Kasia1719508754 05.02.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.02.2013 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.02.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Aga - czekam i ja:popcorn::popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 :popcorn: :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.02.2013 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Zgrywam zgrywam - fmix mi się wlecze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 05.02.2013 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Lampy wisiały w sklepie obok siebie - nowy nabytek i pierwszy jaki mi się tam spodobał na żywo. Pierwsze lampy na które stałam i się gapiła, chodziłam w koło i oglądałam szczegóły Gdyby wczoraj nie padł temat jednego dużego żyrandolu do jadalni nie brałabym go tam w ogóle pod uwagę (Alu ) W sklepie wisiał w złocie - złoto ładne, nie żółte, tylko takie przygaszone przyjemne dla oka Trzon lampy jest obłożony taflami kryształu - na zdjęciu kiepsko to wygląda - na żywo bomba Klosze są w bardzo delikatnym kremie, czyli idealnie http://i2.fmix.pl/fmi856/44238b7f002434b4511161ca Na zdjęciu wydaje się na maleńką - w rzeczywistości ma 70 cm średnicy i 55 cm wysokości - w zamówieniu można podac dokładną wysokość jaką się chce uzyskać - czyli trzon do regulacji. Tu potrójna w chromie http://i1.fmix.pl/fmi1481/90a7ac090014212451116150 Ma świetny kinkiet do kompletu - i od razu pomyślałam o mojej dolnej łazience - chyba będą idelane Chcę je umieścić w lustrze http://i2.fmix.pl/fmi2893/4ac29d260004676d51116254 I do kompletu żyrandol potrójny - albo coś innego z kryształkami.......... ----------------------------------- I druga lampa - na początku powiedziałam tylko - ładna. Siedziałam w sklepie z godzinę i im dłużej patrzyłam na tą lampę tym bardziej mi się podobała - chrom jest piękny Jest prosta, tylko ta kulka jest takim znacznym ozdobniczkiem. Te cienkie pręciki nadają jej lekkości i to chyba będzie dobre dla salonu - średnica 80 cm Tu na zdjęciu omawiana 5 żarówkowa ale w patynie - brzydka http://i1.fmix.pl/fmi473/c6fe8d9a001f994b511162e6 Tu złoto juz lepiej http://i1.fmix.pl/fmi2852/b9b7f4ba0022234a511166e9 Piątki w chromie nie znalazłam Mam większą lampę http://i2.fmix.pl/fmi1545/7783dc970003914a5111461a lampy firmy amplex Oj strasznie jestem ciekawa co Wy na to Tutaj wiem co bym kupowała - bo widziałam na żywo - mam tez możliwość przymierzenia tej złotej w jadalni i zobaczenia czy zaszaleć z tym złotem Ta wklejona rano seville - ti kupowanie kota w worku bo nie wiadomo jakie to złoto by było - no i te dzisiejsze są zdecydowanie ladniejsze. Nazwa palaze - tej pierwsze, j oddaje jej piekno - jest hmmmmmmmmmmm jak to nazwać - taka dostojna, robi wrażenie i chyba ten efekt mi sie podoba i wrażenia jakie miałam patrząc na nią mówią że to chyba TA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 05.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Ostatnia do jadalni wielożarówkowa super, kinkiety od pierwszej super i ogólnie pierwsza super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 05.02.2013 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Podobnie jak Venuska - pierwsza i ostatnia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.02.2013 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Agus lampy mi sie podobaja:yes: moje jedyne ale to zloty kolor (ja lubie lampy nikiel/chrom/srebro) dlatego tutaj nie jestem obiektywna i nie zwracaj na mnie uwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 05.02.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Aguś lampy cudne, ja mam cały dom w lampach Amplexa, mają mega jakość, ale i ceny są nie małe. To producent z Częstochowy-byłaś tam??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 05.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 aguś ja codziennie zaglądam, czytam , oglądam ale w lampach nie pomogę, one dla mnie wszystkie takie same:eek: ale codziennie jestem:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Aga, To jeszcze zdradź ile kosztują. Bo ja teraz muszę już wszystkie plany robić "z ołówkiem w ręku", a te lampy, które zaprezentowałaś pasowały by mi także nad stół i część wypoczynkową. Jak dobrze zrozumiałam chyba każda z nich ma większy i mniejszy odpowiednik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ruby 05.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Pytałaś, jak mi się podobają wczorajsze lampy. Chyba średnio. 4 błyszczące w jednej linii to za dużo. Bardzo podoba mi się dzisiejszy kinkiet. Bomba! Dorzucam wizkę pierwszej lampy z dzisiaj Wydaje mi się, że bardzo pasuje do kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 05.02.2013 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Fajnie wyglada ta lampa na wizkach Ruby dla mnie chyba powinna byc troszke nizej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 (edytowane) Aga, Znalazłam ostatnią lampę w wersji 5 i 10 chrom: Aga, Już znalazłam ceny Edytowane 5 Lutego 2013 przez illusjon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 05.02.2013 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Aga lampy fajne ale te ceny... nawet się nie wypowiadam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 05.02.2013 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Aguś ,lampy wybrałaś piękne...tę firmę znam doskonale ,dałam namiar już wcześniej u Illusjon ,ale jakoś nie zauważyła mojego wpisu;) Ceny oczywiście mogłyby być niższe ,ale za jakość się płaci:yes:tę podwójną ma Kasiorek-.fantastyczna okazała lampa!!!I jednak jakoś widzę je u Ciebie własnie w chromie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 05.02.2013 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2013 Aguś ,lampy wybrałaś piękne...tę firmę znam doskonale ,dałam namiar już wcześniej u Illusjon ,ale jakoś nie zauważyła mojego wpisu;) Beauty, Bardzo Cię przepraszam za to przeoczenie. Stosowne przeprosiny za tę nieuwagę zamieściłam na swoim wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.02.2013 06:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dzień dobry Odpiszę dziewczynki szybciutko - bo Oskar jak co środa () zrobił bunt i nie poszedł do przedszkola - także dziś 2 ancymony na głowie - ale już zaczynają się ze sobą trochę bawić - więc to może nawet na plus???? Lampy Dziewczyny czyżbym miała wybrane lampy na cały dół? :jawdrop: Nie do uwierzenia co? Nie mogłam spać o te lampy, bo cały czas przesuwały mi się lampecki z ostatnich trzech dni poszukiwań Pozostaje jeszcze kuchnia - ale już chyba dam radę I jeśli zawiśnie lampa w jadalni to z nią pomieszkam jak napisała Beatka i później zdecyduję....... Chociaż czytając pościki doczytałam o propozycji Moni o drugiej mniejszej lampie nad wyspę - czyli trójeczka w chromie - też niezła myśl W jadalni ta 5 złota, w kuchni 3 w chromie...byłoby nawiązanie i nie gryzły by się - zobaczę Ivy lampa którą wkleiłaś jest podobna do mojego wczorajszego znaleziska - czyli byc może będę mieć lampę wyglądającą jak za 7 tyś Dziewczyny dziękuję za wszystkie wklejane lampy - dzisiaj na spokojnie sobie wszystkie pooglądałam Co by czasem nie przegapić jakiegoś rodzynka Ale wczorajsze siedzą w głowie - to dobry znak Natalko nie wiedziałam że są z Częstochowy - tyle razy tam byliśmy, mogłam wcześniej je zobaczyć Bo na stronie sklepu naprawdę nie robią takiego wrażenia jak na żywo I cieszę się Natalko Beauty że piszecie o jakości Ale powiem Wam że widać na żywo że porządne rzeczy są zrobione z mosiądzu Ruby dzięki za wizkę Jeszcze bardziej mnie przekonuje na tak Mam mozliwość pożyczenia tej lampy to sobie na żywo przymierzę i zamówię już z dobrą długością Ilu ceny nie są fajne ale wiem że mają swoją jakość i przede wszystkim wygląd Ja mam wstępnie za 5 żarówkową złotą 1,800 a za chromowaną 2.300, kinkiet 400 - przy całościowym zamówieniu mają się te ceny jeszcze zmniejszyć Przepraszam że nie odpisałam na wszystkie pościki - bo już mnie dzieci ciągną za ręce i nogi Ściskam Was wszystkie i dziękuję za wczorajsze odwiedzinki i dyskusję lampową ================================= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts