admete 20.02.2013 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Sama tez od rana szperam w necie http://i1.fmix.pl/fmi1506/0cf34110002944db51247526 http://i3.fmix.pl/fmi42/41468ef8000208e7512474ee http://i2.fmix.pl/fmi234/4584c4dc0027075351247574 Ten kolor pieknie komponuje się ze złotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.02.2013 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aguś bierz ten kolor, będziesz zadowolona! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 20.02.2013 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Sama tez od rana szperam w necie http://i1.fmix.pl/fmi1506/0cf34110002944db51247526 Ten kolor pieknie komponuje się ze złotem I z biało-szarą mozaiką (podobną do marmuru na zdjęciu wyżej) też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.02.2013 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Karola też jesteś za Asiu właśnie na to zdjęcie zwróciłam uwagę Jest marmur, jest sztukateria na suficie................ Ciężka decyzja bo farba nie będzie tania - i jak nie wyjdzie J będzie wypominał Asiu pisz na mojego meila w sygnaturze w sprawie zabudowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 20.02.2013 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 No ja zdecydowanie na tak!!!! Aguś kolor to jedno, pamietaj,ze kiedy już bedzie na ścianach, to dodatkami możesz go "podszlifować " Ale uważam,ze będzie cudowną bazą i sam w soboie jesdt na tyle fajny,ze nie potzrebuje dodatków ale umożliwia zabawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 20.02.2013 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Ja też uważam ,że to dobry wybór:yes:będzie świetnie...Tylko widziałabym jednak dodatki w chromie lub srebrze Bużka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.02.2013 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Jesteście jednogłośne ale ja jeszcze dumam Tu znalazłam w necie chyba dobre zdjęcie próbnika ten najciemniejszy to navy Myślę i zastanawiam się..............dlatego przeszlo mi przez myśl wzięcie tych jaśniejszych kolorów http://i1.fmix.pl/fmi228/324d39020028973c51248bd9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.02.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aga odwagi Widziałam ten kolor na żywo na próbniku i to mój typ do górnej sypialni chociaż mąż obstaje jeszcze przy bardziej niebieskim Old Navy. Ja na 100% łazienkę maluje na grafitowo i doświetleniem pomieszczenia nie zamierzam się przejmować, w końcu i tak większosc czasu będę tam spędzała przy zapalonym świetle Galeria z szerokim passe partout i wielki kryształowy żyrandol rozjaśnią ci całość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.02.2013 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aga odwagi Widziałam ten kolor na żywo na próbniku i to mój typ do górnej sypialni chociaż mąż obstaje jeszcze przy bardziej niebieskim Old Navy. Ja na 100% łazienkę maluje na grafitowo i doświetleniem pomieszczenia nie zamierzam się przejmować, w końcu i tak większosc czasu będę tam spędzała przy zapalonym świetle Galeria z szerokim passe partout i wielki kryształowy żyrandol rozjaśnią ci całość Two ja tez go widzę na próbniku i dlatego trochę trzęsę portkami Ale chyba ryzykuję http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Witaj. Magda Witam serdecznie Przyznam się, ze z założenia takie projekty, o których piszesz wymagają na prawdę dużo główkowania i dużo pracy, aby te dwa style jak najlepiej ze sobą zgrać a jednocześnie aby nie wkradła się karykaturalność wnętrz... jest to zadanie trudne, ale na pewno nie niemożliwe... Piszesz o mojej łazience która jest teraz na tapecie? Czy ogólnie o moim domu? Również jestem bardzo ciekawa Twoich postępów i koniecznie wklejaj wszystko na bieżąco- bardzo chętnie pomogę w razie wątpliwości A dziekuję każda mądra głowa się przyda bo jeszcze sporo mi zostało do dogrania A zastanawiałeś się może nam wynajęciem architekta wnętrz, który pomoże Tobie to wszystko ogarnąć? Czy zamierzasz dla własnej satysfakcji sam nad wszystkim pracować? Koniecznie zajrzyj na: http://www.twojemeble.pl/inspiracje/ Znajdziesz tam wiele przydatnych inspiracji do wnętrza! Wziąć architekta na tym etapie to byłaby zbrodnia i finansowa i dla mojego własnego ego Wszystkie największe sprawy już wybrane teraz zostały tylko szczegóły które przy wyborach będą sprawiały już tylko przyjemność Zapraszam jak najcześciej ============================== zmykam drzwi przyjechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 20.02.2013 10:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Agus ogladajac te zdjecia co wkleilas jeszcze bardziej jestem za navy piekny jest!!! Musze go sobie zapisac czy tam sa jakies cyferki czy tylko navy Benjamin Moore? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 20.02.2013 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Two ja tez go widzę na próbniku i dlatego trochę trzęsę portkami Ale chyba ryzykuję http://forum.barcis.pl/images/smilies/chytry.gif Na dużej powierzchni kolor przeważnie wychodzi mniej intensywny niż na próbniku, do tego farby łazienkowe przeważnie mają połysk. Ja miałam stracha jak wybierałam kolor na drzwi S 6500-N na próbniku wydawał się już bardzo ciemny a na żywo wyszedł akurat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 20.02.2013 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aga ja też myślę, że ten navy mógłby być super akcentem w Twojej łazience Będą fotki drzwi, będą fotki drzwi:D:D:popcorn: :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2013 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 no właśnie ja w granacie jestem zakochana odkąd kupiłam granatowe ręczniki do łazienki dolnej, szarych teraz sobie tam nie wyobrażam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 20.02.2013 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 myśle,że do tej pory ryzykowałaś i zawsze to Ci się opłaciło bo efekt był super to i teraz powinnaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 20.02.2013 14:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Agus ogladajac te zdjecia co wkleilas jeszcze bardziej jestem za navy piekny jest!!! Musze go sobie zapisac czy tam sa jakies cyferki czy tylko navy Benjamin Moore? Kasiu kolor nazywa się hale navy nrHC-154 Cena w benjaminie z 120 - 150 zł za litr Mnie we flugerze powinni zrobić za 50 - 70 zł - jeszcze mam się dogadywac Na dużej powierzchni kolor przeważnie wychodzi mniej intensywny niż na próbniku, do tego farby łazienkowe przeważnie mają połysk. Ja miałam stracha jak wybierałam kolor na drzwi S 6500-N na próbniku wydawał się już bardzo ciemny a na żywo wyszedł akurat Two na to licze i biorę to pod uwagę Tak było ze wszystkimi kolorami u mnie w domku Aga ja też myślę, że ten navy mógłby być super akcentem w Twojej łazience Będą fotki drzwi, będą fotki drzwi:D:D:popcorn: :hug: no właśnie ja w granacie jestem zakochana odkąd kupiłam granatowe ręczniki do łazienki dolnej, szarych teraz sobie tam nie wyobrażam Będą będą Ale póki co jest wielka rozpierducha - panowie działają Powiem tyle że jus jest zaje.....ście myśle,że do tej pory ryzykowałaś i zawsze to Ci się opłaciło bo efekt był super to i teraz powinnaś Dzięki =================== Juz nie mogę się doczekać aż panowie skończą a ja sobie posprzątam i na spokojnie na wszystko popatrzę I oczywiście zrobię Wam sesyjkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 20.02.2013 15:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 sesyjka przez Ciebie chcę pomalować ściany w łazience dolnej na navy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 20.02.2013 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 Aga, ładnie będzie. Stylowe dodatki sprawią, że łazience będzie daleko do morskich klimatów, tego się nie masz co obawiać. Próbnik to próbnik, na nim nigdy kolor nie będzie wyglądał tak jak w całym pomieszczeniu gdzie jest gra cieni, dodatki, kafelki i inne. Prysznic będzie piękny . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.02.2013 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 sesyjka przez Ciebie chcę pomalować ściany w łazience dolnej na navy kurde ja też się zastanawiam gdzie go wcisnąć Aga daj znac jak Ci zrobią numerek tego flugera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 20.02.2013 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 długo jeszcze czekać na te drzwi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 20.02.2013 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lutego 2013 długo jeszcze czekać na te drzwi? Aga pewnie pucuje po fachoffffcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts