Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

Z tym outletem też się zastanawiałam .Ale z tego co zrozumiałam to jest Agd po reklamacyjne naprawione przez producenta i oddane do ponownej sprzedaży w lepszej niższej cenie. Ja nie zaryzykowałam. Kupiłam przez sklep internetowy koszt ok 300 zł z przesyłką

karolku, z tego co mi wiadomo, to jest kilka rodzajów towarów sprzedawanych w outletach. I przekłada się to na cenę.

Moje były nieużywane, zdjęte z wystawy.

Ale można też było kupić takie, które służyły do prezentacji i takie, które klienci zwracali.

Kiedy kupowałaś?

Mi zakup wyszedł bardzo korzystnie cenowo.

Ceny prawie 3 lata temu były dość wysokie, szczególnie za poczwórny toster :)

A masz namiar na sprzedawcę ? Wersja brilance na razie jeszcze w PL niedostępna więc na ten moment tylko powystawowe pozostają :(.

Niestety nie mam. To było prawie 3 lata temu :(

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

admete - "[...] sprzęcie pochodzącym z likwidacji, upadłości hurtowni AGD RTV w krajach UE lub nadwyżek magazynowych producenta, jak również towarów z wystaw sklepowych czy towarów poekspozycyjnych" - masz odpowiedź.

Czyli mógł stać na wystawie, służyć do prezentacji. Ja bym się zastanowiła, bo jak będą jakieś widoczne rysy?

Ten czajnik jest z klasy III, a tu piszą, że są ślady użytkowania, że może brakować jakichś elementów i że są rysy na takich sprzętach. Zobacz w tej tabeli pod spodem.

Edytowane przez bocian_86

Wklejam barierkę jaka zamowiłam, zdjecia są z sierpniowej Werandy

http://img842.imageshack.us/img842/4360/schodyforum.jpg By http://img842.imageshack.us/img842/4360/schodyforum.jpg at 2012-01-25

http://img443.imageshack.us/img443/1955/schodyforum1.jpg By http://img842.imageshack.us/img842/4360/schodyforum.jpg at 2012-01-25

U mnie jej jeszcze nie ma na razie sie robi, ale do konca stycznia powinna byc:)

Dziewczyny dzięki za wszystkie informcje o czajniczku :hug:

narendil udało Ci się z tym Twoim czajnikiem :yes:

Właśnie zadzwoniłam do tego outletu i pan dokładnie wytłumaczył mi o co chodzi z tą 3 klasą - i już wiem że u nich na czajnikach są na pewno widoczne rysy - więc ten sklep odpada.

Na allegro jest tego sporo - ale nie wiem czy ryzykować.............

http://allegro.pl/czajnik-delonghi-kbo3001-icona-nowy-gwar-12mcy-i2054924142.html tu jest za 130 zł - stan bardzo dobry - ciekawe co się pod tym kryje :lol2:

Na allegro jest tego sporo - ale nie wiem czy ryzykować.............

http://allegro.pl/czajnik-delonghi-kbo3001-icona-nowy-gwar-12mcy-i2054924142.html tu jest za 130 zł - stan bardzo dobry - ciekawe co się pod tym kryje :lol2:

Zawsze można przecież odesłać :)

Tylko przesyłka w obie strony też kosztuje.

A nie masz żadnego sprzedawcy w pobliżu, żeby zobaczyć?

Admete,

nie kupiłabym sprzętu bez gwarancji, używanego,czy z wystawy - szkoda nerwów, nie masz pewności, w jakim stanie otrzymasz towar.

Zobacz w rtv euro agd, jakie mają ładne ceny - niskie - no i możesz odebrać w każdym sklepie bez dodatkowych kosztów:

http://www.euro.com.pl/czajniki/delonghi-kbo-2001-bk.bhtml

nerandil nie ma żadnego koło mnie :(

sharlot ten z linka który wkleiłam ma 12 miesięcy gwarancji i nie ma wzmianki o tej 3 klasie - mój J wysyła właśnie zapytanie o stan tego czajnika.

Wiem że nie ma co ryzykowac z tymi z 3 klasą. Nerandil miała wyjątkowe szczęście że dostała idealny zestaw - mnie trafiłby się najgorszy z możliwych - ja nawet nowiutka pralkę z gwarancją - juz 2 razy wybrałam trefną :p

Euro AGD ma swój sklep internetowy http://www.oleole.pl i tam powinno byc taniej, ale to roznie,

http://www.electro.pl/list_products.php?categorie=140&id_overcat=134&a=bdkfilters&value%5B0%5D=8&value%5B4685%5D=-1&value%5B4677%5D=-1&value%5B4679%5D=-1&value%5B4672%5D=-1&wyslij= tu jest taniej ale trzeba zapłacic za transport. Ja w tym drugim sklepie kupowałam cały sprzet do kuchni i bardzo jestem zadowolona,:)

Alu dziękuję za namiary sklepowe - będę pamiętać o nim przy większych zakupach :yes:

bo z czajnikiem zaryzykowaliśmy jednak:p

Melduję że po dzisiejszych dyskusjach czajnik został zakupiony :lol:

Zaryzykowaliśmy wzięliśmy ten tańszy z allegro - z mężem ustalone - że jak będzie bardzo porysowany to po przeprowadzce kupimy nowy :p - ale może uda się i będzie taki śliczny jak czajnik Nerandil :wiggle:

NA chwilkę Was nie można zostawić:mad: Napaplały tyle, że aż głowa boli:mad:

Admete, po kolei gratuluje rekuperatora:lol2: my też mamy- to jedna z ulubionych zabawek mojego J.:lol2:

W sprawie czajnika, to wszystkie pokazane przez Ciebie i dziewczyny są piękne:rolleyes: Ja tez mam elektryczny pomimo indukcji i bardzo sobie chwalę wolne miejsce na płycie:p Ale nie kupowałabym takiego bez gwarancji mimo, że taniej:no: Ale czytam, że już za późno, bo i tak kupiony:lol2:

W sprawie tralek, to widziałaś schody Beauty? Ona ma właśnie takie subtelne kute tralki- śliczne:D

karolku, z tego co mi wiadomo, to jest kilka rodzajów towarów sprzedawanych w outletach. I przekłada się to na cenę.

Moje były nieużywane, zdjęte z wystawy.

Ale można też było kupić takie, które służyły do prezentacji i takie, które klienci zwracali.

Kiedy kupowałaś?

Mi zakup wyszedł bardzo korzystnie cenowo.

Ceny prawie 3 lata temu były dość wysokie, szczególnie za poczwórny toster :)

Niestety nie mam. To było prawie 3 lata temu :(

2 tygodnie temu

W sumie to nie ja :no: ja tylko podrzuciłam linka .To był prezent urodzinowy :lol2:

Admete trzymak kciukasy za twój zakup.

Czajnik piękny , tzrymam kciuki,zebyś była zadowolona z zakupu :)

Przyszły mi literki, ten alfabet do pokoju Julki.... i.... jest S U P E R :D

Same s wobie literki są leciuteńki, montuje sie je na taśme dwustronną wiec mozna spokojnie zmieniać ich położenie, nie martwiąc się dziurkami w ścianach ;)

Są lekkie a wyglądaja na drwniane, mają żywe fajne kolorki, największe są naprawde duże! Jednym słowem jestem zadowolona :)

A Ty już zamówiłaś ??

narendil dzięki, oby był tak piękny jak Twój :yes:

Yokasta jeżeli czajnik będzie tak piękny jak na zdjęciach (a po wypowiedziach dziewczyn tak jest) na pewno dokupię do niego toster :lol2:

Two reszta wyborów jakoś idzie jak po maśle - więc chociaż czajnikiem nadrabiam :lol2:

Agawi mój J ku mojemu zdziwieniu przesiaduje na budowie - i z wielką chęcią i zainteresowaniem poznaje tajniki działania nowych urządzeń - np piec ostatnio, czujniczki ciepła i takie tam.......

Aga na stronie pisze że jest 12 miesięczna gwarancja - w przeciwieństwie do pozostałych tego typu ofert :o - zobaczymy co przyjdzie - ale myślę że nie będę bardzo rozpaczać jakby przyszedł porysowany - podjęliśmy w końcu jakieś ryzyko :p

A do Beauty zaraz skoczę poprzyglądać się tym tralkom - dzięki :lol:

Karolek dzięki :hug:

Karola cieszy mnie to co piszesz o literkach - i super że wyglądają jak drewniane - bo o to najbardziej mi chodziło. Ja jeszcze nie siadłam do nich męczę sprawę kominka, parapetów i schodów a przy starszym który po 2 dawkach antybiotyku dostał takiego powera i energii nic nie mogę zrobić :rolleyes:. Czekam aż wróci do przedszkola żeby było trochę ciszy w domu żeby można było swoje własne myśli usłyszeć :lol2:

Dobrze że mi o nich przypomniałaś:yes: - w weekend do tego siądę :)

Acha i dzięki za namiar na parapety :hug:

Edytowane przez admete

admete, u mnie sa okna orzech i srebrne klamki. Jutro wkleje Ci fotke, jesli chcesz, bo teraz nie mam aparatu (karty) przy sobie.:rolleyes:

pisalam Ci u siebie, ze w koncu sie nie spotkalismy z panem nr 3-ale zrobimy to w najblizszym czasie-nie jestes zła, prawda?;)

czajnik super!

Karola buziaki z rana :)

Hazelku wiem wiem że pisałaś :hug: - nie śpieszy się nadal - zima za oknem trwa i mroziska jakieś tu do nas wreszcie idą - mam nadzieje żę mają misję tępić zarazki i bakterie :lol2:

A swoja drogą Ciekawa jestem kogo wyeliminowałaś z listy ogrodowych fachowców :lol2:. Ja jeszcze nie dzwoniłam nigdzie - bo i za wcześnie było na ogrody - bo w tym roku to tylko dróżki i trawka jak się uda finansowo. Ale projektu będę potrzebowała :yes: bo sama nie dam rady z tak wielka działką :o. Ogólny zarys mam i plany - tylko potrzebuję fachowej ręki do rozrysowania tego w skali. No i niespodziewanie doszedł nasz główny problem odwodnienie i "falujące" ogrodzenie do naprawy ;).

Jak przegladałam oferty projektowania ogrodów koło nas - spodobała mi sie strona panów ze Smykowa - wiesz coś o nich?

Najchętniej to bym chciała żeby przyjechała do mnie i rozrysowała projekt pani Danusia z Ogrodowiska :lol: - całe lato siedziałam cichutko na jej forum i podczytywałam - jestem pod dużym wrażeniem jej ogrodu :jawdrop::jawdrop: - i na pewno będę próbowała stworzyć namiastkę jej ogrodu u siebie .....

Klamki będą srebrne - z produkcji przyjdą niestety ze złotymi - ale ja sobie je wymienię - a zdjęcie wklej koniecznie to Mojemu J pokażę :yes: