Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak połączyć klasykę z nowoczesnością...?

Recommended Posts

• Odpowiedzi 13,1k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Madzia ale dla nas to przyjemność akurat, ja naprawdę uwielbiam być gospodynią :) :hug:

Może źle się wyraziłam:D Ja też uwielbiam gości i chętnie ich przyjmuję:yes: Teraz tylko muszę być dobrze zorganizowana, żeby wszystko przygotować, ze względu na małego szkraba biegającego między moimi nogami:yes:

Kiedy się posiada maluszka napewno dużo się zmienia i to w każdej dziedzinie, ale to od nas zależy jak to wszytko się zmieni i wcale pojawienie się malucha nie oznacza zmian na gorsze w jakiejkolwiek kwestii :no:

No moze poza spaniem ;) :lol2: ale znam i takie przypadku kiedy maluszki ciurkiem przesypiaja 12 godzin i jest luzik ;) wiec takiego egzemplarza Ci życzę :yes:

Tak jak Madzia mówi organizacja to podstawa.

My mimo,ze jako nieliczni wśród znajomych posiadamy dziecko, to i tak głównie imprezy, grille i inne są u nas, bo inni nie mogą sie wyrobić ;)

Są tacy "zajęci" ;) :lol2: Ciekawa jestem co bedzie jak oni będą poza pracą do której chodzą na 8 godzin będą mieli jakiekolwiek zajęcie czy w postacie dziecka, czy budowy ... no czegokolwiek ;)

Aga czkam z niecierpliwością na Twoje zasłony! :yes:

No i na fotkidomku też czekam :D

:bye:

Impreza udana :wiggle:

Znajomi mają dwóch synów bliźniaków w wieku 12 lat - i wczoraj z moim małym zrobili sobie boisko do gry w piłkę w salonie :o

Oskar miał taką radochę że hej :lol:

Goście tak dobrze się bawili że zostali do rana :cool:

Ze złych nowinek dzieci mi kaszlą :sick:

Igi obudził się koło 24 i usypialiśmy go do 1 w nocy :(

Ja położyłam się wczesniej niż całe towarzystwo czyli o tej 1 a mały wstał o 5.30 :sick:

Teraz wszyscy jesteśmy po drzemkach :) i dochodzimy po mału do siebie :p

Wkleję parę fotek które zrobiłam wczoraj :rolleyes:

aga drzwi ogladałam, pochwalić nie zdarzyłam - rewelacja ! wszystko się super prezentuje - tylko patrzec jak jakiś wnetrzarski magazyn do ciebie zaklika z prośba o sesję :)

gości przyjnmowac tez lubię, spędzać czas z rodzina i przyjaciółmi-bardzo, gotowac też. Tylko teraz by się chciało jednoczesnie w eekendy odpoczac w miłym towarzystwie i podgonić co się da w domu, bo w porównaniu z Wami to u nas jest MASAKRA... Za to wróciłam sobie do scrapowania - przerwa 2,5 miesiąca wybiła mnie nieco z rytmu ;)

Ale pięknie...:yes:Aguś toż to rezydencja jak z bajki:yes:znajomi chyba nie mogli wyjść z podziwu dla Twoich pomysłów,nietuzinkowych zresztą :yes:

Ślicznie- koniec kropka, więcej nie trzeba pisać:yes::yes:

:eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek::eek:

:jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop::jawdrop:

CZAPKI Z GŁÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

aga drzwi ogladałam, pochwalić nie zdarzyłam - rewelacja ! wszystko się super prezentuje - tylko patrzec jak jakiś wnetrzarski magazyn do ciebie zaklika z prośba o sesję :)

Agus przepieknie mieszkasz :yes: Masz taki metraz ze wesela mozna organizowac :D

bajka :cool: ale masz schodziska wieeeeeelkie :eek:

Aga dziękuję że zrobiłaś takie a nie inne drzwi, bo dokładnie taki model chcę mieć u nas :lol2:

Dziewczynki dziekuję bardzo :hug:

Nie musze chyba się rozpisywać że i my jesteśmy mega zadowoleni z efektu :lol:

Szczególnie ja bo tyle nad tym główkowałam :p

Beatko wszystkim, kto do nas nie zajrzy wszystko się podoba - każdy znajdzie coś dla siebie :)

Jak piszecie o tej rezydencji to się peszę :p - ja traktuję go jako duży przestronny dom :yes:

gości przyjnmowac tez lubię, spędzać czas z rodzina i przyjaciółmi-bardzo, gotowac też. Tylko teraz by się chciało jednoczesnie w eekendy odpoczac w miłym towarzystwie i podgonić co się da w domu, bo w porównaniu z Wami to u nas jest MASAKRA... Za to wróciłam sobie do scrapowania - przerwa 2,5 miesiąca wybiła mnie nieco z rytmu ;)

Kamilko ja też tak mam w weekendy, że i odpocząć bym chciała i podgonić, po gościach tez trzeba troche poogarniać :p

No ale samo życie.........................

Co tam nowego tworzysz? :popcorn:

Cześć Małgosiu :bye: - wesele to może nie ale mecz piłki nożnej tak :lol2:

Póki nie ma żyrandoli chłopaki moga szaleć :p

Justynko cieszę się że mogę podsunąć dokładny wzór :lol:

Edytowane przez admete