admete 26.02.2013 19:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Pokażę Wam jeszcze lampę tej samej firmy. Zachwyciła mnie Nie mogę skopiować zdjęcia http://www.envielife.com/store/Lampister-Olivia.html Kształt już znamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 26.02.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 aga gówniaro:lol2::lol2: trudno za tobą nadążyć . nie doczytalam ,że tapeta to twoje autorstwo - przepiekna:yes::yes::yes: może do gościnnego , albo gabinetu?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 26.02.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2013 Chyba bym padla z wrazenia po uslyszeniu takiego tekstu Agus ja uwazam ze Twoje zachowanie bylo idealne poniewaz "... 'nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem..." Fajna ta pierwsza lampa ale jednak glosuje na coos takiego jak ta zlota tylko w chromie:hug: ta z linka mi sie nie otwiera:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 05:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 aga gówniaro:lol2::lol2: trudno za tobą nadążyć . nie doczytalam ,że tapeta to twoje autorstwo - przepiekna:yes::yes::yes: może do gościnnego , albo gabinetu?????? Gdzieś się wciśnie Chyba bym padla z wrazenia po uslyszeniu takiego tekstu Agus ja uwazam ze Twoje zachowanie bylo idealne poniewaz "... 'nigdy nie dyskutuj z idiotą. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a później pokona doświadczeniem..." ( Masz rację i o tym właśnie pomyślałam , zacisnęłam ząbki i wyszłam kląc pod nosem Fajna ta pierwsza lampa ale jednak glosuje na coos takiego jak ta zlota tylko w chromie:hug: ta z linka mi sie nie otwiera: Nie podoba Ci się? ja też jej zbytnio nie kocham ale widzę że by pasowała Ten link może dlatego si,e nie otwiera bo kazali mi się tam wcvześniej zalogować. A to jedyna strona gdzie znalazałm tą lampę Może ten link zadziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Linka działa, ale lampa nie pasuje Mówisz, że te złote są nie bardzo? Szkoda Z chamstwem nie wygrasz, więc trzeba olać. Miłego dnia, Aguś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Linka działa, ale lampa nie pasuje Mówisz, że te złote są nie bardzo? Szkoda Z chamstwem nie wygrasz, więc trzeba olać. Miłego dnia, Aguś Aniu lampa pasuje ale mało jej nad stołem Dwie takie za dużo, dwie z 3 abażurami za mało Czekam jeszcze aż M mi ją potrzyma nad stołem ale szukać nowych mi się nie chce Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 le szukać nowych mi się nie chce To odpuść na razie. Skoro czujesz, że to nie jest TO. Takie Ci przynoszę. Może uda Ci się je przy jakiejś okazji na żywo zobaczyć KLIK1 KLIK2 Osobiście, bardzo podoba mi się pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu też to nie je to Spodobało mi się coś takiego 32 cm średnicy http://i1.fmix.pl/fmi2330/ec3b2ef0002c0d06512ddf53 Drożyzna straszna....ale może iść w tym kierunku................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2013 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aga lampa 37 cm średnicy to za mało! ja mam 40 w sypialni i też wydaje się maleńka 60 myślę że byłoby ok. Lampy które pokazałaś ok, ale będzie się to szkło okrutnie kurzyć i raczej nie przysporzy Ci radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 27.02.2013 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja widzę u Ciebie wielką lampę abażurówą z dwoma piętrami. Masz wielką jadalnie, bądźmy realistami, żadne maleństwo się tam nie obroni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aga pozwalam sobie skopiowac post Karoliny u Marjelki, co by więcej osób wiedziało o zjeździe Hej kochane co by odciążyć Marjelkę która buja sie po lekarzach z chorym dzieckiem Zadzwoniła, i ustaliłam wszytko Pokoje dostępne są Na ten moment nie ma żadnego wesela Pokoje są w zupełnie innym skrzydle niz imprezy i nic nie słychać , nawet jezeli coś się tam odbywa. Pokoje rezerwujemy indywidualnie, chyba,ze ktoś chce pokój 2 lub 3 osobowy to wtedy dogadujemy się z sublokarorkami i jedna z nich robi przelew i się rozliczja Nie robimy rezerwacji grumpowej, bo lepiej niech każdy za siebie odpowiada, wpłąca kasę będzi emniej zamieszania. Moza rezerwować telefonicznie, pan wysyła na maila potwierdzenie, wpłacamy kase i po sprawie. Jak będziecie tam dzwonić mówcie,ze chodzi o zjazd forumowy ;)zebyśmy były w tym jednym skrzydle Ja juz zarezerowałam jedynkę, Saly też ma jedynkę DO DZIEŁA! NARAZIE POKOJE WOLNE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aniu też to nie je to Spodobało mi się coś takiego 32 cm średnicy http://i1.fmix.pl/fmi2330/ec3b2ef0002c0d06512ddf53 Drożyzna straszna....ale może iść w tym kierunku................. Taką lampę to ja chcę mieć, Agus podasz namiary Uwielbiam takie lampy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.02.2013 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aga wymiary 90 x90 znalazłam tez takie coś będzie chyba 120 x120 albo i więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.02.2013 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 znalazłam tez takie coś będzie chyba 120 x120 albo i więcej [ATTACH=CONFIG]173195[/ATTACH] Rety, karolka, co to za cudo Obrazek? Mogę sobie zdjęcie zapisać celem inspiracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolek59 27.02.2013 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 a wiesz jak to zobaczyłam od razy pomyslalm o tobie :yes: jasne że możesz:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hazeleyes1982 27.02.2013 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aga, czy Ty jedziesz kochana na nasz zlot? Daj, proszę znac, co z pokojem, bo bede rezerwowac i nie wiem, co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 27.02.2013 15:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Hej. Wszystko u ciebie piękne. A z lampami to już się pogubilam czego szukasz. Zostawiam kilka przykładów. Czy któreś oświetlenie jest w twoim stylu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 27.02.2013 15:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Cd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aga lampa 37 cm średnicy to za mało! ja mam 40 w sypialni i też wydaje się maleńka 60 myślę że byłoby ok. Lampy które pokazałaś ok, ale będzie się to szkło okrutnie kurzyć i raczej nie przysporzy Ci radości Jakby nie miała przysporzyć radości za tyle pieniędzy to ja jej nie chcę A tak na serio idąc tym tropem , czy każda inna kryształowa nie kurzyłaby się tak samo? A przecież dużo już takich się u mnie przewinęło Z drugiej strony ciekawe właśnie jak takie cuś czyścic Co do rozmiarów - ja myślę że u mnie to takie 50 cm były by chyba najlepsze............ zyrandol z amplexu jak leżał na stole tak leży - znowu spięłam się z M i nie ma mi go kto potrzymać - muszę czekać na J - a jak on przyjdzie będzie już ciemno Ja widzę u Ciebie wielką lampę abażurówą z dwoma piętrami. Masz wielką jadalnie, bądźmy realistami, żadne maleństwo się tam nie obroni. Podwójna mówisz http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif Chyba muszę posiedzieć w sklepie oświetleniowym i powertować jeszcze trochę katalogi Aga pozwalam sobie skopiowac post Karoliny u Marjelki, co by więcej osób wiedziało o zjeździe Hej kochane co by odciążyć Marjelkę która buja sie po lekarzach z chorym dzieckiem Zadzwoniła, i ustaliłam wszytko Pokoje dostępne są Na ten moment nie ma żadnego wesela Pokoje są w zupełnie innym skrzydle niz imprezy i nic nie słychać , nawet jezeli coś się tam odbywa. Pokoje rezerwujemy indywidualnie, chyba,ze ktoś chce pokój 2 lub 3 osobowy to wtedy dogadujemy się z sublokarorkami i jedna z nich robi przelew i się rozliczja Nie robimy rezerwacji grumpowej, bo lepiej niech każdy za siebie odpowiada, wpłąca kasę będzi emniej zamieszania. Moza rezerwować telefonicznie, pan wysyła na maila potwierdzenie, wpłacamy kase i po sprawie. Jak będziecie tam dzwonić mówcie,ze chodzi o zjazd forumowy ;)zebyśmy były w tym jednym skrzydle Ja juz zarezerowałam jedynkę, Saly też ma jedynkę DO DZIEŁA! NARAZIE POKOJE WOLNE Alu a wiesz że ja nie wiem jeszcze gdzie to spotkanie dokładnie jest Taką lampę to ja chcę mieć, Agus podasz namiary Uwielbiam takie lampy Alu lampka np tutaj Aga wymiary 90 x90 [ATTACH=CONFIG]173193[/ATTACH] znalazłam tez takie coś będzie chyba 120 x120 albo i więcej [ATTACH=CONFIG]173195[/ATTACH] Karola dzięki. Już sprawdziłam mieści się Muszę zobaczyć czy takie dwa kwadraty będą ok - bo drugi chciałam o tych samych wymiarach................. I dobrze się zastanowić czy pasuje - wiem że muszę szybko bo pewnie obrazu zaraz nie będzie Aga, czy Ty jedziesz kochana na nasz zlot? Daj, proszę znac, co z pokojem, bo bede rezerwowac i nie wiem, co i jak. Olu zadzwonię - bardzo ale to bardzo bym chciała ===================== Dziś dla odmiany cały dzień z dzieciakami - rano z Igim który spał mi tylko 1 godzinę (jak zostaje z moją mamą śpi 3 ) Potem z dwójką w galerii - po 3 miesiącach nie bycia z Igim w galerii okazało się że już nie lubi siedzieć w wózeczku i grzecznie jeździć tylko sam lata i ucieka Także czuję się jakbym wróciła z siłowni - Igi pod pachą, wózek z kurtkaim w drugiej ręce i oczy w koło głowy żeby Oskar mi nie zginął - taki fajny wypadzik mamusi z dziećmi Przyjechały listwy w dobrym kolorze, ale nie zdążą się wyśmierdzieć i M nie zdąży ich chyba położyć. Także zostanę z listwami w garażu - albo znajdziemy kogoś innego do położenia ----------- W trakcie pisania tego posta, kiedy piłam sobie spokojnie kawę - moje 5 minut - Igi dorwał krem bambino i wysmarował siebie - całego!!!, kanapę, poduszki i pilota - taki tam dzień z dziećmi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aga a taka ???? http://i00.i.aliimg.com/photo/v0/653503456/modern_crystal_chandelier_lamp_antique_candle_pendant.jpg Chociaż powiem Ci, że wszystkie te lampy są moim zdaniem za małe nad Twój stół który jak pamietam ma 2.8 m. Nasza lampa kryształowa ma 6 małych żąróweczek i wcale tak nie oświetla pomieszczenia. Dla mnie stół powinien byc porządnie oświetlony, więc ja jestem zdecydowaną miłośniczką lamp świecących bezpośrednio na stół Natomiast lampy z żyrandolami z materiału moim skromnym zdaniem nad stół zupełnie nie pasują Ale to mówię ja osoba, która na lampach zupełnie sie nie zna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts