Siner 21.01.2013 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Z gory przepraszam za zaśmiecanie wątu, nie wiem ,gdzie indziej mogę zadać to pytanie bo jest to chyba jeden z najczęściej uczeszczanych watkow! Pytanie brzmi Czy drzwi, ktore łacza wiatrolap z salonem powinny otwierać sie na wiatrołam czy na salon? Będę wdzieczna za wszelkie podpowiedzi! A jak Ci będzie wygodniej ? Tu nie ma zasady : powinny ! Jedynymi pomoeszczeniami, w których zazwyczaj drzwi otwierają się na zewnątrz są WC i łazienki. Sądzę, że to też ze względu na ich rozmiary. Jeśli masz 20 metrowy salon kąpielowy to też robisz sobie drzwi jakie chcesz. Ważne jest to, żeby otwarte drzwi nie zaburzały ciągu komunikacyjnego i nie zakleszczały innych drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 21.01.2013 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aga,ja bardzo czekam na zasłony u Ciebie, z pewnością pięknie wzbogacą wnętrze dodając im domowego klimatu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 21.01.2013 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Hellołprzyszłam się przywitać Aguś nie opcji nie nadrobię widzę że u Ciebie ciągle żwawe dyskusję W wolnej chwili zrób mi podsumowanie;) Buziolepschłopaki obłędni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2013 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Z gory przepraszam za zaśmiecanie wątu, nie wiem ,gdzie indziej mogę zadać to pytanie bo jest to chyba jeden z najczęściej uczeszczanych watkow! Pytanie brzmi Czy drzwi, ktore łacza wiatrolap z salonem powinny otwierać sie na wiatrołam czy na salon? Będę wdzieczna za wszelkie podpowiedzi! Ło matko przegapiłam Twojego posta Ale Siner dobrze napisała - nie ma chyba zasady - Ty o tym decydujesz i wybierasz jak będzie najwygodniej i najmniej kolizyjnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aguś "Fajne chłopaki" masz, no i co za samodzielność Młodego (młodszego). Powiem Ci jestem pełna podziwu dla niego i dla mamusi też, nie cierpię jak dzieci są niesamodzielne, uwielbiam jak same jedzą juz od najmłodszych lat (nawet jak na ziemi jest więcej makaronu niż w brzuszku dziecka). Ja doskonale sobie zdaję sprawę, że łatwiej jest nakarmić i ubrac samemu, ale przecież nie o to chodzi Wystrój wnętrza to nie mój temat, ale podziwiam Twoje samozaparcie I tak na ucho Ci powiem, że chociaz rozsądniej byłoby odpuścić na chwilę, zastanowić się, to może to prowadzić do tego, ze za rok wszystko pozostanie w takim stanie jak jest teraz (tak jest u mnie, lamp do dzisiaj nie ma ) Życzę miłego dnia :hug::hug Alu Twój pościk też mi umknął Igi sam z siebie jest bardzo samodzielny. Zupę jemy na 2 łyżki, i jemu to coraz lepiej wychodzi. Jogurcik juz je sam Chcociaż ja tak jak Ty też wychodzę z założenia, że dziecko powinno być jak najbardziej samodzielne od najmłodszych lat. Igi od wczoraj trenuje wchodzenie i schodzenie po schodach :o:o Nie pozwala trzymac się za rękę ani dotykać, więc trzymam ręce w pogotowiu żeby w razie W go łapać. Takie trenowanie trwa do 20 minut Co do domu, to na az tak długo nie odpuszczę , no chyba że ogród wyjdzie na pierwszy plan - bo czuję że jak przyjdzie pora to pochłonie mnie bez reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 21.01.2013 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Z gory przepraszam za zaśmiecanie wątu, nie wiem ,gdzie indziej mogę zadać to pytanie bo jest to chyba jeden z najczęściej uczeszczanych watkow! Pytanie brzmi Czy drzwi, ktore łacza wiatrolap z salonem powinny otwierać sie na wiatrołam czy na salon? Będę wdzieczna za wszelkie podpowiedzi! Moim zdanie powinny otwierać się na holl, salon, bo wiatrołap jest najmnijeszy i będąc w nim zabieranie przestrzeni na otworzenie drzwi chyba jest mniej praktyczne Ale to moje zupełnie subiektywne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 21.01.2013 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Czyściciel kominka bezbłędny . Drzwi u nas otwierają się na holl. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eola 21.01.2013 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 hej hej ja tylko o scaleniu tych wnętrz kuchniojadalniosalonu równiez uważam że zasłony i jakieś wykończnie ściany za TV w fakturze czy ocieniu zasłon załatwi temat spójności. Można zrobić śmieszne nawiązanie z tymi poduchami o których wspominała pestka56, zeby były w salonie czarno białe, moze też na parapetach okien gdzieniegdzie?..i to moim zdaniem będzie ta klamra i nie ma co się bać Pisałaś gdzieś że masz próbnik farb Fluggera to polecam Ci u nich tapety firmy Khroma i do nich z tego co się orientuję można dopasować materiał na zasłony, tapety cenowo nie straszą a jakościowo zachwycają (widziałam na żywo ). I mnie osobiście urzekła ta mała sofka...nie wiem czemu, czasem czlowiek zakochuje się irracjonalnie ...a pewnie na żywo ocenisz sama gdzie najlepiej sie na niej siedzi i mam pomysł na kącik pod schodami ale to poszukam jakiś obrazków. i aby do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
natalek 21.01.2013 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Kochane dziekuje za opinie!Drzwi chce mieć biale z mleczna szyba w srodku! Moj stolarz caly czas odwodzi mnie od tego pomysłu mowi, ze mam zrobic bielone! Mowi, ze biale sie brudza i z czasem żółkną!jakie sa Wasze opinie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eola 21.01.2013 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 do tego zakątka..; na tym białym pasku białej ściany widziałabym jakiś akcent, coś pionowego zeby mieć wrazenie że to miejsce jest własnie po to by wyeksponować ten element, np; albo; albo coś co by pasowało do koloru kamienia, np z mosiądzu wysoki wazon; nie mówię że ten piękny ale nie było łatwo coś namierzyć... albo jakiś "habaź" a pod schodami ktoś proponował drobniejsze mebelki, czy jakaś pufa, czy dwie i stoliczek np. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 21.01.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Pani do mnie zajrzy:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamiku 21.01.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Witaj Aga Przylaczam sie do milosniczek Twoich wnetrz Piekny domek masz, a dzieciaczki superowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 21.01.2013 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aga, ja bardzo czekam na zasłony u Ciebie, z pewnością pięknie wzbogacą wnętrze dodając im domowego klimatu! Aniu to niestety temat na za jakiś czas:rolleyes:, bo koszt będzie pewnie nie mały na tyle okien I pewnie zabiorę się za to dopiero w lato Ale ja tez czekam na nie, bo wypełnią tą pustkę w salonie Helloł przyszłam się przywitać Aguś nie opcji nie nadrobię widzę że u Ciebie ciągle żwawe dyskusję W wolnej chwili zrób mi podsumowanie;) Buziole ps chłopaki obłędni Hej Dzięki za chłopoków W skrócie kupiłam komode do jadalni i sofkę której miejsce przeznaczenia jest jeszcze nie znane Jutro przyjeżdżają listwy, bo stolarz nie wyrobił się na dzisiaj z komoda i narzekał na warunki pogodowe nie sprzyjające do jazdy Kochane dziekuje za opinie! Drzwi chce mieć biale z mleczna szyba w srodku! Moj stolarz caly czas odwodzi mnie od tego pomysłu mowi, ze mam zrobic bielone! Mowi, ze biale sie brudza i z czasem żółkną! jakie sa Wasze opinie? Ja się na malowaniu nie znam, ale z drzwiami pokrytymi dobrą farbą, umiejętnie pomalowanymi chyba nic nie powinno się dziać do tego zakątka..; [ATTACH=CONFIG]163170[/ATTACH] na tym białym pasku białej ściany widziałabym jakiś akcent, coś pionowego zeby mieć wrazenie że to miejsce jest własnie po to by wyeksponować ten element, np; [ATTACH=CONFIG]163171[/ATTACH] albo; [ATTACH=CONFIG]163172[/ATTACH] albo coś co by pasowało do koloru kamienia, np z mosiądzu wysoki wazon; [ATTACH=CONFIG]163173[/ATTACH] nie mówię że ten piękny ale nie było łatwo coś namierzyć... albo jakiś "habaź" [ATTACH=CONFIG]163174[/ATTACH] a pod schodami ktoś proponował drobniejsze mebelki, czy jakaś pufa, czy dwie i stoliczek np. Eola cieszę się że sofka Ci sie podoba , widze że gustujemy w podobnych rzeczach A co myślisz o postawieniu tam czarnego zegara MORA? http://fotoforum.gazeta.pl/photo/1/vj/oc/a3sq/rTiPNoMyyVy5r7RKnX.jpg Drugim miejscem gdzie bym go widziała jest jadalnia, koło komody Pomysł z poduchami jest dobry Już wiem że potrzebujemy ich na kanapach, żeby się wygodniej tv oglądało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 21.01.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aga, Igi jest słodziutki. Ostatnie zdjęcie the best:-) Mora mi się super podoba i tam by super wyglądał. W jadalni bym już nic nie dodawała. Ew. paterę z owocami lub to twoje radio:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmajeczkaa 21.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aguś buziaki zostawiam Nie udzielam się u Ciebie bo ostatnio mało mnie i nie nadążam za Tobą Ale podczytuje i kibicuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eola 21.01.2013 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 zegar czarny tam w zakątku przy schodach jestem ZA ! a jaką ma wysokośc planowany przez Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 21.01.2013 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 (edytowane) Aguś, poszukaj w necie zegara pod hasłem REPLIKA ZEGARA MORA - taniej !!! Edytowane 21 Stycznia 2013 przez Siner Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 21.01.2013 12:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 cześc Aga!!!! masz fajne dzieciaki!!!!!! załapałam się!!!!! co u Magdy ZZZ wygrzebałaś????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 21.01.2013 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aga ja się staram podczytywać ale jeśli myślałam, że Twój wątek po przeprowadzce zwolni to się grubo myliłam W sprawie komody - super wpasowała się w jadalni ale chyba faktycznie w czerni to byłoby dopiero to A synków masz cudnych a już Igi to w ogóle słodziak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 21.01.2013 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Aga do kuchni: http://www.innemeble.pl/id,7302/prod,barbados http://www.innemeble.pl/id,8744/prod,mistral http://www.innemeble.pl/id,7928/prod,orsay http://www.innemeble.pl/id,7303/prod,elysee http://www.innemeble.pl/id,7290/prod,beaufort Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts