Magdzinska 11.02.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Widziałam Cię:D Pierwszy raz :yes: Szafy super- wszystkiee!!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 11.02.2013 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Widziałam Cię:D Pierwszy raz :yes: Szafy super- wszystkiee!!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.02.2013 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga jaka Ty fajna laska jesteś!!!! A co się w paluszka stało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga, śliczniejsza jesteś niż pamiętam Szafy świetne! Ta w wiatrołapie lekko we wrzos wpada, czy to tylko kwestia zdjęcia? Oskarowa fala śmieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 11.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga wspaniali jesteście !!!! Tacy szczęśliwi :yes: No cóż stolarz był w sobotę spakował część kuchni do poprawki czekam........ ma być w piątek. Mówi ,że wszystko da się zrobić już jest połowa lutego Też mam to coś niebieskiego:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 11.02.2013 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Cześć Agnieszko fajnie Cię zobaczyć, no i jeszcze w nowym domu Szafy wyszły rewelacyjnie bez wyjątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.02.2013 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Nessko Emilko ivy Madziu dzięki http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Nessko byliśmy w starej Hawanie - nawet nie wiem jak to się teraz nazywa I też nie mam pojęcia co na mieście słychać Na buty mam 3 duże szuflady - chyba na bieżące buciki wystarczy - chyba że chłopaki zaczną mi się stroić A paluszek rozcięłam przy otwieraniu prezentu nożem bo nożyczek w pośpiechu nie mogłam znaleźć Prezenty obfocę jutro Z szaf nawet jeszcze nie skończonych jestem bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 11.02.2013 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga - załapałam się na zdjęcia i powiem, że uderzyło mnie, jacy Wy jesteście SZCZĘŚLIWI, to z Was aż wypływa. Jeśli wcześniej wyglądałaś na zadowoloną, to teraz widać jak bardzo jesteś happy. Daj trochę szczęścia, wyszli ze dwa fluidy:D Szafa boska:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.02.2013 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga, śliczniejsza jesteś niż pamiętam No cioś Ty Szafy świetne! Ta w wiatrołapie lekko we wrzos wpada, czy to tylko kwestia zdjęcia? Oskarowa fala śmieszna Ten kolor taki kameleonik - ale z tym wrzosem chyba masz rację - gdyby nie fotel w życiu bym nie pomyślała o takim kolorze - a jak dla mnie bomba - na żywo jest super Czy pasuje z fotelem?sama nie wiem - ale najwazniejsze że front jest ok - bo to trudno byłoby już zmienić ;0 Aga wspaniali jesteście !!!! Tacy szczęśliwi :yes: dzięki No cóż stolarz był w sobotę spakował część kuchni do poprawki czekam........ ma być w piątek. Mówi ,że wszystko da się zrobić już jest połowa lutego To dzisiaj go dobiłam dzwoniąc i mówiąc że 6 drzwiczek z witrynami jest w innym kolorze Plus obita szafka w łazience plus 2 fronty u chłopaków do wymiany - chyba pan K zacznie bardziej uważać I kurcze mam nadzieję że wszystko u Ciebie poprawi - bo przeciez Ci pana poleciałam Też mam to coś niebieskiego:lol2: - pytałam czy nie ma czegoś innego - i niestety nie ma Cześć Agnieszko fajnie Cię zobaczyć, no i jeszcze w nowym domu Szafy wyszły rewelacyjnie bez wyjątku Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.02.2013 19:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga - załapałam się na zdjęcia i powiem, że uderzyło mnie, jacy Wy jesteście SZCZĘŚLIWI, to z Was aż wypływa. Jeśli wcześniej wyglądałaś na zadowoloną, to teraz widać jak bardzo jesteś happy. Daj trochę szczęścia, wyszli ze dwa fluidy:D Szafa boska:yes: Chyba pomału zaczynamy odżywać Warto było się dziś i wczoraj przemęczyć za tę noc ze znajomymi i dwoma godzinkami na parkiecie w knajpie Fluidy wysyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 11.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga zdradź które urodzinki teraz miałaś (było czy nie było? nie pamiętam już mi się miesza wszystko na tym forum ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 aga:wave: i ja sie zalapałam i na ciebie, twojego M i synka:):) a ty nie wyglądasz absolutnie na przemęczoną szkoda,że reszty nie pokażesz:) oczywiście palca ucietego zauważyłam:D juz myslałam , że przy pichceniu ucięłas:( A fala u Oskara tak wyszła:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 11.02.2013 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Wrzos jest ładny. A pytałam, bo mam w pamięci bardzo ciemne fronty. Chyba przegapiłam zmianę. Albo skleroza taka wielka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 11.02.2013 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga zdradź które urodzinki teraz miałaś (było czy nie było? nie pamiętam już mi się miesza wszystko na tym forum ) Zobacz w adresie mail w sygnaturze aga:wave: i ja sie zalapałam i na ciebie, twojego M i synka:):) a ty nie wyglądasz absolutnie na przemęczoną szkoda,że reszty nie pokażesz:) Monia jak zrobię zlot to sama na żywo zobaczysz oczywiście palca ucietego zauważyłam:D juz myslałam , że przy pichceniu ucięłas:( Aż dziwne że nic sobie nie zrobiłam - jak mam takie zdolności Wrzos jest ładny. A pytałam, bo mam w pamięci bardzo ciemne fronty. Chyba przegapiłam zmianę. Albo skleroza taka wielka Wiesz co nic nie zmieniałam - tylko na pasku od farby gdzie kolor wybierałam był faktycznie ciemniejszy - takie wrażenie i na żywo i na zdjęciach, stolarz zrobił próbkę i wyszła taka jasna - sama byłam zdziwiona i sprawdzałam czy się któreś z nas nie pomyliło Ale zdecydowaliśmy że nie bierzemy nic ciemniejszego bo w wiatrołapie jest bardzo ciemno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 11.02.2013 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Szafy fajne fala tez ale Wasza 3 (a wlasnie dlaczego tylko 3?) wyglada na bardzo szczesliwa Rodzinke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 11.02.2013 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga ty za szybka jesteś ...z twoim Adhd trochę się dziwię ,ze wszystkich gości na disco do Kazimierza nie zaciągnęłas:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 11.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 szafy rewelacyjne, bardzo lubię takie zabudowy:yes: chłopaki mają ogrome te pokoje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 11.02.2013 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 aga Ty szczylówa jestes Sliczne ujęcie Twoje to ostatnie, super, ze imprezka sie udała ja z tych leniwych - nie lubie " na miasto" jeździć nie, żebym miała z kim dzieciaki zostawic, haha szafa wiatrołapowa ma świetny kolor - to lakierowany mdf? u chłopaków tez szafy w skosy się fajnie wpasowały, a z pana to niezła ofiara jak tyle usterek jest :/ my mamy ten pasek przy cokole przezroczysty - troche kulawo, że do białych mebli dał niebieski i innego nie ma... wg mnie, nie chce mu się szukac - bo skoro ja mam przezroczysty, kilka osób pisało, że też ma to znaczy, ze takie sa powszechne dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 11.02.2013 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Aga, ale miło Was widzieć takich szczęśliwych! Jak świeżo zakochani :hug: Szafa wiatrołapowa bardzo oryginalna. Podoba mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2013 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Hejka Aguś, śliczne fotki http://emoty.blox.pl/resource/loveit.gifhttp://emoty.blox.pl/resource/loveit.gif Bardzo się ciesze, ze się wyszaleliście i troszkę sobie odpoczęłaś od codzienności:hug: Szafa wyszła super i jedna i druga. Warto było czekać Tylko co z tym stolarzem? tyle poprawek?:wtf:Chyba za dużo mu dałaś zarobić Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts