pestka56 17.01.2013 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 KOMODA NIEWĄTPLIWIE WSPANIAŁA, ale... mam kilka „ale”: • nie pasuje do podłogi i nie pasuje też do kuchni, którą widać – nie w tym kolorze; czarna, szara, w paski, glamour, tylko nie drewno; • stoi tuż pod parapetem i tam się zrobił taki nieciekawy uskok; albo powinna być równo z parapetem, albo sporo niżej. Podrzucam kilka pomysłów kompozycji kolorystycznych na dopasowanie komody do wnętrza: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 13:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 • nie pasuje do podłogi i nie pasuje też do kuchni, którą widać – nie w tym kolorze; czarna, szara, w paski, glamour, tylko nie drewno; Przecież dawno postanowione, ze kolor będzie inny:o:o Srebrne i pochodne stworzą u Agi mdłe wnętrze moim zdaniem... • stoi tuż pod parapetem i tam się zrobił taki nieciekawy uskok; albo powinna być równo z parapetem, albo sporo niżej. A moim zdaniem jest Ok- sporo niższa nie spełniłaby funkcji bufetu, a równa z parapetem wyglądałaby głupio. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2013 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A moim zdaniem jest Ok- sporo niższa nie spełniłaby funkcji bufetu, a równa z parapetem wyglądałaby głupio. Agawi, ale popatrz jak tak jest niezdecydowany schodek i jeszcze ten nawis parapetu Co do mdłego wnętrza - co powiesz o wnętrzach wyłącznie w bieli? To czy wnętrze będzie mdłe, czy pełne wigoru zadecydują dodatki, np. tkaniny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Przecież dawno postanowione, ze kolor będzie inny:o:o Srebrne i pochodne stworzą u Agi mdłe wnętrze moim zdaniem... A moim zdaniem jest Ok- sporo niższa nie spełniłaby funkcji bufetu, a równa z parapetem wyglądałaby głupio. Agawi, 100 % racja (moim zdaniem mogłaby być jeszcze czarna z drewnianym blatem). Czy ja będę mogła czasami coś napisać od siebie a nie ciągle podpisywać się pod kimś obiema łapkami.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.01.2013 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Wielkość bufetu - idealna. Bardzo dobrze, że jest zaraz pod parapetem.Czarna będzie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dziewczyny, no ile osób, tyle opinii. Ja napisałam, ze to moje zdanie i nadal uważam, że komoda ma dobrą wysokość. Tym bardziej jak na niej coś stanie (a stanie Aguś, prawda?) Pestko, biel rządzi się swoimi prawami i takie wnętrze jest łatwo urządzić- jest bezpiecznie a jak się doda kolor w tkaninach to będzie też przytulnie. U Agi dominują zdecydowanie inne wnętrza i komoda w czerni ew. antracyt będzie najlepsza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Czy ja będę mogła czasami coś napisać od siebie a nie ciągle podpisywać się pod kimś obiema łapkami.... :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Agawi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]162085[/ATTACH] BOSKO ANIU:jawdrop: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 17.01.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Narendilku, bomba!!!!Czarna komoda to jest to!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]162085[/ATTACH] Narendilku, Łał, Super komoda A umiesz zrobić z drewnianym blatem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1976pinacolada 17.01.2013 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]162085[/ATTACH] Anka rany boskie Jak się robi takie czary mary ?? Aga - wg mnie komoda jak szyta na miarę Ja wczoraj rysowałam swoją, która tez stanie pod parapetem, i też się zdecydowałam na taki uskok. Troche większy ale tez uskok Nawet jesli tak nie powinno być to moi goście sie na tym nie znają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2013 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 w dodatku ze srebrnym środkiem ale Moni nie dogodzi Czepia się dziołcha , oj czepia ::P:P:P:P nie doradza. ta lampa u Agi w jadalni za dużo , by się działo. tylko ma wisieć prosta bez struktury( no jak te lampy u Oli U- kurcze Alzheimer się odzywa). ewentualnie lampy typu Maria teresahttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3evnCJRrFjXKNm-8wEyT-lEt2bymxGmxIEa3s3ZkCluKPVLV3yA czarne oczywwiście:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 17.01.2013 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Fajna ta komoda (tzn będzie fajna bo ten kolor mnie przeraża ) A ta w salonie w jakim będzie kolorze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 pasuje idealnie nawet ruda moglaby być. ...ale wtedy stolki koniecznie nowoczesne- czarne, biale , druciane - w stylu francuskich mieszkań w kamienicach:p BOSKO ANIU:jawdrop:no tak lepiej:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A umiesz zrobić z drewnianym blatem? A umiem Tylko to naprawdę na szybko i bez dbałości o szczegóły Anka Jak się robi takie czary mary ?? A ja wiem? Normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2013 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]162085[/ATTACH] Dziewczyny, a czy Wy nie widzicie, że ta komoda teraz za chińskiego... do stołu i krzeseł nie pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 17.01.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 A umiem [ATTACH=CONFIG]162095[/ATTACH] Tylko to naprawdę na szybko i bez dbałości o szczegóły A ja wiem? Normalnie Z blatem lepiej, ale trzeba go dopasować do koloru stołu. Narendil, czy Ty może moja koleżanka po fachu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2013 14:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dziewczyny, a czy Wy nie widzicie, że ta komoda teraz za chińskiego... do stołu i krzeseł nie pasuje w jakim kolorze><<<??? czarnym????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts