Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

sesyjka :popcorn:

przez Ciebie chcę pomalować ściany w łazience dolnej na navy :lol2:

:rotfl:

Aga, ładnie będzie. Stylowe dodatki sprawią, że łazience będzie daleko do morskich klimatów, tego się nie masz co obawiać. Próbnik to próbnik, na nim nigdy kolor nie będzie wyglądał tak jak w całym pomieszczeniu gdzie jest gra cieni, dodatki, kafelki i inne. Prysznic będzie piękny :yes:.

:hug:

Aniu dzięki i Twojej opinii jestem coraz bardziej spokojna :yes:

kurde ja też się zastanawiam gdzie go wcisnąć

Aga daj znac jak Ci zrobią numerek tego flugera

:lol2:

ok :yes:

długo jeszcze czekać na te drzwi?:mad:

Aga pewnie pucuje po fachoffffcach :cool:

Jesio chwila.

Pucowanie drzwi zabronione żeby sylikon czy coś tam wysłchlo.

Pucowałam podłogę a teraz M zabrał się za domalowywanie ścian na holu i cała robota poszła na marne - a co najgorsze nie zdążyłam cyknąć zdjęć :bash:.

Poobklejał ściany żółta taśmą i lata w te i wewte na drabinie :lol2:

Nie będe Was trzymać do jutra :p

Zaraz porobię jakieś bliskie perspektywy a jutro sesja w całej okazałości, od razu pochwalę się sztukaterią na holu i światełkiem przy suficie :wiggle:

Musze jeszcze podskoczyć do M do dużej łazienki dobrac docinki na półkę od geberitu i zaraz wracam ze zdjęciami :hug:

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aguś,

chociaż nie przepadam za przeszkleniami w drzwiach, to Twoje wyszły obłędnie:jawdrop::jawdrop:

Wszystko się pięknie zgrało i kolorem i stylem:yes:

Odnośnie łazienki, to ja bym zaryzykowała z tym ciemnym kolorem- wiadomo, ze najłatwiej połączyć jest szarość z bielą, ale wtedy nie będzie tak spektakularnego efektu jak z tym navy:cool: Dodatki zrobią swoje i będziesz miała nieziemska łazienkę:D

Pytałaś o moje zdjęcia i grafiki- właśnie kompletuję wydruki starych, przedwojennych fotografii głównie europejskich stolic:yes:

Jak będą gotowe, to się pochwalę:D

Dobrej nocki:hug:

SUPERRRRRRRR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

:yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes::yes:

Mniam!:D

Zaniemowilam

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop: jaka przestrzeń :yes::yes:

Super wyszly drzwi :yes: dziekuje za nr farby :hug:

Aguś,

chociaż nie przepadam za przeszkleniami w drzwiach, to Twoje wyszły obłędnie:jawdrop::jawdrop:

Wszystko się pięknie zgrało i kolorem i stylem:yes:

Dziewczynki dziękuję bardzo http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/thanks/smileys-thanks-771216.gif

Ciesze się że Wam się podoba, my z J jesteśmy zachwyceni :yes:

Dużo główkowania co do samego wzoru i kombinowanie z kolorem,wysyłanie farb do stolarza.....dało efekt na który liczyłam i który miałam w głowie :)

Najważniejsze, możemy spokojnie korzystać z łazienki :lol2:.

MM tez bo wczoraj zdemontowali kibelek u siebie :rotfl:

Burdello w spiżarni zamkniete i nie ciągnie od drzwi wenętrznych, wnoszący się piach też zostanie teraz w wiatrołapie i będzie trochę czyściej :lol:

Jedna rzecz której nie przewidziałam i którą bym zmieniła :(

Od strony łazienki opaska i drzwi powinny być białe - kurcze gryzie mi się ten kolor z białymi płytkami :bash:

Najśmieszniejsze jest to że od wewnętrznej strony do kotłowni drzwi są białe(był zaciek, zabrakło im mojej farby i mieli machnąć w ich szarości - nie wiem jeszcze czemu ale drzwi są białe - od kotłowni to w wszumie wszystko jedno - ale mogli się machnąć w wc - to wtedy może bym doszła do tego że wolę tam biel i pomalowali by tez opaskę - no ale............musi być jak jest ;)

Agus do kompletu z lampa od Narendil (z kieliszkow:lol2:) przynosze prezent :D http://www.weltbild.de/3/17719224-1/geschenke-lifestyle/deckenleuchte-tasse.html

Super :lol:

Lubię takie humorystyczne gadżety :yes:

Zawsze podobał mi się żyrandol ze sztućców do kuchni czy jadalni(Kasiorek chyba ma taki :))

Aguś,

Odnośnie łazienki, to ja bym zaryzykowała z tym ciemnym kolorem- wiadomo, ze najłatwiej połączyć jest szarość z bielą, ale wtedy nie będzie tak spektakularnego efektu jak z tym navy:cool: Dodatki zrobią swoje i będziesz miała nieziemska łazienkę:D

No o taki efekt mi właśnie chodzi :lol:

Ale żeby go uzyskać trzeba podjąć ryzyko ;)

J coś kręci nosem - ale wiadomo jak sie uprę :lol2:

Pytałaś o moje zdjęcia i grafiki- właśnie kompletuję wydruki starych, przedwojennych fotografii głównie europejskich stolic:yes:

Jak będą gotowe, to się pochwalę:D

Aga świetny i niebanalny pomysł :jawdrop:

Czekam z niecierpliwością :popcorn:

Dobrej nocki:hug:

A dziękuję :hug:

Dzisiaj pospałam jak nigdy :rotfl:

Igiemu pchają się już ostatnie dwie trójki dolne i dzisiaj było ze spaniem rewelacyjnie - wstałam chyba tylko z 4 razy ;)

==========================

Czekam aż J przywiezie mamę i jadę do szpitala zarejestrować Oskara do poradni, żeby rozpocząć żmudny proces umawiania go na zabieg.

Ustoję się pewnie w rejestracji a potem w kolejce do lekarza :bash:

Miłego dnia życze wszystkim

Później pocykam zdjęć drzwi w świetle dziennym :rolleyes:

Jutro sesja dzienna :cool:

Nie chcę wyjść na zołzę, ale już jest jutro :rotfl:

Dużo główkowania co do samego wzoru i kombinowanie z kolorem,wysyłanie farb do stolarza.....dało efekt na który liczyłam i który miałam w głowie :)

Warto było.

Drzwi wyszły świetnie!

Wczoraj tylko rzuciłam okiem, ale już nie miałam siły nic napisać.

I wiesz co? Tak mi zapadły w pamięć, że śniłaś mi się :yes:

Miłego dnia :hug:

I szybkiego załatwienia spraw w przychodni!