Beauty 22.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aguś ,a chcesz za sztukaterią karnisze ,czy będą listwy przysufitowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 22.02.2013 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Natknęłam się na fajna szafkę pasującą do Twojej łazienki:Dhttp://www.kohler.com/corporate/MungoBlobs/184/155/Kallista2.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TwoOfUs 22.02.2013 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aga mam zapisaną taką stronkę z chwostami do zasłon http://ladybo.pl/?strona=produkt&id=1 może się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.02.2013 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Agus w szoku jestem z tym terminem zabiegu:eek: a myslalam ze tylko tutaj dlugo sie czeka:bash: Chwosty naprawde fajnie wygladaja wiec sie nie martw bo bedzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
matkaleena 22.02.2013 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dzień dobry!Bardzo chętnie pokażę kolor w łazience, ale nie wiem jak to tutaj zrobić, więc może łatwiej będzie jak podeślę na maila... Co do różnych zabiegów- dzisiaj moja kuzynka miała iść na usuwanie migdałków (lat 23), poszła i odesłali ją z kwitkiem. Termin nowy 23 marca. Niby nie źle, ale w zeszłym roku też odesłali ją już po pobraniu krwi, przebadaniu w szpitalu... farsa jakaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mrówka75 22.02.2013 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 wpadam tak późno a tu takie nowości !!!! Drzwi piękne ale te z przeszkleniami wymiatają - cudne po prostu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 22.02.2013 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aga, Wystarczy, że jeden dzień nie mam czasu dokładnie po wątkach polatać i tyle zmian. Drzwi wyglądają fantastycznie i są idealnie dobrane do wnętrza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 22.02.2013 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aga drzwi wyszły pięknie pasują idealnie a jak zobaczyłam te wiatrołapowe to myślę sobie czy oby na pewno nie jestem na swoim wątku:lol2: łudząco podobno i powiem ci ze fajnie te górne doświetlenia wyszły mimo ze sie stresowałaś i co dzwoniłas w sprawie lamp? załatwiłaś cóś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2013 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Agusia z wielką chęcią Miałam się niedługo zgłaszać do Ciebie A długie ma ta pani terminy? U nas kiepski wybór tych tkanin - myślę że u Was jest dużo więcej - mam jeden typ - ale bez szału Aguś to super:D Wszystko Ci napiszę wieczorkiem, z terminami teraz na pewno lepiej niż przed Świętami. A zasłony to się szyje szybciorem, więc luzik:yes: W sprawie chwostów (tudzież kutasików- tak, to jest ich druga nazwa:lol:) polecam Ci tą stronkę- duży wybór, dobre ceny http://www.passan.com.pl/249709/chwosty buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 22.02.2013 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aga 50 tys i będziesz mieć banieczkę !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.02.2013 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 ...W sprawie chwostów (tudzież kutasików- tak, to jest ich druga nazwa:lol:) ... Dobre nie wiedzialam ze mozna tez tak nazywac chwosty:rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 22.02.2013 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Dziewczynki dałam sobie tak w kość sprzątaniem że padam na twarzyczkę Zamarynowałam mięsko na jutro. Także jutro sprzątam tylko kuchnię, robię sałatkę , szykuję stół i moge przyjmowac gości Jutro odpisze na pościki na spokojnie Miłego wieczorku i spokojnej nocki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 22.02.2013 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Agus milych snow i udanej imprezki zycze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 22.02.2013 23:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 Aguś prviek poleciał http://www.cool-smileys.com/images/59.gif Udanej imprezki:hug: Okazało się, ze my też mamy gości w sobotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.02.2013 05:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Aguś ,a chcesz za sztukaterią karnisze ,czy będą listwy przysufitowe? Beatko ja mam już w zabudowie wnęki na karnisze, które zresztą już kupione, leżą na strychu Zrobię dzisiaj zdjęcia i Wam pokażę co wymodziłam kilka miesięcy temu jak nie myślałam jeszcze o zasłonach Natknęłam się na fajna szafkę pasującą do Twojej łazienki:D http://www.kohler.com/corporate/MungoBlobs/184/155/Kallista2.jpg Piękna Aga mam zapisaną taką stronkę z chwostami do zasłon http://ladybo.pl/?strona=produkt&id=1 może się przyda Oooooooooooo dziekuję Agus w szoku jestem z tym terminem zabiegu:eek: a myslalam ze tylko tutaj dlugo sie czeka:bash: D Chwosty naprawde fajnie wygladaja wiec sie nie martw bo bedzie super : Dzień dobry! Bardzo chętnie pokażę kolor w łazience, ale nie wiem jak to tutaj zrobić, więc może łatwiej będzie jak podeślę na maila... Z wielką chęcią obejrzę Mam adres meilika w sygnaturze Co do różnych zabiegów- dzisiaj moja kuzynka miała iść na usuwanie migdałków (lat 23), poszła i odesłali ją z kwitkiem. Termin nowy 23 marca. Niby nie źle, ale w zeszłym roku też odesłali ją już po pobraniu krwi, przebadaniu w szpitalu... farsa jakaś. wpadam tak późno a tu takie nowości !!!! Drzwi piękne ale te z przeszkleniami wymiatają - cudne po prostu Dziekuję mróweczko Aga, Wystarczy, że jeden dzień nie mam czasu dokładnie po wątkach polatać i tyle zmian. Drzwi wyglądają fantastycznie i są idealnie dobrane do wnętrza. Dzięki Ilu O to dobieranie kolorystyczne najbardziej mi się rozchodziło - oj nagłówkowałam się z tymi próbnikami Aga drzwi wyszły pięknie pasują idealnie a jak zobaczyłam te wiatrołapowe to myślę sobie czy oby na pewno nie jestem na swoim wątku:lol2: łudząco podobno i powiem ci ze fajnie te górne doświetlenia wyszły mimo ze sie stresowałaś i co dzwoniłas w sprawie lamp? załatwiłaś cóś? Dzwoniłam dostałam 10% rabat do tych cen co mają na stronie - czekam aż p. A z mojego sklepu poda mi ich ceny - ale chyba będa podobne. Także w sumie dobrze bo wolę wziąć je u siebie. Tam jeszcze napisali że cena nie obejmuje transportu . Mam mały problem,ale o tym w wolnej chwili. Aguś to super:D Wszystko Ci napiszę wieczorkiem, z terminami teraz na pewno lepiej niż przed Świętami. A zasłony to się szyje szybciorem, więc luzik:yes: W sprawie chwostów (tudzież kutasików- tak, to jest ich druga nazwa:lol:) polecam Ci tą stronkę- duży wybór, dobre ceny http://www.passan.com.pl/249709/chwosty buziaki:hug: Agusia bardzo Ci dziękuję Aga 50 tys i będziesz mieć banieczkę !! Ooooooo - jak by to uczcić? http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif - jakieś spotkanko??? Agus milych snow i udanej imprezki zycze Dzieki Kasiu a ja miłego dnia życze Aguś prviek poleciał http://www.cool-smileys.com/images/59.gif Udanej imprezki:hug: Okazało się, ze my też mamy gości w sobotę Aga dzięki , zaraz się wczytam Ty imprezowiczko Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2013 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Jak puszczą śniegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.02.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Udanej imprezy dzisiaj:yes: Widzę, że Wy podobnie jak my - macie ciągle gości od momentu wprowadzki :D Wczoraj też miałam kilka osób, a za tydzień w sobotę impreza urodzinowa synka:D:D :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 23.02.2013 10:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 Jak puszczą śniegi Oby Ja już mam dość tej zimy - która w tym roku wyjątkowo trzyma Mam nadzieję że to wróży dłuuuuuuuuuuuugie i upalne lato Udanej imprezy dzisiaj:yes: Dzięki i wzajemnie Widzę, że Wy podobnie jak my - macie ciągle gości od momentu wprowadzki :D Wczoraj też miałam kilka osób, a za tydzień w sobotę impreza urodzinowa synka:D:D :hug: Wreszcie mamy gdzie to trzeba nadrabiać zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 23.02.2013 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 U nas od prawie dwóch lat goście są non stop, nieliczne mamy weekendy bez Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 23.02.2013 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2013 U nas od prawie dwóch lat goście są non stop, nieliczne mamy weekendy bez Coś czuję, że nas też to czeka:D Miłego weekendu:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts