narendil 06.02.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga, latarenka mi bardziej leży.Ta lampa jakaś za płaska się wydaje. A obrusiki bomba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.02.2013 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aga, latarenka mi bardziej leży. Ta lampa jakaś za płaska się wydaje. A obrusiki bomba. No dobra dobra już nie szukam i nie kombinuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 06.02.2013 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aguś heyka widzę nadal walczysz z lampami Amplex znam byłam wiele razy ceny jak dla mnie nie do przyjęcia choć zdarzają sie im promocje także zbieraj kasę i zapraszam mamuśki obrus jak dla mnie najładniejszy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2013 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hej Aguś, śliczne obrusiki, ja też po zmianie stołu musiałam wszystkie stare wymienić Na razie mam 3 nowe, ale na tym jeszcze nie koniec:D Ten pierwszy żyrandolik nad stół najbardziej mi się widzi (tylko sporo niżej powieszony niż na wizce) ten piętowy będzie za ciężki moim zdaniem. Nie wiem czy ostatni do wiatrołapu nie jest ciut za bogaty... Moja malutka rada- nie przesadź z ilością kryształków w domu, bo Ci obrzydną szybciej niż myślisz.Takie klasyczne lampy są bardziej ponadczasowe:yes: Miłego dzionka:bye: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 06.02.2013 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Obrus mamy faktycznie bardzo ładny:D Twój też, ale mamci jak dla mnie fajniejszy:D:D Lampa do jadalni super, ale to już pisałam wcześniej :yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 06.02.2013 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Wszystkie obrusiki fajne ale kolor drugiego dobrany genialnie Jak tam dzień z chłopakami upłynął? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EK1719503426 06.02.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Fajne obrusiki, drugi jest moim faworytem.....oj rozumiem dylematy lampowe - obecnie też cierpię na to schorzenie. Serdecznie pozdrawiamE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 06.02.2013 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aguś heyka widzę nadal walczysz z lampami Amplex znam byłam wiele razy ceny jak dla mnie nie do przyjęcia choć zdarzają sie im promocje także zbieraj kasę i zapraszam mamuśki obrus jak dla mnie najładniejszy:yes: To jak w końcu uda nam się zebrać i do Was dojechać to pojedziemy na przegląd lamp - nasze zakupy najwczesniej w marcu/kwietniu więc jeszcze mam czas Hej Aguś, śliczne obrusiki, ja też po zmianie stołu musiałam wszystkie stare wymienić Na razie mam 3 nowe, ale na tym jeszcze nie koniec:D Hej Dzięki za obrusy - jestem naprawdę zadowolona - świetny gruby materiał Rany człowiek mieszkając w małym mieszkanku nie zdawał sobie sprawy ile tego wszystkiego potrzeba żeby stół ładnie wyglądał Ten pierwszy żyrandolik nad stół najbardziej mi się widzi (tylko sporo niżej powieszony niż na wizce) ten piętowy będzie za ciężki moim zdaniem. Ten pierwszy to już chyba ostateczna decyzja Ten piętrowy wkleiłam żeby pokazać jak wygląda ta lampa w chromie - chcę 5 żarówkowa dać do salonu - sztuk dwie Nie wiem czy ostatni do wiatrołapu nie jest ciut za bogaty... Moja malutka rada- nie przesadź z ilością kryształków w domu, bo Ci obrzydną szybciej niż myślisz.Takie klasyczne lampy są bardziej ponadczasowe:yes: Miłego dzionka:bye: Już go odpuszczam i zostanę przy latarence bo tez niezłą cenę na niego dostałam - a może jeszcze da się coś wynegocjowac:) Obrus mamy faktycznie bardzo ładny:D Twój też, ale mamci jak dla mnie fajniejszy:D:D Lampa do jadalni super, ale to już pisałam wcześniej :yes: Cieszę że obrusiki się podobają - dla mnie kolejny duży zakup z listy odhaczony Wszystkie obrusiki fajne ale kolor drugiego dobrany genialnie Jak tam dzień z chłopakami upłynął? A w sumie dobrze Bylismy na dworze - M wyciągnął chłopakom zabawki do piaskownicy i urzędowaliśmy prawie godzinkę - oni się bawili a ja odśnieżyłam wszystko co się dało dookoła domu Fajne obrusiki, drugi jest moim faworytem.....oj rozumiem dylematy lampowe - obecnie też cierpię na to schorzenie. Serdecznie pozdrawiam E Obrusiki polecam jak i obsługę w sklepie A lampy to temat rzeka Już myślalam że będę go tłuc z rok - a tu taka niespodzianka wczoraj w moim sklepie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 06.02.2013 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Dobry wieczór przyszłam powiedzieć Cieszę się z Twoich lamp! Najciemniej zawsze pod latarnią Kolejna sprawa odhaczona. Czego teraz szukamy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 06.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Czego teraz szukamy? :popcorn: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 06.02.2013 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hellooooo:hug: Nie nadrabiam, Agus bo bym siedziala do rana, takie mam zaleglosci:D zadzwonie juterko, bedzie prosciej:Dbuziaki zostawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 06.02.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Aguś.drugi obrus -rewlacja! Napisz mi jaki on ma kolor ,chodzi mi o nazwę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 06.02.2013 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Obrusy fajne:yes: a ostatnia lampa jakos nie do konca mi pasuje za to latarenka jak najbardziej na TAK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 06.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2013 Hej Aguś Bardzo sie cieszę,ze pojawili się fajni i Tobie podobającu sie kandydaci lampowi Wiem jak taka "niewiedza" męczy Ja niecierpię nie wiedzić Wiec dla mnie kazde znalezisko to ulga Obrusy fajne Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.02.2013 05:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Dobry wieczór przyszłam powiedzieć A ja mówię dzien dobry Cieszę się z Twoich lamp! Najciemniej zawsze pod latarnią Kolejna sprawa odhaczona. Czego teraz szukamy? :popcorn: J odpowiedział że "kasiorki" Ale tak naprawdę po chwili zastanowienia wychodzi że największe wybory mam wreszcie za sobą Teraz już w większości same dodatki Hellooooo:hug: Nie nadrabiam, Agus bo bym siedziala do rana, takie mam zaleglosci:D zadzwonie juterko, bedzie prosciej:D buziaki zostawiam;) To czekam Aguś.drugi obrus -rewlacja! Napisz mi jaki on ma kolor ,chodzi mi o nazwę ... Beatko ten drugi cały zrobiony z jednego materiału, ramka jest wywinięciem na lewą stronę Nazywa się VELAZQUEZ Obrusy fajne:yes: a ostatnia lampa jakos nie do konca mi pasuje za to latarenka jak najbardziej na TAK Zostajemy przy latarence Hej Aguś Bardzo sie cieszę,ze pojawili się fajni i Tobie podobającu sie kandydaci lampowi Wiem jak taka "niewiedza" męczy Ja niecierpię nie wiedzić Wiec dla mnie kazde znalezisko to ulga Obrusy fajne Buziaki Hej Karola - tylko Ty swoje wybory i decyzje podejmujesz z szybkością torpedy a ja ślimaka ================================ Dziewczynki i chłopcy zostawiam torcik na poczęstunek z okazji mojej dzisiejszej osiemnastki http://i1.fmix.pl/fmi1805/ac4e644900072f1a5112af10 A ja czekam na mój prezent - czyli stolarza z frontami i szafkami do górnej łazienki, mam nadzieję że kuchnię tez dokończy - zapomniałam dopytać . Od dzis zaczyna mi sie bieganina bo szykuję imprezkę na 40 osób w sobotę i muszę zacząć gromadzić jedzenie żeby tą zgraję wyżywić Także i sprzątanie i latanie po sklepach przez 3 dni............. Ale posprzątam więc na nowe fotki możecie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 07.02.2013 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aguśka, wszystkiego naj, naj, naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 07.02.2013 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 [TABLE=width: 440] [TR] [TD=class: td_show_tlo, width: 440, bgcolor: #F5F9FA]Życzę Ci, abyś w tym odwróconym, pokręconym świecie potrafiła odnajdywać pewny grunt pod stopami. Abyś zawsze wiedziała po co i dla kogo warto żyć i o co walczyć. Abyś kochała i była kochąną Życzę Ci marzeń wielkich i odważnych i odwagi by je spełniać. Aby to o czym tak marzysz się spełniło, a to co tak kochasz, aby Twoje było:) Żyj tak, aby każdy kolejny dzień, był niesamowity i wyjątkowy. Wypełniaj każdą chwilę tak, aby potem wspominać ją z radością. Szukaj w sobie siły, entuzjazmu i namiętności:) Próbuj życia i układaj je w swój własny sposób. Żyj najpiękniej jak umiesz- po swojemu. Spełniaj się! Żyj mądrze i dokonuj odważnych wyborów. Próbuj, bo jeśli nie będziesz próbowała, nie będziesz wiedziała co tracisz... Idź przez życie z odwagą w sercu, otoczona ludźmi, których kochasz... [/TD] [/TR] [/TABLE] http://streemo.pl/Image/722499_m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Leia 07.02.2013 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Aguś STO LAT !!!!!!!!!!!! STO LAT !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://img.1gif.pl/urodziny/urodziny-14.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 07.02.2013 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Aga wszystkiego najlepszego! Życzę Ci samych szczęśliwych dni!!! http://gify.magazynek.org/pictures/Emotikony/%C5%9Awi%C4%99ta/Urodziny/004.gif Edytowane 7 Lutego 2013 przez Nesska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 07.02.2013 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2013 Wszytskiego najlepszego z okazji 18-stych urodzin http://torcikomania.blox.pl/resource/agnieszka.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts