illusjon 07.03.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aga, Ja tę górę tkanin pokażę swojemu K, który twierdzi, że ja zawsze muszę wybierać z 2-3 rzeczy jakbym od razu nie mogła wskazać właściwej. Niech wie, jak ma ze mną dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarJel 07.03.2013 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Marta jeszcze pytanko - z jakiej firmy masz ten materiał - pamiętasz? Eurofirany ,tam kupione, tam szyte. Były drogie , nazwy nie pamiętam. Na pewno znajdziesz taką w lepszej cenie, z tego co się orientuje jest spory wybór bo to popularny materiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.03.2013 13:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Rozważań ciąg dalszy........................... Jeśli "inne" rolety tylko w kuchni to może dać coś delikatniejszego, żeby nie było tak mocnym akcentem w tym jednym kuchennym oknie??? Zwróciłam wczoraj uwagę na takie tkaniny http://i1.fmix.pl/fmi170/70713c370012b07c513897e9 Tu tak ładna tkanina, tylko te pasecki chyba się już za bardzo błyszczą http://i3.fmix.pl/fmi1135/7993b6b8001bfdbe51389adb http://i2.fmix.pl/fmi534/0749858e00021d3b51389b1d I ciemniejsza wersja http://i3.fmix.pl/fmi1938/422f90cc0003105051389932 Pamiętajcie tylko głośno myślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
illusjon 07.03.2013 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aga, do kuchni to chyba coś gładkiego, bo będzie się tam za dużo działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 07.03.2013 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Rany jeszcze wczoraj myślałam że wreszcie uda mi się wybrać coś szybko i raz dwa A tu widzę że zanim coś wybiorę czeka mnie żmudny i długi proces Ja wiedziałam że tak będzie czyli jednak zakręciłam http://emoty.blox.pl/resource/zawstydzony1.gif Kapkę W każdym razie, z tego co opisujesz tą realizację Państwa, to jakaś strasznie przekombinowana mi się wydaje... Co do rolet w kuchni mówisz że już nic świecącego Mam taki materiał który idealnie pasuje kolorystycznie i się nie świeci - ale ja chyba wolę 2 kolory pasów http://i1.fmix.pl/fmi2821/5ac30205001b7290513891ec Oo, ten mi się dużo bardziej podoba! Ale też wydaje mi się że bez tego beżowego będzie lepiej. Wiesz gdzie takie zwykłe, biało-czarne pasy widziałam? W Ikei Dość gruby, sztywny materiał - jak na Twojej inspiracji- za całe 14 zł/m2 - myślę że byłby w sam raz Sugerujesz też, żeby nie dawać tych samych rolet do kuchni i jadalni http://mp3car.pl/forum/images/smilies/mysli.gif: Teraz ja namieszałam Niezupełnie: proponuję żeby do okna kuchennego dać tylko roletę, bez zasłon (ale chyba nie planowałaś inaczej:wiggle:), natomiast do jadalnianego dać zasłony. Rolety do tego okna już niekoniecznie, ale jeśli chcesz tam mieć i zasłony i rolety, to rolety takie same jak w kuchni, a zasłony takie same jak w salonie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2013 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Rany jeszcze wczoraj myślałam że wreszcie uda mi się wybrać coś szybko i raz dwa Naiwna:lol2::lol2: Dziewczynki dzięki za uznanie:hug: ale ja nie jestem żadnym specem od materiałów:eek: Odpowiem na podstawie własnych obserwacji i doświadczenia:) Aguś, wszystko co piszą dziewczyny, to prawda. Bawełniane zasłony- szczególnie w jasnych kolorach- wyglądają bardziej jak prześcieradła w oknach niż zasłony- bez urazy dla nikogo. Materiał zawsze musi być mieszanką różnych nici, żeby się nie gniotły i nie zbiegały po praniu. Sama bawełna odpada. Moim skromnym zdaniem, jeżeli chcesz uzyskać zasłonowy efekt WOW, tkanina nie może być prześwitująca, nie za cienka, lejąca i w ciekawym kolorze. Nie powinna się bardzo gnieść i dobrze układać. Gniecenie łatwo sprawdzisz na próbniku- inne parametry też Co do tafty, to musisz pamiętać, że każda tafta musi być podszywana (najlepiej też taftą, żeby nie było niespodzianek po praniu). W przypadku tafty pomnóż materiał x2. Sama tafta bez podszycia jest cienka, prześwituje i jest śledziowata Kolorek, który wybrałaś wstępnie na zasłony jest śliczny, ale sam materiał wydaje mi się sztywny i cienki- czy tak? Trudno ocenić na odległość Teraz rolety- pasy są fajnym rozwiązaniem- 2 lub 3 kolorowe będą ok. Nie przepadam za takimi leciutkimi materiałami przypominającymi firankę, no ale to Twój wybór. Natomiast na pewno nie łączyłabym już pasów z żadnym innym materiałem. Nawet gładkim. I żadnych kokardek do podpięcia:sick: Aguś musisz sobie odpowiedzieć na pytanie- czy roleta będzie pełniła funkcję dekoracyjną, czy będziesz ją opuszczać w ciągu dnia lub na noc? Z tego co pamiętam masz rolety zewnętrzne, tak? Pewnie roleta będzie u Ciebie dekoracją, więc na co dzień będzie podniesiona najwyżej jak się da- widoczne jest wtedy tylko 40 cm od samej góry- więc po co Ci inny materiał? I tak go nie będzie widać. Moim zdaniem im prościej tym lepiej, bo w Twojej kuchni i tak się sporo dzieje. Kuchenne pasy ma kilka forumowych koleżanek- Darcy, Beauty, Karolka (moje pewnie już widziałaś) http://www.decoratorium.pl/wp-content/uploads/2011/10/MOJ-DOM-decoratorium.pl-5.jpg http://images35.fotosik.pl/1834/20c689a4dc721733med.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2999/9847cecf0023665d4ff8b6ff/zdjecie.jpg Ale się rozpisałam:eek: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 07.03.2013 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ano zapomniałam , że akurat te z salonu , to nie wkleiłam na pierwszą stronę , bo tu nie ma się czym chwalić Są gdzieś w moim wątku, jak znajdę to podeśle linka, ale szukaj raczej tafty lub satyny, jeśli chcesz mieć efekt z inspiracji Niech Pani nie będzie taka skromna Ja przeglądając zdjęcia Twojego domku wpadłam kolejny raz w zachwyt Aga, Ja tę górę tkanin pokażę swojemu K, który twierdzi, że ja zawsze muszę wybierać z 2-3 rzeczy jakbym od razu nie mogła wskazać właściwej. Niech wie, jak ma ze mną dobrze. Mój J nawet nie chciał oglądać zdjęć ze spotkania - bo jak powiedziałam że cyknęłam 100 to go głowa rozbolała i kazał mi wybierać samej Eurofirany ,tam kupione, tam szyte. Były drogie , nazwy nie pamiętam. Na pewno znajdziesz taką w lepszej cenie, z tego co się orientuje jest spory wybór bo to popularny materiał Ok dzięki Jak już wiem jakiej tkaniny szukam powinno być ciut łatwiej Aga, do kuchni to chyba coś gładkiego, bo będzie się tam za dużo działo Będę jeszcze walczyła o paski tylko z jednym jasnym..........bo ta pokazana prze ze mnie może faktycznie ciut za ciemna bo strasznie mnie kręcą a nigdzie ich jeszcze nie mam Ja wiedziałam że tak będzie A ja taka naiwna Kapkę W każdym razie, z tego co opisujesz tą realizację Państwa, to jakaś strasznie przekombinowana mi się wydaje... Dzieki Tobie też dochodzę do takiego wniosku Oo, ten mi się dużo bardziej podoba! Ale też wydaje mi się że bez tego beżowego będzie lepiej. Wiesz gdzie takie zwykłe, biało-czarne pasy widziałam? W Ikei Dość gruby, sztywny materiał - jak na Twojej inspiracji- za całe 14 zł/m2 - myślę że byłby w sam raz No popatrz jakie by to było świetne rozwiązanie Teraz ja namieszałam Niezupełnie: proponuję żeby do okna kuchennego dać tylko roletę, bez zasłon (ale chyba nie planowałaś inaczej:wiggle:), natomiast do jadalnianego dać zasłony. Rolety do tego okna już niekoniecznie, ale jeśli chcesz tam mieć i zasłony i rolety, to rolety takie same jak w kuchni, a zasłony takie same jak w salonie Tak właśnie planowałam - tylko pewnie znowu piszac szybko i chąc Wam jak najwięcej pokazać i napisać zjadłam parę myśli i pokrętnie wszystko wytłumaczyłam Naiwna:lol2::lol2: Jakbym siebie nie znała Dziewczynki dzięki za uznanie:hug: ale ja nie jestem żadnym specem od materiałów:eek: Odpowiem na podstawie własnych obserwacji i doświadczenia:) Aguś po Twoich genialnych wyborach i widocznych realizacjach śmiało i ja powiem że jesteś specem Aguś, wszystko co piszą dziewczyny, to prawda. Bawełniane zasłony- szczególnie w jasnych kolorach- wyglądają bardziej jak prześcieradła w oknach niż zasłony- bez urazy dla nikogo. Materiał zawsze musi być mieszanką różnych nici, żeby się nie gniotły i nie zbiegały po praniu. Sama bawełna odpada. Ten pokazany prze ze mnie to czysta bawełna - ale sam się zdziwiłam jak mi pni to powiedziała - bo nie wyglądała na nią Moim skromnym zdaniem, jeżeli chcesz uzyskać zasłonowy efekt WOW, tkanina nie może być prześwitująca, nie za cienka, lejąca i w ciekawym kolorze. Nie powinna się bardzo gnieść i dobrze układać. Gniecenie łatwo sprawdzisz na próbniku- inne parametry też Wiesz co ta tkanina była gruba, nie prześwitywała - może mieli złą rozpiskę co do składu Co do tafty, to musisz pamiętać, że każda tafta musi być podszywana (najlepiej też taftą, żeby nie było niespodzianek po praniu). W przypadku tafty pomnóż materiał x2. Sama tafta bez podszycia jest cienka, prześwituje i jest śledziowata Kolorek, który wybrałaś wstępnie na zasłony jest śliczny, ale sam materiał wydaje mi się sztywny i cienki- czy tak? Trudno ocenić na odległość j.w Był trochę sztywny , ale faktycznie wyglądałby gorzej niż taka lejąca się tkanina Teraz rolety- pasy są fajnym rozwiązaniem- 2 lub 3 kolorowe będą ok. Nie przepadam za takimi leciutkimi materiałami przypominającymi firankę, no ale to Twój wybór. Natomiast na pewno nie łączyłabym już pasów z żadnym innym materiałem. Nawet gładkim. I żadnych kokardek do podpięcia:sick: Łączenie tkanin wybite z głowy Kokardki też Jak łączenie materiałów odpada to znika problem cienkich materiałów w kuchni i jadalni - ale na rolety w salonie chcę cienkie Aguś musisz sobie odpowiedzieć na pytanie- czy roleta będzie pełniła funkcję dekoracyjną, czy będziesz ją opuszczać w ciągu dnia lub na noc? Z tego co pamiętam masz rolety zewnętrzne, tak? Pewnie roleta będzie u Ciebie dekoracją, więc na co dzień będzie podniesiona najwyżej jak się da- widoczne jest wtedy tylko 40 cm od samej góry- więc po co Ci inny materiał? I tak go nie będzie widać. Moim zdaniem im prościej tym lepiej, bo w Twojej kuchni i tak się sporo dzieje. Dlaczego ja zawsze muszę dookoła, krętymi drogami Kuchenne pasy ma kilka forumowych koleżanek- Darcy, Beauty, Karolka (moje pewnie już widziałaś) http://www.decoratorium.pl/wp-content/uploads/2011/10/MOJ-DOM-decoratorium.pl-5.jpg http://images35.fotosik.pl/1834/20c689a4dc721733med.jpg http://i1.fmix.pl/fmi2999/9847cecf0023665d4ff8b6ff/zdjecie.jpg Aga bardzo dziĘkuję za te zdjęcia Ale się rozpisałam:eek: I za rozpisanie się też dziekuję Nawet nie wiesz jak jestem Wam wdzięczna za wszystkie sugestie, bo wszystko pomału mi się w głowie układa..............wiem pomału czego mam szukać i klaruje mi się obraz tych moich dekoracji okiennych ------------------------------- Umówiłam się z panem ogrodowym na sobotę - powiedziałam że musi przyjechać zobaczyć nasza powódź Spytał jak to wygląda - ja tylko powiedziałam że idąc do warzywnika praktycznie połowa płytek rusza mi się pod nogami I po tym stwierdzeniu pan powiedział że trzeba jednak zakładać odwodnienie Powiedziałam jeszcze że zamawiamy plac zabaw i chcę żeby mi pan pokazał gdzie na naszej działce mam go postawić tak żeby się nie zapadł w grzęzawisko Miejsce które pan proponował w zeszłym roku bez odwodnienia wyschnie może w sierpniu po fali upałów No nic trzeba uzbroić się w cierpliwość i czekać aż panowie naprawią co popsuli Dzwonił pan od kuchni że znalazł kowala który zrobi okap - miała być kombinacja płyt mdf i blachy - ale tak będzie bezpieczniej, bo lakier z mdf-u mógłby pekać.............cena mnie trochę dobiła. Nie wiem ile p. K chce sobie na samym okapie zarobić - bo wiadomo że jest trochę w plecy przez błędy które u mnie zrobił Z drugiej strony okap jest spory będzie długi na 125 cm - kuchenka ma 110 cm. Spróbuję jutro podzwonić - może znajdę kogoś kto mógłby mi podać orientacyjną cenę za taką robotę. Dla przypomnienia http://i3.fmix.pl/fmi961/4ef745d7001217644f37a2d5 Może ma ktoś w rodzinie kowala??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 07.03.2013 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Agus ja sie zgubilam w tych Twoich materialach i planach wiec nie pomoge jedyne co moge napisac to bardzo podobaja mi sie zaslony Agi (Agawi) i MarJelki jak dla mnie rewelacja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marimag 07.03.2013 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aga, kowala nie mam ale czy to nie za duże ryzyko ? Nie wiesz co wyjdzie...Może jednak kupić gotowca,,,na raty Miałam do czynienia z kowalem i to takim z wyczuciem i kumacją. Niby to co chciałam ale jednak nie do końca. Na tej inspiracji widać, że to nie taka zwykla stal. Od tego okapu aż bije wysoka jakość materiałów, klasa i ...cena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magdzinska 07.03.2013 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aga nie zazdroszczę tych wyborów materialowych Ale wiem, że dasz radę:yes: W kuchni pasy-to super pomysł:yes: Tyle wiem:) bo reszty materiałów jest całe mnóstwo, więc ciężko doradzić nie będąc na miejscu;) :hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 07.03.2013 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Ja dostałam oczopląsu i wiem, że nic nie wiem ... zasłony, rolety, cienkie, grube, pasiaste, z paseczkiem, co, gdzie i jak nie nadążam powodzenia życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 Aguś nie ma za co:hug: Mam nadzieję, ze pomogłam ociupinkę Jeszcze w sprawie rolet, to przypomniało mi się, ze materiał nie musi być ani sztywny, ani gruby- i tak jest na sztywnikach i to wystarcza. Pomyśl tylko czy potrzebujesz blackout czy nie;) Trzymam kciuki za pana ogrodowego- trzeba z tym wszystkim zrobić porządek, bo kto to słyszał, żeby płytki się ruszały:eek: Też mi się wydaje, ze takiej sytuacji odwodnienie jest konieczne:yes: W sprawie okapu- Aga, a po co Ci kowal? Ja bym bardziej obstawiała dobrego blacharza, ale też uważam, że to wszystko wyjdzie dość drogo i nie wiadomo jaki będzie efekt. Postaraj się zrobić jeszcze gdzieś orientacyjna wycenę, bo może faktycznie pan K. chce sobie nabić kasę Twoim kosztem:bash: Albo spróbuj zamówić sama blachę pod wymiar, a stolarz niech zrobi sam korpus. Musisz próbować. Kolorowych snów:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.03.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2013 jedyne co moge napisac to bardzo podobaja mi sie zaslony Agi (Agawi) i MarJelki jak dla mnie rewelacja!!! Dzięki Kasiulka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 08.03.2013 05:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Agus ja sie zgubilam w tych Twoich materialach i planach wiec nie pomoge jedyne co moge napisac to bardzo podobaja mi sie zaslony Agi (Agawi) i MarJelki jak dla mnie rewelacja!!! Kasiu ja też padłam jak zobaczyłam sypialnie dziewczyn a potem salon Agi - także powinnam iść tym tropem Aga, kowala nie mam ale czy to nie za duże ryzyko ? Nie wiesz co wyjdzie...Może jednak kupić gotowca,,,na raty Miałam do czynienia z kowalem i to takim z wyczuciem i kumacją. Niby to co chciałam ale jednak nie do końca. Na tej inspiracji widać, że to nie taka zwykla stal. Od tego okapu aż bije wysoka jakość materiałów, klasa i ...cena Aniu gotowca nie kupię - nawet nie wiem gdzie? Mam już okap teraz muszę go obudować - mój stolarz mimo błędów wie co robi - tzn wie czego klient oczekuje i jak psuje to później naprawia Także wie jak obudowa ma wyglądać - i takie coś za te pieniądze mam mieć zamontowane - mam nadzieję Teraz tylko pytanie ile to kosztuje bo bym z chęcią trochę urwała Aga nie zazdroszczę tych wyborów materialowych Ale wiem, że dasz radę:yes: W kuchni pasy-to super pomysł:yes: Tyle wiem:) bo reszty materiałów jest całe mnóstwo, więc ciężko doradzić nie będąc na miejscu;) :hug: Ciężkie te wybory Najgorsze jest to że teraz muszę zacząć jeździć za materiałem - dzisiaj podjadę jeszcze do jednego dużego sklepu. Ja dostałam oczopląsu i wiem, że nic nie wiem ... zasłony, rolety, cienkie, grube, pasiaste, z paseczkiem, co, gdzie i jak nie nadążam powodzenia życzę Dzięki Aguś nie ma za co:hug: Mam nadzieję, ze pomogłam ociupinkę Jeszcze w sprawie rolet, to przypomniało mi się, ze materiał nie musi być ani sztywny, ani gruby- i tak jest na sztywnikach i to wystarcza. Pomyśl tylko czy potrzebujesz blackout czy nie;) Nie potrzebuję zaciemnienia a rolety na bank będą podciągnięte Trzymam kciuki za pana ogrodowego- trzeba z tym wszystkim zrobić porządek, bo kto to słyszał, żeby płytki się ruszały:eek: Też mi się wydaje, ze takiej sytuacji odwodnienie jest konieczne:yes: W sprawie okapu- Aga, a po co Ci kowal? Ja bym bardziej obstawiała dobrego blacharza, ale też uważam, że to wszystko wyjdzie dość drogo i nie wiadomo jaki będzie efekt. Postaraj się zrobić jeszcze gdzieś orientacyjna wycenę, bo może faktycznie pan K. chce sobie nabić kasę Twoim kosztem:bash: Albo spróbuj zamówić sama blachę pod wymiar, a stolarz niech zrobi sam korpus. Musisz próbować. Aga ja chyba źle napisałam, to nie kowal tylko blacharz - albo pan go nazwał kowalem - już sama nie wiem Sama nic nie zamówię bo kto mi to pomierzy? p K dopilnuje montażu i porządnie to wszystko zamontuje - jak nie zabierze z powrotem Chodzi mi tylko o sam materiał - czy to tyle będzie kosztować???? - pan rzucił cenę 2,5 tyś Kolorowych snów:hug: Co do nocy uwaga uwaga mój syneczek przespał dzisiaj pierwszy raz całą noc :wave::wave: Obudził się dopiero o 5, wypił mleko, trochę mnie wołał ale jeszcze usnął. Ja poleżałam sobie jeszcze do 6, wstałam piję kawkę a on jeszcze śpi Czyżby wyczuł dzień kobiet Udanego dnia dziewczynki http://gify.magazynek.org/pictures/Ro%C5%9Bliny/Kwiaty/R%C3%B3%C5%BCe/067.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 08.03.2013 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aga my robiliśmy obudowę okapu na zamówienie;) 900 zł ale u nas prosta sprawa była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.03.2013 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aga, dorasta Ci Igi. Oby się utrzymało!U nas z kolei odwrotnie. Jakub od dwóch dni wstaje 5:30. A już się przyzwyczaiłam do późniejszego chodzenia spać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 08.03.2013 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 To ja tylko po cichutku powiem, że u nas Igor w tatusia się wdał i jak razem wstają, to czasem mają problem żeby na 9 wyrobić się do przedszkola Teraz jeszcze nie narzekam, ale co to będzie jak trzeba go będzie na 8 do szkoły wyprawić? Może Wam będzie łatwiej ze swoimi dzieciakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 08.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Aga ja mam oczopląs po tych Twoich tkaninach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 08.03.2013 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 (edytowane) Aga ,nie sa to łatwe wybory z tymi materiałami...jeszcze nie zdążyłam zapomnieć jak się miotałam:)Ja do salonu kupiłam tani materiał w necie (Bodajże 33złza m0 i i tak wyszło bardzo drogo..nie wyobrażam sobie materiału za 160zł ...wyjdzie suma kosmiczna ,przecież tez masz sporo okien? Do kuchni roletę widziałabym u ciebie białą z czarną lamówką :)gdzięs u kogoś w inspiracjach taką widziałam:yes: nie wiem ,czy czasem nie u Magdy Zet?ale przebrnąc u niej przez te strony to nie lada wyczyn. Igi stanął na wysokości zadania w Dniu Kobiet! Mały mężczyzna:)oby tylko już tak zostało.... Wszytskiego naj w naszym Dniu!!! Edytowane 8 Marca 2013 przez Beauty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719508754 08.03.2013 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Dzięki Kasiulka Agus nie ma za co bo to szczera prawda Aga wszystkiego naj z okazji naszego swieta i trzymam kciuki zeby Igi mial nocki juz zawsze w calosci przespane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts