Sharlotka 27.01.2012 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazel,wielkie dzięki, okno i klamka piękne, choć TROCHĘ MAŁO widać przez te folie!Admete,Hazel ma rację - wybieraj rozwiązania najbliższe Twojemu sercu, jeśli czujesz, że coś MUSISZ mieć, to nie sugeruj się opiniami z forum, bo to Ty i Twoja rodzina będzie tam mieszkać, nie my! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bocian_86 27.01.2012 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ja widziałam na żywo w jednej restauracji telewizor o dosyć sporych rozmiarach w takiej ozdobnej ramie. Jeśli wnętrze jest w tym stylu, to jak najbardziej pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 27.01.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Witam Admete! Podczytuje sobie Twój dziennik i dziś nadrabiałam zaległości:) Popieram pomysł ze ścianą w pasy w salonie:) Ja planuję dać tapetę w deliketne szare pasy na ścianie z telewizorem. Mam nadzieję, że będzie to dobrze wyglądać ...Dałyście mi do myślenia jeśli chodzi o srebrne klamki w brązowych oknach:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 (edytowane) Hazel, wielkie dzięki, okno i klamka piękne, choć TROCHĘ MAŁO widać przez te folie! Dziekuje :hug:Dziewczynki, folie sa oczywiscie juz dawno zdjete ale przy okazji odkręcilicmy równiez te klamki duże od hs-a, wiec na razie nie wkleje lepszego zdjecia:( Swoja drogą, uczulam Was, zeby zwracac uwagę na to, jak fachowcy obchodza sie z Waszymi skarbami. Ja gdy zobaczyłam, jak pan hydraulik wylewa kawe z fusami na taras i nowiutkiego hs-a:eek: kazalam natychmiast ta klamke odkrecic. Sharlotko, chyba, ze zrobie fotki mniejszym klamkom-jak bede jutro na budowie, bede pamietac o Tobie. i Ty przeciwko mojej ramce telewizyjnej???? ---daje mi to do myślenia............ Admete, dziekuje:hug: Ciesze sie, ze sie przekonałas do srebrnych;) pamietaj, ze Tworzysz swoje wnetrza a nie forumowe. My tylko wyrażamy swoje zdanie. Najważniejszy jest głos Twój i M. Edytowane 27 Stycznia 2012 przez hazeleyes1982 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2012 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Hazel,a możesz mi napisać, z jakiej firmy macie okna? Tu lub na priv. Z góry dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Sharlotko, okna mam z Hekaplast i była to jedna z najlepszych decyzji budowlanych. Okna, montaż i serwis na 6+. Hekaplast wyhaczylam na watku o oknach i zamówilam je u p. Roberta, od którego dzieli mnie ...ok 450 km:wiggle: A Ty podjełas juz jakos decyzja w kwestii okien, Sharlotko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2012 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Nie:)A jaki masz konkretnie model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.01.2012 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Sharlotko, you've got mail:wiggle:mam Schucco Si82 (teraz to sie chyba Corona zazywa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Bocian szkoda że nie masz zdjęcia Magdzinska - ja pasy tez uwielbiam i cieszę się że nie jestem odosobniona w moim pomyśle na pasy w salonie Hazelku jak możesz to zrób nam koniecznie te zdjęcia okien - chociaż mnie już przekonałaś wyglądają super Sharlot a szala w sprawie okien przechyla się chociaż w którąś stronę ? :rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2012 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Admete,zależy, jaką wycenę dostaniemy jeszcze od jednej firmy, poleconej przez dziewczyny - wiesz, lubię mieć DOKŁADNIE zbadany rynek:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 lubię mieć DOKŁADNIE zbadany rynek:rotfl: Przez chwilę miałam wrażenie, że to anna-maria pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 27.01.2012 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 No co Ty, Ania, przecież w dzisiejszych czasach to podstawa - nie zamawiasz w pierwszej firmie, tylko dokonujesz poważnej analizy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Aniu, wiem. Nota bene zajmuję się statystyką, więc analizy mi nieobce. Ale pamiętam dyskusje u anny-marii o oknach To był super hiper dokładny research! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Sharlot ze swoimi wyborami okiennymi też zdecydowanie przejdzie do historii forum:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Dziewczyny a ja się dziś załamałam -naprawdę - aż się poryczałam o nasz kominek Na obecną chwilę jestem na etapie --NIE ROBIMY KOMINKA W DOMU!!!!!! wolę żaden niż ten co ma u nas powstać http://emoty.blox.pl/resource/cray.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 27.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Aguś, co się stało?:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 admete a co tam się dzieje,ż tym Twoim kominkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.01.2012 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Ojoj Jak trochę ochłoniesz, to opisz co się dokładnie dzieje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.01.2012 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Poprosiłam znajomego o wstępną wizualizację kominka - po prostu żeby mi go wstawił do salonu żeby zobaczyć jak to wyjdzie gabarytowo -no i wyszło gabarytowo - KOLOSALNIE - mam wielki klocek w salonie!!!!! Wykonałam z 10 telefonów na przemiennie do architekta i kierownika budowy Próbując dociec w którym momencie nie dopilnowałam sprawy z kominkiem. I tak --- uzgadniając wszystko na papierze komin miał wchodzić tylko 20 cm wgłąb salonu + wkład - i tak tworzył się mały klocuszek - ale widzieliśmy taki kominek w takim domu jak nasz - i nie było wielkiej tragedii - tylko u nich kominek nie był portalowy . Teraz komin ma 40 cm głębokości plus wkład + obudowa portalowa = ponad 1 metr WIELKIEGO PUDŁA WCHODZĄCEGO DO SALONU:jawdrop: Niby wiedziałam że będzie wchodzić do salonu - ale na tej wizualizacji wygląda to tragicznie. Wcześniej przed wybieraniem wkładu (nie znając się jeszcze na rzeczy przyjęłam głębokość wkładu - max 40 cm - a tu prawie każdy który jako tako będzie grzał ma ponad 40 cm ). Ale co tu będę gadać zaraz wkleję to nieszczęsne zdjęcie http://emoty.blox.pl/resource/cray.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 27.01.2012 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2012 Daj kochana fotke, moze nie jest tak źle.... moze coś wymyślimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts