---JC--- 18.02.2013 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 (edytowane) . Edytowane 16 Lutego 2019 przez ---JC--- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 18.02.2013 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 A ja kocham twórczość Tomasza Sętowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 18.02.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 myślę, że te ciemne ściany to strzał w 10! Hazelka też zrobiła czekoladę w łazience i od razu nabrała wyrazu ciemne jest fajne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.02.2013 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Aga, tylko się nie spiesz Obraz musi do Ciebie gadać. Pooglądaj sobie różne galerie, na pewno znajdziesz styl, który Ci pasuje. Będę szukać i czekać na potok słów z obrazu Gdzieś słyszałam że z obrazem byłoby dobrze "pomieszkać" jakiś czas i zobaczyć jak wpływa na nastrój - czy się podoba czy nie zaczyna drażnić po kilku godzinach przebywania razem Trudne do wykonania - ale mamy dobre wyobraźnie więc liczę że intuicja podpowie Aniu zerknęłam na tego linka od Ciebie i powiem Ci że podobaja mi się te obrazy - może dlatego że kolorowe Ale chyba nie pasują Chyba że u góry znajdę gdzieś miejsce aga ja na szybko - navy - jestem ZA- bardzo lubie, będzie super. pojemniki od chlopaków tescowe widziałam- sama planuje do adasia 1 szt nabyc Dzieki za navy Pojemniki są świetne i mają niezłą cenę Widziałam wczoraj w realu te małe za 35 zł obrazy - nie pomoge, bo ja ogólnie ... nie lubię... współczesnej sztuki w wiekszosci nie kumam, pejzaze, konie etc- podziwiam bardzo za umiejetność namalowania czegos takiego- ale do mnie nie pasują zupełnie - i chyba ogolnie sa teraz passe ( co akurat nie ma znaczenia dla mnie osobiscie ) Za tociekawe fotografie, rysunki, grafiki- lubie. Mam fajne zakupione do górnej łazienki, ale raczej ogółowi do gustu nie przypadną - za to ja lubie ten ostatni pałacowy- z szachownica- podoba mi się i pasuje do waszych wnetrz- ale jak mówie, ja się nie znam Grafiki też mi się podobają - dzisiaj nic innego nie robię tylko szukam ścian gdzie uda mi się coś powiesić Ja też się nie znam w wyborze obrazów będę się kierowac jak zwykle przeczuciem i jak Ania napisała tym czy obraz do mnie gada Ojjj na sztuce to ja się w ogóle nie znam Ale tego NAVY to jestem baaardzo ciekawa Myślę że za 1,5 h będzie już na ścianie Hej Admete, kurka, ja też cały weekend dumałam nad galerią do holu, obrazów nie lubię, ale stare grafiki, ryciny bardzo, i wczoraj szukajac fotografi z łukami w architekturze, trafiłam właśnie na prawie identyczny plakat z szachownicą i robiłam jego wirtualne przymiarki w swojej łazience Zobacz na pixers.pl niesamowite działamy w takim razie na tych samych falach. sztuka wisi w powietrzu - trzeba korzystać A kolor navy w łazience, to bardzo fajny pomysł będzie piknie Ty też lubisz granat i mnie on u Ciebie też bardzo się podoba Ryzykuję i powiem Ci że cieszę się jak dziecko na ten kolor - który będzie pierwszym tak intensywnym kolorem na ścianie w moim domu Witam Myślę, że nadeszła pora żeby się ujawnić Podglądam, czytam i korzystam z porad forum od dawna. Twój dom znam bardzo dobrze i jestem pełna podziwu za wiele odważnych decyzji, które podjęłaś zawsze w zgodzie ze sobą Masz w swoim wnętrzu niezliczoną masę ciekawych elementów, które świetnie ze sobą grają. Biała łazienka mnie zachwyca Może dlatego, że sama taką posiadam. Dobrze czuję się w jasnych wnętrzach. Chętnie zobaczę jak navy zaprezentuje się u Ciebie. Pozdrawiam! Witam serdecznie Dziękuję za wszystkie miłe słowa o domku i moich wyborach To navy będzie chyba największym eksperymentem w moich poczynaniach wnętrzarskich Zapraszam jak najczęściej i skrobnij czasem co nieco A ja kocham twórczość Tomasza Sętowskiego. O zobaczę, zobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.02.2013 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 myślę, że te ciemne ściany to strzał w 10! Hazelka też zrobiła czekoladę w łazience i od razu nabrała wyrazu ciemne jest fajne A wiesz że dzisiaj myślałam o jej łazience i właśnie o tej brązowej ścianie I to prawda od razu płytki nabrały charakteru i cała łazienka zyskała baaaardzo na plus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.02.2013 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Dzięki Asi znalazłam dzisiaj plakat do wiatrołapu Powieszę go na ścianie nad fotelem http://i3.fmix.pl/fmi1695/780a9532001fa36951228412 Dobry pomysł? Mnie się podoba i J też się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 18.02.2013 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Silver jak teraz weszłam w obrazy Sętowskiego to wiem że zwróciłam już kiedyś na nie uwagę -podobają mi się I podejrzewam że Oskarowi też J jest na nie - chyba że znajdę jakąś łagodną wersję - ale lubię takie szaleństwo .......................... Ten jest świetny http://i1.fmix.pl/fmi376/15ee42ee0024a70e512287e0 żródło http://i2.fmix.pl/fmi522/36c0a63b00113a7251228927 żródło http://i3.fmix.pl/fmi484/2faff173000b97a451228985 żródło i wiele wile innych - niesamowite szczegóły i niesamowite pomysły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 18.02.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Agus w obrazach nie pomoge poniewaz mi sie nie podobaja nowoczesne obrazy lub takie jak wkleilas ja preferuje zdjecia, plakaty, grafiki i Banksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 18.02.2013 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Silver jak teraz weszłam w obrazy Sętowskiego to wiem że zwróciłam już kiedyś na nie uwagę -podobają mi się I podejrzewam że Oskarowi też J jest na nie - chyba że znajdę jakąś łagodną wersję - ale lubię takie szaleństwo .......................... To pewnie i prace Kasiorka by Ci się spodobały A plakat jest super. Nie wiem tylko, czy do wiatrołapu. Chociaż... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 18.02.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2013 Zaproponuj mężowi ugodę. Jeśli się zgodzi na dzieła mistrzów to Ty pozwolisz mu powiesić w garażu plakaty z gołymi babami, mało tego sama mu je kupisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 19.02.2013 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hej Aguś, super łazienkowe postępy:yes: i pokoik chłopaków piękny z listwami:D Z tymi obrazami to nie pomogę, bo fanką nie jestem- u mnie będą wisiały czarno-białe stare fotografie i grafiki:)ale te ostatnie co wkleiłaś wydają się być stworzone dla Ciebie:D Fajny plakat do wiatrołapu:yes:Dobrej nocki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.02.2013 06:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Agus w obrazach nie pomoge poniewaz mi sie nie podobaja nowoczesne obrazy lub takie jak wkleilas ja preferuje zdjecia, plakaty, grafiki i Banksy Nie szkodzi I tak sama muszę do tego dojść To pewnie i prace Kasiorka by Ci się spodobały . Podobają Mam wszystkie talerzyki, komody, stolik zapisane w swoich zbiorach - też dużo szachownicy A plakat jest super. Nie wiem tylko, czy do wiatrołapu. Chociaż.. Wiesz co też myślałam że nie pasuje........że napisy nie do mnie - ale...po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam że jest to jedyne miejsce gdzie mogę coś takiego dać Mam przeczucie http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Hej Aguś, super łazienkowe postępy:yes: i pokoik chłopaków piękny z listwami:D Z tymi obrazami to nie pomogę, bo fanką nie jestem- u mnie będą wisiały czarno-białe stare fotografie i grafiki:) ale te ostatnie co wkleiłaś wydają się być stworzone dla Ciebie:D Fajny plakat do wiatrołapu:yes: Dobrej nocki:hug: Hej A masz już jakieś grafiki do siebie? Nocka w miarę ok =================== Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.02.2013 06:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Jadę dzisiaj do zakładu kamieniarskiego spróbować dobrac kawałek blatu za wannę - bo bez tego M nie ruszy z jej obudową Mamy odebrac docięte płytki na geberit - wczoraj dzwonił p. G z przeprosinami że na jednej płytce się machnęli wycinając otwór o 4 cm wyżej . Zobaczymy na żywo czy płytka się nadaje - jest jeszcze szansa że dziurę przykryje bidet - jak nie może mi zabraknąć płyt . A przed odebraniem Oskara jadę w poszukiwaniu navy W nocy między jedna pobudką a drugą wymyśliłam że zwariowany obrazek z szachownicą i dziwnymi postaciami mógłby zawisnąć na holu - jako nawiązanie do szachownicy w łazience - tylko jakaś spokojna wersja bez diabłów rogatych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 19.02.2013 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 hej Aga,,,,,,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 19.02.2013 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Aga masz już nawiązanie w postaci szachownicy na holu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Wiesz co też myślałam że nie pasuje........że napisy nie do mnie - ale...po dłuższym zastanowieniu stwierdziłam że jest to jedyne miejsce gdzie mogę coś takiego dać Mam przeczucie http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Aguśka, ale mi nie chodziło o to, że literki do Ciebie nie pasują. Jako miłośniczka alfabetów uważam, że każdemu da się coś dopasować. Chodziło mi raczej o kolorystykę. Ale cofnęłam się te tysiąc stron i znalazłam Twój wiatrołap. Nie wiem czemu, ale kolory szafy i fotela mi się zupełnie przestawiły Zmieniam zdanie Wiesz, poza tym, taki plakat ma dużą przewagę nad obrazem: jest sporo tańszy I jeśli nie zagra w wiatrołapie, to spokojnie do któregoś z chłopaków się wpasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 19.02.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 hej Aga,,,,,,,, Aga masz już nawiązanie w postaci szachownicy na holu Ano Myślę teraz o nie przerysowaniu a swoim własnym projekcie Jakieś przedłużenie tej mojej szachownicy z holu na obrazie http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Czemu ja nie umiem rysować Przerysuję np kubusia puchatka czy krecika z książki - i to całkiem nieźle - ale to chyba za mało na taką pracę Aguśka, ale mi nie chodziło o to, że literki do Ciebie nie pasują. Jako miłośniczka alfabetów uważam, że każdemu da się coś dopasować. Chodziło mi raczej o kolorystykę. Ale cofnęłam się te tysiąc stron i znalazłam Twój wiatrołap. Nie wiem czemu, ale kolory szafy i fotela mi się zupełnie przestawiły Zmieniam zdanie Wiesz, poza tym, taki plakat ma dużą przewagę nad obrazem: jest sporo tańszy I jeśli nie zagra w wiatrołapie, to spokojnie do któregoś z chłopaków się wpasuje. Nogi krzesełka som czerwone i ławeczka a ta maszyna fajnie powinna wyglądać w przy szafie No i tania - tylko nad kolorem ramki dumam................. ===================== Zakład kamieniarski zaliczony, małe problemy z kantami płytek - szczerbią się - ale załatwimy to fazowaniem i szarym klejem. Chyba prościej było kupić całą płytę i obłożyć geberit - i nie wiem czy nie taniej O blat za wannę będziemy walczyć. Jest jedna płyta przysypana śniegiem, w jednym miejscu peknięta -ale chyba wolę łączenie na blacie niż szukanie marmuru w innych miastach Mójz najomy z fluggera ma próbniki benjamina także dziś jadę dobierać kolor. Już wiem na 100% że jutro przyjadą drzwi - ostatnia duża rzecz Problem mały oczywiście był - drzwi do kotłowni od strony wewnętrznej miały zaciek - skończyła im się moja farba więc żeby już nie kombinowac kazałm pomalować ich szarością Jakby co będzie że tak miało być Podjadę do oświetleniowego, bo mam odebrac ramkę na gniazdko w kuchni i spróbuję przy okazji zrobić dobre zdjęcie "moich" lamp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 19.02.2013 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 Hej Agus:) Melduje że podczytuję Czekam na Wasza łazienkę, kolor mega ciemny złamany granat dla mnie bomba Ja mam kilka obrazów których autorami sa Marek Szmidel, Sławomir Mikawoz ... Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mirela99 19.02.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 To pędzel w dłoń i do dzieła Ten mi się bardzo podoba Ten obraz po prawej stronie też mógłby u mnie zawisnąć. Aga, ja na przykład lubię malarstwo Edwarda Dwurnika. Ale u Ciebie go raczej nie widzę. nie wiesz może jakie on ma ceny ? dla mnie plakaty u Ciebie Aga nie psują. Do wnętrz jak u Lashe sa jak znalazł ale u Ciebie ?? Zupełnie nie widzę. Tylko obrazy i to niekoniecznie nowoczesne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 19.02.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2013 nie wiesz może jakie on ma ceny ? Dwurnik? Jak dla mnie nie do przeskoczenia. http://www.desa.pl/pl/wystawy/14469_edward-dwurnik.html http://www.desa.pl/pl/wystawy/20378_edward-dwurnik-sopot.html Wiem, że są ludzie, którzy będą odkładać kilka/kilkanaście miesięcy, żeby kupić jakiś obraz. Ja do nich nie należę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts