admete 24.01.2013 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Wiesz, zawsze mnie zastanawiało, dlaczego nie ma kobiet parających się stolarką. Przecież mamy o wiele bardziej rozwinięte rozpoznawanie kolorów i większy zmysł dekoracyjny. Może to pomysł na biznes? Wyobrażasz sobie ile pieknych mebli by wyszło spod naszych rąk i głów pełnych pomysłów :rolleyes: Będzie pięknie. Zobaczysz. Ta mozaika robi łazienkę. Nio , chyba tak Dzisiaj z pełnym wałeczkiem podoba mi się coraz bardziej Halo Widziałaś moje poduchy? Już podskoczyłam I teraz się zastanawiam czy oddałam dobrze głos http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif Symetryczne paski też nie wyglądają źle i zmieści się wiecej puzzelków Przepraszam, że ja tak z doskoku i nigdy nie w temacie, ale chciałam tylko powiedzieć, że piękna jest ta lampa w hallu przy schodach. Widziałam już taką u Inki14. Strasznie mi się podoba. A u mnie na komputerze listwy są bardziej szare niż różowo-wrzosowe. Plafonik kupiony u Madzi ZZZ a listwy to kameleon - tylko zawsze w złym kolorze Sprawdzałam... odpisywałam Ci, ale na tablecie w pociągu i mi 3 razy posta zżarło - poddałam się Pisałam, że tylko w tym rozmiarze... taki gigant jeden Szkoda Bo baaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba - chyba pierwsza na którą bym uparcie pieniążki zbierała Co do abażurów... mogłyby być przecież całkiem inne... np. wysokie smukłe walce Albo sześciościany... co chcesz - wystarczy trochę wyobraźni:wiggle: Tylko może faktycznie do Twojego ogromniastego stołu jedna to za mało A dwóch na pewno nie polecam No widzisz wymiary ni w kij ni w oko Gdy mi się coś podoba to albo wydziera dziurę w kieszeni, albo nie ma kompletu, albo jest za Wielką Wodą... Skąd ja to znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 24.01.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 Aguś, a może lampa od Magdy nad strefą wypoczynkową? Do jadalni proste abażury z jakimś ładnym detalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 24.01.2013 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 A czemu potrzebujesz dwóch takich samych w różnych rozmiarach lamp??? Gdzie chciałabyś je powiesić? Może coś doradzę Magda, Mniejszą lampę powiesiłabym nad strefą wypoczynkową a większą nad stołem. Ilu, zaraz wrzucę u siebie kinkiety z tej firmy, dużo ruchomych - może coś ci się spodoba (bo pamiętam, że szukałaś takiego). Tak szukam ... wciąż Do Ciebie jeszcze nie udało mi się dotrzeć, bo do późna praca, a na sobotę to jak już ktoś (czyt. fachowiec) zechce się umówić to też do 14 - 15 max. Ale śledzę Twój wątek i Twoje posty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 24.01.2013 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2013 (edytowane) Aguś ,odpisuję teraz ,bo sprawdziłam ile kosztopwała przesyłka tych moich lamp..otóż 28$za jedną -droga morska 65$droga lotnicza:)to jest śmieszna kwota w porównaniu z tym jakbyś kupowała przez sklep ...opłata przewyższała dwukrotnie cenę lamp:mad:pogadaj z czaplanką ...ona będzie zamawiała lampy przez swojego sąsiada...może się podłączysz? a co do lamp .zwracaj uwagę na wielkość gwintu żarówek ,,,te moje są małe E12 ,małodostępne w PL...wyglądają jak świeczki choinkowe i tak też świecą ...ale mnie nie zależało na mocnym oświetleniu stołu ,,chciałam romantycznie ...no to mam. Generalnie lampy pasują pomimo różnego napięcia ...znajomi też kupowali i niczego nie musieli przerabiać ...ostatecznie mój elektryk powiedział ,że zmieni kable .ale w lampie ... A poza tym na pewno wszystkiego nie nadrobię ...oglądam se łobrazki...komoda re we la cja...super wygląda i piękny ma kolor:yes:mozaika piękna..no i lampy Madzi sa superaśne.. Edytowane 25 Stycznia 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sylwiaitomek 25.01.2013 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Witam Panią Agnieszkę. Podobno jesteśmy sąsiadki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 25.01.2013 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Odpowiedz z RH wysłałam na twojego maila. Tax zależny jest od miejsca zamieszkania. U mnie jest 8.625. Beauty, przez co mialaś wysyłane paczki? Przez pocztę, ups, agencje wysyłkową czy jeszcze coś innego? No i jak dawno temu? Dwa tygodnie przed świętami wysłałam paczkę lotniczą do Włoch , miała iść do 7 dni, doszła miesiąc po świętach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 25.01.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Aga a znasz tę lampę z home ju? http://home-you.com/pl/salon-lampy/104819007-lampa-wiszaca-elegance-biala-5901162163211.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 25.01.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2013 Agus co slychac? Dlaczego nic nie piszesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2013 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Hej jestem żyję miałam zalatane te 2 ostatnie dni, w czwartek goście, więc wielkie sprzatanie przyjechała sofa , ale musze jej dopiero zrobić sesję, bo nie miałam do tej pory czasu. Wczoraj srylion spraw do załatwienia na mieście i dzien zakończony % u znajomej . Jak mi dzieciaki dadza - bo przeca wiecznie nie wybawione z mamusią i jak ogarnę chałpę to odpowiem na pościki i przedstawię Wam moja nowa sofkę - która o dziwo na żywo w ogóle nie jest fioletowy :o:o Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.01.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Aguś , A Ty jak zwykle zabiegana.... Ciekawa jestem sofki... Całuski przesyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.01.2013 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 (edytowane) Beauty, przez co mialaś wysyłane paczki? Przez pocztę, ups, agencje wysyłkową czy jeszcze coś innego? No i jak dawno temu? Dwa tygodnie przed świętami wysłałam paczkę lotniczą do Włoch , miała iść do 7 dni, doszła miesiąc po świętach.... Paczkę wysyłał znajomy jakoś w kwietniu ubiegłego roku .Pamiętam ,że czekałam na nią 3 tygodnie:)nie pamiętam co to była za firma ,ale mogę spytać ... Edytowane 26 Stycznia 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Agusia, buziaki zostawiam I czekam z niecierpliwością na fotki sofki. Jakub też wiecznie niewybawiony Jeździłam samochodzikami od 7 rano. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 26.01.2013 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Jak mamy w gościach małego Krzysia to wiem, że z siostrą pośpimy, bo panowie (mój mąż i mąż siostry) będą z małym w salonie bawić się ciuchcią dlatego chyba skłaniam się do posiadania chłopca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.01.2013 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Venus może Ci się trafi dziecię, które da ci się wyspać? Moja córa śpi co najmniej do 10 Noc w noc śpi 11, 12 godzin (czyli zdarz się, że wstaje o 11 jak pójdzie spać o 23) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2013 12:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Aguś, a może lampa od Magdy nad strefą wypoczynkową? Do jadalni proste abażury z jakimś ładnym detalem T Magdy za duża do salonu Mam już swój typ - ale jest złoty Ale chyba chciałabym żeby to było coś w tym stylu, może mieć ewentualnie z 6 zwisających kryształków http://i2.fmix.pl/fmi2469/81d3ec170010226851025a2a Aguś ,odpisuję teraz ,bo sprawdziłam ile kosztopwała przesyłka tych moich lamp..otóż 28$za jedną -droga morska 65$droga lotnicza:)to jest śmieszna kwota w porównaniu z tym jakbyś kupowała przez sklep ...opłata przewyższała dwukrotnie cenę lamp:mad:pogadaj z czaplanką ...ona będzie zamawiała lampy przez swojego sąsiada...może się podłączysz? a co do lamp .zwracaj uwagę na wielkość gwintu żarówek ,,,te moje są małe E12 ,małodostępne w PL...wyglądają jak świeczki choinkowe i tak też świecą ...ale mnie nie zależało na mocnym oświetleniu stołu ,,chciałam romantycznie ...no to mam. Generalnie lampy pasują pomimo różnego napięcia ...znajomi też kupowali i niczego nie musieli przerabiać ...ostatecznie mój elektryk powiedział ,że zmieni kable .ale w lampie ... A poza tym na pewno wszystkiego nie nadrobię ...oglądam se łobrazki...komoda re we la cja...super wygląda i piękny ma kolor:yes:mozaika piękna..no i lampy Madzi sa superaśne.. Beatko bardzo Ci dziękuję za odp Już wiem dzięki Silver że lampy będą raczej do przerobienia także jeszcze rozeznam się jak by to miało wyglądać - ale chyba za droga zabawa Witam Panią Agnieszkę. Podobno jesteśmy sąsiadki? Sylwia Witam Doczytałam mniej więcej skąd jesteś Zgadamy się dokładniej na privka???? Odpowiedz z RH wysłałam na twojego maila. Tax zależny jest od miejsca zamieszkania. U mnie jest 8.625. .. Silver baaaaaaaaaaardzo dziękuję za meila Jeszcze trochę po drążę temat bo ja z tych upartych jestem I chyba zaczynam szukać na poważnie lamp do kuchni Aga a znasz tę lampę z home ju? http://home-you.com/pl/salon-lampy/104819007-lampa-wiszaca-elegance-biala-5901162163211.html nie oglądałam u nich lamp Agus co slychac? Dlaczego nic nie piszesz? Już piszę , choć z oporem bo dzieciaki moje zakatarzone równa się mega marudne Aguś , A Ty jak zwykle zabiegana.... Ciekawa jestem sofki... Całuski przesyłam Agusia, buziaki zostawiam I czekam z niecierpliwością na fotki sofki. Jakub też wiecznie niewybawiony Jeździłam samochodzikami od 7 rano. A ja mądra kupiłam w czwartek puzzle w lidlu - disney - ładny piekny kolorowy obrazek - 1000 elementów i se układam już 3 dzień Leży na stole w jadalni, więc muszę się streszaczać żeby odzyskać stół Jak mamy w gościach małego Krzysia to wiem, że z siostrą pośpimy, bo panowie (mój mąż i mąż siostry) będą z małym w salonie bawić się ciuchcią dlatego chyba skłaniam się do posiadania chłopca O jak macie faaaaaaaaaaaaaaaajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 26.01.2013 12:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Venus może Ci się trafi dziecię, które da ci się wyspać? Moja córa śpi co najmniej do 10 Noc w noc śpi 11, 12 godzin (czyli zdarz się, że wstaje o 11 jak pójdzie spać o 23) Dla mnie to fantazja połączona z magią Zazdroszczę Od wczoraj mamy katar i dzisiejsza noc była tragiczna Oskar to nos ładnie dmucha, a Igi płakał o ten zatkany nos. Ja wczoraj wyjątkowo poszłam spać koło północy, i po kilku drinkach - więc powiedzmy że dzizsija jest cięzko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.01.2013 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 Fajna ta Twoja lampa, też o takiej myślałam tylko że w chromie i z kryształkami. Ja na razie tylko myślę, nie szukam nic konkretnego bo u mnie do lamp to jeszcze dłuuuuga droga Widziałam własnie taką na domo+ i bardzo fajnie wyglądała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.01.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A może taką http://img.ec24h.pl/lumina/tmp/f/d/2/a/old/101800_Sannarp_base.800x800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 26.01.2013 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 http://img.ec24h.pl/lumina/tmp/a/e/a/b/lemus-md103701-5c-f2d0.800x800.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.01.2013 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2013 A ja mądra kupiłam w czwartek puzzle w lidlu - disney - ładny piekny kolorowy obrazek - 1000 elementów i se układam już 3 dzień Leży na stole w jadalni, więc muszę się streszaczać żeby odzyskać stół Toś rzeczywiście pojechała, mądra mamusiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts