Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No ja zdecydowanie na tak!!!! :yes:

Aguś kolor to jedno, pamietaj,ze kiedy już bedzie na ścianach, to dodatkami możesz go "podszlifować " ;)

Ale uważam,ze będzie cudowną bazą :yes: i sam w soboie jesdt na tyle fajny,ze nie potzrebuje dodatków :no: ale umożliwia zabawę ;)

Aga odwagi :cool: Widziałam ten kolor na żywo na próbniku i to mój typ do górnej sypialni :rolleyes: chociaż mąż obstaje jeszcze przy bardziej niebieskim Old Navy. Ja na 100% łazienkę maluje na grafitowo i doświetleniem pomieszczenia nie zamierzam się przejmować, w końcu i tak większosc czasu będę tam spędzała przy zapalonym świetle ;) Galeria z szerokim passe partout i wielki kryształowy żyrandol rozjaśnią ci całość :yes:

Aga odwagi :cool: Widziałam ten kolor na żywo na próbniku i to mój typ do górnej sypialni :rolleyes: chociaż mąż obstaje jeszcze przy bardziej niebieskim Old Navy. Ja na 100% łazienkę maluje na grafitowo i doświetleniem pomieszczenia nie zamierzam się przejmować, w końcu i tak większosc czasu będę tam spędzała przy zapalonym świetle ;) Galeria z szerokim passe partout i wielki kryształowy żyrandol rozjaśnią ci całość :yes:

Two ja tez go widzę na próbniku i dlatego trochę trzęsę portkami :lol2:

Ale chyba ryzykuję http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Witaj.

Magda Witam serdecznie :welcome:

Przyznam się, ze z założenia takie projekty, o których piszesz wymagają na prawdę dużo główkowania i dużo pracy, aby te dwa style jak najlepiej ze sobą zgrać a jednocześnie aby nie wkradła się karykaturalność wnętrz... jest to zadanie trudne, ale na pewno nie niemożliwe...

Piszesz o mojej łazience która jest teraz na tapecie?

Czy ogólnie o moim domu?

Również jestem bardzo ciekawa Twoich postępów i koniecznie wklejaj wszystko na bieżąco- bardzo chętnie pomogę w razie wątpliwości :)

A dziekuję

każda mądra głowa się przyda bo jeszcze sporo mi zostało do dogrania :yes:

A zastanawiałeś się może nam wynajęciem architekta wnętrz, który pomoże Tobie to wszystko ogarnąć? Czy zamierzasz dla własnej satysfakcji sam nad wszystkim pracować?

Koniecznie zajrzyj na:

http://www.twojemeble.pl/inspiracje/

Znajdziesz tam wiele przydatnych inspiracji do wnętrza!

Wziąć architekta na tym etapie to byłaby zbrodnia :lol2:

i finansowa i dla mojego własnego ego ;)

Wszystkie największe sprawy już wybrane teraz zostały tylko szczegóły które przy wyborach będą sprawiały już tylko przyjemność :)

Zapraszam jak najcześciej :bye:

==============================

zmykam drzwi przyjechały :wiggle:

Two ja tez go widzę na próbniku i dlatego trochę trzęsę portkami :lol2:

Ale chyba ryzykuję http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif

Na dużej powierzchni kolor przeważnie wychodzi mniej intensywny niż na próbniku, do tego farby łazienkowe przeważnie mają połysk. Ja miałam stracha jak wybierałam kolor na drzwi S 6500-N na próbniku wydawał się już bardzo ciemny a na żywo wyszedł akurat :)

Agus ogladajac te zdjecia co wkleilas jeszcze bardziej jestem za navy :yes: piekny jest!!!

Musze go sobie zapisac :D czy tam sa jakies cyferki czy tylko navy Benjamin Moore?

Kasiu kolor nazywa się hale navy nrHC-154

Cena w benjaminie z 120 - 150 zł za litr :sick:

Mnie we flugerze powinni zrobić za 50 - 70 zł - jeszcze mam się dogadywac ;)

Na dużej powierzchni kolor przeważnie wychodzi mniej intensywny niż na próbniku, do tego farby łazienkowe przeważnie mają połysk. Ja miałam stracha jak wybierałam kolor na drzwi S 6500-N na próbniku wydawał się już bardzo ciemny a na żywo wyszedł akurat :)

Two na to licze i biorę to pod uwagę :yes:

Tak było ze wszystkimi kolorami u mnie w domku :yes:

Aga ja też myślę, że ten navy mógłby być super akcentem w Twojej łazience :yes:

Będą fotki drzwi, będą fotki drzwi:D:D:popcorn::popcorn:

:hug::hug:

no właśnie :popcorn: ja w granacie jestem zakochana odkąd kupiłam granatowe ręczniki do łazienki dolnej, szarych teraz sobie tam nie wyobrażam :yes:

Będą będą :yes:

Ale póki co jest wielka rozpierducha :lol2: - panowie działają :wiggle:

Powiem tyle że jus jest zaje.....ście :lol:

myśle,że do tej pory ryzykowałaś i zawsze to Ci się opłaciło bo efekt był super to i teraz powinnaś:)

Dzięki :)

===================

Juz nie mogę się doczekać aż panowie skończą a ja sobie posprzątam i na spokojnie na wszystko popatrzę :cool:

I oczywiście zrobię Wam sesyjkę :lol:

Aga, ładnie będzie. Stylowe dodatki sprawią, że łazience będzie daleko do morskich klimatów, tego się nie masz co obawiać. Próbnik to próbnik, na nim nigdy kolor nie będzie wyglądał tak jak w całym pomieszczeniu gdzie jest gra cieni, dodatki, kafelki i inne. Prysznic będzie piękny :yes:.