawdrop:

Jak się robi takie czary mary ?? :jawdrop:

Aga - wg mnie komoda jak szyta na miarę :yes:

Ja wczoraj rysowałam swoją, która tez stanie pod parapetem, i też się zdecydowałam na taki uskok. Troche większy ale tez uskok :yes: Nawet jesli tak nie powinno być to moi goście sie na tym nie znają :p ;)

w dodatku ze srebrnym środkiem :p

ale Moni nie dogodzi :p

Czepia się dziołcha , oj czepia :p

:

:p:P:P:P:P nie doradza.

ta lampa u Agi w jadalni za dużo , by się działo. tylko ma wisieć prosta bez struktury( no jak te lampy u Oli U- kurcze Alzheimer się odzywa).

ewentualnie lampy typu Maria teresahttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3evnCJRrFjXKNm-8wEyT-lEt2bymxGmxIEa3s3ZkCluKPVLV3yA czarne oczywwiście:p

A umiem :)

[ATTACH=CONFIG]162095[/ATTACH]

Tylko to naprawdę na szybko i bez dbałości o szczegóły :rolleyes:

A ja wiem? Normalnie :rolleyes:

Z blatem lepiej, ale trzeba go dopasować do koloru stołu.

Narendil, czy Ty może moja koleżanka po fachu :bye: