monika996 28.01.2013 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 miłego dnia!!!szkoda malucha!!!!ale ty już na 6 biegu od rana:p Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 28.01.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Czemu u mnie nie ma leroya Nie ma to jak zobaczyć na żywo Jakby co, to Jakub chętnie potrzyma lampki dla koleżanki mamusi Obfocimy z każdej strony. Powodzenia w codziennym kołowrotku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.01.2013 10:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Agus nadrobilam weekend'owa nieobecnosc na forum Zdrowka zycze Igiemu oby szybko mu przeszlo Latarenka bardzo mi sie podoba ale to juz pisalam i uwazam ze bedzie pasowala w wiatrolapie Sofka fajna, a po zmianie tapicerki bedzie jeszcze lepiej Trzymam kciuki zeby wszystko Ci sie dzisiaj udalo zalatwic oczywiscie pozytywnie A i jeszcze jedno... przyszedl mi ten swiecznik co Ci o nim pisalam:D zamowilam w czwartek w nocy, a w sobote rano byl u Mamy ja go zobacze na zywo jak bede wysylala paczke do siebie przed wielkanoca..... Mamie bardzooooooooooo sie podoba i chce taki sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 28.01.2013 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Aga czytam, podglądam i wiernie kibicuje Czekam na nowe fotki, bo uwielbiam je oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.01.2013 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Aga dotarłam ale twój watek jest niezłym wyzwaniem nie jestem w stanie nadrobić komoda rtv fajnie się wpasowała z tą biała ścianą cos bym zrobiła ( kolor - tapeta) na tv w ramię tez miałam fazę bo widziałam takie cóś na żywca i bardzo mi się spodobało i wcale nie było to z licowane ze ściną sofka to nie moja bajka:no: ale jak kiedyś tam zmienisz jej tapicerkę to może wyjść całkiem ciekawy mebelek:wiggle: co z listwami i drzwiami? na czym stanęło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 28.01.2013 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 Powiem Ci, że dzieci mojego rodzeństwa w temp. 18-19 są duuuużo zdrowsze i lepiej się czują niż bratanek męża, notorycznie przegrzewany. Nie wiem czy to ma znaczenie, ale to tak z obserwacji . Ale ja wiem że każdy lubi inaczej . Zgadzam się w 100%. Dokładnie takie same obserwacje mam u siebie w rodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 28.01.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 ja w bloku zawsze miałam ok 21 stgrzejniki zakręcone dzieci zawsze w cienkich bluzeczkach i w skarpetkachod samego początku spacery głównie zimą nie przegrzewanie( za co dostawałam opierdziel od babć )Ale dzięki temu tak mi się wydaje moje chłopaki wcale nie chorują ( ze 2 razy w roku maja katar) Także cos w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 28.01.2013 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 U nas w domu jest max 18 i wszyscy zadowoleni. Ja jeszcze dodatkowo musze spac przy otwartym oknie caly rok poniewaz w innym wypadku boli mnie po nocy glowa.... Jak bylismy w Pl to Rodzice dbali zeby bylo w domu troche chlodniej (Mama musi miec najlepiej ze 25 stopni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.01.2013 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 (edytowane) u mnie też ok.21 stopni w domu, w sypialni mniej... bo ja z tej szkoły, że lepiej przechłodzić niż przegrzać moja Zu to jakby mogła to goła by latała cały rok i prawie nie choruje co najwyżej lekki katar... Edytowane 28 Stycznia 2013 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 28.01.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2013 admetko, Ja z zapytaniem. Gdzie zamawiałas swoje sofki. Czy to lokalny szpenio czy firma ? Ile nerek sprzedałaś ? znalazłam cos co jest przepiekne ale koszt Chcę porównać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 29.01.2013 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Hej Aguś, zostawiłam sobie Twoją galerię na koniec, bo jest najgorsza... pod względem nadrobienia:lol2: Komoda wyszła SUPER:jawdrop: natomiast co do tej drugiej, to nie wiem jaką ostatecznie decyzję podjęłaś, ale jakoś nie widzę jej w kolorze stołu- może wyjść troszkę groteskowo, bo oba meble są w kompletnie innym stylu i dobieranie ich kolorem jest moim zdaniem błędem. Ja nadal stawiam na czarną, ewentualnie z drewnianym kolorem blatu:rolleyes: Sofka fajna, ale zmieniłabym jej w przyszłości tapicerkę Czytałam, ze chorujecie, więc duuużo zdrówka biedulko:hug: Aaa i co do temperatury, to u nas jest 21-22 stopni (pompa grzeje w zależności od temperatury zewnętrznej)Nie zgadzam się z opiniami, ze przy 25C jest duszno- wszystko zależy od odpowiedniej i prawidłowej wentylacji i nawilżenia powietrza. buziaki:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Lampy przyniesłam http://hedodesign.pl/lampy/1461-lampa-sufitowa-fonda-lanhen.html do salonu http://hedodesign.pl/lampy/731-lampa-wiszaca.html do jadalni? trochę delikatna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.01.2013 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Dziewczynki odpisze jutro Od wczoraj rana nie miałam netu . Do tego po wczorajszych wizytach w przychodni, za pierwszym razem wypełniłam deklarację a potem za godzinke pojechałam już z Igim rozłożyło i mnie U Igora diagnoza wirus - i takie leki dostał. Ja przechodzę to tak jakby po mnie traktor przejechał . Gorączka tylko w nocy (z moimi ulubionymi majakami i bezsennością ) A w dzien takie oslabienie i ból mięśni że ledwo nogami powłóczyłam Przeleżeć całego dnia się nie dało, bo Igi gorączkował, Oskar co chwilę wołał mama . Tyle co pospałam 2 godziny na Igorowej drzemce. Na szczęście mama była u nas od wczoraj bo bym nie dała rady z dzieciakami szczególnie że Igi wcale dzisiaj się lepiej nie czuł. Jutro Oskaro idzie już do przedszkola, ja walczę sama z Igorem. Nabrałam leków, więc powinnam już jutro jako tako funkcjonować Do jutra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 29.01.2013 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Aguś...zdrówka życzę tobie i dzieciaczkom:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 29.01.2013 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Biedaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 29.01.2013 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Odpoczywaj i zdrowiej kochana:hug:, dzięki za linka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 29.01.2013 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Zdrowka Wam zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 29.01.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Zdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 29.01.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Admete, Oj, to biedna Ty, biedne dzieciaki. Dużo zdrowia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.01.2013 23:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2013 Oj, wy to macie z tym chorowaniem:(, współczuję Zrób sobie kochana, coś rozgrzewającego, mnie dawno temu, tata zrobił pól na pól gorącą herbatę z rumem, na noc, jesssu jakie mocne to było, mało oczy z orbit mi nie wylazły przy piciu, a w gardle paliło jak w piekle, w nocy byłam mokra jak z pod prysznica, ale na drugi dzień wstałam zdrowa. A i profilaktycznie podobno bardzo skuteczny jest balsam kapucyński, tak słyszałam;) i jeszcze łyżkę miodu rozpuścić w letniej wodzie z łyżka soku z cytryny, zostawić na noc, rano lekko można zagrzać i wypić na czczo - to też podobno dobra profilaktyka dla zdrowotności. buziakihttp://www.cosgan.de/images/midi/liebe/a015.gif nie dajcie sie choróbskom:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts