narendil 25.01.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Z tym outletem też się zastanawiałam .Ale z tego co zrozumiałam to jest Agd po reklamacyjne naprawione przez producenta i oddane do ponownej sprzedaży w lepszej niższej cenie. Ja nie zaryzykowałam. Kupiłam przez sklep internetowy koszt ok 300 zł z przesyłką karolku, z tego co mi wiadomo, to jest kilka rodzajów towarów sprzedawanych w outletach. I przekłada się to na cenę. Moje były nieużywane, zdjęte z wystawy. Ale można też było kupić takie, które służyły do prezentacji i takie, które klienci zwracali. Kiedy kupowałaś? Mi zakup wyszedł bardzo korzystnie cenowo. Ceny prawie 3 lata temu były dość wysokie, szczególnie za poczwórny toster A masz namiar na sprzedawcę ? Wersja brilance na razie jeszcze w PL niedostępna więc na ten moment tylko powystawowe pozostają . Niestety nie mam. To było prawie 3 lata temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 25.01.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) admete - "[...] sprzęcie pochodzącym z likwidacji, upadłości hurtowni AGD RTV w krajach UE lub nadwyżek magazynowych producenta, jak również towarów z wystaw sklepowych czy towarów poekspozycyjnych" - masz odpowiedź. Czyli mógł stać na wystawie, służyć do prezentacji. Ja bym się zastanowiła, bo jak będą jakieś widoczne rysy?Ten czajnik jest z klasy III, a tu piszą, że są ślady użytkowania, że może brakować jakichś elementów i że są rysy na takich sprzętach. Zobacz w tej tabeli pod spodem. Edytowane 25 Stycznia 2012 przez bocian_86 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.01.2012 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Wklejam barierkę jaka zamowiłam, zdjecia są z sierpniowej Werandyhttp://img842.imageshack.us/img842/4360/schodyforum.jpg By http://img842.imageshack.us/img842/4360/schodyforum.jpg at 2012-01-25http://img443.imageshack.us/img443/1955/schodyforum1.jpg By http://img842.imageshack.us/img842/4360/schodyforum.jpg at 2012-01-25 U mnie jej jeszcze nie ma na razie sie robi, ale do konca stycznia powinna byc:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 12:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Dziewczyny dzięki za wszystkie informcje o czajniczku narendil udało Ci się z tym Twoim czajnikiem Właśnie zadzwoniłam do tego outletu i pan dokładnie wytłumaczył mi o co chodzi z tą 3 klasą - i już wiem że u nich na czajnikach są na pewno widoczne rysy - więc ten sklep odpada. Na allegro jest tego sporo - ale nie wiem czy ryzykować............. http://allegro.pl/czajnik-delonghi-kbo3001-icona-nowy-gwar-12mcy-i2054924142.html tu jest za 130 zł - stan bardzo dobry - ciekawe co się pod tym kryje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 12:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Alu dziękuję Ci bardzo za zdjęcia . Zbieram materiały do spotkania ze stolarzem żeby mu wytłumaczyć i pokazać o co mi chodzi. Ładne te ozdobniczki na tralkach..........ale ja jeszcze nie wiem dokładnie jakie dokładnie miałyby u mnie być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2012 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Na allegro jest tego sporo - ale nie wiem czy ryzykować............. http://allegro.pl/czajnik-delonghi-kbo3001-icona-nowy-gwar-12mcy-i2054924142.html tu jest za 130 zł - stan bardzo dobry - ciekawe co się pod tym kryje Zawsze można przecież odesłać Tylko przesyłka w obie strony też kosztuje. A nie masz żadnego sprzedawcy w pobliżu, żeby zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 25.01.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Admete,nie kupiłabym sprzętu bez gwarancji, używanego,czy z wystawy - szkoda nerwów, nie masz pewności, w jakim stanie otrzymasz towar. Zobacz w rtv euro agd, jakie mają ładne ceny - niskie - no i możesz odebrać w każdym sklepie bez dodatkowych kosztów: http://www.euro.com.pl/czajniki/delonghi-kbo-2001-bk.bhtml Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 12:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 nerandil nie ma żadnego koło mnie sharlot ten z linka który wkleiłam ma 12 miesięcy gwarancji i nie ma wzmianki o tej 3 klasie - mój J wysyła właśnie zapytanie o stan tego czajnika. Wiem że nie ma co ryzykowac z tymi z 3 klasą. Nerandil miała wyjątkowe szczęście że dostała idealny zestaw - mnie trafiłby się najgorszy z możliwych - ja nawet nowiutka pralkę z gwarancją - juz 2 razy wybrałam trefną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 25.01.2012 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Euro AGD ma swój sklep internetowy http://www.oleole.pl i tam powinno byc taniej, ale to roznie, http://www.electro.pl/list_products.php?categorie=140&id_overcat=134&a=bdkfilters&value%5B0%5D=8&value%5B4685%5D=-1&value%5B4677%5D=-1&value%5B4679%5D=-1&value%5B4672%5D=-1&wyslij= tu jest taniej ale trzeba zapłacic za transport. Ja w tym drugim sklepie kupowałam cały sprzet do kuchni i bardzo jestem zadowolona, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Alu dziękuję za namiary sklepowe - będę pamiętać o nim przy większych zakupach bo z czajnikiem zaryzykowaliśmy jednak:p Melduję że po dzisiejszych dyskusjach czajnik został zakupiony Zaryzykowaliśmy wzięliśmy ten tańszy z allegro - z mężem ustalone - że jak będzie bardzo porysowany to po przeprowadzce kupimy nowy - ale może uda się i będzie taki śliczny jak czajnik Nerandil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 25.01.2012 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.01.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 A ja właśnie się zastanawiam nad tosterem delonghi i mówicie, że mogą być ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 25.01.2012 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 O czajnik już zamówiony ale Ty szybka jesteś Trzymam kciuki żeby przyszedł najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 25.01.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 NA chwilkę Was nie można zostawić Napaplały tyle, że aż głowa boli:mad: Admete, po kolei gratuluje rekuperatora:lol2: my też mamy- to jedna z ulubionych zabawek mojego J. W sprawie czajnika, to wszystkie pokazane przez Ciebie i dziewczyny są piękne:rolleyes: Ja tez mam elektryczny pomimo indukcji i bardzo sobie chwalę wolne miejsce na płycie:p Ale nie kupowałabym takiego bez gwarancji mimo, że taniej:no: Ale czytam, że już za późno, bo i tak kupiony:lol2: W sprawie tralek, to widziałaś schody Beauty? Ona ma właśnie takie subtelne kute tralki- śliczne:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 25.01.2012 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 karolku, z tego co mi wiadomo, to jest kilka rodzajów towarów sprzedawanych w outletach. I przekłada się to na cenę. Moje były nieużywane, zdjęte z wystawy. Ale można też było kupić takie, które służyły do prezentacji i takie, które klienci zwracali. Kiedy kupowałaś? Mi zakup wyszedł bardzo korzystnie cenowo. Ceny prawie 3 lata temu były dość wysokie, szczególnie za poczwórny toster Niestety nie mam. To było prawie 3 lata temu 2 tygodnie temu W sumie to nie ja ja tylko podrzuciłam linka .To był prezent urodzinowy Admete trzymak kciukasy za twój zakup. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Czajnik piękny , tzrymam kciuki,zebyś była zadowolona z zakupu Przyszły mi literki, ten alfabet do pokoju Julki.... i.... jest S U P E R Same s wobie literki są leciuteńki, montuje sie je na taśme dwustronną wiec mozna spokojnie zmieniać ich położenie, nie martwiąc się dziurkami w ścianach Są lekkie a wyglądaja na drwniane, mają żywe fajne kolorki, największe są naprawde duże! Jednym słowem jestem zadowolona A Ty już zamówiłaś ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 25.01.2012 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 (edytowane) narendil dzięki, oby był tak piękny jak Twój Yokasta jeżeli czajnik będzie tak piękny jak na zdjęciach (a po wypowiedziach dziewczyn tak jest) na pewno dokupię do niego toster Two reszta wyborów jakoś idzie jak po maśle - więc chociaż czajnikiem nadrabiam Agawi mój J ku mojemu zdziwieniu przesiaduje na budowie - i z wielką chęcią i zainteresowaniem poznaje tajniki działania nowych urządzeń - np piec ostatnio, czujniczki ciepła i takie tam....... Aga na stronie pisze że jest 12 miesięczna gwarancja - w przeciwieństwie do pozostałych tego typu ofert - zobaczymy co przyjdzie - ale myślę że nie będę bardzo rozpaczać jakby przyszedł porysowany - podjęliśmy w końcu jakieś ryzyko A do Beauty zaraz skoczę poprzyglądać się tym tralkom - dzięki Karolek dzięki Karola cieszy mnie to co piszesz o literkach - i super że wyglądają jak drewniane - bo o to najbardziej mi chodziło. Ja jeszcze nie siadłam do nich męczę sprawę kominka, parapetów i schodów a przy starszym który po 2 dawkach antybiotyku dostał takiego powera i energii nic nie mogę zrobić . Czekam aż wróci do przedszkola żeby było trochę ciszy w domu żeby można było swoje własne myśli usłyszeć Dobrze że mi o nich przypomniałaś - w weekend do tego siądę Acha i dzięki za namiar na parapety Edytowane 25 Stycznia 2012 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 25.01.2012 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Nie ma problemu A na literki masz jeszcze troszke czasu Mały wróci do przedszkola ,a życie do normy i wtedy sobie zamówisz;) Buźka :* Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 25.01.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 admete, u mnie sa okna orzech i srebrne klamki. Jutro wkleje Ci fotke, jesli chcesz, bo teraz nie mam aparatu (karty) przy sobie. pisalam Ci u siebie, ze w koncu sie nie spotkalismy z panem nr 3-ale zrobimy to w najblizszym czasie-nie jestes zła, prawda? czajnik super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2012 04:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2012 Karola buziaki z rana Hazelku wiem wiem że pisałaś - nie śpieszy się nadal - zima za oknem trwa i mroziska jakieś tu do nas wreszcie idą - mam nadzieje żę mają misję tępić zarazki i bakterie A swoja drogą Ciekawa jestem kogo wyeliminowałaś z listy ogrodowych fachowców . Ja jeszcze nie dzwoniłam nigdzie - bo i za wcześnie było na ogrody - bo w tym roku to tylko dróżki i trawka jak się uda finansowo. Ale projektu będę potrzebowała bo sama nie dam rady z tak wielka działką . Ogólny zarys mam i plany - tylko potrzebuję fachowej ręki do rozrysowania tego w skali. No i niespodziewanie doszedł nasz główny problem odwodnienie i "falujące" ogrodzenie do naprawy . Jak przegladałam oferty projektowania ogrodów koło nas - spodobała mi sie strona panów ze Smykowa - wiesz coś o nich? Najchętniej to bym chciała żeby przyjechała do mnie i rozrysowała projekt pani Danusia z Ogrodowiska - całe lato siedziałam cichutko na jej forum i podczytywałam - jestem pod dużym wrażeniem jej ogrodu :jawdrop: - i na pewno będę próbowała stworzyć namiastkę jej ogrodu u siebie ..... Klamki będą srebrne - z produkcji przyjdą niestety ze złotymi - ale ja sobie je wymienię - a zdjęcie wklej koniecznie to Mojemu J pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts