monika996 14.02.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 aguś ty powinnaś ich wyprowadzić:yes: koniecznie do garżu, albo jakiejś szopy..... ja na pewno nie trzymałabym ich w domu. zawsze możesz znależc kogoś innego w zastępstwo. :yes::yes: i wswzystkiego naj z okazji rocznicy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.02.2013 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Monia a miałaś taką sytuację? bo ja miałam i znalezienie zastępstwa na takim etapie proste nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 14.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Przyszlam z lustrem sloncem ale Karolinka mnie wyprzedzila A wiec wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Agus dla Ciebie i J Mam nadzieje ze3 MM wzieli sobie do serca Twoje slowa i teraz szybko skoncza.... bo to jak sie zachowuja jest nie do przyjecia:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nesska 14.02.2013 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aga ja się zgadzam z moniką też bym ich w domu nie trzymała Im po prostu u ciebie jest za dobrze więc po co mają się śpieszyć, ciepło, robota jest -zapewne innych zleceń teraz by nie mieli więc może oni chcą u ciebie przezimować? Edit: Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy :D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 14.02.2013 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aguś łazienka chłopaków boska, jeszcze nigdy nie spodobało mi się połączenie z czerwienią, a u ciebie:jawdrop::jawdrop: szafa fioletowa zajebista i szafy w pokoju chłopaków też zajebiste, coraz piękniej u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 14.02.2013 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Coraz ślicznie, przytulniej u Ciebie:yes::yes: Kuchnia z dodatkami i tymi wszystkimi pierdółkami cudna!!!!:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.02.2013 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aga ja Cie podziwiam za cierpliwość - mi też kończyli w domu jak mieszkałam i szczerze mówiąc nikt z robotników nie spał u nas dłużej niż 1 noc - dojeżdżali czasem z drugiego końca miasta i zawsze byli raniutko żeby zdążyć przed korkami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bogumil 14.02.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aguś...WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI WASZEJ ROCZNICY!!!! http://img831.imageshack.us/img831/9651/64763393.jpg Dziękuję za priv:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Monia a miałaś taką sytuację? bo ja miałam i znalezienie zastępstwa na takim etapie proste nie jest Nvenusko oczywiście ,że nie mialam . bo moi pracownicy dojeżdzali do domu:) a MM wygodnie u Agi i oby jeszcze pol roku u niej nie mieszkali:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.02.2013 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Monia ja nie pytam czy pracownicy dojeżdżali tylko czy miałaś sytuację że się np pokłóciłaś z robotnikami lub dałaś im luz a oni albo się obrazili albo już nie wrócili? Oczywiście ja wiem, że MM grubo przesadzają, ale realia są jakie są. Bardzo ciężko jest znaleźć ekipę która skończy pracę innych, o docierkach już nie mówię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 14.02.2013 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Dziewczynki miałam bardzo zabiegany dzień Jak wyszłam o 10 tak wróciłam po 17. Załatwiłam wszystko co zaplanowane Rozmowa z panią psycholog w przedszkolu rozwinęła się prawie na wszystkie obszary z naszego życia - także wyszłam ogólnie podbudowana z nowymi siłami Z panią laryngolog jesteśmy umówione na za tydzień w szpitalu na omawianie szczegółów zabiegu. Póki co terminy są na koniec roku(nic nowego w naszej służbie zdrowia ale podejrzewam że gdzieś nas wczesniej wciśnie. Bardzo dziękuję za życzenia walentynkowo - rocznicowe :hug: Z J właśnie sobie drinkujemy przed snem Dlatego mój post szybki i zwięzły. Jutro postaram się wczytać w Wasze posty i poodpowiadać Wrzucę jeszcze zdjęcia cokolików i dorobionych witrynek. http://i2.fmix.pl/fmi170/1148ab21000039e3511be64a I tu jeszcze pytanko widzimy różnicę w kolorze???? Ja na żywo w świetle dziennym widzę Dopiero jak pan dowiózł górne witrynki zdałam sobie sprawę z tej róznicy. Wczesniej myślałam że to przez szyby.........przez inaczej odbijające się światło A tu jednak ten kolor jest ciut inny http://i3.fmix.pl/fmi1160/0eee97620008b2bd511be66e http://i1.fmix.pl/fmi2737/44a8a2a300151b97511be689 http://i2.fmix.pl/fmi1537/323d5beb000d4e10511be6a4 http://i1.fmix.pl/fmi214/cf1cc822000bf914511be6f9 http://i3.fmix.pl/fmi702/3506097f00013a8b511be715 http://i2.fmix.pl/fmi174/cc3b198a0026f0b6511be734 http://i1.fmix.pl/fmi1332/90502f1700086ad7511be75f http://i2.fmix.pl/fmi2656/b949a16700025e9f511be794 http://i1.fmix.pl/fmi1837/62b81cb000299cc0511be7a9 =========================== Kupiłam sobie na Walentynki 3 garnki i 4 zestawy pojemników do kuchni Jutro planuję wielkie układanie i sprzątanie w szafkach w kuchni - bo jak podczas przeprowadzki na szybko wszystko powrzucałam tak do tej pory wszystko tak leży Aaaaaaaaaaaaa i lustro które Karola wkleiła - bosssssssssssskie - już się napaliłam mimo że mam zakaz zakupowy Ale jest białe - a na zdjęciu wygląda na srebrne -a chyba w tym kolorze bym chciała Ok zmykam miłego wieczorku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 AGA A WIESZ ,ŻE TY MASZ MOJĄ STARĄ KUCHNIĘ Boże taka zakręcona jestem ,że zauważyłam teraz:lol2: ja mialam tylko rzezbienia na koncach mebli i na wyspie:yes: nie widzę różnicy kolorów, na zdjęciach nie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Monia ja nie pytam czy pracownicy dojeżdżali tylko czy miałaś sytuację że się np pokłóciłaś z robotnikami lub dałaś im luz a oni albo się obrazili albo już nie wrócili? Oczywiście ja wiem, że MM grubo przesadzają, ale realia są jakie są. Bardzo ciężko jest znaleźć ekipę która skończy pracę innych, o docierkach już nie mówię miałam . obrazili się i poszli siną dal:yes: jeden fliziarz, bo kazałam mu wykuć płytkę......nie wrocił i ślusarz , bo ośmieliłam się targowąc . Ale skoczył wszystko..... był potrzebny dalej rodzicom i sie obraził. Znaleziony nowy:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 14.02.2013 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No właśnie skonczyl a nie zostawił z na pół rozdlubanym;) to jest różnica. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 14.02.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 No właśnie skonczyl a nie zostawił z na pół rozdlubanym;) to jest różnica.ale ja bym nie wytrzymała z mieszkającymi koczownikami w domu!!!! pogoniłabym ich do stodoły albo garazu:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 14.02.2013 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Aga, ja nie widze różnicy i, kurcze, jak Ty sie doszukujesz tak jak z tym dozownikiem olaboga, inny odcień chromu daj spokój . Paska przy ziemi prawie nie widać ale mógłby być przezroczysty jeśli się da to niech wymienią. Najbardziej podoba mi się ściana z zabudową do góry, reszta jest przy niej pusta . Łazienka chłopaków super! I ta czerwień ładnie wygląda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 14.02.2013 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2013 Hej Aguś, nie zdążyłam wcześniej, ale wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy:hug: http://smileys.on-my-web.com/repository/Holidays_and_Party/happy-anniversary-055.gif cokoliki i witrynki śliczne:yes: ten pasek na dole na zdjęciu wydaje się fioletowy... Przy ciemnych meblach nie byłoby tego widać, ale na Twoich niestety tak... Wymieniaj:yes: Ja widzę różnicę w kolorze frontów- te nowe są biało-sine? Tak przynajmniej wychodzi na fotkach- nie wiem jak w realu. Ja facet mógł zrobić Ci inny kolor? Przecież sam tych kolorów kijem nie miesza... Moim zdaniem powinnaś wymienić, chyba, ze na żywo nie rzucają się tak w oczy... Miłego poranka:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 15.02.2013 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Agula ja widzę cholerną różnicę we frontach . To przecież dwa różne odcienie. Mi wymienili jeden po roku i okazało się, że jest beilszy. Mimo, że kolor identyczny zamówili. Najprawdopodobniej moja biel zmieniła juz kolor pod wpływem promieni UV a nowy front był idealnie biały. Teraz po roku róznicy nie widać. Może u Ciebie podobnie ? Te pierwsze były jakies .. starsze ? Widzę po mojej kuchni, ze minimalnie, ale jednak biel zmienia swój odcień z czasem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.02.2013 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 AGA A WIESZ ,ŻE TY MASZ MOJĄ STARĄ KUCHNIĘ Boże taka zakręcona jestem ,że zauważyłam teraz:lol2: ja mialam tylko rzezbienia na koncach mebli i na wyspie:yes: no popatrz nie widzę różnicy kolorów, na zdjęciach nie widać na żywo widać -ale jak się przypatrzy miałam . obrazili się i poszli siną dal:yes: jeden fliziarz, bo kazałam mu wykuć płytkę......nie wrocił i ślusarz , bo ośmieliłam się targowąc . Ale skoczył wszystko..... był potrzebny dalej rodzicom i sie obraził. Znaleziony nowy:yes: No właśnie skonczyl a nie zostawił z na pół rozdlubanym;) to jest różnica. ale ja bym nie wytrzymała z mieszkającymi koczownikami w domu!!!! pogoniłabym ich do stodoły albo garazu:cool: Dziewczyny no muszę się przemęczyć Jeszcze 2 tygodnie i Chłopaki mają wrócić na wiosnę robić mały garaż, ogrodzenie i podmurówkę i wtedy to już sami mówią że będą spać w małym garażu Aga, ja nie widze różnicy i, kurcze, jak Ty sie doszukujesz tak jak z tym dozownikiem olaboga, inny odcień chromu daj spokój . Paska przy ziemi prawie nie widać ale mógłby być przezroczysty jeśli się da to niech wymienią. Najbardziej podoba mi się ściana z zabudową do góry, reszta jest przy niej pusta . Łazienka chłopaków super! I ta czerwień ładnie wygląda . Cześć Aniu Wiesz że u mnie kolor to jakieś fatum budowlane - więc teraz wszystko jak pod lupą oglądam I widze każdą różnicę Pasek na bank wymienię Hej Aguś, nie zdążyłam wcześniej, ale wszystkiego najlepszego z okazji okrągłej rocznicy:hug: http://smileys.on-my-web.com/repository/Holidays_and_Party/happy-anniversary-055.gif dziekuję cokoliki i witrynki śliczne:yes: ten pasek na dole na zdjęciu wydaje się fioletowy... Przy ciemnych meblach nie byłoby tego widać, ale na Twoich niestety tak... Wymieniaj:yes: wymienię Ja widzę różnicę w kolorze frontów- te nowe są biało-sine? Tak przynajmniej wychodzi na fotkach- nie wiem jak w realu. Ja facet mógł zrobić Ci inny kolor? Przecież sam tych kolorów kijem nie miesza... Moim zdaniem powinnaś wymienić, chyba, ze na żywo nie rzucają się tak w oczy... Tak jak piszesz te nowe to taka kość słoniowa która bardzo mi się podoba i w takim kolorze jest reszta frontów - oprócz 6 witryn :o - ja widziałam tą różnicę ale jak napisałam myślałam że to przez szyby czy co Miłego poranka:hug: Wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 15.02.2013 07:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2013 Agula ja widzę cholerną różnicę we frontach . To przecież dwa różne odcienie. Mi wymienili jeden po roku i okazało się, że jest beilszy. Mimo, że kolor identyczny zamówili. Najprawdopodobniej moja biel zmieniła juz kolor pod wpływem promieni UV a nowy front był idealnie biały. Teraz po roku róznicy nie widać. Może u Ciebie podobnie ? Te pierwsze były jakies .. starsze ? Widzę po mojej kuchni, ze minimalnie, ale jednak biel zmienia swój odcień z czasem. Mirelko róznicę widać, ale są tacy np mój J którzy jej nie widzą Stolarz dowiózł teraz 3 górne witryny i to one są w dobrym kolorze Do tej pory zwalałam winę na to że może światło w frontach z szybkami się inaczej odbija czy co, dlatego sa ciemniejsze??? Ale teraz widzę że cokoły tez są ciemniejsze . Pan przyjedzie, pan zobaczy i mam nadzieję dobrze zakończy sprawę ======================== Mam problem z dolną łazienką . W tej chwili wygląda jak szpital i to odział psychiatryczny Obawiam się, że marmur nie nada jej żadnego koloru ani klimatu. Myślę intensywnie, mam jakieś tam pomysły.................. Jak mi tu powzolą to wrzucę temat i mam nadzieję że podrzucicie mi jakieś inspiracje, realizacje i jakoś ten problem rozwiążemy Myślę o tapecie, myślę o kolorze ściany, myslę o kolorze szafki umywalkowej , myślę o kolorowym żyrandolu(po zobaczeniu wczoraj nowego nabytku u Karoli ) Ale potrzebuję inspiracji, czegoś co mnie utwierdzi że to będzie TO Mam jedno fajne zdjęcie z tapetą............. Wkleję wszystko razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts