Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Narendil Alu Leia Nesska ivy Beatko Martuś reni yokasiu Emilko Two Mirelko Natalko Mróweczko Ilu Bastki Vesilko MadziuZ Madziu Pasiulku Silver Moniko Agusiu Maju Karola

dziekuję Wam wszystkim razem i każdej z osobna za życzonka :hug: :hug:

Moje prezenty się robią przy dużej ilości wiercenia, brudzenia i ogólnego zamieszania :lol2:

Mam nadzieję że do soboty wszystko ogarnę :lol2:

Olu Joanko (a co tam ten stolarz znowu u Ciebie nawywijał :() Amlta marimag(zarąbiste zdjęcie :lol2:)

Hazelko(jedziemy :yes:) Kasiu dziekuję za życzenia :hug: :hug: :hug:

Karola dzieki za cynk "majowy" :lol:

Karola Aniu prezenciki zamontowane :yes: - wszystko chyba tak jak chciałam :lol:

Dowiem się jak ogarnę burdel i wszystko wyjdzie na wierzch ;)

Frony dawaly jeszcze troche lakierem i Igi dostał napadu kaszlu od tego smrodu :o:

W nocy jechaliśmy z nim w łóżeczku do J do pokoju, leki na kaszel........itd itp - ja nieprzytomna a roboty mam tyle dzisiaj że szok.

Kończe kawę i jadę zawieźć Oskara do przedszkola i zakupy

Mamy dzisija jeszcze jasełka w przedszkolu - Oskar jest Józefem :cool: - także mój dzień na sprzątanie trochę się skrócił :(

Jak ogarnę to cyknę fotki - czyli dziś albo jutro.

Zmykam bo czasu mało..................:bye:

Zębów na razie nie wybiłam ale z językiem wywieszonym latam.

Zaliczone

przedszkole po raz pierwszy

galeria, tesco, gdzie szybkie zakupy i odebranie kurtki która oddałam do prania i uwaga rozcieli mi ją przy guziku na przodzie na jakieś 4 cm :mad: :mad: :mad:

mam rozmawiać z panią kierownik - ale co to da????oddzadzą kase za kurtkę? -wątpię :sick: - wiecie jak to działa w takich wypadkach???::confused::confused::confused:

potem Lidl

giełda po 40 jajeczek

apteka

mięsny

i sklep z fugami i impregnatami

teraz kawa i tyle co zdołamy z mamą zrobić przez dwie godziny.........................i do przedszkola na jasełka :)

a i mały zonk stolarza - nierówne przywiercenie uchwytów na drzwiczkach od szafy - jak Wam pokaże jak to się usmiejecie ;) - 2 fronty do wymiany :sick: