monika996 17.01.2013 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Z blatem lepiej, ale trzeba go dopasować do koloru stołu. Narendil, czy Ty może moja koleżanka po fachu nie czarna byłaby najlepsza...... ja bym stołki wymieniła na czarne Largo:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 17.01.2013 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 (edytowane) Mnie się najbardzie podoba ta czarna z drewnianym blatem jako łącznik kuchni z jadalnią (blat w kolorze stołu). Bo czarna trochę za ciężka, tak myślę Ale komoda sama w sobie i jej ustawienie oraz wymiary - to strzał w 10! Edytowane 17 Stycznia 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 17.01.2013 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Narendil, czy Ty może moja koleżanka po fachu Tylko hobbystycznie Odskocznia od zawodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2013 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Sama w sobie w czerni wygląda super, ale do stołu moim zdaniem ma się nijak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 17.01.2013 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Moim zdaniem jak komoda bedzie czarna to jak najbardziej pasuje do Twojego wnetrza Agus lampa mi sie nie podoba i dalej obstawiam taka http://img829.imageshack.us/img829/6718/lampawiszcaitaluxstratu.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Sama w sobie w czerni wygląda super, ale do stołu moim zdaniem ma się nijak Dropko, ale u Agi sporo rzeczy jest ze sobą kontrastowo zestawionych i wygląda dobrze... A jaką komodę tam widzisz? Bo jakaś w komplecie ze stołem to chyba beee:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 17.01.2013 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja rozumiem, ale akurat to połączenie mi zgrzyta Kolorystycznie głównie. Komoda w czarnej wersji zrobiła się też bardzo glamour, nie wiem czy trochę nie za bardzo. Może antracyt / szarość byłaby mniej radykalna i zagrałaby lepiej ze stołem? Myślę o czymś podobnym do koloru podkładek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 i ja również pasuje idealnie Ja się również podpisuję łapkami... obiema dzięki dziewczyny http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-733951.gif KOMODA NIEWĄTPLIWIE WSPANIAŁA, ale... mam kilka „ale”: • nie pasuje do podłogi i nie pasuje też do kuchni, którą widać – nie w tym kolorze; czarna, szara, w paski, glamour, tylko nie drewno; • stoi tuż pod parapetem i tam się zrobił taki nieciekawy uskok; albo powinna być równo z parapetem, albo sporo niżej. Podrzucam kilka pomysłów kompozycji kolorystycznych na dopasowanie komody do wnętrza: [ATTACH=CONFIG]162068[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162069[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162070[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162071[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]162072[/ATTACH] Pestko komoda była kupiona z zamiarem przemalowania. Wymiary myślę że są ok . Ten uskok w ogóle mi nie przeszkadza i ciesze się że dzięki niemu komoda podjechała pod samą ścianę Dzięki za propozycje. Gdyby komoda była krótsza myślałabym o pasach - zawsze mi się podobały tak pomalowane komody Czy ja będę mogła czasami coś napisać od siebie a nie ciągle podpisywać się pod kimś obiema łapkami.... http://forum.barcis.pl/images/smilies/bigsm.gif Wielkość bufetu - idealna. Bardzo dobrze, że jest zaraz pod parapetem. Czarna będzie super. Dzieki Aniu Piekne zdjęcie na avatarku Aguś, prawda?) Prawda Pierwsza propozycja gramofon, która znowu został zignorowany jak materiałowa lampa [ATTACH=CONFIG]162085[/ATTACH] Aniu :jawdrop: I dzieki dzieki dzieki Mam argument dla niezdecydowanych domowników Aga - wg mnie komoda jak szyta na miarę Ja wczoraj rysowałam swoją, która tez stanie pod parapetem, i też się zdecydowałam na taki uskok. Troche większy ale tez uskok Nawet jesli tak nie powinno być to moi goście sie na tym nie znają Dlatego tak się gorączkowałam w poniedziałek żeby ją J zdążył kupić :P:P:P:P nie doradza. ta lampa u Agi w jadalni za dużo , by się działo. tylko ma wisieć prosta bez struktury( no jak te lampy u Oli U- kurcze Alzheimer się odzywa). ewentualnie lampy typu Maria teresahttp://t3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcT3evnCJRrFjXKNm-8wEyT-lEt2bymxGmxIEa3s3ZkCluKPVLV3yA czarne oczywwiście:p Maria teresa brana pod uwagę Czarna Fajna ta komoda (tzn będzie fajna bo ten kolor mnie przeraża ) A ta w salonie w jakim będzie kolorze??? Kolor jest hmmmmmmmmmmm... dziki? Ta do salonu zostanie w oryginale nawet ruda moglaby być. ...ale wtedy stolki koniecznie nowoczesne- czarne, biale , druciane - w stylu francuskich mieszkań w kamienicach:p no tak lepiej:p Nie wytrzymam z Tobą A umiem [ATTACH=CONFIG]162095[/ATTACH] Tylko to naprawdę na szybko i bez dbałości o szczegóły Miałam Aniu o to samo poprosić, a tu taka niespodziankapo przyjeżdzie z przedszkola nie czarna byłaby najlepsza...... ja bym stołki wymieniła na czarne Largo:p Stołki prosze zostawić w spokoju Ale komoda sama w sobie i jej ustawienie oraz wymiary - to strzał w 10! [ATTACH=CONFIG]162098[/ATTACH] Dzieki Ilu Moim zdaniem jak komoda bedzie czarna to jak najbardziej pasuje do Twojego wnetrza Agus lampa mi sie nie podoba i dalej obstawiam taka http://img829.imageshack.us/img829/6718/lampawiszcaitaluxstratu.jpg Kasiu ta mi nie podchodzi, środek jak ze sky garden tak , ale zewnątrz za bardzo nowocześnie ============= Zmykam rysować z Oskarem, wrócę wieczorkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 16:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dropko, ale u Agi sporo rzeczy jest ze sobą kontrastowo zestawionych i wygląda dobrze... A jaką komodę tam widzisz? Bo jakaś w komplecie ze stołem to chyba beee:confused: Ja rozumiem, ale akurat to połączenie mi zgrzyta Kolorystycznie głównie. Komoda w czarnej wersji zrobiła się też bardzo glamour, nie wiem czy trochę nie za bardzo. Może antracyt / szarość byłaby mniej radykalna i zagrałaby lepiej ze stołem? Myślę o czymś podobnym do koloru podkładek Ja wczoraj siedziałam z próbnikiem Fluggera i szukałam koloru Może coś ciemnego, wpadającgo w kolor obicia krzeseł? - ale ciemnego tak że by wyglądało prawie jak na wizce Ani Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja rozumiem, ale akurat to połączenie mi zgrzyta Kolorystycznie głównie. Komoda w czarnej wersji zrobiła się też bardzo glamour, nie wiem czy trochę nie za bardzo. Może antracyt / szarość byłaby mniej radykalna i zagrałaby lepiej ze stołem? Myślę o czymś podobnym do koloru podkładek Aaaa jak o kolor głównie chodzi to ja początkowo tez obstawiałam antracyt:lol: Może i byłaby lepsza od czarnej. Chyba, że Aga jest już zdecydowana na czarną, a my tu jej mieszamy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 17.01.2013 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Ja wczoraj siedziałam z próbnikiem Fluggera i szukałam koloru Może coś ciemnego, wpadającgo w kolor obicia krzeseł? - ale ciemnego tak że by wyglądało prawie jak na wizce Ani Aguś musisz popróbować A nóż wymyślisz jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2013 16:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Aga komoda rozmiarem i ustawieniem idealna:wiggle: czarna lub w paski/romby będzie super. Lampa pikowana dla mnie ohydna:sick: do garderoby glamour ok, ale poza tym masakra. Aga ja w jadalni wodzialabym wielki prosty Abażur w neutralnej tkaninie. Na komodzie lekarz lampa lub lampy plus dodatki typu klosz na nozce itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.01.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Jezu nie lekarz lampa tylko pekata lampa, Sorki z pociągu pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 aga zostawiam w spokoju i krzesła i paryski apartament;) komoda jest ok. szkoda,że ruda, bo stol masz brazowy i nie pasuje. zrob ją czarną przecieraną na abtracytowy( tak minimalnire widocznie) będzie piękna/:rolleyes: to pisałam ja doradczyni;) muszę iśc do twojej kuchni , zobaczyć lampy( aha ty chcesz miedziane??) Aga pomyśl ,że lampy w kuchni i w jadalni i nawet w salonie muszą być w miarę podobne stylistycznie, żeby nie zrobić balaganu. o rany masz o czym myśleć:p tyle lamp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 17.01.2013 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dziewczynki odpisze jutro . Właśnie kupiliśmy sofkę/kanapkę do holu? salonu? garderoby? się okaże jak przyjedzie Tak to jest jak się z moją mamą wybierzemy na zakupy - dzisiaj pierwszy raz internetowe Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 17.01.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 [ATTACH=CONFIG]162085[/ATTACH] no dobra Aniu, tym żeś mnie przekonała, bo miałam napisać, że obrzydliwe są te komody zamalowane na czarno- matowo, no paskudne, fuj i ble, przynajmniej dla mnie, ale to coś Ty wysmarowała mi sie podoba Admete, plisss nie maluj tej komody na kryjący, czarny, matowy kolor, będzie mdła i staroświecka, nieelegancka, czarny połysk - tak , mat -nie-e a najlepiej to czarną bejcą (jest taka???) niech widać że to drewno, a na to lakier bezbarwny no i jak ją zobaczyłam to powiem,że pomysł J by pomalować w kolorze stołu wydał mi się tez bardzo dobry powiedziałam co wiedziałam... teraz mnie zlinczują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 17.01.2013 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dziewczynki odpisze jutro . Właśnie kupiliśmy sofkę/kanapkę do holu? salonu? garderoby? się okaże jak przyjedzie Tak to jest jak się z moją mamą wybierzemy na zakupy - dzisiaj pierwszy raz internetowe Do jutra przecież w gabinecie masz fajną sofę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 17.01.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2013 Dlaczego skygardeny nie pasują, jak dla mnie super, uwielbiam te lampy. Wcale nie są zbyt nowoczesne, ale to moje zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.01.2013 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Chyba, że Aga jest już zdecydowana na czarną, a my tu jej mieszamy... Nic nie jest jeszcze postanowione ciekawe ile będę się zastanawiać Wczoraj stwierdziłam, że jakby przyszła w jakiejś odcieni czereśni, gruszy to chyba mogłaby nawet zostać - ale ten rudzielec jest na 100% do przemalowania Aguś musisz popróbować A nóż wymyślisz jeszcze coś innego? Mam taką nadzieję Aga komoda rozmiarem i ustawieniem idealna:wiggle: czarna lub w paski/romby będzie super. Za długa jest żeby ją w paski malować i ma te ozdobniczki, trzeba by je wtedy zdejmować, a tego chyba nie chcę robić Lampa pikowana dla mnie ohydna:sick: do garderoby glamour ok, ale poza tym masakra. Aga ja w jadalni wodzialabym wielki prosty Abażur w neutralnej tkaninie. Na komodzie lekarz lampa lub lampy plus dodatki typu klosz na nozce itp Na komódkę coś tam w międzyczasie wymyślę Co do lampy,moja mama chyba wczoraj ostatecznie uspokoiła moje zapędy w stosunku do niej Chyba jednak za "cięzka: do jadalni aga zostawiam w spokoju i krzesła i paryski apartament;) Monia http://emoty.blox.pl/resource/paluszkiem.gif komoda jest ok. szkoda,że ruda, bo stol masz brazowy i nie pasuje. zrob ją czarną przecieraną na abtracytowy( tak minimalnire widocznie) będzie piękna/:rolleyes: to pisałam ja doradczyni;) muszę iśc do twojej kuchni , zobaczyć lampy( aha ty chcesz miedziane??) Aga pomyśl ,że lampy w kuchni i w jadalni i nawet w salonie muszą być w miarę podobne stylistycznie, żeby nie zrobić balaganu. o rany masz o czym myśleć:p tyle lamp Z lampami żeby je dobrać będe miała naprawdę duży problem, szczególnie biorąc pod uwage moje upodobania Admete, plisss nie maluj tej komody na kryjący, czarny, matowy kolor, będzie mdła i staroświecka, nieelegancka, czarny połysk - tak , mat -nie-e a najlepiej to czarną bejcą (jest taka???) niech widać że to drewno, a na to lakier bezbarwny no i jak ją zobaczyłam to powiem,że pomysł J by pomalować w kolorze stołu wydał mi się tez bardzo dobry powiedziałam co wiedziałam... teraz mnie zlinczują Nie zlinczują Cię Na dziś mam pomysł na drewno ale w innym odcieniu niż rudy Wkleję Wam też zdjęcie z kolorem z próbnika Ciężka decyzja przecież w gabinecie masz fajną sofę Ale nie taką http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Dlaczego skygardeny nie pasują, jak dla mnie super, uwielbiam te lampy. Wcale nie są zbyt nowoczesne, ale to moje zdanie Alu wiem że by pasowały Tez mi się podobają Ale wiesz że ja szukam rozwiązań nie oczywistych, innych, które sprawiają że jak na nie patrzę to czuję że to jest TO........:rolleyes: Muszę szukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 18.01.2013 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Alu wiem że by pasowały Tez mi się podobają Ale wiesz że ja szukam rozwiązań nie oczywistych, innych, które sprawiają że jak na nie patrzę to czuję że to jest TO........:rolleyes: Muszę szukać Aguś, to szukaj, na pewno w końcu znajdziesz, trzymam kciuki .......i pozdrawiam:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts