emiranda 27.02.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) UWAGA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Spotkanie forumowiczek 31.05.2013, Edytowane 28 Lutego 2013 przez emiranda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Cholerka Aga, powiem Ci ja często do Galerii w Gdyni z Mi chodziłam, i jeszcze z jego o rok starszym kolegą i rok młodsza koleżanką i wiesz ja chyba mało odpowiedzialna byłam, bo jakoś dawałam się im w tej galerii wybiegać robiłam zakupy a oni biegali po sklepie jakoś nigdy mi nie zginęli i nic sie nie stalo. Chyba miałam szczęście, bo jak dzisiaj patrzę na to z perspektywy lat to wcale mi sie nie podoba. No w kazdym razie zaczęło sie to jak Ania miała 1,5, Mi 2.5, a Mati 3.5, bardzo tęsknie za tymi czasami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 16:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Alu ładny ten żyrandol - boszeeeee znowu mnie czeka szukanie Co do oświetlenia stołu - powiem Ci że oczka halogenowe które mam wokół jadalni świecą bardzo mocno i już tylko one dobrze oświetlają to pomieszczenie - także mogłabym tak bardzo nie patrzeć na kwestię doświetlenia samego stołu - tak mi się przynajmniej wydaje - bo tez się nie znam No wreszcie wiem gdzie zlot Ide luknąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aga ja tez mam oczka, wokól ale stół powinien byc oświetlony bezpośrednio tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 (edytowane) Cholerka Aga, powiem Ci ja często do Galerii w Gdyni z Mi chodziłam, i jeszcze z jego o rok starszym kolegą i rok młodsza koleżanką i wiesz ja chyba mało odpowiedzialna byłam, bo jakoś dawałam się im w tej galerii wybiegać robiłam zakupy a oni biegali po sklepie jakoś nigdy mi nie zginęli i nic sie nie stalo. Chyba miałam szczęście, bo jak dzisiaj patrzę na to z perspektywy lat to wcale mi sie nie podoba. No w kazdym razie zaczęło sie to jak Ania miała 1,5, Mi 2.5, a Mati 3.5, bardzo tęsknie za tymi czasami Oskar ok, on sie już jako tako pilnuje, ale Igi leciał jak strzała nie oglądając się na nic - sama frajda bieganie na takiej przestrzeni, ale on nie zdaje sobie sprawy, że może się zgubić - a wiesz jakie teraz czasy - sekunda dwie i nie masz dziecka - mało się czyta, mało się słyszy o takich różnych przypadkach Edytowane 27 Lutego 2013 przez admete Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 16:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Aga ja tez mam oczka, wokól ale stół powinien byc oświetlony bezpośrednio tak mi się wydaje Ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 No Igi faktycznie jest mały na samotne eskapady no i czasy troche inne, ja jakoś nie zdawałam sobie kiedys sprawy z niebezpieczenstwa I powiem że zdarzyło się tak, że ktoregos pięknego dnia się zgubił co prawda nie w Galerii ale na plazy i miałam wowczas stracha. Jak miał cztery latka poszedl z dziećmi do budki po lody która była 20 m dalej. Patrzyłam jak tam szedł i wchodził, wszystkie dzieci wyszły a on nie. Poleciałam szybko zobaczyć mocno spanikowana wchodzę nie ma go. Wyleciałam, rozglądam się naookoło dziecka nie ma. Okazało się, że panie w lodziarni wzięły go na zaplecze bo ona cos tam chcial zobaczyć, ale starchu sie najadłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 16:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Współczuje takich przeżyć Mnie odpukać jeszcze nic takiego się nie przytrafiło - ale wiem że też bym była tak wystraszona że hej Obejrzałam hotelik Dziś zadzwonię do Oli i się dogadamy. Powiedz mi wiadomo już mniej więcej ile osób jedzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 16:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Tak sobie gadamy o tych sytuacjach z dziećmi i od razu jak podałaś nazwę hotelu przyszło mi do głowy - głupio - żeby na nas tam nikt się nie zaczaił - tfu tfu wczoraj jak byłam w galerii był jakiś alarm - pożarowy czy jaki - i jestem chyba dlatego jakaś przeczulona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Silverspoon 27.02.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Czy nikt nie zauważył moich 2 postów z oświetleniem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Czy nikt nie zauważył moich 2 postów z oświetleniem? Silver sorki - zaraz się wdrożę Nie wiem jak mi uleciały te pościki http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emiranda 27.02.2013 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dobry Jezu, nie kracz z tym napadem, musimy to jakoś ogłosić W końcu u mnie jakos się nam udało:lol2: . A na alarm bombowy załapalismy się kiedys w Galerii Kazimierz w Krakowie, my z mężem robilismy jakies zakupy a ośmioletni wówczas Mi był w kinie i dzwoni Mamo ewakuują nas z kina bo ktos bombe podłożył, a my jeszcze nic nie wiedzieliśmy. Takich sytuacji nie unikniemy Nie wiem ile osób będzie I kto ????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Dobry Jezu, nie kracz z tym napadem, musimy to jakoś ogłosić W końcu u mnie jakos się nam udało:lol2: Wiem wiem Tylko mam jakiś wisielczy humor od dwóch dni i same czarne myśli. Do maja mi przejdzie Silver w każdej z wklejonych przez Ciebie lamp coś mi się podoba. Ale wiesz jak to jest jak człowiek szuka czegoś idealnego Z pierwszego postu ta z kwadratowymi kloszami mi się podoba - ale ładnie wygląda w pojedynkę - ja potrzebuję 2- najlpeiej o średnicy 50 cm - i tak będę musiała przesuwać kable Jak pojedyncza to musi być spora - ta 70 cm którą przywlekłam ze sklepu okazała się jednak za mała. Nikt z domowników nie pomógł mi jej podstawić pod sufit - chyba muszę jutro zawołać kogoś z ulicy ale i tak jak leży na stole widac że jest za mała. Z drugiego posta ta złota przedostatnia mi się podoba - a jest może w chromie? Bo wiem już że złoto u mnie nie pasuje I tak widzisz wybieram, przebieram oglądam i nic z tego póki co nie wynika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 27.02.2013 19:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Wczoraj dostałam próbkę koloru do dolnej łazienki Mieli to koloru z ncs - u dodac krople granatu - i albo nie dodali albo dodali za mało. Mam zdjęcie pomalowanego kwadratu na raz, dzisiaj ma być machnięty jeszcze raz i ponoć kolor ma się zmienić. Ale póki co to ja tam granatu nie widze tylko ciemny grafit? popiel? Po zdjęciu farby i poduchy którą zaraz wkleję widze że sama mam źle ustawiony monitor i mi przekłamuje kolory http://i2.fmix.pl/fmi225/9153e6980024f24a512e58f7 Kupiona w tikeju poducha jest z tego samego materiału i koloru co fiolet na fotelu I moim zdaniem od razu lepiej wygląda http://i1.fmix.pl/fmi1979/b223ba5d00130612512e5a80 I patera na owoce Może być? Na żywo chyba lepiej wygląda http://i1.fmix.pl/fmi91/f7fed06e002817c3512e59df http://i3.fmix.pl/fmi2998/f0fadd0e00193f26512e5a08 Justynko nie patrzymy na kubki Mam jeszcze dwie ramki na zdjęcia, ale nawet nie miałam kiedy ich wyjąć z reklamówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 27.02.2013 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Agus nie pisze ze ta lampa mi sie nie podoba, poprostu ja bym tam widziala cos takiego jak ta zlota ( z kilkoma krysztalkami ) Patera super i wiem jak wyglada poniewaz moj brat ma identyczna:D a kolor.... moze po 2 malowaniu wyjdzie lepiej? Ja teraz tez tam nie widze nic z niebieskiego/granatu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drop_Inn 27.02.2013 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Hej Aga Ja widzę granat i wydaje mi się, że jest go dokładnie tyle ile potrzeba. Większa ilość grozi zbliżeniem się do royal navy, a efektu marynistycznego chciałaś uniknąć, prawda? PS Wnętrza z drzwiami robią ogromne wrażenie. Coraz piękniej się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 27.02.2013 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Ja też widzę granat Poczekaj koniecznie na kolejną warstwę i lepiej zrób dużo większe to pole próbne... na takim skraweńku ciężko coś realnie ocenić Poducha super się wpasowała:lol2: Patera nie w moim stylu, ale z owocami całkiem znośna:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 27.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 alu adres zjazdu mial być na privy:yes: wykasuj posta:D:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 27.02.2013 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 To ja musze cos przestawic w monitorze poniewaz u mnie nie widac tego granatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jonna 27.02.2013 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2013 Agnieszko dostałaś mojego pv z kuchnią bo nic nie piszesz ? Pewnie przez brak ....... czasu a może nie dotarł Pochwal się jaki materiał wybrałaś na zasłony ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts