Eola 18.01.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 hej niech się Narendil nie gniewa że też zrobiłam sztuczkę z komodą, ale chciałam pokazać jeszcze opcję która mnie osobiście wydaje się "jedyna", a ile osób tyle tych "jedynych " rozwiązań przed; i po: ja osobiście nie gniewam się na kolor komody ten który ma w oryginale, drewno to drewno i często zestawia sie różne odcienie. Jak się zniszczy taką perełkę niechcący będzie bolało serce. Jeśli ja bym "robiła dla siebie" jak mawiają fachowcy to bym zostawiła i ją sobie oswoiła taką jaka jest, lub po jakimś czasie dopasowała jedynie odcień do stołu, rozważając zmiane parapetu nad komoda na materiał jak blat w kuchni i miód natomiast gramofon.. on chyba ewidentnie na ten fortepian musi być postawiony :) tu jestem jak dziewczyny za czymś w stylu patery z owocami powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 18.01.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Dla mnie opcja Eoli jest najlepsza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.01.2013 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Aguś, to szukaj, na pewno w końcu znajdziesz, trzymam kciuki .......i pozdrawiam:bye: hej niech się Narendil nie gniewa że też zrobiłam sztuczkę z komodą, ale chciałam pokazać jeszcze opcję która mnie osobiście wydaje się "jedyna", a ile osób tyle tych "jedynych " rozwiązań przed; [ATTACH=CONFIG]162256[/ATTACH] i po: [ATTACH=CONFIG]162257[/ATTACH] ja osobiście nie gniewam się na kolor komody ten który ma w oryginale, drewno to drewno i często zestawia sie różne odcienie. Jak się zniszczy taką perełkę niechcący będzie bolało serce. Jeśli ja bym "robiła dla siebie" jak mawiają fachowcy to bym zostawiła i ją sobie oswoiła taką jaka jest, lub po jakimś czasie dopasowała jedynie odcień do stołu, rozważając zmiane parapetu nad komoda na materiał jak blat w kuchni i miód natomiast gramofon.. on chyba ewidentnie na ten fortepian musi być postawiony :) tu jestem jak dziewczyny za czymś w stylu patery z owocami powodzenia Eola Czytasz dziś w moich myślach Jak napisałam rano, przełknęłabym chyba każdy inny kolor drewna(poza jasnym odcieniem) poza tą rudością Na razie będzie sobie stała. Na Twojej wizce wygląda super Ale to temat na za jakiś czas bo stolarz nie ma czasu a my pieniędzy na jej przemalowanie A gramofon . wczoraj J mnie uświadomił ile ma wysokości - z tubą 80 cm Szukałam czegoś niższego, ale póki co nic nie mam i dalej słucham błogiej ciszy..................... ================= Zmykam dzisiaj tez mam dzień zakupowy Musze tez jechać do centrum kupić Oskarowi wkładki do butów. Wieczorkiem wkleję nową sofkę Pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 18.01.2013 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Nie kocha, nie teskni, nie zajrzy nawet...ja nie wiem-foch, jak nic:p Ja nie moge na razie zadzwonic, bo mam zastępczy tel i nie mam listy kontaktów Mi ma zapalenie oskrzeli i bierze antybiotyk, wiec masakra:sick: A jak Twoje Łobuziaczki?Mam nadzieje, ze zdrowe i dokazuja:wiggle: Co do komody baaaaardzo mi sie podoba czarna:rolleyes: ale pewnie patrze przez pryzmat swojej:rolleyes: I ciesze sie, ze Mama wybiła Ci ta lampe z głowy:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ola.U 18.01.2013 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Aguś mam coś dla Ciebie (fotki słabe ,bo z kom.zrobione w trakcie przerwy na obiad ,jakby cuś to usunę ) do kompletu nad stół w jadalni ta jest naprawdę duża ,ma 52cm.średnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2013 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 a jakie ceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 18.01.2013 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Aguś, ja też jestem za przemalowaniem koloru na taki jak ma stół. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 18.01.2013 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Aguś, A ja za czarną z blatem jak stół To jest ta opcja przygotowana przez Narendil, tylko blat nie jest w odcieniu stołu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 18.01.2013 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Czytam sobie o tej komodzie i myślę, że najlepszym pomysłem byłaby zmiana koloru na kolor stołu. Mam nadzieję, że jeśli zdecydujesz się na to, to masz dobrego renowatora, bo to nie jest proste do zrobienia w przypadku mebli fornirowanych lub politurowanych. Czy będziesz zmieniać obicia krzeseł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.01.2013 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 raczej nie będzie Aga zmieniać krzeseł, bo są nowe i chyba dokładnie takie jak chciała Dla mnie komoda w kolorze jadalni wyjdzie zbyt klasyczna, taka grzeczna, bardzo przewidywalna, dlatego widziałabym coś zupełnie innego. Aguś a myślałaś o hokerach całych z drutów metalowych? (nie kolczastych ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 18.01.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2013 Hej!Agus tak na szybkiego-komoda super ale kolor moim zdaniem koniecznie musi być zmieniony.Wedłiug mnie najbardziej pasuje czarna lub grafit z drewnianym blatem.na privka odpisze po urlopiku.muszę zerknąc do notatek pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.01.2013 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Aga natkełam sie na zdjecie okrągłego łóżka, nie wiem czy o takie wezgłowie Ci chodziło ??? http://img401.imageshack.us/img401/3971/kookrage.jpg Pozdrawiam i miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2013 07:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie kocha, nie teskni, nie zajrzy nawet...ja nie wiem-foch, jak nic:p Ja nie moge na razie zadzwonic, bo mam zastępczy tel i nie mam listy kontaktów Mi ma zapalenie oskrzeli i bierze antybiotyk, wiec masakra:sick: A jak Twoje Łobuziaczki?Mam nadzieje, ze zdrowe i dokazuja:wiggle: Co do komody baaaaardzo mi sie podoba czarna:rolleyes: ale pewnie patrze przez pryzmat swojej:rolleyes: I ciesze sie, ze Mama wybiła Ci ta lampe z głowy:oops: Wiesz że ja Cie loveu bezgranicznie Czekam na znak sygnał, Ty zabiegana kobieto Aguś mam coś dla Ciebie (fotki słabe ,bo z kom.zrobione w trakcie przerwy na obiad ,jakby cuś to usunę ) do kompletu nad stół w jadalni ta jest naprawdę duża ,ma 52cm.średnicy Olu dzieki kochana, że myślisz o mnie i cykasz mi zdjątka Wybredna bestia znowu mówi nie :( - te poziome paseczki mi coś nie podchodzą I obawiam się że wszystkie lampy oglądam przez pryzmat mojego ideału Aguś, ja też jestem za przemalowaniem koloru na taki jak ma stół. Aguś, A ja za czarną z blatem jak stół To jest ta opcja przygotowana przez Narendil, tylko blat nie jest w odcieniu stołu. [ATTACH=CONFIG]162337[/ATTACH] Madziu Ilu Beatko Pestko dzieki za głosy, ja naprawdę nad każdym z nich długo myślę Jeżeli chodzi o kolory to Ci co mnie czytają od dłuższego czasu wiedzą że mam fisia nad ich dobieraniem i dopasowywaniem Także ta komoda to nie takie hop siup Mam nadzieję, że jeśli zdecydujesz się na to, to masz dobrego renowatora, bo to nie jest proste do zrobienia w przypadku mebli fornirowanych lub politurowanych. Czy będziesz zmieniać obicia krzeseł? Kasiu mam dobrego stolarza, powierzyłam mu wszystkie meble do domu i jak do tej pory spisuje się na medal oprócz terminów Co do krzeseł dopiero co je zamówiłam i są takie jak chciałam A co byś w nich zmieniła? Kolor blatu stołu i nóg od wyspy są dobrane do nich. Dla mnie komoda w kolorze jadalni wyjdzie zbyt klasyczna, taka grzeczna, bardzo przewidywalna, dlatego widziałabym coś zupełnie innego. Aguś a myślałaś o hokerach całych z drutów metalowych? (nie kolczastych ) Justynko, też bym miała chrapkę na mebel w paski a najchętniej w romby - może u góry? Druciane krzesła? chyba nie , pokaż co dokładnie masz na myśli na privka odpisze po urlopiku.muszę zerknąc do notatek pa! Czekam w takim razie niecierpliwie Aga natkełam sie na zdjecie okrągłego łóżka, nie wiem czy o takie wezgłowie Ci chodziło ??? http://img401.imageshack.us/img401/3971/kookrage.jpg Pozdrawiam i miłego dnia Karola to bardzo bardzo dobre zdjęcia !!!!!! Zgłosiłam się w końcu do pani projektant(tej od łazienek) żeby mi zrobiłą wizkę. Tylko że ma mi powiedzieć ile taka przyjemność dopiero po feriach. Boję się tylko telefonicznie obgadywać wygląd tego łożka, muszę mieć wzór, wymiary, żebym później nie pluła sobie w brodę Ale dzieki zdjęcie się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2013 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nikt nie jest ciekawy sofki Wczoraj już nie zdążyłam wrzucić Pierwsze miejsce gdzie będę ją przymierzać http://i3.fmix.pl/fmi2995/2b5300940001cc8e50fa48bb Jakoś tak może pod skosem, nie przy samej ścianie Tak żeby dało się na niej usiąść nie uderzając się w głowę Przy okazji pokaże Wam szybę z drugiej strony bo chyba jej nie obfociłam http://i2.fmix.pl/fmi2511/855e4aef0027d48350fa4867 http://i1.fmix.pl/fmi551/d4645746001da6d150fa483f I sofka http://i2.fmix.pl/fmi1944/79ae3305001138e350f8ec71 http://i1.fmix.pl/fmi1033/4ca834790011dce550f8f060 http://i1.fmix.pl/fmi1810/797fdca70009a7c950f8f0b3 Jak nie będzie pasować, czy kolorystycznie czy kształtem to pójdzie do garderoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2013 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Nie gniewaj się ale sofka to koszmarek:sick: Hokery jak znajdę to wstawię, zapomniałam nazwy a inspiracji praktycznie nigdy nie zapisuję, wszystko mam w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 19.01.2013 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Kurcze Aguś, przepraszam Cię najmocniej kochana, ale trochę się zaczęłam martwić o efekt. Kamień, szkło, kwiatowe wzorki na sofie... nie za duży to jednak misz masz? Szczególnie te kamienne żyłki + obicie totalnie mi się gryzą. No chyba, że kwiatki idą do wymiany, to trochę zmienia postać rzeczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Znalazłam! takie hokery + np lampy industrial coś jak wkleiłaś Ty lub Ola - może być bez prążków W ogóle ja bym pewnie poszła w duży kontrast i dała np lampę w jadalni: - dla mnie lampa sama w sobie okropna, przepych w złym wydaniu, ale naprawdę może wyglądać ładnie - moja miłość może też się zakochasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 19.01.2013 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Aga, czym Was uwiodła ta sofka? O ile komoda się ładnie wpisała wymiarem i została zmiana koloru to ta ten mebel może wyglądać jak wciśnięte na siłę, żeby obok pięknych schodów z nowoczesną szybą było coś starego. Nie umiem robić wizek jak Ania czy Pestka ale ja tego nie widzę w tym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.01.2013 10:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 Dziewczyny miałam przeczucie że Wam się nie spodoba Nie gniewaj się ale sofka to koszmarek:sick: Hokery jak znajdę to wstawię, zapomniałam nazwy a inspiracji praktycznie nigdy nie zapisuję, wszystko mam w głowie Nie gniewam się Sama jej się trochę boję Nie byłam jej pewna tak jak kredensu ;( ale.................trzeba poczekac aż przyjedzie Kurcze Aguś, przepraszam Cię najmocniej kochana, ale trochę się zaczęłam martwić o efekt. Kamień, szkło, kwiatowe wzorki na sofie... nie za duży to jednak misz masz? Szczególnie te kamienne żyłki + obicie totalnie mi się gryzą. No chyba, że kwiatki idą do wymiany, to trochę zmienia postać rzeczy Aga, czym Was uwiodła ta sofka? O ile komoda się ładnie wpisała wymiarem i została zmiana koloru to ta ten mebel może wyglądać jak wciśnięte na siłę, żeby obok pięknych schodów z nowoczesną szybą było coś starego. Nie umiem robić wizek jak Ania czy Pestka ale ja tego nie widzę w tym miejscu [ATTACH=CONFIG]162502[/ATTACH] Drop Aniu na razie nic z nią nie będe robić. Jak się nie wpasuje, jak pisałam idzie do garderoby......................bo to był pierwotny plan z jakim siadłam do przeszukiwania sofek na allegro. Znalazłam inspirację w gazecie w piątek i siadłam od rana i szukałam.......... Później jak ją już kupiliśmy, moja mama zaczęła kombinowac z jej ustawieniem Pod schodami planowałam małą komodę Znalazłam! [ATTACH=CONFIG]162497[/ATTACH] takie hokery + np lampy industrial coś jak wkleiłaś Ty lub Ola - może być bez prążków W ogóle ja bym pewnie poszła w duży kontrast i dała np lampę w jadalni: [ATTACH=CONFIG]162498[/ATTACH] - dla mnie lampa sama w sobie okropna, przepych w złym wydaniu, ale naprawdę może wyglądać ładnie [ATTACH=CONFIG]162499[/ATTACH] - moja miłość może też się zakochasz. Justynko powiem Ci że krzesła podobaja mi się bardzo Są zgrabne i nie bardzo druciane Ale do kuchni już mi się widzą bardziej klasyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.01.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2013 chorera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts