Natalia Stanko 13.02.2013 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aguś -mogę Cię prosić o radę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 13.02.2013 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Witam,wpadłam się przywitać i wreszcie coś napisać bo podczytuję Cię już od dawna:)pozwolisz ,że będę wpadać od czasu do czasu:D pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 13.02.2013 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aga czy Ty widziałaś taka kuchnię????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.02.2013 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aguś...łazienka rewelacja!! Cudna! A na fotki wasze znowu się nie załapałam:(Uściski zostawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 13.02.2013 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Łazienka rzeczywiście radosna, kolorowa, a jednocześnie nie dzieciowa w taki dosłowny, oczywisty sposób. Na pewno świetnie posłuży chłopakom długi czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 13.02.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Mi łazienka się podoba bardzo - zwłaszcza te czerwone akcenty - świetnie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 13.02.2013 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 (edytowane) Aga łazienka chłopaków bardzo wesoła . Mam jeszcze pytanko odnośnie okna nad wanną (wiesz, że tez tak mam i chwalę sobie baaaaardzo) - jakie ono ma rozmiary ? Wygląda na ogromne ! Okno spore 140/90 - jak J nie pomylił Twoje okienko pamiętam i to jak chwaliłaś kąpiele przy gwiazdach Łazienka chłopaków super, bardzo mi się podoba Mam nadzieję, że chłopakom również Oj podoba się bardzo Igi upodobał sobie ten kącik pod prysznicem - uwielbia się tam chowac i stroić miny przez szybę Nie wiem jak inne kuliżanki, ale ja wybaczam Aga, normalnie dech mi zaparło Jest RE-WE-LA-CYJ-NIE Świetnie to wszystko zestawiłaś. Kochana, warto było się męczyć, czekać na płytki, kombinować. Chapeau bas Aniu bardzo bardzo dziekuję Płytki razem wybierałyśmy Oooo już widzę pralkę - skryła się za umywalkami Łazienka chłopców PIĘKNA !!!!!!!! Aguś gzie kupiłaś niebieski zestaw łazienkowy Dzieki Ten zestaw kupiłam w tkmaxie a firmy kela Pan K. rozchorował się bidulek w piątek nie przyjedzie pewnie ma pilniejsze roboty Zapomniał,że w ubiegłym tygodniu też tłumaczył się chorobą ale wymusiłam przyjazd i okazało się że wyzdrowiał Aguś mam nadzieję że wszystko nam poprawi chociaż gonią nowe zlecenia. Agus decyzja była moja U mnie zapowiada się dopiero na marzec Ręce mi już opadają Przecież wszystko miało być na grudzień Ale najwazniejsze i mam nadzieję że wszystko będzie poprawione i będziemy koniec końców zadowolone Miłego dnia A ja miłego wieczorku życzę :hug: http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Aguś -mogę Cię prosić o radę? U Ciebie? Jak dziś nie zdążę to z samego rana Witam,wpadłam się przywitać i wreszcie coś napisać bo podczytuję Cię już od dawna:)pozwolisz ,że będę wpadać od czasu do czasu:D pozdrawiam Aniu Witam serdecznie Zaglądaj w każdej chwili Aga czy Ty widziałaś taka kuchnię????? Lampy cudne Aguś...łazienka rewelacja!! Cudna! A na fotki wasze znowu się nie załapałam:( Uściski zostawiam:) Beatko foteczki zaraz polecą Łazienka rzeczywiście radosna, kolorowa, a jednocześnie nie dzieciowa w taki dosłowny, oczywisty sposób. Na pewno świetnie posłuży chłopakom długi czas Dzieki Dropku Mi łazienka się podoba bardzo - zwłaszcza te czerwone akcenty - świetnie wyszło Dzięki Powiem Ci że na żywo ten kolor jest bardzo dominujący, dziewczyny piszą energetyczny - to chyba dobre określenie - różni się od kaloryfera - ale w ogóle się nie gryzie - jestem zadowolona z wyboru ==================================== Dziewczynki zdałam sobie sprawę że mam straszne zaległości u Was Czasu wcale nie zrobiło się więcej po przeprowadzce. Dużo rzeczy nadal do wybrania a do komputera nie mam kiedy przysiąść nie mówiąc już na spokojnym poczytaniu u Was czego mi bardzo brakuje Jutro mamy wizytę u laryngologa i zapadnie decyzja czy idziemy z Oskarem na zabieg - ale to chyba przesądzone - wiem wiem że łatwy zabieg, że po nim mały mi odżyje, przestanie się męczyć przy oddychaniu i najwazniejsze że będzie normalnie słyszeć. Mam też rozmowę z panią psycholog w przedszkolu o płaczki Oskarowe - ostatnio zdarza mu się często płakać o byle co. I mamy problem z wyjściem do przedszkola - chce zostać w domu, a po drodze płacze za mną W przedszkolu bawi się normalnie, dalej jest na pierwszym miejscu we wszystkich zadaniach i zabawach - ale cosik jest nie tak - albo taki okres, albo przeżywa jeszcze przeprowadzke(uwielbia być w domu ) albo chodzi o ten słuch - sama nie wiem - zobaczymy co pani powie. Ja tam podświadomie czuję że chodzi o ten nieszczęsny migdał i odreagowywanie z całym zamieszaniem przeprowadzkowym. Oskar jest bardzo wrażliwym dzieckiem...........także te rzeczy mi jeszcze mocno zaprzątają głowę ======================== Udało mi się dzisiaj posprzątać kuchnię więc przedstawię Wam moje cokoły - które jak już pisałam są chyba w ciut innym kolorze I moje prezenty urodzinowe Koleżanka zapytała na imprezie"czy Ty nie mogłaś poprosić o jakąś torebkę czy perfumy:o" - Wy dobrze wiecie że nie Chlebak http://i1.fmix.pl/fmi1047/a1cdd546002231c7511bc886 http://i2.fmix.pl/fmi814/e850dff100282341511bedf1 Potrzebuję 3 doniczek pod okno na moje kwiatuszkowe prezenty i dzbanka na kwiaty cięte http://i1.fmix.pl/fmi123/4b8e37d500226310511bcd96 Drugi prezencik to dozowniczek na mydło i nie uwierzycie różni się kolorem od srebra baterii Miał być do małej łazienki dla gości ale chyba zostanie w kuchni bo tu najmniej to rzuca się w oczy (oczywiście tylko ja widze różnicę ) http://i1.fmix.pl/fmi2967/9f10006a001f555b511bc8e9 http://i1.fmix.pl/fmi322/e8e2a47f00077fbf511bcdaf sesja w małej łazience nie smiejemy się na zdjęciach nie widac ale ma taka kropelkę złota?miedzi? http://i1.fmix.pl/fmi2533/9a7f97b90021f7cd511be7c9 http://i2.fmix.pl/fmi1475/0089b90f0025bb50511be7e7 i uchwycik na ręczniczek jeszcze nie przykleiłam http://i3.fmix.pl/fmi407/40267de00007d102511be808 I przycisk na gebericie http://i2.fmix.pl/fmi1845/2423e8d4001de76c511be821 Ale co z tego jak drzwi brak i na tygodniu sie korzystać nie da bo MM latają w te i wewte (dzisiaj jestem po małym spięciu z panami MM - już nie będzie chyba tak miło ale mnie już zaczyna szlag trafiać i wystarczy jedna mała rzecz do wywołania burzy ) ------------------------------------------------------------- reszta kuchni jutro bo M mnie zawołał do płytek marmurowych na geberit zmykam dobrej nocki Edytowane 13 Lutego 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.02.2013 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aguś...normalnie dech zapiera jak ogląda się takie foty!!!!!!!!! CUDNIE U CIEBIE!!! A kuchnia .....!!!!!!! Dzięki i czekam niecierpliwie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 13.02.2013 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Agus super masz domek Jak dlugo jeszcze MM beda z Wami mieszkac? Duzo im jeszcze zostalo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 13.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aga...nie dostałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamilcia 13.02.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2013 Aga i u mnie z czasem krucho - dodatkowo w domu pracuje plus wykańczam różne mniejsze i większe detale tak więc się nie przejmuj - życie. Oskarowi na pewno zabieg pomoze - bo jak ze słuchem problem to nie ma co czekac - takie maluchy dobrze znoszą zabiegi - Bartek po 2 dniach nie pamiętał, że w ogóle był w szpitalu -a przyjmowali go w same urodziny ! łazienka chłopaków super - ja- nieprzepadająca za nowoczesnością- chętnie bym taka zrobiła swoim- gdyby mieli szanse na osobną łazienkę, haha prezenty trafione widac też bym wybrała cos do domu-albo ewentualnie normalna maszynę do szycia- składkowo rzecz jasna - bo mam dziecięca janome mini i mi coś nie wystarcza z kurtka jaja sobie robia w pralni, ale w sieciówkach tak to jest- ekspedientka nic nie może, pracuje tam pewnie za marne grosze - uszkodził nie wiadomo kto, a własciciel to widmo ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2013 00:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Hej Aguś, piękne prezenty, a łazieneczka i kuchnia aż pachną świeżością Nie cackaj się z Panami MM, bo to jednak Ty im płacisz, a nie on Tobie. Im jest się milszym i bardziej ludzkim, tym bardziej oni to wykorzystują i partolą robotę. Nie wiem o co Wam poszło, ale moja rada- trzymaj ich krótko na dystans i pilnuj terminów! Trzymam kciuki za zabieg Oskarka:hug: na pewno będzie wszystko w porządku:) Mam też nadzieję, że z płaczem się uspokoi-przeprowadzka i choroba to wytaczający stres dla takiego malucha:( Miłego poranka Aguś i trzymaj się ze wszystkim:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2013 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aguś...normalnie dech zapiera jak ogląda się takie foty!!!!!!!!! CUDNIE U CIEBIE!!! A kuchnia .....!!!!!!! Dzięki i czekam niecierpliwie:) Aga...nie dostałam:( Dzieki privka już wysłałam wczoraj zapomniałam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Agus super masz domek Jak dlugo jeszcze MM beda z Wami mieszkac? Duzo im jeszcze zostalo? W sumie to cholera wie ile im to zajmie W dolnej łazience, obudowa wanny i płytki na gebericie i ławeczce - w sumie nie dużo - z płytami trzeba jechać do zakładu kamieniarskiego żeby docieli. A duży M miał położyć listwy, skończyć malowanie, holu, schodów i glifów na dole, sztukateria na holu i chyba tyle. Mają czas do końca miesiąca bo już powiedziałam że to jest ostateczny termin Aga i u mnie z czasem krucho - dodatkowo w domu pracuje plus wykańczam różne mniejsze i większe detale tak więc się nie przejmuj - życie. . Wiem Ale ta gonitwa jest czasem męcząca Oskarowi na pewno zabieg pomoze - bo jak ze słuchem problem to nie ma co czekac - takie maluchy dobrze znoszą zabiegi - Bartek po 2 dniach nie pamiętał, że w ogóle był w szpitalu -a przyjmowali go w same urodziny ! Tez mam nadzieję że wszystko przebiegnie gładko i szybko. Ale wiesz jak człowiek się martwi i myśli jak to będzie łazienka chłopaków super - ja- nieprzepadająca za nowoczesnością- chętnie bym taka zrobiła swoim- gdyby mieli szanse na osobną łazienkę, haha prezenty trafione widac też bym wybrała cos do domu-albo ewentualnie normalna maszynę do szycia- składkowo rzecz jasna - bo mam dziecięca janome mini i mi coś nie wystarcza z kurtka jaja sobie robia w pralni, ale w sieciówkach tak to jest- ekspedientka nic nie może, pracuje tam pewnie za marne grosze - uszkodził nie wiadomo kto, a własciciel to widmo .. wiem i to mnie wkurza Hej Aguś, piękne prezenty, a łazieneczka i kuchnia aż pachną świeżością dzięki Nie cackaj się z Panami MM, bo to jednak Ty im płacisz, a nie on Tobie. Im jest się milszym i bardziej ludzkim, tym bardziej oni to wykorzystują i partolą robotę. Nie wiem o co Wam poszło, ale moja rada- trzymaj ich krótko na dystans i pilnuj terminów! Aż napiszę bo mnie nerw trzyma od wczoraj Dobrze wiedza że drzemka Igora jest w południe i że trzeba być cicho. M zaczał kłaśc listwy i od paru dni jeżdżę z łóżeczkiem Igora po pokojach. Jego rytuał zabawy przed spaniem w pokoiku został zaburzony i miałam wczoraj problem z uspieniem go . Po pół godzinie płaczu malucha, M pyta czy może wiercić . Powiedziałam że koniec z przenoszeniem go z pokoju do pokoju i że w tym czasie co on śpi może robić coś innego na dole. Drugi M jak powiedziałam że teraz ma się nie tłuc wywalił oczami - a co chcwilę gdzięś jeździ do banku, do urzędu...i nie ma dzień, półtora w tygodniu Spytałam też dlaczego wychodzą z pokoju dopiero o 8 skoro wczesniej jak jeszcze nie mieszkalismu chwalili się że robią nawet o 5 - 6 rano Mają pretensje że muszą robić przerwy w robocie a siedzą rano i nie wiadomo co robią . Sami są winni opóźnieniu i wiedzieli że trzeba będzie pójść na kompromisy - czy ja z dziećmi na nie nie idę mieszkamy w syfie, z brudną podłogą i kurzu ...................... Jeszcze 2 tygodnie i koniec - zrobią ile zdążą - resztę dokończą (mam nadzieję) jak pojedziemy w lato na wakacje Trzymam kciuki za zabieg Oskarka:hug: na pewno będzie wszystko w porządku:) Mam też nadzieję, że z płaczem się uspokoi-przeprowadzka i choroba to wytaczający stres dla takiego malucha:( Miłego poranka Aguś i trzymaj się ze wszystkim:hug: dzięki Agusia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 14.02.2013 06:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 biedactwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2013 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 ŻYCZĘ WSZYSTKIM WSPANIAŁEGO DNIA ZAKOCHANYCH http://i2.fmix.pl/fmi2748/baa521a4000e05f3511c82b7 Dla mnie i J to szczególny dzień bo mamy 10 rocznicę bycia razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2013 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 biedactwo Biedni MM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.02.2013 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Gratulacje;)))) u nas 3 zareczyn. Agus i dziewczyny ja z doswiadczenia powiem ze teraz to i Aga zależna i MM od Agi. Wyobrazcie sobie większą sprzeczke, MM sie obrażają i nie kończa pracy wcale, teraz szukaj ekipy ktora po kimś będzie kończyć i poprawiać. Prawie nikt nie chce sie tego podjąć i rozliczanie tylko w ryczalcie:sick:Nam przez to na drzwi właśnie nie starczylo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2013 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aguś Kuchnia i łazinka dopieszczone, az miło Ślicznie i już! Jeżeli chodzi o MM ,to uważam,ze masz całkowitą racje. Od poczatku znali termin waszej przeprowadzki, poczatkowo przecież deklarowali,zę do listopada sie wyrobia ze wszytkim, wiedzieli ,zę macie małe dzieci,że zależy Wam na czasie, a w tzw. międzyczasie wzieli jeszcze inne prace.... Teraz im też powinno zależeć ,żeby zakończyć to jak najszybciej! A Przewracanie oczami i inne kiedy chodzi o dżemkę dziecka itp. dla mnie nie do przyjęcia.... muszą sie teraz też dostosowac, wczęsniej mieli dom tylko dla siebie i wtedy było zapierdzielać, a teraz bez dyskusji i do roboty, bo Ty się z nimi na wspólne mieszkanie nie umawiałaś Trzymaj się dzielnie to jeszcze chwila i pójdą w ... no do domków swoich Buziaki :**** Wszstkiego naj z okazji 10 rocznicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariomili 14.02.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Kuchnia sie swieci jak nie powiem co i komu Dobrze, ze sobie porozmawialas z MM, niech sie streszczaja i niech zwolnia pokoj dla gosci:D Przypomnialas mi ze my w tym roku tez 10 rocznice mamy, ale nie dzisiaj:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 14.02.2013 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aguś dzisiaj na West. jest takie lusto http://img837.imageshack.us/img837/2967/pltd804ww98xdxfr1produc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts